16 עובדות!

MiDdLe Girl

New member
../images/Emo20.gifגמאני../images/Emo122.gif...מעניין למה כולן חשבו ככה../images/Emo6.gif

MadBerry

New member
../images/Emo33.gif כנראה בגלל שזה נשמע כמו איזשהי ארץ../images/Emo6.gif

MiDdLe Girl

New member
../images/Emo20.gifנכון../images/Emo35.gif../images/Emo70.gifטוב לדעת שאני לא היחידה...../images/Emo6.gif

DannyMcFly

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo62.gifחחח אני הייתי בטוחה שקייסריה זה

ביוון ותל אביב זה ישוב בחיפה

m o r 1 0 2

New member
נינושקה../images/Emo9.gif../images/Emo168.gif

אייסקפה זה הדבר-איתך ומחזקת!@#$%^&
וואוו,5 מצלמות?את רצינית?חחח סחטייוקי עלייך
אני לומדת צילום וממש התאהבתי בזה,אני יותר בקטע של צילום וידאו כי זה מה שאני לומדתD: אני מקווה שעם הזמן אני יתפתח וגם אצלם סטילס,וואי אני מתה לקנות מצלמה גדולה כזאת עם זום ענקי
זהבאמת מדליק אותי
חחחח גמלי שמשעמם אני נכנסת לפורום גם אם אינמשהו חדשXDDDD

../images/Emo89.gif../images/Emo90.gifחחח אייסקפה../images/Emo47.gif

ממ כן כל הקטע של הצילום הגיע אליי מאבא שלי האמת כי הוא מצלם אירועים , עוד פנטזיה שלי זה שתהיה לי מצלמת רחף כמו שלו כמו שיש בטלויזיה ? שעוברים בקהל עם המנוף הענקי הזה DDDD: אז ישלו כזאת
וזה ממש קל ללמוד לתפעל את זה XD אממ בקשר לוידאו אני פחות טובה אבל אני גם יודעת לצלם בערך D: חחח תראי תמצלמה הזאת : http://sharetheview.files.wordpress.com/2008/11/nikon-d200-motor-drive.jpg ( פה היא נראית פחות טוב ולא מזוית משו אבל זה זאתי בערך ) זה המצלמה של אבא שלי של סטילס עם זום ענקיייייייייייייי חחחח אם למשל מרחוק תצלמי הר אני יכולה לעשות לך זום ממש קרוב על איזה עץ ועדיין התמונה תצא באיכות מושלמת D: מורוש

m o r 1 0 2

New member
אוו,מגניב לאללה!!../images/Emo168.gif

חחח גם אבא שלי מת על צילום,אבל הוא לא צלםXDD וואוו,מצלמת רחף זה מאגניב!! אני לומדת על מצלמות רגילות שעיתונאים וצלמים יוצאים איתם לשטח כזאת שאת יכולה לשים על הכתף.... המצלמה שבקישור נראית ממש טובהD: כאילו היא לא נראית כזאת גדולה...אולי התמונה שלה לא משקפת אותה
אבל היא מהפשוטות יותר לא? שיהיה בהצלחה נינו'ש,ואת גם לומדת צילום או שזה פשוט מאבא שלך?

../images/Emo89.gif../images/Emo90.gifהיא לא מהפשוטות O:

להפך. כיאלו אבא שלי צלם אירועים בעיקרון XD וזה המצלמה הכי טובה שיש בשוק שצלמים משתמשים בה לסטילס . לפעמים נראלי שיש לי נמק ביד רק מלהחזיק אותה היא ממש כבדה כי ממתחת יש תוספת כזאת של סוללות וזה לא ממש המצלמה שיש בתמונה אמרתילך XD ואמ אני לא לומדת צילום אבל שנה הבאה

גרבע

New member
../images/Emo105.gifגם אצלי זה היה

אבל תודו,הפורום נהיה יותר ויותר רדוד.ממש לא כמו פעם

../images/Emo89.gif../images/Emo90.gifממ יכול להיות שאת צודקת .

אבל אני לא יפתח את הנושא הזה כאן . זה לא ממש יפה\=

גרבע

New member
../images/Emo105.gifאני יודעת.אין מה לעשות

זה אחד הדברים שדוחה אותי מלהיכנס לכאן

../images/Emo89.gif../images/Emo90.gifבמצבים מסוימים גם אותי . ><

אבל באמת שזה לא יפה להגיד דבר כזה >: או לרמוז.

למעלה