16 עובדות!

גרבע

New member
../images/Emo105.gifמה כבר אמרתי?

לא אמרתי על אף אחת אישי. רק אמרתי שנהיה רדוד פה.זה הכל

MadBerry

New member
../images/Emo33.gif 11.סטפי היא קבב ואני אוהבת אותה X:

איזה חמודות

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo187.gif 7 כל כך נכון ../images/Emo6.gif

הוא פשוט סקסי בטירוף, אין מה לעשות XD

Shaniix3

New member
../images/Emo191.gif סליחה חמודה השם שלך מהמם.../images/Emo11.gif

את צריכה להגאות בו
!!

sweet shir

New member
אבל יש לך שם ממש יפה O:

נראהלי שגם אני הייתי קטנה חשבתי שאילת זה בחו"ל, כי אפשר לטוס לשם.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח 15, איזה חמודה! XD

../images/Emo89.gif../images/Emo90.gifאני לא אוהבת את השם שלי >:

לא יודעת למה X: אני אוהבת שמות אחרים S: חחחח 15
אפילו אני צוחקת על עצמי XD ואמא שלי אומרת לי : " זה טבעי שתחשבי ככה ! "

XxSteFiixX

New member
../images/Emo80.gifאניי + 25 עובדות XDDD

1. אני פשוט ילדת נזק. XD כל יום אני דופקת את הראש בדברים, נשרטת, נחתכת, שוברת דברים ואז מגלה סימנים כחולים ולא קולטת מאיפה הם ~.~ אפילו ביום שבו פגשתי את מור, נחתכתי במרפק מדיסק של גרין דיי, נקעתי את הקרסול והיא שברה לי את הכתף |: 2. ישלי נטייה להטריד מינית בנים מי' ובכללי בנים שגדולים מימני OO 3. אני חסרת טאקט לגמרי. אני יכולה לבוא לאנשים ברחוב ולשאול אותם "תגיד, אתה הומו?" כמו שאני נוהגת לעשות 4. 4 בנים אוהבים אותי [ככה לפחות אומרים לי] ואני עדיין לא קולטת מה מוצאים בי 5. ישלי אובססיה לגיטרות בס ובסיסטים [בלי קשר לדאג] , ערפדים, החיוך של דאגי והאפי טרי פרינדס 6. ישלי ראש כחול רצח ואין יום שאנשים לא צועקים עליי שאני סוטה XD 7. ניפצתי היום כסא לחלקים בבוקר בכיתה איכשהו O_____O 8. נשבר לי הלב פעמיים ואני כל פעם חוזרת על אותה טעות >< 9.אני כל פעם נדלקת על האנשים הלא נכונים >> 10. אני מתחמקת ברגעים אלה מלסכם על המהפכה הצרפתית 11. כולם אומרים לי שאני ממש דומה לטפי בגלל שאני גם צורחת את הצרחות שלה כל שנייה מכל שטות אפשרית ובגלל שאני סתומה |: 12. אני היפר בטירוף ולא יכולה לשבת בשקט לשנייה והפה שלי אפעם לא סגור XD 13. אני . רוצה . לונדון . !!!!! 14. ישלי פחד מפדופילים, בגרויות ותיכון, הריון ולידה XD, מוות ומוות של מישהו ממש קרוב אליי 15. אני כמעט ואפעם לא בוכה וזה מפחיד OO" 16. אני מאוהבת בבובספוג כבר מכיתה ג' ועדיין חושבת שאם אני אתחתן איתו אני אהיה הילדה הכי מאושרת בעולם 17 [כי באלי להוסיף |סנוב|]. כשהייתי קטנה והייתי רואה כלל היום קרטון נטוורק הייתי מאוהבת בג'ק הסמוראי XDDDDDD 18. אני ממש לא נפתחת לכל בנאדם. רק לאנשים שאני ממש סומכת עליהם. וקשה לי לסמוך על אנשים 19.אינלי רגשות אשמה, אינלי נקיפות מצפון [אהמאהמצור], לא ניראלי שישלי בכלל מצפון XD 20. ישלי זיכרון צילומי כמו לאיה מהשמיניה 8DDDD [רציני] 21. היה לי חבר בכיתה ג' - ד' ואפילו לא הייתי מודעת לזה Oo 22. אני עדיין מתחמקת מהמהפכה הצרפתית ומהמסיבת תה של בוסטון נהנהנה 23. חוץ ממקפליי אני נהנת לשמוע גם את גרין דיי, פראמור, סימפל פלאן, אול טיים לואו ובלינק 182 D: 24. אני מכורה לפייסבוק קשות ועושה לו כל חצי דקה רענן XD 25. כנ''ל לקומונות XD טוב דיייייייי אינלי כח יותר .______.

../images/Emo89.gif../images/Emo90.gifעל איזה אנשים לא נכונים את נדלקת ?

ולמה אני לא יודעת על זה?

MadBerry

New member
../images/Emo33.gif 21. היה לי חבר בכיתה ג' - ד'

ואפילו לא הייתי מודעת לזה פרטים!

MadBerry

New member
../images/Emo33.gif או, ואת שומעת להקות טובות../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif

XxSteFiixX

New member
../images/Emo80.gifחחחח מה יש לפרט ? XD

החבר הכי טוב שלי ואני מכירים מכיתה א' בכיתה ג' הוא אמר לי שהוא אוהב אותי אז בעטתי בו והלכתי משמה XD אחרי זה גמאני אהבתי אותו והיינו מודעים לזה שאנחנו אוהבים אחד את השני ואז בכיתה ד' התחלנו לדבר על נשיקה ראשונה וכאלה XDDDD ואז בכיתה ה' התחלנו לשלוח אחד לשני לבבות ובעצם אהבתי אותו ועוד אחד באותו הזמן וזה אומר שבעצם בגדתי בו עם זה ששבר לי את הלב בכיתה ה' - ו' XDDD והוא אוהב אותי עד היום וזה עצוב .___. ושברתי לו את הלב מסכן XDDD -יופי הוא בדיוק מתקשר אליי לספר לי שישלו פריחה בבטן OO"-

m o r 1 0 2

New member
חחח קריפי../images/Emo6.gif../images/Emo168.gif

אוקי אז אני כמוך ב-6 רק שלא בצורה מטורפת,כאילו בקטנה חחח ולפעמים כולם קוראים לי חרמנית חחח ו-11 כאילו,אני קיינדה אחרי בגרויות אבל מהשאר דפנטלי!!! חחח אני כ"כ הפוך ממך מ-15,אני יכולה לבכות מכל דבר חחח

rox love BSM

New member
../images/Emo90.gifoh well

1. אמא שלי היא בריטית ואבא שלי הוא מברבדוס [שזה גם סוג של בריטי]. 2. נולדתי באנגליה 3. קוראים לי רוקסן (מזה הכינוי) אבל לפני כשנה שיניתי אותו לאמילי 4. אני אוהבת לקרוא,הכל והרבה. 5. חבר שלי מתגייס שבוע הבא :( 6. הייתי מכורה לקטנטנות פלורסיינטה המורדים וכל דבר ארגנטינאי 7. יש לי אח תאום 8. החודש הזה נהייתי ממש אובססיבית לבטי(
) ואריק מייבוס (שמשחק את דניאל) 9. אני מתגייסת בפברואר (נכון לעכשיו) 10. מכורה לפאנפיקים. עדיף סלאשים. 11. מכורה לשוקו שוקולית 12. הכריחו אותי לנגן על פסנתר שהייתי קטנה,ועכשיו יש לי ממש אנטי לפסנתרים חח 13. אנשים חושבים שאני תמימה וחמודה שהם רואים אותי. עד שאני פותחת את הפה חח 14. אני תמיד חושבת שכולם מסתכלים עליי כל הזמן (לא מתוך שחצנות,ההפך,כאילו משהו בי נראה לא בסדר והם צוחקים חח) 15. יש לי פחד מסלמונלה. אני לא אוכלת בשר בחוץ. 16. אני רוצה לעבוד בטלויזיה כשאהיה גדולה

sweet shir

New member
איזה סלאשים? חח

לא ידעתי שאת קוראת P: זה מפריע לך אם אנשים קוראים לך רוקסן? חח

rox love BSM

New member
תלוי בסיפור,

אם זה מקפליי אז ברור שדאגי/הארי טום/דני של טוייליט קראתי כמה אדוארד/ג'ייקוב שהיו נחמדים. והיו עוד כמה שאני לא זוכרת חח. ולא מפריע. לי כאילו,ברור לי שזה קשה למישהו להתרגל לשם חדש,אז השארתי את זה ככה. פשוט נגיד, אנשים חדשים, אז אני כבר מציגה את עצמי כאמילי.

למעלה