../images/Emo80.gifאניי + 25 עובדות XDDD
1. אני פשוט ילדת נזק. XD כל יום אני דופקת את הראש בדברים, נשרטת, נחתכת, שוברת דברים ואז מגלה סימנים כחולים ולא קולטת מאיפה הם ~.~ אפילו ביום שבו פגשתי את מור, נחתכתי במרפק מדיסק של גרין דיי, נקעתי את הקרסול והיא שברה לי את הכתף |: 2. ישלי נטייה להטריד מינית בנים מי' ובכללי בנים שגדולים מימני OO 3. אני חסרת טאקט לגמרי. אני יכולה לבוא לאנשים ברחוב ולשאול אותם "תגיד, אתה הומו?" כמו שאני נוהגת לעשות 4. 4 בנים אוהבים אותי [ככה לפחות אומרים לי] ואני עדיין לא קולטת מה מוצאים בי 5. ישלי אובססיה לגיטרות בס ובסיסטים [בלי קשר לדאג] , ערפדים, החיוך של דאגי והאפי טרי פרינדס 6. ישלי ראש כחול רצח ואין יום שאנשים לא צועקים עליי שאני סוטה XD 7. ניפצתי היום כסא לחלקים בבוקר בכיתה איכשהו O_____O 8. נשבר לי הלב פעמיים ואני כל פעם חוזרת על אותה טעות >< 9.אני כל פעם נדלקת על האנשים הלא נכונים >> 10. אני מתחמקת ברגעים אלה מלסכם על המהפכה הצרפתית 11. כולם אומרים לי שאני ממש דומה לטפי בגלל שאני גם צורחת את הצרחות שלה כל שנייה מכל שטות אפשרית ובגלל שאני סתומה |: 12. אני היפר בטירוף ולא יכולה לשבת בשקט לשנייה והפה שלי אפעם לא סגור XD 13. אני . רוצה . לונדון . !!!!! 14. ישלי פחד מפדופילים, בגרויות ותיכון, הריון ולידה XD, מוות ומוות של מישהו ממש קרוב אליי 15. אני כמעט ואפעם לא בוכה וזה מפחיד OO" 16. אני מאוהבת בבובספוג כבר מכיתה ג' ועדיין חושבת שאם אני אתחתן איתו אני אהיה הילדה הכי מאושרת בעולם 17 [כי באלי להוסיף |סנוב|]. כשהייתי קטנה והייתי רואה כלל היום קרטון נטוורק הייתי מאוהבת בג'ק הסמוראי XDDDDDD 18. אני ממש לא נפתחת לכל בנאדם. רק לאנשים שאני ממש סומכת עליהם. וקשה לי לסמוך על אנשים 19.אינלי רגשות אשמה, אינלי נקיפות מצפון [אהמאהמצור], לא ניראלי שישלי בכלל מצפון XD 20. ישלי זיכרון צילומי כמו לאיה מהשמיניה 8DDDD [רציני] 21. היה לי חבר בכיתה ג' - ד' ואפילו לא הייתי מודעת לזה Oo 22. אני עדיין מתחמקת מהמהפכה הצרפתית ומהמסיבת תה של בוסטון נהנהנה 23. חוץ ממקפליי אני נהנת לשמוע גם את גרין דיי, פראמור, סימפל פלאן, אול טיים לואו ובלינק 182 D: 24. אני מכורה לפייסבוק קשות ועושה לו כל חצי דקה רענן XD 25. כנ''ל לקומונות XD טוב דיייייייי אינלי כח יותר .______.