16 עובדות!

MadBerry

New member
../images/Emo33.gif גם אני ממש אוהבת את השמות דין וטום D:

פעם אהבתי גם שון

../images/Emo89.gif../images/Emo90.gifגם לי אם יהיה בן אני אקרא לו טום

בלי שומקשר למקפליי XD תמיד היה לי חולשה לשם הזה

Driven By You

New member
../images/Emo29.gifאוהבת את זה, הנה שלי../images/Emo29.gif

1. כרגע הדבר הכי חשוב בחיים שלי הוא הצופים. אני שישיסטית בשבט משואות (אימפריה) ביהוד, מדריכה קבוצה של 16 בנות מפונקות ובכייניות בכיתה ד'. מה שטוב בהן הוא שהן עושות כל מה שאני אומרת להן, ככה שלקבוצה שלנו קוראים 'מקפליי' והן אפילו לא יודעות מי הם
הנה הקופסת ממתקים שהכנתי לקבוצה
2. חוץ מצופים אני משתייכת לחבורה דיי גדולה של הרבה חברות. אנחנו בעיקרון 14, אבל יש נספחות, וקוראים לנו המאפיה כי אנחנו ממש הרבה בנות XD 3. וחוץ מצופים וחברות, יש לי גם חבר מדהים, כמעט חצי שנה
4. וחוץ מצופים, חברות וחבר, אני הולכת למכון (בעיקר בשביל המדריך החתיך שלי ! חח) 5. הפחדים הכי גדולים שלי הם מאש, מסרטי אימה ומכדורים. 6. לפני ממש קצת יותר משנה (15.11) הייתי עם עוד שתי חברות טובות בהופעה של מקפליי באנגליה. אחרי שיכנועים ארוכים ותחנונים להורים, טסנו עם עוד שני אבות לחמישה ימים על זמן בית ספר וראינו את ארבעת המופלאים. היה מדהים, הלילה הכי טוב בחיים שלי
7. אני מנגנת בגיטרה משהו כמו שנתיים. לאחרונה קיבלתי מדוד שלי גיטרה שהוא קיבל מדוד שלו לפני מלא שנים. מסתבר שזאת מרטין למי שמבינה, אחת החברות היותר טובות לאקוסטיות, והיא מקורית משנות השבעים. הגיטרה שווה היום משהו כמו 10,000 שקל ! 8. התוכנית האהובה עלי בכל הזמנים היא המורדים. אל תצחקו עלי ! ראיתי את שתי העונות משהו כמו חמש פעמים, במקורי, בשידורים חוזרים וב-VOD. אני יודעת כל סצנה בעל פה. 9. עוד תוכנית שאני יודעת בעל פה, ואני ממש רצינית, בעל פה- מילה במילה, היא שנות השבעים. את כל שמונה העונות ! 10. המקום האהוב עלי בעולם הוא לונדון. הייתי שם משהו כמו שבע או שמונה פעמים, וכל פעם אני מתרגשת מחדש DD: 11. יש לי קליטה ממש מהירה לשפות ככה שחוץ מעברית ואנגלית אני יודעת גם ספרדית שוטף וקצת צרפתית, מהטלוויזיה ומסבא וסבתא. 12. אחד הדברים שיותר מגעילים אותי הוא כפות רגליים. באמת, אני חושבת שהן דוחות והיה הרבה יותר טוב להיוולד בלעדיהן ! 13. כשהייתי בכיתה ה' הייתי בפיתוח קול. מאז אני שונאת לשיר, אבל אנשים ממשיכים להגיד לי שיש לי קול יפה
אז אני שרה רק לעצמי, בבית עם הגיטרה כשהחלונות והדלת סגורים, ואם חברה באה ומעוניינת בהופעה פרטית אז אני מנגנת ושרה לה כמה שירים. 14. אני לומדת במגמת אומנות ונהנית מכל רגע. עם מורה מטורף, ולצייר שעתיים בשבוע, הכי כיף לי בעולם ! 15. אני כבר יודעת מה אני הולכת לעשות בצבא, לאן אני אטוס אחר כך ועם מי, איפה אני רוצה לגור, איזה מכונית תהיה לי ואיפה אני אפגוש את בעלי. הדבר היחידי שעוד לא תכננתי הוא במה לעבוד, אבל אני בטוחה שזה יהיה משהו אומנותי, חס וחלילה לא תחום ריאלי כלשהו ! 16. ולסיום, יש לי משהו כמו 20 זוגות אולסטאר. עם הרוב אני לא הולכת, אבל זה כיף להסתכל על כל הצבעים. זאת מחלה :) תודה למי שקראה את החפירה !

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifלא חפרת בכלל

בניגוד אליי,שקדחתי אחושילינג הופעות של מקפליי
גם אני הייתי מדריכה שנה שעברה(אבל לא בצופים
נוע"ל/m\)
בהצלחה שיהיה לך! וואו,איזה מגניב זה שאת זוכרת את כל שנות ה70 בע"פ,אהבתי,תותחי! יש לי חברה שממש שונאת כפות רגליים גם,זה ממש מצחיק אותי XD מורים לאומנות הם בד"כ מטורפים או סטלנים:)

Driven By You

New member
../images/Emo29.gifשיט שכחתי את התמונה../images/Emo69.gif

הנה הקופסת ממתקים שהכנתי לקבוצה שאני מדריכה בצופים וקוראים להן מקפליי כי הן עושות כל מה שאני אומרת

sweet shir

New member
אומיגד אני כלכך מסכימה איתך לגבי כפות רגליים!

זה אחד הדברים היותר דוחים שקיימים!! חחחח ושנות ה70 סדרה תותחיתD:

DannyMcFly

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo62.gifחח אני הייתי שנתיים בלהקה של

הבצפר המחורבן שלי
השנתיים הכי מעפנות בחיי.. אני עדיין אוהבת לשיר אבל אם נגיד אני שרהה מול אנשים והם אומרים לי שיש לי כל יפה אני מכחישה ברמות!!! איזה כיףף לך הופעה של מק
יאק גמאני לא מסוגלת להסתכל לגעל או להריח כפות רגליים!
צודקת הרבה יותר עדיף בלעדיהן

16 עובדות :)

אני מכירה את מקפליי בזכות.. ויקיפדיה. 2. אני בהריון כבר 5 וחצי שנים 3. יש לי שם שני 4. אני מכירה את מקפליי מ-8.3.08 5. פעם חשבתי שסאדם חוסן זה רובוט 6.אני עקשנית. מאוד מאוד. 7. הייתי באנגליה לפני כמה חודשים ופחדתי ללכת לראות את מקפליי בלי חברה שלי אז לא הלכתי. (סתומה !!!!!!!!1) 8. אני במגמת קולנוע 9. התקבלתי למגמה כי חפרתי למורה על מקפליי. 10. דבי (אמא של טום) ענתה לי 8 פעמים בטוויטר, קרי פעמיים. 11. כבר אמרתי שאני בהריון? 12. אני ממש אוהבת את דמי לבואטו אבל שונאת דיסני, כאילו הדברם החדשים מלך האריות זה זורם 13.ירד לי דם מהעין פעמיים 14. המורה שלי לאנגלית אמרה לי שהיא משדרגת אותי לווילי וקראה לי ווילי בכיתה. 15. חברות שלי קוראות לי זיקפה. אבל בנימה ערסית כזאת.. 16. נגעתי לדיוויד מסימפל פלאן בווילי שהוא נשכב כזה על הקהל בהופעה וגם בבס שלו.. גאשש הוא היה מזיע כמו בהמה. ראיתן שטום חזר לשיער של 2006 ? D:

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifגם אני ממש עקשנית

מזל אריה
וגם אני במגמת קולנוע(תקשורת נו) למה פחדת ללכת בלי חברה? דם מהעין?איך?מתי?

מגניב D: כבר ראית תפוז מכני? חחח

חברה שלי הכניסה לי אצבע לעין ועוד איזה ילדה אחת, וירד דם כזה.. כי זה מפחיד לראו אותם כאילו hollyfuckingcookie אלה פאקינג מקפליי האמיתיים מול העיניים שלי , אני לא אשרוד את זה לבד. וזה גם לא זה הפעם האחרונה שלי בלונדון :)

Simple Girl 175

New member
../images/Emo113.gif../images/Emo42.gifתקשורת הכי ליגה../images/Emo98.gif

ואיך בדיוק הגעת למקפליי בויקיפדיה? Oם

DannyMcFly

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo62.gifחח אני בהריון כבר איזה שנה וחצי

חח איזה פדיחה זה מורות זה עם כזה מטומטם
איך הגעת לווילי של דיוויד באמצע הופעה?
קריפי חח

חח היא לא מפגרת בכלל היא האמא של חברה שלי

ממקפרוג'קט XD מביך אה? היא פשוט לא יודעת מזה אומר... ודיוויד פשוט נשכב על הקהל שהור ירד לקהל והוא היה ממש מעליי אז נגעתי כזה בכולו

sweet shir

New member
16 עובדות שלייי. D:

סוףסוף! לקח שנים. 1. קוראים לי שיר, אני בת 17 מרעננה. לומדת בכיתה י"ב בתיכון מטרו-ווסט.D: 2. יש לי שני אחים קטנים: יונתן בן שנתיים ו-3 חודשים (והוא היצור הכי מושלם עלי האדמות.
כולם אומרים את זה, לא רק אני!) ועמרי בן 9. 3. מראה חיצוני- 1.57, 45, שיער חום מתולתל, עיניים חומות ומשקפיים.
4. מפחדת ממחטים ובדיקות דם. ברמה ש90% ישלי אנמיה, אבל אני לא אעשה בדיקת דם כדי לבדוק את זה. XD זו גם הסיבה למה אין לי שום עגיל בכל הגוף חח. אה, ואני גם מפחדת מיונים, בנות יענה וג'וקים. XDD 5. אני שונאאאאאת ספרות. זה פשוט קקי של מקצוע. איך כל דבר יכול להתקשר לשואה?? 'העיוורת' נכתב לפני השואה!! מה הקשר שואה?? פפפפ! וגם ביאליק האימו הזה$#@ מה אכפת לי שלבד לך? לך תתחרמן עם הציפור ותהיה בשקט. -_- (היה לי מבחן בספרות היום.XD) 6. ~שאלתי את חברה שלי מה לכתוב וזה מה שהיא אמרה~ אני ממש חופרת. חח רציני, אני מדברת -הרבה- ובקול רםXD 7. יש לי בבית איזה 20+ נחשים חחח הם חיות המחמד של אבא שלי.
8. בזמן האחרון אני מחליפה חברות טובות כמו גרביים חחחחחח כאילו בשנים האחרונות נטשתי איזה 3 חברות שהיו הBFF שלי ללא עירורין.. פתאום קרה משהו, נמאס לי מהן ואנלא סובלת אותן יותר.
(כל אחת הייתה בתקופה אחרת חח) 9. חפרתי על זה בפעם הקודמת שהיה לכתוב עובדות, אז אני אתמצת. ישלי סינסתזיה - שילוב קונגטיבי בין החושים. בתכלס זה מתבטא בכך שכל דבר מתקשר אצלי בראש עם צבעים. צורות, אנשים, מספרים.. D: 10. אני בדיאטות כל החיים שלי בערך. כי אני דפוקה. לונורא אני מקבלת את זה באהבהXD בכלמקרה, זה בעייתי בגלל שאני ממש אוהבת לאכול. אני אוכלת הכל בערך חוץ מדגים, חצילים, חרדל ופירות ים למיניהם חח. 11. אני מעריצה את מקפליי כבר 3 שנים ו3 חודשים. D: 12. מרחיבה כימיה וביולוגיה, עושה 4 יח"ל מתמטיקה ובשנה שעברה סיימתי בדוברי אנגלית 5 יח"ל. :) 13. קיבלתי צו גיוס ל- 13.2.2011. D: וכן, אני מודעת לכך שזה הולך להידחות עוד מליון פעמים אבל לונורא. XD 14. -בהשראת Driven By You חחח- הדבר שאני הכי שונאת בגוף שלי זה הכפות רגליים. זה פשוט דוחה. אם היה אפשר הייתי עושה ניתוח פלסטי ברגלייםXDDD 15. חוץ מלהיות פה (כבר 3 שנים, ריספקט. או שלאXD) אני גם בפורום דמדומים. :) אה וסמויה באופנה כמו כולן בערך חחחח 16. כרגע אני שומעת את The End וחושבת שהוא שיר מהמם.
וזהוווווווווו סיימתי ווהו <:

למעלה