The McWeekend

dougie10

New member
א-נ-י!!!!! ../images/Emo23.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי:
וואי שמעתי כ"כ הרבה!!!
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע:
מלא שירים של Taylor Swift
הלהקה המגניבה של השבוע:
בהחלט מקפליי וגם טיילור סוויפט
קליפ שעשה לכן את זה:
לא ראיתי קליפים...השבוע
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
וואי..יש המון שומרת אחותי 90210 העונה השנייה גאסיפ גירל העונה השלישית
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
ילד מהכיתה שלי מתעלל בי כי הוא אוהב אותי... סעממקק למהה?
משהו ששימח:
לא יודעת.. סתם שמחה
משהו שהעציב:
כלום
ציטוטיה:
אין!!!!
מתנגן בראש / בפלייליסט:
כלום .... זה מוזר... לא נדבקתי לאף שיר
המלצת השבוע:
אל תשכחו לכבות את האור לפני שאתם מתכרבלים בשמיכה בקור של החורף
התמונה הכי חמה:
אין.... רק רציתי להגיד שאני לא הגבתי מלא זמן... ואני שמחה לחזור.. מישי זוכרת אותי בכלל?!?!?!

DannyMcFly

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo62.gifברוררר! אני זוכרת אותך../images/Emo6.gif

חחח טוב שחזרת
איך את רואה את העונה השניה של 90210? היא עדיין לא התחילה בארץ..

DannyMcFly

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo62.gifחח באמת?! מגניב אני מתה לראות

את זה כבר

DannyMcFly

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo62.gifחח את מגרה אותי../images/Emo3.gif../images/Emo7.gif

באיזה אתר את רואה את זה? גמאני רוצה

../images/Emo73.gif אני זוכרת אותך! ואני גם חושבת שראיתי

אותך לפני שנתיים במפגש :) את היית עם חברה שלך אני חושבת

Simple Girl 175

New member
../images/Emo113.gif../images/Emo42.gifוויקנדדד!@#$%^&

אתן מכירות את זה שיש לכן פשוט יום מעולה, שגורם לכן לחייך בלי שום סיבה מוצדקת? לי זה קרה.. למשך כל השבוע!!
מצעד הלהיטים של מקפליי:
Walk In The Sun
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע:
The Calling – Adrienne The Cab - I'll Run Colbie Caillat - Somethin' Special Dave Barnes - Until You Just Jack - Starz In Their Eyes Barlow Girl - She Walked Away
קליפ שעשה לכן את זה:
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
EMA "תעביר את זה האלה"
משהו ששימח:
כל השבוע הזה! זה היה פשוט שבוע עם חיוך מטורף על הפנים שלי! זה היה שבוע שסתם גורם לך להיות מאושר ולרקוד במקלחת [או שרק אני שמה מוזיקה במקלחת
]
ציטוטיה:
~אני בשיחה עם חברה שלי~ קסם אמר/ה: אוינק אוינק Destiny is calling me ,open up my eager eyes 'cause I'm Mrs. BRIGHTSIDE אמר/ה: יש לך שפעת חזירים או משהו? קסם אמר/ה: חחחח לא אבל אולי בעתיד לכי תדעי..חח Destiny is calling me ,open up my eager eyes 'cause I'm Mrs. BRIGHTSIDE אמר/ה: :-O חס וחסה! קסם אמר/ה אומרים שזה סתם עוד שפעת כמו שאר השפעות...ושסתם מבהילים את הציבור..ואנחנו במקרה זה ,זה הציבור Destiny is calling me ,open up my eager eyes 'cause I'm Mrs. BRIGHTSIDE אמר/ה: אוקי.. קסם אמר/ה את זוכרת את שפעת התרנגולות? אז אותו דבר רק שבמקרה הזה יותר קל להתבדח עם אוינק אוינק...אוינק אוינק נשמע הרבה יותר טוב מקוקוריקו... Destiny is calling me ,open up my eager eyes 'cause I'm Mrs. BRIGHTSIDE אמר/ה: אבל אין כמו הפרה המשוגעת.. מווווווווו ~חברה שלי מספרת על המיונים שהייתה בהם~ כולן שיתפו פעולה. אני אמרתי להן מה לעשות והן לא עשו כלום
מתנגן בראש / בפלייליסט:
Daniel Merriweather - Change
המלצת השבוע:
So Just remeber to smile, smile, smile And turn the world around
התמונה הכי חמה:
[כנראה] מבית היותר של היי סקול מיוזקל.. סרט מוזיקלי על ערפדים [?!?! - אני לא יודעת עם לצחוק או לבכות אבל מה שכן..] לוקאס שלי.. ערפד!!!!!

Simple Girl 175

New member
../images/Emo113.gif../images/Emo42.gif../images/Emo27.gif

תגידו מזל טוב לרחוב סומסום! הוא בן 40
קוקימאנסטר
"מן האבן והמים הרחוב עולה אל השמש ובינתיים האויר מלא דבש וסביונים וילד מגלה פתאום הוא קצת לא מאמין שיש רחוב כמו סומסום סום וקסום הוא בשום ונפלא בלי מדוע ובלי למה אל תשאל אותי אני רץ לי, אני שמה שם הכל קופץ שם קורים ניסים שם לוחש לי עץ את הסודות הכי כמוסים כי זה רחוב קסומסום" זה הצלצול שלי ^^

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifרחוב סומסום!

אבל הסדרה הישנה שהייתה בערוץ 23,לא המעפן שניסה להשתכלל בשנות האלפיים! וקיפי,עם נעלי קיפי!לבתדודה שלי יש נעלי קיפי וזה ממש הצחיק אותי
ומוישה אופניק,אלמו,בנצ ואריק(הייתה לי חולצה של בנץ פעם!אומייגד!)

Simple Girl 175

New member
../images/Emo113.gif../images/Emo42.gifאלמו וקוקימאנסטר אהבות חיי!

חברה של אח שלי קנתה לי פאצ'ים שלהם אז גיהצתי אותם על התיק שלי 8DDDD הם כאלה סקסים! השילוב של אלמו, מקפליי, קוקימאנסטר וג'ונאס עושים לי את זה XDDD

Simple Girl 175

New member
../images/Emo113.gif../images/Emo42.gif../images/Emo27.gif

אחרון
כןכן, אני מודה.. אני פוטוהוליסטית

למעלה