The McWeekend

DannyMcFly

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo62.gif../images/Emo45.gifגמאני פוטוהוליסטית ואני גאה

בזה

../images/Emo89.gif../images/Emo90.gifאני ממש מכירה את זה שמאושרים

ואין סיבה D: אחלה תמונות ריייב

../images/Emo89.gif../images/Emo90.gif../images/Emo27.gifMcweekend../images/Emo37.gif../images/Emo152.gif../images/Emo41.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי:
כווווווווווווווווווווווווולם D:
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע:
Justin Bieber - Favorite Girl
Justin Bieber-Love Me
Black Veil Brides -Knives and Pens שירים של אסקייפ זה פייט
הלהקה המגניבה של השבוע:
ג'סטין ג'סטין ג'סטין !!!!!!!!!!D:
אסקייפ דה פייט XD
קליפ שעשה לכן את זה:
Black Veil Brides-Knives and Pens" ( מי שאוהב דת' קור וכאלה בסגנון או סתם אימואים סקסים יהנה לראות ) והשיר גם יפה מאד XD http://www.youtube.com/watch?v=gFDCHdKbKBY&feature=related - אממ הנה הסולן של אותה להקה ישלו בלוגים כאלה בוידאו XD רק להסתכל עליו
אנדי
אה ואיך שהוא נראה בקליפ ובבלוג אחרת לגמרייייייייייייייי , בבלוג הוא כזה עדין ובקליפ כבד רצח XD http://www.youtube.com/watch?v=1b-eCyQgO_Q&feature=related
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
המורדים
כמעט מלאכים
על טבעי פרק אחרון של העונה הרביעית
מישהו יודע איפה יש פרקים של העונה החמישית במקרה?(עם תרגום)
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
שמסתבר שכל שכבת ח' הפאקצות התאהבו לי בג'סטין .
משהו ששימח:
קראש חדש על מישהו . האדימו אותי
התחלתי פיק . הורדתי תוכנה שחותכת צלצולים ממש במהירות XD והכנתי צלצולים של מקפליי מכל האלבומים כמעט [: מי שרוצה שתשלח הודעה במסנ . ולמי שאין ( [email protected] ) ומי שרוצה שאניאכין לה צלצול ~לא~ של מקפליי גם יכולה לשלוח לי שיר ואני אכין להXD
משהו שהעציב:
סתם השבוע ילדים מהשכבה התייחסו ממש מגעיל לאיזשהי ילדה לא ממש מקובלת בשכבה, ועשו עליה מין אמבוש כזה רק בגלל שהיא לא עשתה מה שילדה אחת שהיא כן מקובלת ביקשה ממנה. ממש ירדתי עליהם על זה. מגעילים.
ציטוטיה:
אני וחברה שלי בבצפר ישבנו כזה .ואיזשהי ילדה עברה עם מעיל שחור מזעזע עם נקודות אדומות כאלה מוזרות. חברה שלי : " מזה איכ היא נראית כמו ג'וק מהלך ! " אני :"מה קשור ג'וק ? וממתי לעזאזל יש ג'וק לא מהלך ? " חחח היא ממש חיזקה את העובדה שהייתה ברורה לי תמיד . בלונדיניות סתומות ברוב המקרים.
מתנגן בראש / בפלייליסט:
"ווווווווווולק אין דה סאןןןןןןןןןןןן נהנהנה סאץ' אה לונג לונג ווי טו גו ........ "
המלצת השבוע:
למי שלא טעמה סושי?לכו על זה זה פשוט יאמי XD
אם מישהי ממכן רואה מישהו שמוצא חן בעיניה וישלה הזדמנות לדבר איתו כי אח"כ לא תהיה עוד אחת ? אז שתעשה את זה ! D: האמההאמהמאה שורק1 D:
התמונה הכי חמה:
מההופעה
לקחתי מאיזה אתר XD

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifאני לא אוהבת את אופנת האימו.למשל לפני 3

שנים אז כולם נהפכו להיות אימו פתאום ובכלל המוזיקת אימו והקטע של בא לי להתאבד לא עושה לי את זה. אבל יש חלק שממש יפה להם התספורת המסוימת,שמזוהה עם האימו.

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifשני סקסי לך אדום ../images/Emo3.gif

ד"א, בלונדיניות לא סתומות ברוב המקרים; הן רק עושות את עצמן סתומות ברוב המקרים D: ( בלונדיניות זה עם מאוד אינטיליגנטי
) חחח סתם XD את רצינית? סושי? יאמי? ~בררר. :|~

../images/Emo89.gif../images/Emo90.gifגם לך יהיה סקסי אדום עוד מעט../images/Emo46.gif

אם את מבינה למה אני מתכוונת XD חהחהח
נממממממממממ סושי זה מאד טעים ! ובלונדיניות הם לא עם אינטילגנטי.

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifזהרי לדבר ככה לבלונדיניות.XD

זה שלא רואים עלי כ"כ כבר, לא אומר שאני לא כזאת. ואני מאוד מאוד אינטיליגנטית
XD עוד הפעם, את רצינית? סושי? יאמי? ~בררר :|~ SUNSHINE? I LOVE YOU ^-^

DannyMcFly

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo62.gifממ.. לא נראה לי שהתחילו לצלם

את העונה החמישית עדיין..

DannyMcFly

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo62.gifבאמת?! לא ידעתי../images/Emo6.gif