The McWekend

LaDy RoCk 8D

New member
../images/Emo95.gif חחח XDD משועממת ../images/Emo6.gif

חח סתם דשה
ועעלל המיילי סיירוס ודמי לובאטו הגיע לך ! לא היית צריכה לקבל 95 בתתננ"ךךךךךךךךךךךךךך
זבבלל

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif חחח איזה מגניבות התמונות!DD:

את הכנת..?

Mc4Ever

New member
../images/Emo203.gifיש אתר כזה

את בוחרת את הרקע שאת רוצה מבין התמונות שיש שם ואז את בוחרת את התמונה שאת רוצה שיהיה ברקע וזהו זה ממש קל אם את רוצה תגידי לי אני יעלה לך את האתר

ILoveMc

New member
../images/Emo226.gifMcWeekend ../images/Emo6.gif

איך הסופ"ש הזה באלי בטוב
שיר השבוע של מקפליי
THNL NOT ALONE LIES OFTR
שיר השבוע לא של מקפליי
supermassive black hole - muse
robert pattinson - never think
dont cry - guns n roses november rain guns n roses led zeppelin - kashmir
אומן/ית/להקת השבוע
רוברט פטינסון
מיוז מק'
אלבום השבוע
רדיו:אקטיב
קליפ השבוע
האמ ... אין
תוכנית הטלוויזיה של השבוע
אחת שיודעת
סרט השבוע
TWILIGHT |סגידהנצחיתלרוברטטיילורולכלהשאר|
עיצבן השבוע
המורה לתנך
העציב השבוע
האמ ... האמ ...
שימח השבוע
ישלי את טווילייט [ באנגלית
] , ניו מון , אקליפס , בראקינג דאון
~ אבא שלי קנה לי את כל הספרים , הוא אמר לי לא משנה כמה זמן יקח לי , העיקר שאני יקרא
~ יום חמישי הלכתי לקניון עם חברות והיה הכי כיף בעולם
הלכתי היום לסינימה סיטי עם כמה חברות , וראיתי טווילייט עוד פעם , ~ תגידו מה שתגידו , אבל הסרט הזה ממכר ~
ציטוט השבוע
האממ ... בשיעור ספורט היינו צריכות לרוץ אז חברה שלי ביציאה : " כואב לי הגרון אני לא יכולה לרוץ ! " ~ זה היה מצחיק באותו רגע ~ אני ואריאלה [ א א אלפאחורס ] היינו בהתקף לסביות ~~ אז אני כזה מתקרבת לחברה שלי , והיא כזה הולכת אחורה עד שהיא נתקעת בקיר , והיא צעקה עלי לעזוב אותה , אז הלכתי , והיא כזה אומרת לחברה אחרת " היא אינסה אותי !! " אח"כ היא הולכת לספר לאריאלה מה קרה , ואריאלה כזה : " ככה את בוגדת בי ?! " ~ גם זה היה מצחיק באותו רגע ~ האמ שיחה שלי ושל חברה שלי , חשנו [אני] אליס , [והיא] אדוארד ... קאיה-לי:) אומר/ת: אני ממש לא דומה לה.. [ לאליס ... ] קאיה-לי:) אומר/ת: היא "צמחונית".. BLonD || זאתי שחושבת כל הזמן על טוסיקים וערפדים סקסיים XD אומר/ת: למה , תראי , גם אנחנו ניזונות מחיותXD BLonD || זאתי שחושבת כל הזמן על טוסיקים וערפדים סקסיים XD אומר/ת: אנחנו כן דומות לה! קאיה-לי:) אומר/ת: הפסקתי להיות צמחונית קאיה-לי:) אומר/ת: זה לא מספק אותי:) BLonD || זאתי שחושבת כל הזמן על טוסיקים וערפדים סקסיים XD אומר/ת: XDDDDDD BLonD || זאתי שחושבת כל הזמן על טוסיקים וערפדים סקסיים XD אומר/ת: בואי נצא לצייד נצוד לנו ג'ייקוב קטן ! קאיה-לי:) אומר/ת: איך ידעת שבא לי ג'ייקוב? BLonD || זאתי שחושבת כל הזמן על טוסיקים וערפדים סקסיים XD אומר/ת: כי אנשי זאב זה הכי טעים !
~ זה היה מצחיק כשדיברתי איתה אז ~ ^^ קאיה-לי:) אומר/ת: אני קוראת מחשבות, קאיה-לי:) אומר/ת: את חושבת קאיה-לי:) אומר/ת: "יואו בא לי טוסיק ערפדי יאמייי" ~אחרי כמה זמן~ קאיה-לי:) אומר/ת: עלית עליי קאיה-לי:) אומר/ת: אני לא ערפד, קאיה-לי:) אומר/ת: אני סתם אוהבת לנשוך אנשים:) בסוף השיחה היא כתבה בוואי כזה - קרן איזו חרמנית קטנה וגזענית.. לכי לחפש לך כלבלבים בריטיים ערומים לשחק איתם..:) ~ עזבו אנחנו שתי סתומות ~ XD * אבל היא בעיקר
*
התמונה הכי חמה
סתם כי התלהבתי
אבל לא יצא יפה
הכל בגלל אריאלה !!

Simple Girl 175

New member
../images/Emo187.gifקאבר של שבוע../images/Emo124.gif../images/Emo125.gif../images/Emo168.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי:
DGAN בחפירותתתת IKAG
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע
James Morrison - Sex On Fire (Kings Of Leon Cover) Kaiser Chiefs - Time to Pretend (MGMT Cover) Kaiser Chiefs - Golden Skans (Klaxons Cover) Sugababes - Spiralling (Keane Cover) One Night Only - Rockstar (Nickelback Cover) Son of Dork - I Want You Back (Jackson 5 Cover) Girls Aloud - Apologize (OneRepublic Cover) Alphabeat - Black and Gold (Cover Sam Sparro) Katy Perry - Electric Feel (MGMT Cover) The Last Shadow Puppets - S.O.S (Rihanna cover) Jesse McCartney - Right Where You Want Me Lesley Roy - I'm Gone, I'm Going
הלהקה המגניבה של השבוע:
אלבום שחרשתן עליו:
קליפ שעשה לכן את זה:
קליפ שהמגמה שלנו עשה לערב המגמה
http://www.youtube.com/watch?v=t_Mbn_FEdDg [חפשו אותי
] Jesse McCartney - Right Where You Want Me http://www.youtube.com/watch?v=tTEHyY_os6g Lesley Roy - I'm Gone, I'm Going http://www.youtube.com/watch?v=uRi_ZSr0VZI
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
צ'אק [זה כלכך חמודדדדד] קוראים לי ארל [התמכרתיייי] בטי [יאיייי שמו את כל העונות מהתחלה
]
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
שכל החברות שלי כבר עברו תאוריה חוץ ממני ><" המגן בלשון ובהיסטוריה
המורה לאנגלית שלי חזרה אחרי שהיא לא באת לבצפר כבר משו כמו חודש
משהו ששימח:
שיעורי הנהיגה
הראין שלנו עם להקת ד'ה פייניגד [למרות שהוא היה בשישי שעבר אני עדיין אכניס את זה לפה XD] יומולדת לחברה שלי במקס ברנר
משהו שהעציב:
ציטוטיה:
לאון לגיא פינס: אתה רוצה למדוד לי? ~ הוא: לא אומרים 'לגמור', אלא אם מתכוונים לזה אני: עומר ~בוהה.באוויר.ושורקת~ ~ Casus Belli אומר/ת: אני לא יודע מה ללבוש XD << RAVEN.Just look at me, Silly Me, I'm as happy as can be >> אומר/ת: ואחרי זה אתה אומר שאתה ~לא~ פקצה XDDDDDDDDD Casus Belli אומר/ת: היי Casus Belli אומר/ת: זה שאני מנסה להתלבש יפה Casus Belli אומר/ת: לא אומר שאני פקעצה << RAVEN.Just look at me, Silly Me, I'm as happy as can be >> אומר/ת: XDDDDDDD Casus Belli אומר/ת: זה אומר שאני לא רוצה להיראות כמו ערס XD Casus Belli אומר/ת: חסרי סטייל שכמותם << RAVEN.Just look at me, Silly Me, I'm as happy as can be >> אומר/ת: כן.. כאילו שכל ערס ממוצע מסתובב על חולצות של להקות מטאל למגפיים שחורות ~ Casus Belli אומר/ת: וואו איזה השראה יש לנו היום Casus Belli אומר/ת: היו עשר ציטוטים מינימום Casus Belli אומר/ת: זה כמעט כמו מספר הבנות שאני משתרלל איתן בשבוע אחד ~ המורה לתקשורת: עד יום שישי ה' גדול הוא: ה' לא אבל קרן כן ~ הוא: עומר. אתה מפגר הוא [אחר]: ספר לי משהו שאני לא יודע הוא: אתה גם מסריח ~ אבא: עדיין יש לך את הכרטיס של המשביר לצרכן? אמא: לא, יש לי עכשיו את הכרטיס של משפחת מזור אני: רק שאצלנו אין הנחות או מבצעים ~ בדיחה.. אולי היא תצחיק אותן, אבל אני נשפכתי מצחוק ממה שני משוגעים הולכים על הכביש ורבים בינהם מי ילך באמצע, בא משוגע שלישי ואומר "עזבו אותכם, בואו נתחלק לזוגות"
מתנגן בראש / בפלייליסט:
Jesse McCartney - Right Where You Want Me
המלצת השבוע:
תקראו ספרים, אולי זה לא יעזור לכם בחיים.. אבל זה כיף
התמונה הכי חמה:

That YuvGirl

New member
../images/Emo19.gifהציטוטים ../images/Emo6.gif

והכי קרע אותי , זה כמעט כמו מספר הבנות שאני משתרלל איתן בשבוע אחד XDDDDDDDDDDDDDDDDDD בתמונה , של מי העיינים ? למי שיש את העיינים הירוקות , יש עיינים מדהימות :] והשני שם כחול בעיינים ? או שסתם נדמה לי ?

Simple Girl 175

New member
../images/Emo187.gifחחח, העיניים הירוקות שלי והעיניים החומ

החומות הן של חברה שלי, וכן, יש לה עיפרון כחול

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif חחח אהבתי את הציטוטים../images/Emo6.gif

just orr

New member
Baby I'm yours, and I'll be yours untill

the sun no longer shines...
שיר השבוע של מקפליי: Lies Everybody Knows
שיר השבוע לא של מקפליי: Matchbook Romance - Monsters Anna Nalick- Breathe Hellogoodbye- Baby, It's Fact Blue October- You Make Me Smile Arctic Monkeys- Baby I'm Yours ביצוע ממש יפה
אומן/ית/להקת השבוע: אפחד מסוים
אלבום השבוע: --
קליפ השבוע: Decode
תוכנית הטלוויזיה של השבוע: על טבעי, עקרות בית נואשות, האנטומיה של גריי, דם אמיתי
סרט השבוע: ספיידרמן, מדגסקר 2
עיצבן השבוע: ממממ טו מאצ'. אני חושבת שהכי עיצבנו אותו האלה מהחמאס שמסתובבים עם הילדים בידיים כדי שלא יירו בהם...
העציב השבוע: המלחמה
שימח השבוע: מידנייט סאן
(למרות שכמעט ואינלי זמן לקרוא אותו XD) לאלדד היה היום יום הולדת בגןןןן איזה נוששש 3> קן אמור להגיע לארץ מחר! ולמה? כדי להתגייס! האין זה אחד הדברים החמודים ששמעתן עליהם? D:
ציטוט השבוע: אח שלי: "האח יפה. האמא- מדהימה. האבא- מקסים. האחות... שטוחה" מ- THE NIGHT SHOW ב-100FM: אחד שהתקשר: "אני בחיל האוויר, אבל לא נכנס לעזה..." "מה אתה עושה, את טייס?" "בלהבלה.. ~חופר~... לא" "הוא לא נשמע טייס" "גם לא נווט" ... "יאללה תביא לו את הפנקייקים!" משיעור ביולוגיה~ מורה: "עמילן נמצא רק בצמחים. איך נקרא רב סוכר שנמצא בבעלי חיים?" ילדה: "קמח!" "So how was it possible that the sun was rising now, in the middle of my midnight?" ויש עוד מליון ציטוטים ממידנייט סאן, אבל אני לא זוכרת את כולם. זה בערך כל משפט שני של אדוארד
מתנגן בראש/בפלייליסט: שומדבר, כולם ישנים
המלצת השבוע: תהיו חכמים בשמש! כי בישראל, אפעם אין באמת חורף.
התמונה הכי חמה: לאדעת למה, פשוט אהבתי את התמונה חח

Charley XD

New member
האחות... שטוחה XDDDDDDDDDD

הוא לא אמר את זה ! איזה אח XDDDDDDD ~מתה~ אבל ממש ממש
אל תקחי קשה ..

sweet shir

New member
מההה הייתי בטוחה שהגבתי לך OO:

הציטוט של אחשלך קרע אותי חחחחחחחח אדוש3>

למעלה