../images/Emo95.gif../images/Emo41.gifMyMcWeekend../images/Emo41.gif../images/Emo95.gif
שיר השבוע של מקפליי
Lies One From The Radio The End Help Forget All You Know She Loves You Crazy Little Thing Called Love Transylvania I Want To Hold Your Hand You're The One That I Want
שיר השבוע לא של מקפליי
simple plan
Take My Hand No Love save you Perfect Untitled I Can Wait Forever Look What Youve Done - Jet Green Day - Good Riddance Green Day - Wake Me Up When September Ends Green Day - Jesus of Suburbia Linkin Park - In The End Linkin park - leave out all the rest Linkin Park - One Step Closer Nickelback - Far Away Nickelback - Rockstar Foo Fighters - Best of You Foo Fighters - My Hero Foo Fighters - Learn to Fly Foo Fighters - My Hero Foo Fighters - Everlong Three Days Grace - 11 - Gone Forever
אומן/ית/להקת השבוע
מקפליי , סימפל , פוו וייטרס , גרין דיי :]
אלבום השבוע
רדיו אקטיב !
קליפ השבוע
אוויי כשעפר חיקה את יהודה לוי בשבוע סוף, אז הם עשו קטע מהבורר ומיקי גבע היה איבגי [הבורר] אז פתאום עפר היה צריך להגיד "יהודה לוי" אז הוא עשה כזה עם הרגל ודפק אותה בשולחן
זה היה עצוב אבל ממש מצחיק ! אה וזה היה רציני אח"כ .. [זה היה בפיספוסים]
תוכנית הטלוויזיה של השבוע
ארתוור
לחיות עם דרק דרייק וג'וש :] זואי 101 המלחמה בדרום
שבוע סוף
סרט השבוע
אבל בטח מחר והיום יהיה כי אני רואה בדר"כ סרטים בסופי שבוע
עיצבן השבוע
עהאה עשיתי הרצאה על מקפליי בכיתה שלי [עוד פעם אבל הפעם באנגלית
] ואז ילד אחד כזה : "הומואים" עהאה יאוו אני כ"כ שונאת ילדים כאללה !!
העציב השבוע
בקושי יש לי שירים ותמונות במחשב ]: המחלמה בדרום
אזכרה לסבא שלי
שימח השבוע
עהאה 87 במתמטיקה :] 90 בדיקלום בתנ"ך
נראה לי שהלך לי טוב המבחנים בערבית, מדעים ואנגלית D: לא הייתי בשיעור מתמטיקה היום D: עהעהא ב20 לחודש אני הולכת לראות מלאמלא חתייכייםם
העאה סס'כייף :]] עהאה השבוע יש לי סמינר בצופפים :] עהאה יום ראשון משחק ראשון של הנבחרת שלי בכדורגלל D: יש לי אודיישןן ביום שליישיי :]
ציטוט השבוע
ילד מהכיתה שלי ביקש ללכת לשירותים, אז המורה הסכימה והוא הלך, אחרי 10 דקות הוא חוזר אז ילדה מהכיתה שלי שאלה אותו : "שאולי, מה עשית שם ?! עזוב .. בעצם אני לא רוצה לדעת" XDDD חחח הוא באמת היה מלא זמןןן
מתנגן בראש/בפלייליסט
Evenescense - My Lmmotal
המלצת השבוע
תלכו לצופפים ! ממש כיף שם ! ד"א , יש פה מישהו בצופים בהנהגת החוף ?
אל תמצלו חולשות של אנשים ! זה ממש מעצבן !
התמונה הכי חמה
עהעהא אני מתה על התמונה הזאתת