The McWekend

Orange Sky

New member
איזה יפה בלה../images/Emo99.gif

אני לא מבינה איך רוברט נראה לך יותר יפה מאדוארד חחחחחח מצטערת שביטלו לך את המסע><
הממ שירים של MN- I don't like the drugs (But the drigs like me) The beautiful people The dope show Personal Jesus the fight song - הוא ממש טוב
~פעם שמעתי שירים שלו.
~ חחחחח המורה שלך נשמע מזה חמודXDD נראה לי כבר אמרתי לך את זה כמה פעמים.XD

sweet shir

New member
לא מאדוארד האמיתיOO: מאדוארד בסרט!!! בסרט הוא

ממשממש מכוער כאילו. XD ומפחיד ומלחיץ!
יאאא תודה!! ישלך אותם במקרה עדיין על המחשב? D: חחחחחחחחחח כי הוא באמת כזה!! מושימושלם3333> (וכן אני כותבת את זה על המחנך שליXDD) שתביני, שקלנו לעבור כיתה ונשארנו רק בגללו!
33333>

Orange Sky

New member
ברור שהתכוונתי לאדוארד בסרט!

אדוארד בספר זה דמות מושלמת שאין שום דבר שיפה כמותה
~חוץ מבלהXD (אפילו יותר מהנרי. כי הוא עדיין אנושי33>) התכוונתי רוברט במציאות מאשר רוברט בסרט.:) לא חח אין לי על המחשב, סורי, אבל אני יכולה להוריד ולשלוח לךXD חחחחחחחחחח אני לגמרי מבינה, אני גם רציתי לעבור כיתה ונשארתי בשביל המורה לתנ"ך כפרה עליהXDDD 3333>

Charley XD

New member
רונן קורע XD

אהה וגם סתיו. צריכים לתת לה קרדיט על המקוריות XD מרלין מנסון. פיכס. דאפש שליטהההההה !!!@!!!@# אהה ואת גם אוהבת את ג'ייקוב עכשיו. אני לא יודעת עם אני צריכה לסלוח לך על זה ... במיוחד שאני אמרתי משהו כזה קרעת לחרם נגדי יא זונה

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחחחח אהאXD

את יודעת שהמקור לא של דפאש, כה?XD אני לא אוהבת את ג'ייקוב איכס יא מגעילה, מה את מעליבה אותי עם האשמות האלו???? רק אמרתי שFIX YOU כלכך עצוב שזה גורם לי לרחם עליו אבל זה היה רגעי! ג'ייקוב בעע!! איי וונט טו לה פוש ג'ייקוב אוף לה קליף!!
האש.
333>

sweet shir

New member
עובדה שאני ואור שתינו לא אהבנוXD

זה די מגוחך שאת אומרת את זה בכלל, למען האמת חח טוב שאני לא חופרת בחודשיים האחרונים כמה שבאלי להקיא רק מלשמוע את השם שלו. . .

rox love BSM

New member
../images/Emo45.gifהוט באמת שיחקו אותה עם הערוצים

החדשים,וגם לנו ביטלו מסע ישראלי בי"א בגלל השביתה ועדיין יצאנו אליו השנה בי"ב,אז אולי גם אתם תצאו שנה הבאה

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif חחחחחחחח הציטוטים../images/Emo6.gif

התמונות

just orr

New member
אוי, באסה על המסע הישראלי ><

אבל את לא יכולה להגיד שאין סיבה טובה לביטול...
את יודעת, חיפשתי במחשב שלי את The Scientist ומסתבר שאין לי אותו! אני די בטוחה ששלחת לי אותו. איזה מוזר. חחחחחחחחחחחחחחחחח רונן XDDDD וסתיו XDDDDDDDDD ו... ספוילר ל-BD...
קריסטן בתמונות שלך ~ממש~ נראית כמו בלה הערפדית. *___* 33333>

sweet shir

New member
חח אפחד לא אמר. זה למה אני לא יכולה לכעוס אלא

רק להתעצב. ^^ לשלוח לך? הוא מדהים את חייבת לשמוע אותו!
לBD חחחחח בגלל שזה בהיר? כי היא תמיד מהממת XD 3333>

just orr

New member
חחח כן תשלחי ^^

חחח כן היא מדהימה, אבל בסרט עשו אותה בלי איפור וזה כדי לכער אותה לעומת הקאלנס.
ראיתי אצת אורטל תמונות שהיא כלכךךךךךךךך נראית שם כמו באמצע-סוף של BD!!!!! אבל ממש!!! (נראלי שהתמונה השלישית שלך מהסט הזה) *___* 3333>

That YuvGirl

New member
../images/Emo19.gifהציטוטים ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif והתמונות../images/Emo99.gif

לפי דעתי , רוברט - יותר יפה בסרט , מאשר 'במציאות'

LaDy RoCk 8D

New member
../images/Emo95.gif../images/Emo41.gifMyMcWeekend../images/Emo41.gif../images/Emo95.gif

שיר השבוע של מקפליי
Lies One From The Radio The End Help Forget All You Know She Loves You Crazy Little Thing Called Love Transylvania I Want To Hold Your Hand You're The One That I Want
שיר השבוע לא של מקפליי
simple plan
Take My Hand No Love save you Perfect Untitled I Can Wait Forever Look What Youve Done - Jet Green Day - Good Riddance Green Day - Wake Me Up When September Ends Green Day - Jesus of Suburbia Linkin Park - In The End Linkin park - leave out all the rest Linkin Park - One Step Closer Nickelback - Far Away Nickelback - Rockstar Foo Fighters - Best of You Foo Fighters - My Hero Foo Fighters - Learn to Fly Foo Fighters - My Hero Foo Fighters - Everlong Three Days Grace - 11 - Gone Forever
אומן/ית/להקת השבוע
מקפליי , סימפל , פוו וייטרס , גרין דיי :]
אלבום השבוע
רדיו אקטיב !
קליפ השבוע
אוויי כשעפר חיקה את יהודה לוי בשבוע סוף, אז הם עשו קטע מהבורר ומיקי גבע היה איבגי [הבורר] אז פתאום עפר היה צריך להגיד "יהודה לוי" אז הוא עשה כזה עם הרגל ודפק אותה בשולחן
זה היה עצוב אבל ממש מצחיק ! אה וזה היה רציני אח"כ .. [זה היה בפיספוסים]
תוכנית הטלוויזיה של השבוע
ארתוור
לחיות עם דרק דרייק וג'וש :] זואי 101 המלחמה בדרום
שבוע סוף
סרט השבוע
אבל בטח מחר והיום יהיה כי אני רואה בדר"כ סרטים בסופי שבוע
עיצבן השבוע
עהאה עשיתי הרצאה על מקפליי בכיתה שלי [עוד פעם אבל הפעם באנגלית
] ואז ילד אחד כזה : "הומואים" עהאה יאוו אני כ"כ שונאת ילדים כאללה !!
העציב השבוע
בקושי יש לי שירים ותמונות במחשב ]: המחלמה בדרום
אזכרה לסבא שלי
שימח השבוע
עהאה 87 במתמטיקה :] 90 בדיקלום בתנ"ך
נראה לי שהלך לי טוב המבחנים בערבית, מדעים ואנגלית D: לא הייתי בשיעור מתמטיקה היום D: עהעהא ב20 לחודש אני הולכת לראות מלאמלא חתייכייםם
העאה סס'כייף :]] עהאה השבוע יש לי סמינר בצופפים :] עהאה יום ראשון משחק ראשון של הנבחרת שלי בכדורגלל D: יש לי אודיישןן ביום שליישיי :]
ציטוט השבוע
ילד מהכיתה שלי ביקש ללכת לשירותים, אז המורה הסכימה והוא הלך, אחרי 10 דקות הוא חוזר אז ילדה מהכיתה שלי שאלה אותו : "שאולי, מה עשית שם ?! עזוב .. בעצם אני לא רוצה לדעת" XDDD חחח הוא באמת היה מלא זמןןן
מתנגן בראש/בפלייליסט
Evenescense - My Lmmotal
המלצת השבוע
תלכו לצופפים ! ממש כיף שם ! ד"א , יש פה מישהו בצופים בהנהגת החוף ?
אל תמצלו חולשות של אנשים ! זה ממש מעצבן !
התמונה הכי חמה
עהעהא אני מתה על התמונה הזאתת

LaDy RoCk 8D

New member
../images/Emo95.gifאווי הלינק + תמונה 2 :]

של הקליפ [כשעפר דפק את ברגל בשולחן ]: ] http://www.reshet.tv/newsite/programs/%D7%A6%D7%97%D7%95%D7%A7/shavua_sof/pispusim.aspx אה וזה עוד משהו מצחיק מהפיספוסים של שבוע סוף XD http://www.reshet.tv/newsite/programs/%D7%A6%D7%97%D7%95%D7%A7/shavua_sof/pispusim.aspx אהה חח וזה כשעפר בתור עמית לוגסי מריח את הבית שחי של אחד האנשים
http://www.reshet.tv/newsite/programs/%D7%A6%D7%97%D7%95%D7%A7/shavua_sof/pispusim.aspx עהאהאה ס'חחתתייך

LaDy RoCk 8D

New member
../images/Emo95.gif תיקון לינק ../images/Emo69.gif

http://www.reshet.tv/newsite/programs/%D7%A6%D7%97%D7%95%D7%A7/shavua_sof/pispusim.aspx

Mc4Ever

New member
../images/Emo203.gifMy McWekend

מצעד הלהיטים של מקפליי:
I´ve got you Transylvania Down Goes Another One Five colours in her hair please please
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע
Simple Plan - Vacation Simple Plan - When I'm Gone Simple Plan - When i'm with you Simple Plan -Your Love is a Lie Simply Plan - Welcome To My Life
הלהקה המגניבה של השבוע:
מקפליי וסימפל
אלבום שחרשתן עליו:
קליפ שעשה לכן את זה:
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
צחוק מעבודה היסרדות ולא היה יותר כלום בגלל המלחמה
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
עשיתי הרצעה ברטוריקה על האחים ג'ונאס, ובסוף ההרצה המורה ביקשה מהכיתה לתת לי משוב אז ספיר (LaDy RoCk 8D) ביקשה, ואמרתי למורה לתיתן לה ואז היא אמרה שאני לא אמרתי טוב את השמות של מיילי סיירוס ודמי לובאטו ושהיו לי קטיעות ובקיצור היא קטלה אותי
משהו ששימח:
תיקנו לי את האינטרנט
היה פוסטר של מקפליי בראש 1
משהו שהעציב:
היו לי שני מבחנים בערבית ובמדעים
ובוחן באנגלית
ציטוטיה:
מתנגן בראש / בפלייליסט:
I´ve got you
המלצת השבוע:
אל תשכחו להביא מילון למבחן באנגלית
התמונה הכי חמה: