מותר להציע ספרים למכירה? קראתי את כללי הפורום ולא היה לי ברור
T Tanath New member 26/11/01 #12 פורום-קון אני שמחה להודיע על פורום-קון בדירתנו החדשה בהרצליה, ביום חמישי הקרוב. פרטים נוספים יגיעו בקרוב. כל מי שרוצה לבוא, מוזמן. ענת (גם בשם snift)
פורום-קון אני שמחה להודיע על פורום-קון בדירתנו החדשה בהרצליה, ביום חמישי הקרוב. פרטים נוספים יגיעו בקרוב. כל מי שרוצה לבוא, מוזמן. ענת (גם בשם snift)
ד דלית - delete New member 23/11/01 #2 כן, אבל כדאי לסגור פרטים בחוץ. סייג יחיד - הפורום לא נועד לפרסום חינם. אם אתה מייצג חנות, או סוחר, אז עדיף שלא תפרסם כאן - אא"כ אתה מוציא מבצע של הספרים הזולים בארץ, או משו דומה. ומוכן לעמוד מאחורי ההתחייבות.
כן, אבל כדאי לסגור פרטים בחוץ. סייג יחיד - הפורום לא נועד לפרסום חינם. אם אתה מייצג חנות, או סוחר, אז עדיף שלא תפרסם כאן - אא"כ אתה מוציא מבצע של הספרים הזולים בארץ, או משו דומה. ומוכן לעמוד מאחורי ההתחייבות.
S snift New member 26/11/01 #14 פרטים יום חמישי(29.11), 19:30, הרצליה(נוה עמל). בתקווה שלא ירד גשם. כולם מוזמנים. נא להודיע בפורום מי מגיע...
פרטים יום חמישי(29.11), 19:30, הרצליה(נוה עמל). בתקווה שלא ירד גשם. כולם מוזמנים. נא להודיע בפורום מי מגיע...
T Tanath New member 27/11/01 #20 לא בכוונה ../images/Emo10.gif פשוט בעיות של תכנון למרחקים ארוכים. אבל אל תדאגי, יהיו עוד מפגשים, אם זה תלוי בנוץ ענת. (זאת עם ה )
לא בכוונה ../images/Emo10.gif פשוט בעיות של תכנון למרחקים ארוכים. אבל אל תדאגי, יהיו עוד מפגשים, אם זה תלוי בנוץ ענת. (זאת עם ה )
S snift New member 28/11/01 #27 והרבה מה - ../images/Emo115.gif באמת מצטערים על ההתראה הקצרה. אבל רק עכשיו סיימנו לסדר את הדירה ובעל הבית בחו"ל, אז ...
והרבה מה - ../images/Emo115.gif באמת מצטערים על ההתראה הקצרה. אבל רק עכשיו סיימנו לסדר את הדירה ובעל הבית בחו"ל, אז ...
S snift New member 29/11/01 #30 עוד פרטים לכל 2.4 האנשים (ויצורים אחרים) שמגיעים.. הכתובת : מורדי הגטאות 17, הרצליה (נוה עמל, ליד מסעדת צארום).
עוד פרטים לכל 2.4 האנשים (ויצורים אחרים) שמגיעים.. הכתובת : מורדי הגטאות 17, הרצליה (נוה עמל, ליד מסעדת צארום).
ה הייזל New member 2/12/01 #54 לעורר את זכרונך? אחרי שלא הגעת(למרות ההבטחות) לקון שלי שנה התנצלת והבטחת להגיע לקון הבא והנה הוא הגיע ואיפה את היית?
לעורר את זכרונך? אחרי שלא הגעת(למרות ההבטחות) לקון שלי שנה התנצלת והבטחת להגיע לקון הבא והנה הוא הגיע ואיפה את היית?
ד דרגורן New member 2/12/01 #56 זה לא היה ICON? אני בושה ונכלמה, אבל לא היה סיכוי שאני אוכל להגיע מלבד העובדה שאני צריך לפחות שבוע מראש התראה (בשביל לוודא שאני לא עובד ערב), גם הייתי (ואני עדיין) קרוע מעייפות של ג´ט-לג שלא מוכן לעזוב
זה לא היה ICON? אני בושה ונכלמה, אבל לא היה סיכוי שאני אוכל להגיע מלבד העובדה שאני צריך לפחות שבוע מראש התראה (בשביל לוודא שאני לא עובד ערב), גם הייתי (ואני עדיין) קרוע מעייפות של ג´ט-לג שלא מוכן לעזוב
ד דרגורן New member 2/12/01 #62 ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif האם זה מראה לך עד כמה ליבי מלא עצב וחרטה על חוסר יכולתי להגיע לפורום-קון שהודיעו לי עליו שבועות וחודשים מראש? מה מה מה אני יכול לעשות בשביל לרצות את זעמה של המפלצת הדו-ראשית
../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif האם זה מראה לך עד כמה ליבי מלא עצב וחרטה על חוסר יכולתי להגיע לפורום-קון שהודיעו לי עליו שבועות וחודשים מראש? מה מה מה אני יכול לעשות בשביל לרצות את זעמה של המפלצת הדו-ראשית
A alond New member 24/11/01 #4 מד"ב ופנטזיה כמובן אבל כולם באנגלית. אם אתה רוצה אז הנה רשימה כמעט מלאה