byron

New member
לא חובב - מעריץ

תודה על האתר. אני מחכה כבר שנה לחלק השלישי. בחו"ל הוא יצא רק בכריכה קשה. ואני מחכה לגירסה בכריכה רכה.

Y. Welis

New member
המחצית השניה שלו הגיעה החודש

לסטימצקי. מאוחר, אבל מוטב מאוחר מבכלל לא. אני חייב לומר שבחנויות יד שניה לא מצאתי זכר עדיין לכרך 2. מאוד מוזר.

לתשומת לב מעריצי זינה

היום שודר לראשונה בסטאר וורלד פרומו לסדרה, שהיה ארוך במיוחד. הפרומו הכיל קטעים קצרים מן העונה השישית (שכידוע, לא שודרה בארץ), וכן קטעי ראיונות עם רנה אוקונור, רוב טאפרט ולוסי לולס. משמעות הדבר, לדעתי היא שבקרוב יחלו בשידורי העונה השישית והאחרונה של הסדרה בערוץ. החסרון בשידור בערוץ זה הוא העובדה המצערת שסטאר נוהגים לצנזר קטעים שלא מתאימים לאג´נדה המוסרנית ריאקציונית שלהם, כלומר: הנשיקות הרומנטיות להפליא של זינה וגבריאל, מן הסתם ייתכו החוצה... :( סוזן

אבל לא דיברת עברית....

לא מצאתי את המונח "מוסרנית ריאקציונית" במילון... לא היה יותר פשוט להגיד "לא מתאים למערכת המוסר שלהם"?

אני לא חושבת שאלו מילים חדשות

בלקסיקון של מרבית חברי הפורום כאן. כבר היה כאן דיון ובו, הפלא ופלא, השתמשו במלים "פלצניות" אלו ואחרות. ושוב, אל תניח שאנשים לא מבינים מונחים. אתה פשוט מעליב אותם.

יש שפה גבוהה, ויש שפה מומצאת.

וזה לא שאני חושב שמישהו פה לא מבין, אני בטוח שכולם מבינים מה את אומרת, הנקודה היא שאפשר להגיד את אותו דבר בדיוק בשפה הרבה פחות מסתבכת.

אבל במקרה זה התיאור מדויק

מדובר בערכים ריאקציונים מוסרניים. הולם בדיוק. זה היופי בשפה עשירה (אגב, לא עברית). האפשרות למצוא את המילה הנכונה.

Boojie

New member
אני רוצה לחדש בזאת חוק ישן

שהיה תקף בפורום יואל: "חברי הפורום לא יקיימו מריבה בתוך גבולות הפורום בלי לשלם קודם כל למנהלות הפורום את מס המריבות שייקבע על ידיהן. מס המריבות ישמש את מנהלות הפורום למטרות נאצלות כראות עיניהן, כגון שיפוץ ביתן והרחבת מלתחתן. כמו כן, נקבע בזאת כי כל מריבה כמתואר תבוצע בצורה מצחיקה ככל האפשר, ותוך שימוש בקללות רלוונטיות לנושא הפורום, ובכלל זה מומלצות המילים "בן סתונדט", "פרש דרקונים", "כינת חלליות מצויה" ו"בן עלף". והיה ויקיימו חברי פורום מריבה בניגוד לכללים האמורים לעיל, ובעיקר תוך התעלמות מתשלום מס המריבות הנדרש, תימחק המריבה לאלתר מהפורום, והאחראים לה ייכלאו במרתף אפל ושורץ עכבישים למשך פרק זמן שייקבע על ידי מנהלות הפורום." לתשומת לבכם.

Boojie

New member
כל עוד זה טופיק, זה בסדר.

וגם "מאכל פקמארה שכמוך" ו"תיזהר שאלן ריפלי לא תראה אותך ותחליט לחסל אותך". המשך - כיד הדמיון הטובה עליכם.

אלן ריפלי? זה מה שמפחיד? הריקוד

הריקוד זה מה שצריך להיזהר ממנו. הריקוד עם השיר, בררר...

דרגורן

New member
ומה עם "לא הייתי משתמש בראש החלול

שלך בתור כדור רגל" - המבוך גם הולך?

Boojie

New member
אהמ.

"תיזהר שאלן ריפלי לא תראה אותך ותחליט לחסל אותך" פירושו, במילים אחרות "אתה חייזר מגעיל ומפחיד, נוטף חומצה ולא אנושי".

אהה..

עם "אתה חייזר מגעיל ומפחיד, נוטף חומצה ולא אנושי" אני יכול לחיות. בזמנים שונים זו אף עלולה להיות מחמאה. עם "אתה חייזר קטן עם שיר מוואגס על הבר בספייס בולס" לעומת זאת, עלולה להיות לי בעיה.

גרומיט

New member
סיפור חדש בבלי פאניקה - זרבינו

המתבודד. חדש בבלי פאניקה - זרבינו המתבודד - סיפור עם איטלקי על אדם שלא היה חסר לו כלום בחיים. הסיפור פורסם במקור בפורום זה, ומוכר בודאי לרובכם. מי שלא, מוזמן לקרוא אותו בלינק המצורף

tpinsk

New member
פורום שיר של אש ושל קרח

הפורום החדש עלה באתר האח האחרונה.

למעלה