הודעות

astronomi

New member
תחרות "הפיתה המזמרת": חידה מס´ 3!

לאחר בעיות טכניות קשות (שהיו קשורות במחשב סרבן במיוחד וחיבור מעורער בנפשו) שמנעו מהנהלת התחרות (כלומר, אני) לשלוח את החידה השלישית בשבוע שעבר, הרי לכם - * חידה מספר 3 של תחרות הפיתה המזמרת! * האמריקאים עשו שגיאת כתיב קלה, כשקיוו לסיים את מירוץ החימוש (ובעצם עבדו על כולם). כמובן, זה כבר קשה יותר ומאתגר יותר, ודורש טיפונת של ידע כללי בנוסף להגיון בריא והאזנות חוזרות לשיר האלמותי "היקום בפיתה". כן, זה היה רמז. קטנטן. מזערי. לא תקבלו יותר היום! ומי שתוהה מה זו בכלל התחרות הזו, על איזה שיר מדובר ומה פיתה עושה בפורום, הרי לינק לחידה השנייה, שכוללת לינקים לכל התשובות לכל השאלות.
 

RedStorm

New member
מאטריקס וקונספירציות אחרות...

זה חצי פרסומת .....סליחה
 

Boojie

New member
יהיה יעיל יותר אם תפרט

על מה הפורום, מה מטרתו, במה הוא אמור לעסוק. אחרת, הסיכויים שלך שמישהו באמת ילך בעקבות הלינק, קלושים.
 

preacher

New member
הפורום על מטריקס וקונספירציות

אני אישית מחכה לפורום בישול ורכב, או אולי פורום שיאצו ורוק כבד.
 
להיפך, אחרת לא היה מזכיר שיאצו ורוק

מה אתה חושב, זה קל להיות רגוע מספיק לטפל בשיאצו, בלי להתפרק עם קצת דת´ מטאל?
 
מכירת ספרים - תזכורת

מכירת ספרי מד"ב משומשים (עקב מעבר-דירה), עברית ואנגלית, ביום ו´ הקרוב, 9:30 בבוקר, במרכז הישראלים לטאי-צ´י, רח´ חיים לבנון 45, רמת אביב, מול מכון התקנים. מחיר כל ספר 5 ש"ח. אמרו לי שזה זול, אז מי שחושב שהוא צריך לשלם יותר מוזמן לנסות לשכנע אותי (זה לא יהיה קשה...) קיבלתי באי-מייל כמה בקשות לקנות את כל רשימת הספרים שפרסמתי כאן, וגם כמה בקשות לקנות חלק. בגלל מחלה, עבודה ותקלת מחשב לא היה לי זמן לענות, אבל אני נאלץ לסרב כי כמה מחברי ביקשו חלק מהספרים, ועניי-עירי קודמים. עם הפונים אלי הסליחה.
 
יציאה מסודרת מהמערכת

במקרים בהם נתקלים בבעיה להחליף את שם המשתמש במחשב האישי יציאה מסודרת מהמערכת: לסגור את כל הדפדפנים למעט אחד, הפתוח על דף הפורום. בכלים, אפשרויות אינטרנט, בטאב "כללי", החלק האמצעי בטבלה נקרא "קבצי אינטרנט זמניים". לחצו על כפתור "מחיקת קבצים זמניים", וסמנו את התיבה שתופיע. לחצו על אישור. tools, internet options, delete files check the box: delete all offline content פעולה זו עלולה לקחת זמן מה, המתינו עד לאישור הפעולה. לאחר מכן, לחצו על מקש ה ok, וחזרו לעמוד הפורום בדפדפן. בשורה העליונה יש קישור "יציאה מהמערכת" לחצו על הקישור. תוך מספר שניות אמור להופיע מסך "יצאת בהצלחה". סגרו את הדפדפן. בשלב זה נסו להיכנס שוב לפורום. כשתשלחו הודעה תתבקשו להירשם. הכניסו את שמכם וסיסמה. במידה שגם בשלב זה לא הצלחתם: פנו לשירות הלקוחות בתפוז 03-6109610 או במייל באמצעות הנהלת הפורומים
 

tsahee

New member
רק אני שמתי לב לזה?

שכדי לצאת באופן מסודר מהמערכת צריך למחוק את -כל- הקבצים הזמניים של האינטרנט? דהיינו, בפעם הבאה שאני נכנס ל (--מלא שם אתר--) אני אצטרך להוריד את כולו מהתחלה? באופן עקרוני אני מאוד מאוד אוהב את המערכת של תפוז (להציג הודעות באותו דף- למה לא חשבו על זה קודם? למה?) אבל אני מאוד מקוה שמישהו עובד לתקן את העניין הספציפי הזה.
 
שמתי לב והתעלמתי.

אם כדי לצאת מסודר אני צריך צריך לעבוד (במקום שהאתר יעבוד), אז אין לי שום כוונה לצאת מסודר. אם כתוצאה מכך לא אצליח להכנס לאתר, אז לא אגיע לאתר. מזמן הגעתי למסקנה שאין כמעט אתרים חסרי תחליף.
 
בקרוב... פורום ענק חדש נפתח

הפורום נקרא "מלחמות מד"ב" וכל כולו קודש למלחמות בין מעריצי מד"ב. סוף סוף נוכל להתחבט בקלילות ובעליצות בשאלות מי קורע את מי? מי יותר חתיכה בביקיני-מוזהב\בגד-גוף-כזה-כמו-של-הטרקיז? מי מגיע למהירות הקול מהר יותר? וכל השטויות הנחמדות שכשיש אוירה כיף להתחבט בהן. אני מביא וופלות. אם אפשר, אני מעוניין לשמוע מה דעתכם על פורום מסוג זה? ומה הכתובת של פורום מד"ב באורט?
 
למעלה