אה XDD כתבת רוסס אז קראתי ROSES
B butbut New member 3/1/08 #6 ../images/Emo26.gifהעוגה../images/Emo70.gifאהבתי../images/Emo70.gifזה הם רק אכילים יותרXDD LOL איזה חמודים=] חתונה בסטייל.
../images/Emo26.gifהעוגה../images/Emo70.gifאהבתי../images/Emo70.gifזה הם רק אכילים יותרXDD LOL איזה חמודים=] חתונה בסטייל.
O O0NoNi0O New member 3/1/08 #10 אוווווווווווווווווווווווייייייייייי איזה עוגה גאוניייתתתתתתת!!!! חחחחחחחחחחחחחח גדוווולל. וואי איך בא לי! אבל אמ..איך עם עשו את החתן והכלה יושבית? איזה תבנית מגניבה צריך לזה..או שזה ממרציפן. בואנה אבל זה אחד המגניביייייםםםםם
אוווווווווווווווווווווווייייייייייי איזה עוגה גאוניייתתתתתתת!!!! חחחחחחחחחחחחחח גדוווולל. וואי איך בא לי! אבל אמ..איך עם עשו את החתן והכלה יושבית? איזה תבנית מגניבה צריך לזה..או שזה ממרציפן. בואנה אבל זה אחד המגניביייייםםםםם
B butbut New member 3/1/08 #17 מרציפן../images/Emo9.gif...זה הכי הגיוני..וזה גם נראה כמו עבודת מרציפן. יאמי. XD
א אמנדה האחת New member 5/1/08 #128 ../images/Emo54.gifXD זה נורא כזה: Sam and Paul are sitting on a tree and K-I-S-S-I-N-G חמוד.
B butbut New member 3/1/08 #7 ../images/Emo26.gifכול החבר'ה ודאגי בצד-מטושטשXD הוא נראה כזה טוב בחליפה
B butbut New member 3/1/08 #8 ../images/Emo26.gifהבנות ועוד חתיך..כזה עם שיער שחור ועיניים כחולות. XD
B butbut New member 3/1/08 #9 ../images/Emo26.gifאחרונה-דאגי../images/Emo9.gif../images/Emo99.gif די הוא כזה חתיךXD
B butbut New member 3/1/08 #14 ../images/Emo221.gifהיא חברה של דאגי-כבר מליל כול הקדושים זוכרות אותה? XD
B butbut New member 3/1/08 #15 ../images/Emo221.gifעוד אחת מליל כול הקדושים שהיא שם.. XDDDDDDDDDD איזה עיוות.
M m i c k e y 15 New member 3/1/08 #27 ../images/Emo45.gif היא לא הכי יפה אבל יופי זה כבר טעם, אז שיהיה לו בכיף אם ככה הטעם שלו אז אני מתאימה לו בול
../images/Emo45.gif היא לא הכי יפה אבל יופי זה כבר טעם, אז שיהיה לו בכיף אם ככה הטעם שלו אז אני מתאימה לו בול
G GuitarSoundGirl New member 5/1/08 #126 ../images/Emo203.gifהיא נראה די בסדר,חמודה כזאת,לפחות לא כמו האנה הזאת, כתוב לה על הפרצוף שהיא לא משהו
../images/Emo203.gifהיא נראה די בסדר,חמודה כזאת,לפחות לא כמו האנה הזאת, כתוב לה על הפרצוף שהיא לא משהו
G GuitarSoundGirl New member 5/1/08 #127 ../images/Emo203.gifהיא נראת די בסדר, חמודה כזאת, לא כמו האנה הזאת שכתוב לה על הפרצוף שהיא לא משהו..