החתונה של אמא של דאגי+עדכונים

Sharon Kez

New member
חחחחחחח אני לא יכולה להסתכל על התמונה הזאת

יותר מחמש שניות...זה עושה לי רע ברמות לא נורמליות חח החברה האחרת שלו [אין לי מושג איך קוראים לה] הייתה חמודה. וגם החדשה חמודה. אבל זאת מעלה לי תעצבים חח בא לי להעיף תיד שלו מהתחת שלה!!! זאת גם התקופה הכי מדהימה של דאגי, לדעתי
ככה שזה יותר נורא!! XD מעניין אותי מאוד כמה שכולכן יכולות לחשוב שאני שטחית חח אני לא מכירה תאופי שלה ועל סמך התמונה אני יכולה לדבר רק על איך שהיא נראית, אז כן, היא אפילו לא רבע מדאגי ואני מרגישה צורך להגיד את זה. תחסכו תתגובות. =]

loli kiss

New member
../images/Emo45.gif לגמרי!

יאוו גמני לא יכולה להסתכל על התמונה הזאתי יותר מ-5 שניות!@#$%^& זה עושה לי לא טובב .. זאת באמת אחת התקופות היפות שלו [למרות שבדיוק במסיבה הזאתי גילינו שהוא מעשן :S], והוא נראה פה כזה ילד, צעיר כזה נוו דאגיש כזה והיא נראית בת 40 לפחות ותיסלחו לי על המילה אבל גם קצת שרלילה וגדולה כזאת,מגושמת :Sמאיפה הוא אסף אותה בדיוק!? לידה אנה טיטון עדיפה כבר
ואנה הייתה נוראית. סליחה שאני שופטת אותה לפי איך שהיא נראית אבל בואו נודה כולנו, זאתי נראית לכם חברה ראויה לדאגי?! נו באמת, היא נראית כמו דודה שלו P: ועובדה שהוא גם ניפרד ממנה.. בקשר לחדשה- אני חושבת קצת אחרת חח קודם כל היא נראית הרבה יותר טוב מזאתי שבתמונה XD והיא לא נראית דודה שלו [למרות שגם היא נראית מבוגרת חח] הם רק בתחילת הקשר ולפי הכתבה שמיקי פירסמה פה לפני כמה זמן הוא ממש ממש מאוהב בה, ככה שכל עוד היא עושה לו טוב והוא מאושר איתה- שיהיה להם המון בהצלחה
אבל אם היא תעשה לו רע, אז כבר יהיה לא טוב
סורי על החפירה, הייתי חייבת LOL

Sharon Kez

New member
חחח אבל למה כתבת שאת

חושבת קצת אחרת? [יעני שאת חושבת שהחברה החדשה של דאגי יותר טוב מזאתי שבתמונה] כתבתי 'החברה האחרת שלו [אין לי מושג איך קוראים לה] הייתה חמודה. וגם החדשה חמודה.' ככה שאנחנו כן חושבות אותו דבר.
החדשה נראית חמודה-סבירה, וזאת ששמו עכשיו תתמונה שלה נוראית. XD [השמנמנה]

loli kiss

New member
לא לא לא XD

התכוונתי שאני חושבת קצת אחרת על החדשה ממה שאני חושבת על זאתי שבתמונה, לא שאני חושבת אחרת ממך זה שאני ואת חושבות אותו דבר על שתיהן אני יודעת
חח כנראה לא ניסחתי ת'עצמי טוב.. ואוו ועכשיו נראלי סיבכתי עוד יותרי
מקווה שהבנת XD

m i c k e y 15

New member
החברה שלו האנה היא הייתה ממש יפה!

היא הייתה הכי יפה מכולן XDDD והיא גם חמודה
החדשה מעצבנת אותי...היא..סתם כזאת.. והשמנמנה הזאתי מכוערת XD כמה ירדנו עליה

ענבז

New member
היא כאילו פי 2 ממנו חחח

זה מצחיק אותי הזוגות האלה XD אבל בסוף הם תמיד הכי מסתדרים ביחד 3> לא אכפת לי שלדאגי תהיה מי שבא לו שתהיה לו החברה הכי ___בעולם (תשלימו כרצונכן) אני פשוט שמחה שאחרי תקופה כל כך ארוכה בלי מישהיא קבועה תהיה לו מישהי שתחכה לו בלילה כשהוא חוזר מהופעה ותהיה שם בשבילו כמו שאנחנו היינו רוצות להיות .. חח אני באמת שמחה בשבילו :) ענבר 3>

ענבז

New member
הבהרה:

התכוונתי לחברה שהייתה לו בתמונה שמישהיא העלתה לכאן לא לחברה הנוכחית :)

kelly7i

New member
היא מכוערת, ואת טוענת שאת יותר יפה אז הוא

צריך לבחור בך?XD

חצמבוש

New member
לא טענתי שהיא מכוערת,

ואם הוא יבחר בי אז סביר להניח שאני יקבל התקף לב אבל למה לצאת עם כונפה? לא חשוב.זה הכל הקינאה

hooba

New member
../images/Emo80.gifהגזמת?

נמאס כבר כל הקטע הזה של חלק מהאנשים פה. שלוקחים כל דבר כל כך רציני. פאק, יש לו חיים משלו, את יודעת, חוץ מזה שהוא במקפליי יש לו חיים משלו והוא רוצה להיות מאושר. מה כל כך קשה להבין? איך את יכולה להגיד שהיא מכוערת וכלבה ושאת שונאת אותה ולאדעת מה בלי להכיר אותה אפילו? איך את קובעת שהיא לא צריכה להיות איתו? כי את רוצה להיות איתו?! מצטערת אבל לדעתי זה ממש חוצפה. אם את באמת מעריצה אותו בגלל מי שהוא ובגלל המוזיקה שלו, את צריכה להיות שמחה בשבילו, ולהיות מאושרת בעצמך כי הוא מאושר. ולא לאחל למי שעושה לו טוב למות. רק כי את רוצה להיות במקומה. את לא תהיי במקומה, תביני את זה. וזו אחת הסיבות שהם לרוב משקרים למעריצים וכל כך נרתעים מלספר לנו מה קורה להם בחיים, בגלל התגובות הכל כך קיצוניות האלה. את יכול לנסות לחשוב איך את היית מרגישה אם מישהו היה אומר משו כזה על חבר שלך?! או עלייך, כי הם רוצים להיות במקומך?! אני מצטערת אם יצאתי קצת מאוד כלבה. זו לא הייתה הכוונה, באמת שלא. פשוט זה כבר נמאס והרגשתי את הצורך להגיד מה שאני חושבת....

talosh1234

New member
בדיוק מה שאני כתבתי רק בארוך יותר XD

גם לי זה ממש מפריע :|

m i c k e y 15

New member
הוו נועה... XD

אבל ככה אני בערך על דני אבל שיהיה XDD אבל באמת אני למשל לא מאחלת לאוליביה שתמות וזה.. חס וחסה רק שתעזוב אותו

sweet shir

New member
אבל מה יצא לך מזה שהיא תעזוב אותו?

זה לא כאילו את אי פעם תיהיי איתו. אז מה, את רוצה שהוא יהיה לבד כל החיים שלו, סתם מקנאה?

loli kiss

New member
זה כ"כ נכון !

במיוחד הקטע שבגלל הדברים האלה מפורסמים אפעם לא מיידעים ת'תיקשורת ות'מעריצים שלהם כשיש להם חברה חדשה או משו חדש בחיים הפרטיים שלהם. אנשים פושט נוטים לקינאה אוטומטית וישר שופטים ומעבירים ביקורת בצורה לא נכונה.. זה פשוט לא יפה. אזמה אם היא לא כזאת יפה וגם קצת דודה?! XD כל עוד היא עושה אותו מאושר וטוב לו איתה שיהיה להם בהצלחה
למה צריך לקלל אותה ולאחל לה דברים שאפילו לבנאדם שהכי שונאים בעולם לא מאחלים בזמן שאת אפילו לא מכירה אותה?! :/

למעלה