החתונה של אמא של דאגי+עדכונים

נקודה למחשבה...

אני יודעת שמקפליי לא להקת בנים אבל נכון שבד"כ יש 5 חברי להקה ובדרך כלל אחד הומו? במקפליי יש 4 חברים וכולם יש חברות! איזה מוזר זה... וואוו מעניין אם החברות שלהם יודעות כמה שהן ברות מזל שיש להן את הבנים כחברים...

sweet shir

New member
יו קאן נוור נואו! XDDD

התיאוריה שלי היא ש-2 מהם דו-מיניים, ואז זה הופך לשלושה סטרייטים ואחד הומו. XDDDDDD ~הולכת לפינה~

חצמבוש

New member
אררררררררררררררררררררררררררררררררררר

שתחנק אמן אמן אמן אמן אמן אמן היא מכוערת תחת. אני שונאת אותה שונאת שונאת שונאת שונאת שונאת !*#@!^$)&^#!@%&~)*&#^!%^&)*&!(~*&(^$)!*&#@%)*^%*%~$#
אני ידרוס אותה. יא כלבה מסריחה מכוערת למה לעזעזל הוא איתה?! למה?! פאק קודם הוא יצא עם עכברה עכשיו עם כונפה? אין לו טעם בבנות.שיבוא לפה[רק שלא יפגוש את בר רפאלי] הלווו אני פה?! #@)*&(!$(^!%*^*)(#%@*&~#@^(%^!@*$#!^(^#*(&!@^(*&%^&^$!@(%^&*!^%$ אררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר תיחנקי כלבה.

חצמבוש

New member
אבל היא מכוערת@@!!!

הוא צריך להיות איתי! איתי! אני שונאת אותה שונאת שונאת שונאת שונאת אני מאחלת לה את ההכי רע ותשמות במוות הכי אכזרי שיכול להיות

rox love BSM

New member
זה כבר מוגזם....

כאילו אני מבינה והכל אבל לאחל שתמות ודברים כאלה זה קצת מוגזם. תחשבי שאת היית יוצאת עם מישהו סתם מהשכבה שלך שעוד מישהי הייתה אוהבת והיא הייתה מאחלת לך דברים כאלו בלי אפילו להכיר אותך... אני לא באה למתוח עלייך ביקורת אני מעריצת דאגי בעצמי אבל זה קצת מרתיע לקרוא משהו כזה.... מקווה שלא נעלבת או משהו

חצמבוש

New member
לא נעלבתיXD

לא אהבתי אף חברה שלו,אולי זה מהקינאה אבל הן כולן כונפות ואת ההאנה הזאת בכלל>< היא היתה סנובית רר עדיין שונאת אותה
לדאגי יש טעם רע בבנות,במיוחד כשהוא יצא עם אחת כזאת
חח אני לא בן אדם שמחבב מהר,ולא את כולם[ירשתי את זה מאבא] אז היא אחת מאלה שאני מאחלת לה לא ליפגוש אותיXD

talosh1234

New member
תקשיבי , קודם כל להגיד שהן כונפות זה מוגזם

תחשבי על זה שאת היית יוצאת עם דאגי .. בחיים ואל ראיתי אותך ואני לא יודעת איך את נראת .. אבל כמה יפה שאת לא תהיי כל המעריצות של דאגי היו יוצאות עליך ככה , מקללות ת'נשמה שלך ומשפילות אותך כמו לא יודעת מה .. ב-ד-י-ו-ק כמו שאת עושה .. אני לא יודעת מה איתי .. אבל אותי זה ממש מעצבן לקרוא דברים כאלה .. אני בכלל בקטע של דני והכל אבל זה אותו דבר על דני . רבאק יש לו חברה והוא אוהב אותה אז סבבה לו . שיהנה .. כי כמה שלא תקללו את החברות שלהם ?! הם איתם ! זה לא בא להעליב ולפגוע .. אבל חלאס :|

O0NoNi0O

New member
אבל היא כונפה

כמו שהייתי אומרת את זה על מישי אחרת אני אומרת עליה. ואני לא מקנאת בהם, ג'ואנה ממש ממש יפה, רציני היא אחת היפות, אבל החדשה שלו מכוערת, המ לעשות?!?! אין לי שומדבר נגדה סתם מציינת עובדה כך שלהגיד עליה שהיא כונפה זה בסדר
איכשו~

talosh1234

New member
מה קשור כונפה אבלל ?!

זה שהיא לא יפה לא אומר שהיא כונפות .. זה שכונפות לא יפות זה לא אומר שהיא ספציפית כונפה ><

O0NoNi0O

New member
כונפה זה ביופי לא?../images/Emo6.gif

לא באופי. יענו היא לא כזאת יפה.. זה אומר שהיא כונפה לא?

talosh1234

New member
מהה ?! אל מה את מדברת ?!

כל מי שמכוערת כונפהה ?!?!!? איזה שטויות ......! כונפה זה גם האופי .. נכון שכונפות מכוערות אבל זה לא אומר שאישה תמימה ומכוערת היא כונפה (ולא דיברתי על חברה של דאגי) כונפות זה ב-אישיות .. בנים בכלל לא מקבלים או אוהבים כונפות בגלל שהן יצור כ"כ מגעיל ומבחיל. הן זונות פשוט וככה .. אבל הן מכוערות .. וזה מה שעושה את ההבדל בין שרמוטה לכונפה .. תנסי לחשוב לבד למה אני מתכוונת D:

O0NoNi0O

New member
אאאאההה

אז לך יש משמעות שונה לכונפה. אני התכוונתי לזה שהיא לא יפה. לא מכירה את האופי שלה חח ובכלל לא דיברתי על זה.. בכול אופן אז מה עם היא מכוערת, סתם ציינתי עובדה. בכול אופן לא התכוונתי לכונפה באופי, אלא במראה ורק בו. כאילו, רציני, עד עכשיו לא ידעתי שכונפה זה גם מכוערת וגם מגעילה. זה כאפה. או קופה. או אהבלה. או שרמוטה. נו מהסוג הזהP:

Sharon Kez

New member
מה אבל ממתי כונפה זה גם באופי????

זה כמו שתגידי שכוסון זה בפנים או משהו XDD מה הקשר? מישהי מכוערת = כונפה ככה משתמשים בביטוי, לפחות ממה שאני יודעת חח אבל שיהיה, רוצה להשתמש במילה אחרת? היא מכוערת. זהו. כל אחד ודעתו. לא מבינה מה הקטע להתחיל לחנך פה בנות...XD

O0NoNi0O

New member
../images/Emo45.gif תכלס..

דיי לחנך אנשים. אל תהפכו לפורומים אחרים, זה הפורום היחידי ששרד בלי להטיף כול שרשור שני. וצודקת לגמרי בכול שאר ההודעה גםP:

למעלה