שנתיים על פסנתר ארבע שנים על אורגן לפני שנה בערך קניתי גיטרה קלאסית, אבל היא הוזנחה. בחודשיים האחרונים תפסתי קצת יותר יוזמה והתחלתי ללמד את עצמי... בינתיים רק מחוברות של radiohead - העיקר שאני מאושרת מזה...
לאחרונה חזרתי לפסנתר (אחרי שנים... 6 שנים, ואו), שניגנתי בו 3 שנים. *בוהה באורגנית הקטנה, הישנה והחבוטה ביותר בנוסטלגיה* לאחרונה התחלתי לנגן בגיטרה קלאסית... וגם כותבת ומלחינה לעיתים... טוב נקסט...
חצוף אתה! לקח לי זמן לקלוט שזה אתה.. אהעעממ!! לא אגיד ת´שם שלך פה, אבל אתה מתעלם ממני באייסיקיו וזה עולה לי על העצבים. אהעעמ. אני עוברת עכשיו על התיקיה של הרסיבד פיילס שלך.. אהעעממ.. np - fuel - hemorrhage (in my hands) ועדיין קשה לי להאמין שאתה ניגנת בכינור.. חיחיחי.. אני מנגנת על העצבים.
אני מוכר את החשמלית שלי, אם להגיד לך את האמת, היא לא הכי טובה שבעולם, אבל היא במצב חדש ובמחיר מציאה! מתאימה למתחילים... אם את מעוניינת אז מסר אישי/דןא"ל/אייציקיו.
ניגנתי בגיל עשר שלוש שנים הפסקתי וחזרתי לפני כמה חודשים..ההחלטה לפרוש בזמנו הייתה גרועה.הייתי פשוט עצלנית,כנראה. זה היה מוזר אבל אחרי שחזרתי הרגשתי שלא עזבתי את זה מעולם ופשוט זכרתי הכל.