התפקדות מוזיקאים

PORCUPINE

New member
../images/Emo26.gifהתפקדות מוזיקאים../images/Emo168.gif../images/Emo36.gif

אני רוצה לדעת מה הולך פה בפורום מבחינת כשרונות מוזיקליים. כל מי שמנגן/ת או שר/ה, מסמפל/ת או מלחין/ה, אני רוצה לדעת על מה אתם מנגנים, כמה שנים וכו´. GO

HandsomeDevil

New member
ניגנתי שלוש שנים על חשמלית

אבל הפסקתי שנה שעברה.... חוצמזה אני כותב שירים, אבל הם אישיים מדיי ולא ניתנים לפירסום.

polyethylene

New member
כמה כלי נגינה...

שנתיים על פסנתר ארבע שנים על אורגן לפני שנה בערך קניתי גיטרה קלאסית, אבל היא הוזנחה. בחודשיים האחרונים תפסתי קצת יותר יוזמה והתחלתי ללמד את עצמי... בינתיים רק מחוברות של radiohead - העיקר שאני מאושרת מזה...
ballroom - day after day

N a V e

New member
תורי..

כרגע על קלידים(חזרתי לנגן אחרי 5 שנים שלא ניגנתי) וממש בשלבי תחילה של גיטרה קלאסית.

StormLord

New member
אני כותב שירים

מי שרוצה לקרוא קצת הינה קישור http://stage.co.il/Authors/13791 מי שרוצה לקחת שיר ולהלחין אותו בבקשה שיבקש אישור ממני (נדיר אבל אולי)

NeonGreen

New member
../images/Emo127.gif

לאחרונה חזרתי לפסנתר (אחרי שנים... 6 שנים, ואו), שניגנתי בו 3 שנים. *בוהה באורגנית הקטנה, הישנה והחבוטה ביותר בנוסטלגיה* לאחרונה התחלתי לנגן בגיטרה קלאסית... וגם כותבת ומלחינה לעיתים... טוב נקסט...

Papito

New member
אני

מנגן כותב ומלחין בלהקה (לפרטים בלוח אירועים) מנגן גיטרה ראשית בלהקה כלי הנגינה שאני שולט בהם הם גיטרה,בס,תופים,מפוחית אבל גיטרה זו התמחות ראשית.

star breather

New member
אתה!

חצוף אתה! לקח לי זמן לקלוט שזה אתה.. אהעעממ!! לא אגיד ת´שם שלך פה, אבל אתה מתעלם ממני באייסיקיו וזה עולה לי על העצבים. אהעעמ. אני עוברת עכשיו על התיקיה של הרסיבד פיילס שלך.. אהעעממ.. np - fuel - hemorrhage (in my hands) ועדיין קשה לי להאמין שאתה ניגנת בכינור.. חיחיחי.. אני מנגנת על העצבים.

n o a m 18

New member
בובה

בזמן האחרון אני באינוי כיד לקבל קבצים, אבל מקשקש בשעות מאד נידחות פעם הבאה שיחה ארוכה :) ולא, לא לחשוף ת´שם שלי פה :)

star breather

New member
דיל.

*נאייסיקיו מצפצף קלות* *נחשו מי?* אהה הכל נשכח ונסלח. לא אמרתי, לא אמרתי.. np - a perfect circle - the hollow יפה יפה

Charlotte

New member
אני..

מנגנת (לפחות מנסה) על גיטרה אקוסטית, וגם על קלידים (למרות שלא ניגנתי בערך חודשיים, מאז שאח שלי הרס לי את האורגנית
) ואני גם כותבת שירים, אם זה נחשב.

ענבל מ

New member
פסנתר

14 שנה. לפני שבוע רסיטל (היה די מוצלח, למען האמת). כבר לא כל כך כותבת ומלחינה, אבל אני מניחה שזה יבוא מתישהו
אה, ואני מתכוונת ללמוד לנגן על גיטרה בזמן הקרוב באופן בסיסי, רק ש... אני צריכה להשיג גיטרה קודם
ענבל

HandsomeDevil

New member
מי אמר גיטרה ולא קיבל?!

אני מוכר את החשמלית שלי, אם להגיד לך את האמת, היא לא הכי טובה שבעולם, אבל היא במצב חדש ובמחיר מציאה! מתאימה למתחילים... אם את מעוניינת אז מסר אישי/דןא"ל/אייציקיו.

../images/Emo168.gif

התחלתי עם חשמלית עכשיו אני מנגנת הרבה יותר על האקוסטית.....בלי סיבה..........וגם כותבת ומלחינה.....שטויות.......

a white swan

New member
פסנתר

ניגנתי בגיל עשר שלוש שנים הפסקתי וחזרתי לפני כמה חודשים..ההחלטה לפרוש בזמנו הייתה גרועה.הייתי פשוט עצלנית,כנראה. זה היה מוזר אבל אחרי שחזרתי הרגשתי שלא עזבתי את זה מעולם ופשוט זכרתי הכל.

למעלה