התפקדות מוזיקאים

star breather

New member
גם אני! ../images/Emo3.gif ../images/Emo6.gif

אני חייבת להפסיק עם הסמיילים האלה..

hospital_food

New member
אוו, מה כל ההתלהבות מקולדפליי?

האלבום הראשון שלהם היה סופר משעמם ובנאלי, ולא שיש לי בעיה עם סגנון המוסיקה שלהם, להפך, מאוד אהבתי את האלבום שהוציאו שנה שעברה "טורין ברקס", קולדפליי משעממים ומתאימים לחמם את חמי רודנר . אלה אם כן האלבום החדש יותר טוב מקודמו הוא כזה?

אכן ../images/Emo45.gif

ו"טורין ברייקס" לא כאלה מיוחדים. לדעתי. הם אולי דרגה אחת מעל קולדפליי. אבל נורא אהבתי את Mind Over Money. np: ming tea - daddy wasn´t there (מתוך "אוסטין פאוורס" החדש)

hospital_food

New member
ואני נורא נורא אהבתי את

We Never Change
ולא הזכרתי את המילה "מיוחדים" פשוט הם יותר מעניינים גם מביחנת לחן וגם לירית.

Major Thom

New member
מסכימה ../images/Emo45.gif

קולדפליי נוטים לגרום לי להרדם.. מה שיכול להיות דבר מאד חיובי כשאת באוטובוס מאילת, אבל לא בד"כ
air - people in the city

הממ...

לא הייתה ברורה התגובה שלי. אני לא מסכים איתך. טורין ברייקס לא מעניינים יותר מקולדפליי, בייחוד עכשיו, כשהאלבום החדש של קולדפליי עומד לצאת. גם קולדפליי בעצמם הודו שזו עליית מדרגה מאלבום הבכורה. טורין ברייקס נוטים לשעמם אותי בחלק מהשירים שלהם, למשל emergency 72. np: stereophonics - same size feet (מהאלבום הראשון והמצויין שלהם. כמה חבל שמאז הם רק הולכים ומידרדרים)

Gevakumon

New member
אני

ניגנתי על קלידים 6 שנים, אח"כ תופים, וזהו, עכשיו אני פאסיבי, רק מקשיב, לא מנגן, אבל אני אשמח לחזור לעסק מתישהו.

pbt

New member
מוזיקה אלקטרונית על המחשב

ממש לא טראנס-האוס מוזיקה מאוד מגוונת עם הרבה סימפולים חסר לי טראק אחד מתאים כדי להוציא דיסק מלא אני ישמח אם מישהו פה ירצה להיות מהראשונים שישמעו קטעים icq#154124425

גיטרות...

בעיקר גיטרה חשמלית וגם הרבה קלאסית, למרות שיש גם אקוסטית. 11 שנים. כותב קצת, לא רציני, בעיקר לומד. NP -TORI AMOS -SPARK

virginsuicides

New member
blaahh

ניגנתי גיטרה במשך שנתיים , מגיל 16 אז קניתי בס בגלל שממש אהבתי את ד´ארסי מהסמאשינג, מאז הצבא אבל אני לא מנגנת. נ.ב: מסר לכל הצעירים והלא מגויסים של הפורום: אם חשוב לכם הנגינה, לכו בצו הראשון לקב"ן כי לא ישימו אותכם קרוב לבית

../images/Emo23.gifד´ארסי...../images/Emo99.gif../images/Emo13.gif../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

אח, ד´ארסי, love of my life...
*מבט חולמני* למה להשתמש בזמן עבר?!? למה את לא אוהבת אותה יותר?:&acute
ואיך אפשר לא לאהוב אותה בכלל
*ניצן חייבת לשים אחת מהתמונות האהובות עליה, פן ארט מקסים שמישהו עשה*

star breather

New member
אועהה!! ../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif

היא מקסימה!! אוה. והתמונה ממש ממש יפה. we must never be apart, כן.. יאמי אחד מהשירים האהובים עלי. חברה שלי שמעה את שני המשפטים הראשונים, וכמעט התעלפה. נו, טוב. קורה
np - the gathering - in motion#1 אווה

אני הייתי בהכחשה כמה זמן, בקשר ל

קטע עם ה-whore...
אבל אין למילה הזו הרבה פירושים אחרים אני מניחה.
אני שמחה שאהבת את התמונה
קבלי עוד אחת!!! (פרס למי שיודע מאיפה התמונה הזו!) *פרץ התלהבות בלתי נשלט, אנא קבלו את סליחתי*

../images/Emo106.gif יפה מאוד ../images/Emo13.gif

המממ אני כבר אחשוב על משהו בשבילך...
*ניצן ממשיכה להתלהב. אני בלתי ניתנת לעצירה!* np-REM-Radio Song

למעלה