התפקדות מוזיקאים

Major Thom

New member
מממ..

מנגנת על גיטרה, שנתיים וקצת, מתכננת לעבור לבס מאד בקרוב (בקרוב - כשיהיה לי כסף לאחר
), שרה.

אופס, שכחתי... ../images/Emo9.gif

ארמ, אני חדשה פה בפורום החדש יחסית. אז, קבל מזל טוב פורקיופיין! (אמ, מניחה שעוד מעריץ של הפורקיופיין טרי?) np: Opeth- To Bid You Farewell

Esmena

New member
אכן, שוחר פופקרין טרי הוא מנהלינו

ברוכה תהי בבואך לפורום קטן אך שוקק חיים זה.

חחח,

שוקק חיים! זו המלה שחפשתי... (עומד על קצה הלשון, אבל מסרב להתגלגל החוצה...מכירים את זה? אח, זה מעצבן) *משתיקה את עצמה* (השעה מאוחרת, השעה מאוחרת...) תודה Esmena, וספיקינג אוף פורקיופיין טרי- האם זו רק שמועה מרשעת או שאכן הם עתידים לבקר אותנו במסגרת אחד מסיבובי ההופעות הקרבים שלהם? (לא לצפות לשום דבר, לא לצפות לשום דבר...) אמרתי כבר שהשעה מאוחרת?
אח... לילה טוב, חבר´ס!

PORCUPINE

New member
כן, זה נכון! כן, זה נכון! ../images/Emo9.gif

אם המצב הבטחוני יאפשר זאת כמובן הם יבואו ללפחות 2 הופעות בתחילת ספטמבר, בחודש שבו יוצא האלבום החדש. ספיקינג אוף אלבום חדש. קיבלתי היום CD Sampler עם 3 שירים מהחדש והם א-ד-י-ר-י-ם!

חחח, וואלה?

הייתי בטוחה שזו עוד שמועה שאיזה דרעק אחד מפיץ רק כדי לעצבן אותי אחר כך... כשהם היו בארץ, באותה הופעה של קייס צ´ויס- פספסתי אותם (לך תבין...)
אז הפעם נפצה על זה, למרות שאני לא ממש בקיאה במוסיקה שלהם, את מה שאני מכירה- איי לייק!
אז, יש איפשהו איזשהי הודעה רשמית שהם יתכן ויגיעו בתחילת השנה? (למרות שבכל מקרה, אני די בספק... כשהמצב הבטחוני על הפנים) טוב, נו... אה, תתחדש- מתי באמת Metananoia יוצא פה בארץ (בארה"ב יוצא ב-13 לאוגוסט)? ואם כבר פורקיופיין- המלצות על דיסקים מסוימים שלהם? שירים נבחרים? תודה וסליחה על הבלבול שכל

PORCUPINE

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif ו...

ואני לא חושב שאפשר להעריץ את Porcupine Tree. אחרי הכל הם לא מדונה או משהו כזה. זה יותר עניין של סגידה. דרך חיים.

Papito

New member
פורקיפיין מה איתך ידידי?

אני יודע שאתה מתופף כבר 13 שנים ספר על זה...

PORCUPINE

New member
כן...

מתופף כבר 13 שנים, מנגן בהרכב שפעם היה ידוע בכינויו - "אופוריה". היום, החברה בצבא וקצת קשה לארגן חזרות מסודרות, אבל זו עדיין אחת ההנאות הגדולות בחיי. פעם הייתי מופיע הרבה, ואני בטוח שהחבר´ה הצפוניים פה מהפורום מזהים את שם הלהקה. אני מנגן על מערכת DDrums שזו מערכת תופים אלקטרונית (ראו תמונה), יש לנו סטודיו דיגיטלי חלום ואנחנו מחפשים נואשות אחר סולן רציני. אני מנצל את במה זו כדי למצוא אחד!

Papito

New member
למה שלא תנגן על מערכת אקוסטית?

הרי בדיגיטליות אין ממש פיל

PORCUPINE

New member
זה לא בהכרח נכון

ניגנתי שנים על אקוסטית, ויש לי אחת בבית. אבל, בגלל שהסטודיו דיגיטלי, ורמת הסאונד שלו היא פחות או יותר שוות ערך לסטודיו רציני, כדאי להתאים את עצמך לסאונד הכללי. אני מנגן עם מצילות אמיתיות, זה כן. אתה לא מתאר לעצמך מה אפשר לעשות עם מערכת כזו... חלומו של כל מתופף. הא, וברור שלהופיע אני יעלה עם אקוסטית. זו לא שאלה בכלל..

WashedInBlack

New member
piano and guitar

piano for 9 years, and i learned guitar for a year, 3 years ago. i still play it sometimes here and there.

Eternal Flames

New member
גיטרה

3.5 שנים על גיטרה. יש לי קלאסית אקוסטית וחשמלית! אני גם כותב שירים אבל הם לא מיועדים לחשיפה! בלי שום קשר: יש לי Ibanez מדהימה! בצבע כחול בהיר שקוף בסגנון עץ (קשה להסביר צריך לראות).

אני

במקלחת
np: coldplay - warning sign (רצועה מספר 8 באלבום הח-ד-ש, שיוצא ב-26 באוגוסט, רשמו ביומנים!)

למעלה