התפקדות מוזיקאים

star breather

New member
יוווו..

יודעים, בגלל השיר today בכלל התחלתי לשמוע את הסמאשינג.. אבל את הקליפ לא יצא לי לראות אף פעם.. אהעע.. ממ.. היא יפה. ממש. np - שומדבר

תראי אלטרנטיב ניישן ../images/Emo13.gif

הם שמים את זה שם *כמעט* כל שבוע. ימי שלישי ב1! תראי! מומלץ מאוד מאוד מאוד. זה כזה קליפ מצחיק! ג´יימס לובש שמלה סגולה...ובילי עובד בתור מוכר במכונית גלידה!
ובסוף... טוב אני לא אגלה לך את הסוף. np-Kula Shaker-Tattva נראה לי שככה קוראים לשיר הזה...אני עייפה!

star breather

New member
ילדונת, את גורמת לי

להזיל ריר על המקלדת... תפסיקי! גרררררר... לא שמעתי אותם מלא זמן. לא מתאים לי למצברוח בזמן האחרון... אולי אני אחזור אליהם מתישו בזמן הקרוב. np - sonata arctica - my land אוווחח יותר מדי מטאל בזמן האחרון..

Gevakumon

New member
חחחחחח

np - nirvana - dumb הקליפ today כמובן, והייתי רוצה לדעת קצת מה מקור ההתלהבות הגדולה מסביב לדארסי, אני התחלתי לשמוע סמאשינג לא מזמן, אני ממממת עליהם, אבל עוד לא יצא לי ממש לחקור את חברי הלהקה אחד לאחד, אז קיצר, חוץ משיש לה מראה ממש מגניב, למה כולם אוהבים אותה כל כך?

אסביר לך בשמחה.

היא זמרת, יוצרת ובאסיסטית מוכשרת באופן יוצא מן הכלל, עם סגנון, חן, גישה מגניבה, מראה טוב ונשמה טהורה.
חוצמזה היא מאוד מצחיקה ויש לה אחלה חוש הומור.
הספיק לך? כי אני יכולה להמשיך ככה שעות...........
ברקע-Depeche Mode-Walking in my shoes מקווה שהשתכנעת.

Major Thom

New member
אני אוהבת בסיסטיות!

ההשראה שלי היא קים דיל, למעשה. היא מנגנת פשוט וזה נשמע ממש טוב. אבל עוד אין לי בס, לצערי.
nick drake - one of these things first (אני לאהוב ניק דרייק!
)

nazgulheir

New member
אני

מנגן קצת בגיטרה, קצת שר וקצת כותב. בעיקר מחפש נוסחה

HandsomeDevil

New member
רק שאני יבין פה משהו...

אממ... יונתן מ-ח1´ עם שיער ארוך, גיל זה בחור עם התלתלים ששבר לי את האף, מה שהופך אותך להיות הילד עם המשקפיים, והחולצה הזאת של מטאליקה. או שאני טועה?

Vsilver NJ

New member
אני שרה....

מגיל שמונה... וגאה לומר שמצאתי מורה חדשה לפיתוח קול, שלימדה בעבר גם את סולן הליידי מקבת... היא אדירה, אני ממש מעריכה אותה. את האמת אני מחפשתעכשיו הרכב לעבוד איתו כדי לפתח את עצמי מבחינה מקצועית, אז אם מישהו צריך זמרת מאיזור שרון / מרכז, שיפנה אליי... אה כן אני גם מנגנת שנה בגיטרה, אבל אני גרועה אז עזבו. אוהבת
ג´וד.

wasting77

New member
שירה+הלחנה

+גיטרה 6 שנים+קצת סינת´....אתם מוזמנים לאתר שלי לשמוע שירים
חוצמזה ברכות על הפורום החדש , תמיד טוב לראות פורום אלטרנטיבית...

למעלה