טופיק

Silver Fox

New member
../images/Emo26.gifטופיק../images/Emo36.gif../images/Emo59.gif

תשמעו אנשים, הפורום הזה יבש לחלוטין. אנחנו לא מתקדמים פה לשום מקום, ואם זה יימשך ככה, הוא ייסגר. לכן פתחתי את הטופיק הזה. אין לו נושא - הוא למעשה, טופיק על נושא חופשי. כל נושא שקשור לאנימורפס - יירקים, ספרים, תיאוריות, קונספירציות, פאנפיקים, משחקים וכל מה שתרצו. תדונו, תדברו, תשאלו שאלות - אולי זה יחייה קצת את הפורום. אולי.

niiko

New member
אני עשיתי אותה

אני יצרתי אותה, והוספתי אותה..? זה בסדר?

Axvenom

New member
\=

שמתי לב שאף אחד לא מסתקל על המשחק ששמרתי על חשבון האתר שלי .. אני מוחק אותו אלא עם יש מתנגדים

Axvenom

New member
ושכחתי

לגבי השאלה שלך מי זאת ננסי האנדילטית היא. היא (!) דמות שנייקו המציאה בסיפור המוזר (אלפאגייט היתה מתביישת) שלנו היא אמרה שהיא יענטו קרובת משפחה של טובאיס ואני הפחתי אותו לאנדילטית (חי חי חי אני אוהב פיתולים בעלילה) במשפט אחד א-כ-ז-ב-ה

Axvenom

New member
ועוד דבר אחד

::סיקור הסיפור שלנו:: האנימורפס האחרים לא יכולים לספר לכם הרבה על עצמם אבל אני יכול אין לי כתובת אלה אם אחו בלב היער נקרא כתובת.. זאת הטריטוריה שלי. קוראים לי טוביאס ואני נץ אדום זנב עם מוח של ... טוביאס, כן זה בערך התיאור של המצב שלי. אני וג´ייק קבענו היום ללכת לקניון, אתם בטח שואלים איך, אתם מבינים אני בגוף של נץ אבל אני יכול להישתנות לבן אדם לשעתיים אבל אם אני ישאר בגוף שלי יותר משעתיים אני לעולם לא יוכל להישתנות שוב לנץ או לשום דבר ואני לא יוכל להועיל בקרב נגד היירקים שהולכים וכובשים מיום ליום את כדור הארץ. אז איפה הייתי? כן.. אני וג´ייק קבענו היום ללכת לקניון אני הייתי בדרך לג´ייק כשפתאום ראיתי ממעוף הציפור איזה בן אדם שניכנס ישר ליער , אבל זה לא היה סתם בן אדם ידעתי מי זה היה זה היה הגוף האנושי של ויסר שלוש. מעניין מה הוא עשה שם אני רציתי לעקוב אחריו אבל במקום זה עפתי לספר לאקס. <אקס-מן!> <כן טוביאס> <ראיתי את ויסר שלוש בגוף האנושי שלו מתקרב ישר אלינו> אני לא יודע מה קרה אבל אני נשבע לכם אקס שהיכרנו לא היה שם יותר , ממש ראיתי ניצוץ של רוע בעיניו <אני יהרוג אותו , אני נשבע לך שהפעם אני יהרוג אותו> <אל תעשה שום דבר יהיר ומטופש אקס אתה יודע שאתה לא יכול להרוג אותו לבד> הניצוץ נעלם <כן אתה צודק בו נעקוב אחריו ואחרי זה נספר לכולם> <או עכשיו אתה מדבר יותר בהיגיון, תהפך לעיט ובוא לפה> אקס התחיל להישתנות כשלפתע ידעתי מה אני הולך לעשות צללתי למטה. אפילו לא חשבתי על להשתנות, פשוט רציתי לעזור לאקס כמה שאני יכול. צללתי למטה, טפריי מכוונים היישר לעבר עיניו של וויסר שלוש, שנראה מופתע ומבוהל מהציפור שעטה עליו פתאום. <אנדליט!> הוא סינן. <טוביאס, מה אתה עושה?!> צרח אקס. לא עניתי. המשכתי לצלול. ידעתי שזה מטופש, אבל לא ידעתי מה משך אותי לעשות את זה. כאילו איזה שד דחף אותי למטה בכוח. וויסר שלוש חייך חיוך לא נעים. עורו התחיל להפוך לצבע תכלת-חום. אקס חזר לגופו האנדליטי. <טוביאס! ברח! הוא משתנה חזרה!> הוא צעק. היה ברור שהוא כועס עלי. <לא, אני לא מוכן להשאיר אותך לבד!> צעקתי. וויסר שלוש היה בשלב זה כבר יותר אנדליט מאשר בן-אדם. ואז, עלה במוחי רעיון מבריק ידעתי מה אני הולך לעשות עצרתי מהר, כך שרק מטר הפריד ביני לבין וויסר שלוש, הוא הסתכל עליי במבט מבולבל ואמרתי לאקס ב"פרטי" <עכשיו אקס! למה אתה מחכה?!> אבל אקס רק הסתכל עליי במבט מוזר, כאילו רק אני שם, הוא התעלם לגמרי מוויסר 3, נראה היה שוויסר מבין מה קורה, כי הוא מיהר לעמוד ליד אקס שויסר הרים את להב הזנב שלו לכיווין הראש של אקס הוא כבר הישתנה לאנדליט מושלם .. "ואז מה קרה" קטע אותי מרקו "אולי תתן לו לסיים" רייצ´ל אמרו לו בטון זועם <יודעים מה תישכחו את זה , מה שאנחנו צרכים לעשות זה לגלות מה ויסר עשה ביער עם גוף של בן אדם> היינו באסם של קאסתי כול חמשת האנימורפס. שש כולל אקס שהיה בגוף האנושי שלו באותו הזמן "אז מה החלתנו" אמרה קאסי תוך כדיי שהיא מטפלת באווז חולה. סירקתי קצת את נוצות הכנפיים ואמרתי <אני לא יודע מה וויסר שלוש עשה ביער בגוף אנושי. אבל אני חושב ש... טוב, זה בלי קשר לגוף האנושי... אבל אני חושב שביער מוחבאים כמה מפציצי חרק.> ג´ייק הצטמרר. "איך אתה יודע"? הוא שאל. <טוב... את האמת, בימים האחרונים, כשעפתי מעל היער, ראיתי כמה מבנים משונים... לא הצלחתי לזהות מה זה, כי הם היו מוסתרים היטב בין העלים - כל-כך טוב עד שאפילו העיניים של הנץ לא יכלו לראות מה זה. אבל אני חושד... לפי מה שהצלחתי לראות... שהייתה לזה צורה שמזכירה מאוד מפציצי חרק.> קאסי רעדה קלות. היא סיימה לחבוש את צאוורו של האווז. "אז למה לא אמרת לנו קודם?! מה אתה מסתיר דברים"?! צעקה רייצ´ל בזעם. "נכון"! הצטרף אליה מרקו. "מה עובר לך בראש"? לא עניתי. באמת לא ידעתי מה עובר לי בראש... אני פשוט לא ידעתי מה קורה איתי בימים האחרונים. איזשהי הרגשה מוזרה... שאני לא יכול לתאר במילים. אולי זה תעלולים של האלימיסטים. אולי. אבל זה לא נראה לי הגיוני. "תרגעו", אמר ג´ייק. הוא התחיל לפסוע על רצפת האסם. "נדמה לי שיש לי תוכנית... אז זה מה שנעשה ...............ו Axvenom ו√ ג´ייק המציא בין רגע איזו תוכנית מפורטת על איך שאנחנו צריכים להשתנות לאיזה חיה שנמצאת ביער ולהתבונן מה הן עושים שם.. אבך אני לא היקשבתי פשוט הראש לי היה במקום אחר אולי זה היה בגלל שרק לפני כמה שעות אני ואקס עמדנו מול היצור האיום ביותר על הכוכב הזה ואולי.... אני לא יודע משהו בהחלט , אולי אני סתם מטורף, מטורף מספיק כדיי להגיע לשם לבדי החלטנו, טוב,הם החליטו שבלילה לא עושים כלום, רק יושנים טוב טוב לקראת מחר בבוקר. אבל אני? אני פשוט הלכתי ליער בתור נץ. עפתי ועפתי, עד ששמעתי קול של אנשים מדברים. חזרתי לגוף האנושי שלי, לא יודע למה, פשוט היה לי את הצורך, לכו תדעו. בכך אופן, חזרתי לגופי האנושי, בטעות דרכתי על כמה זרדים יבשים, והם שמעו זאת. הם התקרבו למקום שבו הייתי, לא היה לי מספיק זמן להשתנות חזרה. בני אנוש, משטלתים, אחזו בזרועותי, והובילו אותי לויסר-3, שהיה בגוף האנושי שלו. "מה אנחנו רואים פה?.. מרגל?" שאל בלחש, והתחיל ללכת מצד לצד. לא עניתי לו. פשוט עיניי היו ממוקדות על השומדבר שהתמקדתי בו. "תענה לי!!" נבח אליי. אבל אני המשכתי להסתכל על השומדבר, פתאום זה הציף אותי, הייתי בחושך מוחלט. רק אני, לבדי, מוקף באפילה הבודדה. בלי ויסר-3 בלי אנדליטים ובלי חברי. פשוט עמדתי שם, בחושך, והמשכתי להסתכל על השומדבר. איך שהוא, זה לא היה נורא. לא היו לי רגשות באותם דקות, הכל היה... ... ריקני. "למה אני עושה את זה?" שאלתי את עצמי. "אני יכול להיות ילד רגיל, טוביאס הרגיל..." המשכתי. "אני לא עושה כלום... רק... רק מתרד לאחרים. במיוחד לאקס..." אמרתי לעצמי. עדין הייתי בחושך. ויסר-3 לא הבין מה אני עושה, ולא הבין על מה אני מסתכל. "אני לא שווה..." אמרתי לעצמי. החושך התפוגג. ושוב מצאתי את עצמי בוהה בפניו האנדליטיות של התועבה, וויסר שלוש.

Axvenom

New member
המשך...

<מה אתה מסתכל, מרגל?> שאל וויסר שלוש. פתאום איבדתי את העשתונות. אני לא יודע מה קרה לי... ואני גם לא יודע מה קורה לי בכלל בימים האחרונים. בעטתי והשתחררתי מזרועותיהם של המשתלטים, רץ בכל כוחי לעבר היער. התחלתי להשתנות חזרה לנץ, ושמעתי את ויסר שלוש צועק משהו בהפתעה. שמעתי קול רמיסת עשבים, קול צעדים שמתקדמים במהירות. לכיוון שלי. משתלטים. צללתי מאחורי שיח וכמעט גמרתי להשתנות לנץ. ואז, כשהזנב צמח מאחורי וההשתנות הסתיימה סוף-סוף, הגיח פתאום מעלי צל גדול שהסתיר את אור השמש פתאום התחלתי להשתנות לטוביאס כלומר, לבן אדם... אבל באמצע הפסקתי והמשכתי לברוח, הייתי משהו בין נץ לאדם, זה היה מוזר. נתקלתי באבן ונפלתי. המשתלט לקח אותי שוב לויסר שלוש, שעדין בגוף אנושי. "מי אתה?!" צעק עלי ומשך לי בשיער. פתאום שוב האפילה סגרה אליי, זה היה מוזר אבל כיף כזה. <תזכור מי אתה באמת...> שמעתי קול, הוא היה מאוד רחוק, כאילו מאי שם, בקצה השני <תיזכור מי אתה באמת!!> הקול המשיך, הוא נשמע לי כמו הקול של ננסי, קרובת משפחה רחוקה שלי. תהיתי למה היא מתכוונת, להיות נץ? להיות טוביאס? להיות אנימורף? <מה אני?> שאלתי ביאוש, פתאום נגלתה לעיני ננסי <אני לא יכולה להגיד לך, רק אתה יודע> אמרה ננסי בקול מרגיע, ונעלמה. ואז, האפילה המשיכה לסגור אליי, חזק יותר ויותר, משאיר אותי עם מגבלת חמצן. <לא!! זה לא יקרה שוב!!> שמעתי את ננסי צועקת והכל נעלם. כשחזרתי למציאות ויסר עמד מולי, עם הבעה מבולבלת. <בן אדם?!> <בן אדם?! , בן אדם עם היכולת להשתנות?!?!> לא זה לא יכול להיות הויסר הוא כבר היה הורג אותי , מאחוריו צצו עוד אנדילטים , אנדליט אחד התחיל לדבר <זה נכון קפטן טורסו-צ´ופק-אסקלק , אריסת* אקסימילי-אסגרוט-איסטל אמר לאביו שהוא נתן לבני-אנוש את הכוח להשתנות> אני לא יודע מה קרה אולי השתגעתי !! הקטע עם ננסי ואנדליטים , למרות שעברו רק שתי דקות אני מרגיש שעברו שנתיים , רגע!! עכשיו הכול הסתדר לי האנדילטים נחתו הם באו לעזור לנו להלחם ביירקים , פתאום מבין הצללים הופיע אנדליטית היא היתה נורא יפה <שלום טובאיס אני מי שהכרתה אותי כננסי ..טוביאס? טוביאס?!!> התעלפתי, המוח שלי עבד כל כך מהר שפשוט התעלפתי. כשהיתעוררתי עמדה מעלי רייצ´ל "טוביאס? טוביאס?!! מהר תשתנה! תשתנה לנץ השעתיים עוד שנייה נגמרות!" "איפה אני?" שאלתי בעייפות "אתה באסם של קאסי ג´ייק דיבר על התונית כשפיתאום ניראית כאילו אתה במקום אחר.. המבט שלך הסתכל על מקום רחוק מאוד מיפה מילמלת משהו והיתעלפת" אפילו מרקו ניראה מודאג כולם הסתקלו עלי כשפיתאום שמענו פיצוצים בשמים כאילו יש שם קרב יצאנו כולנו החוצה וראינו נקודות קטנות בצבע אדום שחור שחגו במעגלים בשמיים. אף אחד לא העז לפצות פה. כולנו ידענו מה עובר לנו בראש, ואף אחד לא העז לומר מה זה עד שג´ייק שבר את הדממה: "מפציצי חרק". מפציצי החרק התקדמו וירדו במעגלים במהירות, מתכוננים לנחיתה וכל כמה שניות ירו קרני-דרקון ואיידו את הדשא והעצים מסביב. מרקו צרח וכמעט עשה סלטה לאחור כשקרן-דרקון התפוצצה במרחק שני מטרים ממנו בלבד, צולה את העשבים היבשים. "הם יורים קרני-דרקון", העיר אקס, "הם בוודאי מאוד משוכללים. ללים". "מפציצי-חרק משוכללים או לא, הם האויב ואני מתכוונת לכסח להם ת´צורה"! הכריזה רייצ´ל והתקדמה קדימה. היא התחילה להשתנות לדוב גריזלי. "כן, רייצ´ל צודקת, חייבים להשתנות לפני שהם ישימו לב שאנחנו בני-אדם", אמר ג´ייק. כשהוא אמר את זה נזכרתי בהזיה שלי, שוויסר שלוש חשב שאני בן-אדם. אם זה היה קורה במציאות... אני לא מוכן אפילו לחשוב על זה... התחלתי להשתנות לגופי הניצי כשלפתע היה הבזק אור אדיר ואז חושך <לא!> אמרה האנדילטית שהכרתי כננסי כשהיא דהרה לעברנו , בעזרת הטוכנולוגיית האנדילטית שלה החזירה אותי ואת רייצ´ל לגוף האמיתי שלנו <מה קורה פה קודם ויסר הופיע ואחריו באותו מקום הופיעו אנדליטים , אתם באתם בכלל לעזור לנו> שאלתי <כן! אנחנו מחטרת אנדילתיט בשם וי> הסבירה האנדילטית <כול כוחות הצבא של הגזע האנדילטי עדיין לא היגיעו , חללית האם של ויסר אחת נמצאת כעת כחמש קילומטרים ארציים מפה והיא עומד לצאת כול רגע , אנחנו רק באנו לעלות בחאשי על הספינה של ויסר אחת ולהתנקש בה!> "לא" צעק מרקו "אני יעשה את זה בעצמי" <אינך יכול!!> צעקה ננסי-אנדילטית "הא?... 0.0 על מה את מדברת?" שאל מרקו. <אתה לא יכול... ויסר אחת מסוכן יותר מויסר שלוש, תאמין לי! הייתי שם, כמעט נהרגתי! אני מדברת מניסיון, אל תלך לשם! ואתה לא תתמודד מולה...>> אמרה ננסי-אנדילטית. "מי את שתגידי מה אני יכול ומה אני לא?! את אפילו לא ידועת מי אני!!" צעק מרקו בכעס. ננסי השפילה את מבטה, והתחלפה לבת אנוש, היא השתנתה שוב לננסי שאני מכיר. "טוביאס?... ממ... מה השעה?" שאלה קאסי אחרי שתיקה ארוכה. אז שמתי לב, עברו השעתיים שלי..............

Silver Fox

New member
המשך לסיפור../images/Emo59.gif

"או-אוו..." מלמלתי לעצמי. "טוביאס"!!! צרחה רייצ´ל, "אתה צריך להשתנות מהר בחזרה! או שתילכד בגוף האנושי הזה לנצח"!!! "זה כבר לא יעזור", אמר לה מרקו, "השעתיים כבר עברו". אבל אז ג´ייק הציץ בשעונו ואמר: "לא נכון... יש עוד דקה וחצי... מהר, טוביאס, מהר"! "קדימה"! זירזה אותי ננסי. מיהרתי להשתנות שוב לגופי המקורי, כלומר נץ, ונאנחתי בהקלה. הסתכלתי בשעון של ג´ייק - רק חמש שניות הפרידו ביני ובין ההילכדות בתוך הגוף הזה. "מזל, מזל גדול..." רייצ´ל פלטה אנחה. "יה! תסתכלו"! ג´ייק הצביע קדימה. סובבתי את ראשי - וחטפתי הלם. זאת הייתה ספינה ענקית. ספינה שיכולה למעוך שלושה קניונים אם יפילו אותה עליהם, כאילו היו קופסת גפרורים. מיד ידעתי מה זה... "ספינת להב"! צעקתי. "ספינת להב של וויסר"! לפתע נפתח פתח בחלקה המרכזי של הספינה... ואל הדשא פסעה אישה. אישה עם עור בצבע מקוה ועיניים כהות. מיד ידעתי מי זאת. אימא של מרקו. הגוף המארח של וויסר אחת. לא מזמן חשבנו כולנו שאימא של מרקו מתה. אבל עד לפני פעולה שעשינו באי רויאן - סיפור ארוך - התגלה משהו שרק מרקו וג´ייק ידעו: אימא של מרקו לא מתה. היא בעצם וויסר אחת. הסתכלתי על מרקו. הוא היה לבן לגמרי והעיניים שלו היו פעורות לרווחה. "מרקו"? לחש ג´ייק בהיסוס. ........... וכדי להנציח את היום הזה: רון ארד, לחופש נולד

Silver Fox

New member
אין לי שום בעיות../images/Emo59.gif

מה אתה מתרגז? |פרצוף נעלב| דווקא לדעתי זאת דמות נורא נחמדה.

niiko

New member
נכון... נייקו זאת בת...

ולא ניסיתי לפגוע... רק שאלתי

Silver Fox

New member
נייקו זאת בת../images/Emo35.gif../images/Emo103.gif

או אני מצטערת... אני פשוט לא מכירה אותך כל-כך טוב. וטוב שלא ניסית לפגוע
האייקון החדש שלי, בתקווה שהוא לא תפוס.

niiko

New member
OK לא נפגעתי

כמו שאת כנראה יודעת... (ועם את לא, אז עכשיו את תדעי) יש לי בעיות נפשיות, גופניות ושכליות, לא ידועת מה זה קשור... וגם בעית היגיון והקשבה (טימי! טימי!!)

Axvenom

New member
../images/Emo8.gif

יש לי רעיון אחר נמשיך את הסיפור בשירשור חדש אבל במקום זה נספר את זה מנקודת המבט של מרקו... שהוא מנסה לעלות על הספינה של ויסר אחת

Silver Fox

New member
אמממממ רעיון נחמד../images/Emo21.gif

אבל אני לא רוצה להיות זאת שתפתח את השרשור...

למעלה