טופיק

assaf com

New member
איי איי

לי יש ליד הבית ספריה קטנה יותר מקטנה ויש שם את כל האנימופסים.. נקודה למחשבה.

יאקומו

New member
אה כן!

עכשיו נזכרתי! הספר הזה עם היצור שנתן לטוביאס את "המשאלה שהוא רוצה בכל ליבו"... וטוביאס חשב שהוא משתגע...

Silver Fox

New member
התחילו שישה, נשארו חמישה...../images/Emo21.gif

טוביאס ימות. מסכן. הוא היה חמוד... אם מישהו כבר היה צריך למות, זה היה ג´ייק... כן... אני רוצה להרוג את ג´ייק... אני לא סובלת אותו, בעעע

yamato ishida

New member
מההההההההההההההההההההה?!!!!!!!!!!!!

למה?! למה טוביאס המאמי המתוק היפה המקסים והדמות הכי שווה מהבנים מת?! למה?! למה?! מה עשינו שזה קורה לנו?! <<מתחילה לבכות בהיסטריה>>

Silver Fox

New member
כן, זה באמת עצוב...../images/Emo10.gif../images/Emo21.gif

אוף, למה ג´ייק לא מת?! הוא מעצבן, אם מישהו כבר היה צריך למות, שזה יהיה ג´ייק! <<מצטרפת לבכי>>

Nagini Potter

New member
ג´ייק? *בשוק* ../images/Emo182.gif

למה מה ג´ייק עשה לך? ג´ייק הוא הכי מסכן שם, הוא צריך תמיד להעמיד פנים שהכל בסדר, אם משהו רע קורה ישר מאשימים אותו, והוא צריך להחליט את כל ההחלטות הקשות שאחר כך הוא מרגיש אשם בגללם.... כשהאחרים לא יודעים מה לעשות הם פשוט פונים אליו, אבל כשהוא לא יודע מה לעשות, לא רק שאסור לו להראות שאין לו מושג מה הוא עושה, הוא גם לא יכול לבקש ממישהו אחר להחליט בשבילו, הוא לא יכול להתייעץ עם אף אחד... וגם אקס מעצבן אותו עם ה"נסיך ג´ייק" שלו
ולמרות כל זה הוא אף פעם לא מתלונן, אם קאסי לא היתה רואה בעצמה שמשהו לא בסדר איתו אז בכלל לא היה אף אחד לתמוך בו ולעודד אותו ולייעץ לו... ג´ייקי החמוד המסכן שלי
*דמעה*
ותגידו, מאיפה כולכם החלטתם שטוביאס ימות? אני לא ראיתי את זה כתוב בשום מקום בפורום....
המ.... לי זה לא יקרה Nagini Potter

Silver Fox

New member
תשמעי

אני לא סובלת את ג´ייק. אני לא סובלת טיפוסים מנהיגים כמוהו... וטוביאס ימות, זה בטוח. שמעתי את זה כבר בהרבה מקומות. וחוץ מזה כתוב באיזה אתר של אנימורפס שהתחילו שישה, אבל ישארו חמישה...

Nagini Potter

New member
טוב אני מצטערת לאכזב את כולכם../images/Emo182.gif

אבל אני שמעתי משהו אחר.... כמובן יכול להיות שאני טועה, אבל.... אי פעם, לפני שנים רבות, כשהפורום הזה עוד לא נסגר, היו כאן כמה שכבר קראו את כל הסדרה - או לפחות כמו מהספרים האחרונים... והיתה אחת שקראה את הספר האחרון, או שחבר\ה שלה (או שלו?
) קראה את הספר האחרון - והיא אמרה דוקא שרייצ´ל מתה!!!!! לא רציתי לספר לכם כי לא רציתי להרוס את הסוף, אבל כשאני רואה איך אתם מתענים ברחמים על טוביאס... כמובן, יכול להיות שהיא טעתה, או שהיא עבדה עלינו, או שהיא בכלל לא קראה את הספר וסתם אמרה שהיא כן... יכול להיות שזה באמת טוביאס שמת בסוף, אבל יכול להיות שלא..... אבל גם מישהו פה אמר שמי שמת חוזר לתחייה בסוף, לא? אז מה זה משנה מי מת? זה כמו שקאסי נתקעה בגוף של זחל אבל אחר כך יצאה מזה - למי אכפת? אז היה קצת לא נעים, לא נורא.. אני לא יודעת מה איתכם, אני אישית מעדיפה שרייצ´ל תמות... לא בגלל שאני לא אוהבת אותה, ובטח לא בגלל שאני שונאת אותה - אני אוהבת את כל האנימורפים!! - אבל היא הכי פחות תחסר לי, הכי פחות התחברתי איתה... אם יש משהו שאני לא, זה אמיצה...
אבל זאת רק אני לי זה לא יקרה Nagini Potter ?Can you hear me Major Tom

Silver Fox

New member
לא! לא! לא! זה לא נכון! לאאא!

רייצ´ל לא תמות! היא לא תמות! לא רוצה! לא רוצה שהיא תמות! רייצ´ל המתוקה שלי!!! <<מאבדת את עשתונותיי וקופצת מהחלון>>

Nagini Potter

New member
טוב, אז לא הלך הקטע עם העידוד../images/Emo182.gif

המ.....
לי זה לא יקרה Nagini Potter

Nagini Potter

New member
היי רגע, לא עניתם לי-../images/Emo182.gif

מאיפה הגיע הרעיון שטוביאס ימות?? עכשיו אני במתח, אני לא רוצה שהמתוקי שלי ימות!!
לי זה לא יקרה Nagini Potter

Axvenom

New member
../images/Emo7.gif

לאאאאאאאאאא טובאיס הממי שלי אני בא לי למות אני יודע שאני גבר אבל תיתחתן איתי טובאיס אני אוהב אותך

Nagini Potter

New member
זה לא חוכמה..... ../images/Emo182.gif

*כל* הספרים... אפשר לחשוב.... חסרים עוד |הגדש|36 כדי שיהיה בספריה את כל הספרים! זה לא כל כך בעיה למצוא את כל הספרים בעברית, אבל שמישהו יימצא לי חנות/ספרייה בישראל שמפרסמת את כל הסדרה, עד ספר 54 (או 52? לא זוכרת)!! אני יודעת שעוד לא תרגמו הכל, אבל בקצב שלהם - עד שהם יתגרמו הכל אני כבר אהיה מבוגרת וזה לא יעניין אותי!! באמת! הם מוציאים שני ספרים בשנה, לא? (תקנו אותי אם אני טועה) ונשארו עוד 36 ספרים לתרגם - זה אומר שרק עוד 18 שנה - אני חוזרת, 18 שנה - הם יפרסמו את הספר האחרון. אני לא יודעת מה איתכם, אבל אני אישית לא מסוגלת לדמיין את עצמי בת 32 ועדיין קוראת את הספרים האלה בשקיקה..... מקסימום קוראת את רק השניים-שלושה אחרונים כדי לסגור חלום ילדות ישן.... (*אווירה נוסטלגית*) אבל זה לא יהיה אותו דבר.... =אהמ=. קיצר, איפה אפשר להשיג בארץ את הספרים באנגלית? סבים שלי גרים באמריקה וביקשתי שיישלחו לי כמה ספרים, אבל הם שלחו לפני חודש בדואר וזה עוד לא הגיע, כך שגם זה לא מעשי במיוחד.... לי זה לא יקרה Nagini Potter Ground Control to Major Tom Your circuit´s dead, there´s something wrong ?Can you hear me Maor Tom

תזמיני מסטימצקי!

זה לפחות מה שאני עשיתי.. אם אין להם את הספר בחנות, תבקשי להזמין והם יודיעו לך כשזה יגיע (בדרך כלל לוקח לזה משהו כמו שבועיים).. וזה לא עולה כסף להזמין (לפחות לפני שנה זה לא עלה
).

Nagini Potter

New member
אפשר לבקש שיזמינו?../images/Emo182.gif

באנגלית?
את יודעת אולי על איזה חברה שאפשר פשוט להזמין שישלחו לך בדואר? לי זה לא יקרה Nagini Potter

תראי..

אני פשוט ניכנסת לסטימצקי, שואלת אם יש להם, לדוגמא, אנימורפס 15 באנגלית, ואם אין להם אני מבקשת להזמין (בלי כסף). לפעמים כבר לא היה להם את הספר בהוצאה לאור בגלל שכבר הפסיקו להוציא עותקים חדשים שלו אבל רוב הזמן יש להם מה שצריך. לגבי המשלוח בדואר - אני מתארת לעצמי שאת יכולה להזמין בסטימצקי עד הבית, מן הסתם, אולי דרך האתר שלהם... מקווה שעזרתי
^_^

תראי.. ../images/Emo188.gif

אני פשוט ניכנסת לסטימצקי, שואלת אם יש להם, לדוגמא, אנימורפס 15 באנגלית, ואם אין להם אני מבקשת להזמין (בלי כסף). לפעמים כבר לא היה להם את הספר בהוצאה לאור בגלל שכבר הפסיקו להוציא עותקים חדשים שלו אבל רוב הזמן יש להם מה שצריך. לגבי המשלוח בדואר - אני מתארת לעצמי שאת יכולה להזמין בסטימצקי עד הבית, מן הסתם, אולי דרך האתר שלהם... מקווה שעזרתי
^_^

תראי.. ../images/Emo188.gif

אני פשוט ניכנסת לסטימצקי, שואלת אם יש להם, לדוגמא, אנימורפס 15 באנגלית, ואם אין להם אני מבקשת להזמין (בלי כסף). לפעמים כבר אין להם את הספר בהוצאה לאור בגלל שכבר הפסיקו להוציא עותקים חדשים שלו, אבל רוב הזמן יש להם מה שצריך. לגבי המשלוח בדואר - אני מתארת לעצמי שאת יכולה להזמין בסטימצקי בדואר, מן הסתם, אולי דרך האתר שלהם... מקווה שעזרתי
^_^

למעלה