טופיק

אהההההההה!!!!!!!!!!!!!!!! *מתחרפנת*

מחשבטיפש! תפוזטיפש!!!!!!!! אאאאהההההההה!!!!!!!!!!!! אוףףף..... *נאנחת* טוב, אולי זה העלה את רמת ההודעות ליום בפורום, ועזר להחיות אותו בדרכים לא חוקיות... *מתנחמת* טוב, נו, לא ננפץ את המסך.. יש לי הרגשה שאני אצתרך אותו מחר...

יזהר 13

New member
קטנה קטנה אבל יש בה המון

אסי אומנם לסיפריה אין יותר מ-3000 ספרים אבל מהסיפריה האיזורית יש עוד מלא ספרים ואתה יכול להזמין איזה ספר שאתה רוצה חידשתי את החתימה

אני קראתי..

ואני די משועממת אז אין לי בעיה לפרט לך על הספרים.. טוב, בוא נתחיל מהספר השלישי.
בתחילת הספר השלישי, טוביאס מגלה שספינת חלל יירקית ע-נ-ק-י-ת מפלסת את דרכה כל יום מעל העיר בשעה שהשמש שוקעת אל אגם בהרים (מובן שהחללית מוסוות כך שהאנשים ושאר היצורים החיים לא יוכלו לראות אותה [ואין לי כוח לפרט איך טוביאס גילה שעוברת שהיא עוברת שם]). האנימורפס מחליטים ללכת לאותו אגם. הם משתנים לזאבים, ורצים לשם. כשהם מגיעים אל האגם הם מגלים שהספינה הענקית היא בסך הכל משאית ששואבת מים ממנו, ומביאה אותם לספינת האם. הם חוזרים הבייתה. יום אחרי המסע הקצר האנימורפס חושבים מה לעשות עם המידע שיש להם. יש כאלה שמציאים לפוצץ את הספינה לחתיכות (שיעול*רייצ´ל*שיעול) אבל לבסוף מרקו (
) מציל את המצב בזה שהוא מציע שהם לא יפוצצו אותה או משהוא, אלא יכנסו לספינה בצינורות המים ששואבים את המים מהאגם, ויורידו את מסך ההסוואה שלה כשהיא תעלה מעל העיר. דרך אגב, בקטע הזה בערך טוביאס מתחיל לאכול עכברים וכל שאר הדברים שנץ אוכל.....
אחרי כמה ימים הם יוצאים לדרך. הם משתנים לדגים ונכנסים בצינורות השאיבה של הספינה (כולם חוץ מטוביאס, שלא יכול להישתנות ונשאר מחוץ לספינה). הם מגלים שהם לא יכולים לצאת החוצה מהמים כי יש סבכה מעל המים שהם לא מצליחים להוריד ונשארים לכודים (אבל אין להם ממש בעיה עם מגבלת הזמן, כי הם יכולים להשתנות בחזרה). רייצ´ל אומרת לטוביאס שהם לא יכולים לצאת מהמים, והיא אומרת שהיא מצטערת ושהם יגיעו לספינת האם הם ינסו להילחם. היא גם מבקשת מטוביאס, אם הוא יכול, בתור משאלה אחרונה, לפוצץ את הספינה שהיירקים לא יוכלו למצוא אותם. ובעוד טוביאס עצוב ומדוכה, היירקים עולים עליו (אין לי כוח לרשום איך). ויסר שלוש מגלה שהנץ אדום הזנב התמים למראה המסתובב ליד האגם הוא בעצם אנדליט (או ככה הוא חושב). הויסר מצווה להרוג אותו. טוביאס, בהראותו תחכום לא ממש אופייני, עף אל עבר הספינה שמנסיונו האישי הם לא יירו לידה בשום מחיר (ושוב אין לי כוח להסביר... כלומר להסביר למה אני מתכוונת כשאני אומרת "מניסיונו האישי") והם באמת מפסיקים לירות. הויסר שולח לעברו טקסונים והם זוחלים על הספינה ומתקרבים אליו. כך שזה המצב: אם הוא נשאר על הספינה הטקסונים יתפסו אותו. אם הוא ממריא לאוויר קרני הדרקון ייצלו אותו. נכון? לא. טוביאס חוטף מאחד הטקסונים את קרן הדרקון בכוונה לירות בספינה ולהגשים את משאלתה האחרונה של רייצ´ל, והויסר, שראה שטוביאס חטף קרן דרקון ויכול לפגוע בספינה, מצווה עליה להמריא. טוביאס נצמד לספינה בזמן שהיא התחילה להמריא והתקדם בקושי, צעד אחר צעד, אל גשר הפיקוד. כשהוא הגיע הוא פרש את כנפיו והתרחק מהספינה. הוא ירה בטקסונים שהטיסו את הספינה ופגע גם במפציץ חרק אחד. הספינה החלה להאט ולאט לאט ליפול. מפציץ החרק פגע בצידה של הספינה ומים החלו לצאת החוצה. לפתע הוא ראה את קאסי נופלת מהחור בגופה האנושי. אחר כך רייצ´ל ומרקו ואחריהם ג´ייק. טוביאס הביט בבעתה כשהם נפלו אל האדמה מגובה של 300 מטרים. ואז הם החלו להישתנות לציפורים. הם הלכו למקום בטוח, השתנו לזאבים וחזרו הבייתה. בסך הכל, הם השמידו ספינה ממש ממש יקרה, ומפציץ חרק אחד. *נאנחת* טוב, זה היה קשה הרבה יותר ממה שחשבתי, ובסוף פירטתי יותר ממה שהיתכוונתי. יכול להיות שלא יצא מזה כלום, כי אין לי כוח לעבור על זה ולראות אם זה קריא
סורי..... אני חייבת ללכת לאכול ארוחת ערב, ואין לי זמן או כוח לפרט על שאר הספרים. אולי אחר כך.

../images/Emo92.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo92.gif

אולי יום אחד אני אעשה על שאר הספרים... אבל אל תסמכי על זה
זה לקח לי כמעט חצי שעה (!!!)...

למעלה