טופיק

Silver Fox

New member
יש לי שאלה לטופיק...../images/Emo21.gif

הרי אמרנו שבטופיק הזה נדון על מה שאנחנו רוצים. אז הנה - הרגע סיימתי לקרוא את ספר 15 (בפעם המיליון אלף
) ושמתי לב שויסר אחת דיברה בלשון נקבה. אז השאלה שלי היא - האם יירקים מדברים בלשון המין שלהם, לא משנה מה המארח, או שלא משנה מה המין שלהם, הם תמיד ידברו בלשון זכר או נקבה - תלוי במארח שלהם? קודם דנו פה אם ליירקים יש מין וחלק אמרו שלא, אבל בגלל שויסר אחת דיבר/ה בלשון נקבה - תהיתי אם הוא/היא דיבר/ה ככה כי היה לו/לה מארח נקבה או שויסר אחת בעצמו/ה נקבה.

Axvenom

New member
../images/Emo3.gif

יש לזה דיון בעמוד 2 למה יש לי הרגשה שרק שניינו מדברים בפורום הזה

Silver Fox

New member
את האמת, זה דיון קצת אחר../images/Emo21.gif

נושא אחר. ובאמת, רק שנינו מדברים פה... חברים! תתחילו גם להשתתף בטופיקים ולחיות את הפורום הזה! תעזרו לנו!

niiko

New member
מממ... לי יש רק את 1-2

אני לא מוצאת בשום מקום אחר את 3

Silver Fox

New member
אני לא קראת את ספר 3../images/Emo21.gif

אבל קראתי את: 1, 2, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 13, 14, 15, 16 ו-17. אם מישהו קרא את 3, 10, 11 או 12 בבקשה לספר לי!!!

יאקומו

New member
אמממ...

אני חושבת שאני קראתי את שלוש עשרה... את יכולה להגיד לי איך קוראים לספר? התגובה, האנדרואיד, הבריחה, או משהו כזה...

Silver Fox

New member
גם אני קראתי את שלוש עשרה../images/Emo21.gif

ואני לא זוכרת איך קוראים לא... אבל מה שבטוח, לא האנדרואיד ולא הבריחה - כי הבריחה זה ספר 12 (נכון?)

Axvenom

New member
כן... ולהן הקדמה

טוביאס די התרגל לאורח-החיים שלו. הוא השלים עם העובדה שהוא נץ אדום-זנב עם מוח של ילד. בהתחלה, שהוא נילכד בהשתנות של הנץ הוא הרגיש מוזר למדי. אבל עכשיו זה כמעת בסדר מבחינתו. אחרי הכול, כמה ילדים כבר זוכים בהזדמנות לעוף כמו ציפור! עכשיו טובאיס עומד בפני פרשת דרכים מיוחד במינה. הוא צריך לבחור, בחירה שהאנימורפס והאחרים ואקס בכלל לא יודעים עליה. והמשמעות של הבחירה הזאת עשויה להיות מקבליה להבדל בין להיות נץ... ללהיות בן-אדם אוף איזה עבודה קשה המתורגמים עושים לא מספיק הם צריכים להעתיק את כול הספר ועוד באנגלית

Silver Fox

New member
זאת לא בדיוק ההקדמה...../images/Emo21.gif

זה מה שכתוב מאחורי הספר. אבל אפשר לקרוא לזה הקדמה...

למעלה