טריוויה

shanyz

New member
יש:) אממ...

כל להמשיך על דמויות... אבל מה נעשה? כבר עוד מעט אין מקום לכתוב הודעות... =) כאילו זה הולך ומצטמצם!!

לא נורא...

אז כדי לחסוך מקום, אחרי שאת עונה על שאלה, תגידי באיזה קטגוריה את רוצה להמשיך. מיהי הדמות הזאת: את בני ראיתי פעם אחת ומיד לאחר מכן נדקרתי כל מה שרציתי זה משפחה שלמה ואת זינה מאוד אהבתי.

שאלה מספר שבע לשני:

אני אלה מאוד חזקה בשלוש קטגוריות יש לי שליטה אבי הוא זאוס מלך הכלל מנסה בכל כוחי שלא תתגשם נבואת אלות הגורל.

נכון מאוד.

שאלה מספר שמונה לשני: רבה העוצמה שאבן יכולה לתת ואני מבטיח לנסות את איקסיון לשרת אבל בינתיים אני קנטאור רב עוצמה וגם אני כמו כולם אנסה להוביל את זינה למותה.

שאלה לשני:

כוח ריפוי חזק בידיי ואיתו משתדל לרפא את תומכיי לא צריך נשק וגם לא אלים רק חבל שאני כבר לא בחיים.

shanyz

New member
אולי נעבור כזה לכתוב כתגובה להודעה

הראשונה שלי, כי אין מקום לכתוב..=S

שאלה לשני:

כמו כל האמזונות, גם אני אחת אבל לא הוכתרתי אפילו פעם אחת מצטרפת לכל שבט שארצה ואת גבריאל אני לא מחבבת הרבה

shanyz

New member
אממ בעצם אני לא בטוחה...

כי לא ידוע לי שהיא הצטרפה לכל שבט שהיא רוצה....=S אוף.. הבעיה היא שאת כל הפרקים עם האמזונות, יקוט, נג´רה (היא אמזונה) וכל הפרקים האלה לא ראיתי ...=@ אוף, אני לא ממש יודעת... =( אממ טוב אז אפשר אולי רמז? מאיזה עונה היא? או משהו כזה...?

shanyz

New member
יוו...אבל אין לי שמץ של מושג...

עזרתי כל כל הפרקים ואני לא מצאתי של אמזונה ששונאת את גבריאל... רק ולאסקה... אוף טוב אני אנסה היום לחפש שוב.... =)

למעלה