כי הגיע הזמן לשאלון חופר

../images/Emo26.gifכי הגיע הזמן לשאלון חופר ../images/Emo123.gif

שעת התחלה: שם: תאריך לידה: מין: גובה: צבע עיניים: משקל: מיקום: איפה נולדת? נכשלת במקצוע? בצפר: מאוהב? חבר/ה? אם כן, שם? כמה זמן אתם ביחד? מה את/ה לובש/ת עכשיו? התאהבת פעם במורה? מעשן? שותה? סמים? מפלרטט? צבע אהוב: חיות אהובות: סימני לידה: מישהו כיסח אותך מכות? מי החברים הכי טובים שלך? הכית מישהו? עם מי את/ה מדבר/ת הכי הרבה בטלפון? מישהו נתן לך סטירה? הרבה באינטרנט? ביישן/נית? שונא/ת בצפר? בוטח/ת באנשים? שיקרת לחברים הכי טובים שלך? יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות? תעשה/י צניחה חופשית? אוהב/ת לרקוד? היית בחו"ל? אוהב/ת לטייל? סילקו אותך מבצפר? השעו אותך? היית רוצה לגור במקום אחר? את/ה מפונק/ת? זרקו אותך? היית בהיי? שתייה מועדפת: שותה פפסי? שותה מים? איזה משחת שיניים את/ה משתמש/ת? יש לך פלאפון? למי יש לך כבוד? את/ה מודל לחיקוי? מה את/ה לובש/ת הכי הרבה? איזה תכשיטים את/ה לובש/ת? פירסינגים? היית רוצה עוד? אוהב/ת להצטלם? אוהב/ת לקחת תמונות של אחרים? את/ה שזופ/ה? מתעצבנ/ת בקלות? התחלת שמועה על מישהו? יש לך קו טלפון משלך? יש לך בריכה פרטית? אחים ואחיות? מישהו שיחק בך? שיחקת במישהו? מסתדר/ת עם אמאבא? איך את/ה מוציא/ה כעס? ברחת פעם מהבית? פיטרו אותך? הייתה לך פעם עבודה? חולמ/ת בהקיץ? יש לך הרבה אקסים? קעקוע? של מה היית רוצה? איפה? מהם הפרחים המועדפים עלייך? היית כלב/ה בפומבי? את/ה חצופ/ה? זוכר/ת מתי הייתה המחמאה האחרונה שקיבלת? איך הפופיק שלך? את/ה גמיש/ה? מה מספר המזל שלך? איך השיער שלך נראה עכשיו? תוכל/י להיות צמחוני/ת? איך את/ה נראה/ית? אם היית צריכ/ה, לאיזה צבע היית צובעת את השיער? תצא/י עם מישהו/הי צעיר/ה יותר? תצא/י עם מישהו/הי מבוגר/ת יותר? מתי השתכרת בפעם האחרונה? מתי היה הדייט האחרון שלך? היו לך הפרעות אכילה? עדיין יש לך? כמה צלצולים את/ה מחכה לפני שאת עונה לטלפון? האם שחית בעירום? מתי? למי את/ה דומה יותר, לאבא או לאמא? בוכה הרבה? את/ה בוכה בשביל לצאת מצרות? אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה? באיזה משפט את/ה משתמש/ת הכי הרבה בטלפון? את/ה רומנטי/ת? רדפו אחרייך שוטרים? מתי הייתה הפעם האחרונה שהקאת? במין השני, בלונדינים/יות או ברונטים/יות? איך נראו הנעליים האחרונות שלבשת? מה צבע התחתונים שלך? איזה מראה יש לחדר שלך? איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו? מה השם שלך באיסיקיו? איך את/ה מרגיש/ה עכשיו? מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה? עם מה את/ה ישנ/ה? האם הפיצו עלייך שמועה? תתחתנ/י בשביל כסף? במה את/ה נוהג/ת? את/ה ילד/ה של אמא או של אבא? מתי בפעם האחרונה בכית בבצפר? שעת סיום: כן אני יודעת שזה קצת (?) חופר, אבל נו זה מסורת
אוי לו למי שלא עונה!!!!

mayarub

New member
חחחחחחחח מוגמוג בטח זה לא שאלות לגיל שלי

אלא מתחת לגיל 10 חחחחחח מצחיקולהההההההההההההההההה

ע ו נ ה D:

שעת התחלה: 19:13 שם: אולגה קנדיס תאריך לידה: 13-2-91 מין: נקבה חח גובה: 1.76 צבע עיניים: חום משקל: 53 מיקום: אשדוד איפה נולדת? אוקראינה נכשלת במקצוע? אהמ כה בצפר: חרא דבר. מאוהב? בהחלטט חבר/ה? כן, חיימשששלי D: אם כן, שם? מאור כמה זמן אתם ביחד? חודשיים + מה את/ה לובש/ת עכשיו? מכנס של הלו קייטי ואיזה חולצה זרוקה התאהבת פעם במורה? לא מעשן? לא שותה? כן לפעמיים סמים? לא מפלרטט? אהמ שצריך צבע אהוב: ירוק חיות אהובות: דולפין,כלב סימני לידה: אהמ נקודת חן בתוך גומת חן בנסטר מישהו כיסח אותך מכות? טחחח לא מי החברים הכי טובים שלך? אהובתי לול, אהובי ודידה הכית מישהו? כן XD עם מי את/ה מדבר/ת הכי הרבה בטלפון? לול מישהו נתן לך סטירה? לול בצחוק וקיבלה על זה הרבה באינטרנט? כה ביישן/נית? לא שונא/ת בצפר? כה בוטח/ת באנשים? תלוי מי שיקרת לחברים הכי טובים שלך? אם צריך יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות? כה תעשה/י צניחה חופשית? אולי אוהב/ת לרקוד? כן היית בחו"ל? בטח אוהב/ת לטייל? כן סילקו אותך מבצפר ? חח ביום האחרון. ב השעו אותך? לא היית רוצה לגור במקום אחר? כרגע לא את/ה מפונק/ת? לא ממש זרקו אותך? לא היית בהיי? חחח כן שתייה מועדפת: מיים אפרסק שותה פפסי? אם זה מה שיש שותה מים? כה איזה משחת שיניים את/ה משתמש/ת? קולגייט יש לך פלאפון? כה למי יש לך כבוד? הורים חברים את/ה מודל לחיקוי? יש אנשים שאומרים שכה מה את/ה לובש/ת הכי הרבה? ג'ינס איזה תכשיטים את/ה לובש/ת? שרשרת ועגילים פירסינגים? לא היית רוצה עוד? אין אוהב/ת להצטלם? בטח אוהב/ת לקחת תמונות של אחרים? תלוי מה יש בתמונה את/ה שזופ/ה? כה מתעצבנ/ת בקלות? כן התחלת שמועה על מישהו? לא זכור לי יש לך קו טלפון משלך? לא יש לך בריכה פרטית? לא אחים ואחיות? כן אחות אחת נשמממה שלי מישהו שיחק בך? כן לצערי וקייבל על זה שיחקת במישהו? כה מסתדר/ת עם אמאבא? תלוי מתי חחח איך את/ה מוציא/ה כעס? על אנשים בדרך כלל ברחת פעם מהבית? כה פיטרו אותך? לא הייתה לך פעם עבודה? כה חולמ/ת בהקיץ? לא תמיד יש לך הרבה אקסים? בערך קעקוע? לא של מה היית רוצה? לא יודעת עדיין משו עם משמעות איפה? רגל-גב מהם הפרחים המועדפים עלייך? טוליפ היית כלב/ה בפומבי? חחח יאפ את/ה חצופ/ה? יאפ זוכר/ת מתי הייתה המחמאה האחרונה שקיבלת? לפני חצי שעה מהחבר איך הפופיק שלך? חמוד חחח וארוך XD את/ה גמיש/ה? כבר לא מה מספר המזל שלך? 13-7 איך השיער שלך נראה עכשיו? נורא תוכל/י להיות צמחוני/ת? לא איך את/ה נראה/ית? סבבה חחח אם היית צריכ/ה, לאיזה צבע היית צובעת את השיער? חום טבעי שלייי תצא/י עם מישהו/הי צעיר/ה יותר? לא תצא/י עם מישהו/הי מבוגר/ת יותר? כה מתי השתכרת בפעם האחרונה? לפני אהמ שבועיים מתי היה הדייט האחרון שלך? אין יותר דייטים זהו. חחח היו לך הפרעות אכילה? כה עדיין יש לך? מפתחת שוב לצערי כמה צלצולים את/ה מחכה לפני שאת עונה לטלפון? לא מחכה האם שחית בעירום? לא מתי? נאבר למי את/ה דומה יותר, לאבא או לאמא? מאמא בוכה הרבה? אהמ בערך את/ה בוכה בשביל לצאת מצרות? חחחח אם צריך אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה? כלום! באיזה משפט את/ה משתמש/ת הכי הרבה בטלפון? מה שתגידי,סבבה את/ה רומנטי/ת? כה רדפו אחרייך שוטרים? לא מתי הייתה הפעם האחרונה שהקאת? בחופש במין השני, בלונדינים/יות או ברונטים/יות? ברונטים איך נראו הנעליים האחרונות שלבשת? אולסטאר מה צבע התחתונים שלך? ורוד ירוק איזה מראה יש לחדר שלך? הרוס מיידי חחח איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו? שרשרת ועגיל חח מה השם שלך באיסיקיו? אווול 3> איך את/ה מרגיש/ה עכשיו? לא משו מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה? לפני שבועיים עם מה את/ה ישנ/ה? פיג'מה האם הפיצו עלייך שמועה? לא תתחתנ/י בשביל כסף? לא במה את/ה נוהג/ת? במבה של אחותי את/ה ילד/ה של אמא או של אבא? אמא מתי בפעם האחרונה בכית בבצפר? ואו מזמן שעת סיום: 19:22

עונה : )

שעת התחלה: 19.12 שם: מור תאריך לידה: 28.9 מין: נקבה...עם הורמוניים גבריים XD גובה: 1.71 צבע עיניים: חומות משקל: 55 מיקום: נגב איפה נולדת? בש נכשלת במקצוע? כן מאוהב? לא חבר/ה? לא אם כן, שם? כמה זמן אתם ביחד? מה את/ה לובש/ת עכשיו? פיגמה התאהבת פעם במורה? לא מעשן? מממ לא שותה? לא סמים? לא מפלרטט? מודה באשמה צבע אהוב: אדום חיות אהובות: כלבים סימני לידה: לא ממש מישהו כיסח אותך מכות? לא מי החברים הכי טובים שלך? אנשים שאתם לא מכירים ? חחח הכית מישהו? ממממ כן עם מי את/ה מדבר/ת הכי הרבה בטלפון? החבר הכי טוב שלי מישהו נתן לך סטירה? לא הרבה באינטרנט? לצערי ביישן/נית? שצריך שונא/ת בצפר? כן בוטח/ת באנשים? לא שיקרת לחברים הכי טובים שלך? בחיים לא יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות? לא תעשה/י צניחה חופשית? כן אוהב/ת לרקוד? כן החיים שלי היית בחו"ל? כן אוהב/ת לטייל? כן סילקו אותך מבצפר? לא השעו אותך? לא היית רוצה לגור במקום אחר? ברור את/ה מפונק/ת? כן זרקו אותך? לא היית בהיי? טבעי תמיד שתייה מועדפת: מים שותה פפסי? לא שותה מים? כן איזה משחת שיניים את/ה משתמש/ת? קולגייט יש לך פלאפון? כן למי יש לך כבוד? משפחה את/ה מודל לחיקוי? לא מה את/ה לובש/ת הכי הרבה? ספורטיבי איזה תכשיטים את/ה לובש/ת? צמידי פריקים פירסינגים? לא היית רוצה עוד? אוהב/ת להצטלם? כן אוהב/ת לקחת תמונות של אחרים? כן את/ה שזופ/ה? כן מתעצבנ/ת בקלות? כן התחלת שמועה על מישהו? לא יש לך קו טלפון משלך? כן יש לך בריכה פרטית? לא אחים ואחיות? אחיות מישהו שיחק בך? כן שיחקת במישהו? לא מסתדר/ת עם אמאבא? כן איך את/ה מוציא/ה כעס? עצבים ? ברחת פעם מהבית? לא פיטרו אותך? לא הייתה לך פעם עבודה? אני עובדת כרגע חולמ/ת בהקיץ? כן יש לך הרבה אקסים? לא קעקוע? הלוואי של מה היית רוצה? you dont wanna know איפה? גב מהם הפרחים המועדפים עלייך? כלה היית כלב/ה בפומבי? מה? את/ה חצופ/ה? לא זוכר/ת מתי הייתה המחמאה האחרונה שקיבלת? כן איך הפופיק שלך? פופיקי משהו את/ה גמיש/ה? מאוד מה מספר המזל שלך? עוד לא מצאתי אותו איך השיער שלך נראה עכשיו? אסוף תוכל/י להיות צמחוני/ת? לא איך את/ה נראה/ית ? ראש 2 עיינים 2 אוזניים 2 לחיים אף ופה צוואר ארוך ו2 ידיים בטן 2 רגליים ושיער ארוך אם היית צריכ/ה, לאיזה צבע היית צובעת את השיער? אדום תצא/י עם מישהו/הי צעיר/ה יותר? לא תצא/י עם מישהו/הי מבוגר/ת יותר? כן מתי השתכרת בפעם האחרונה? חודשיים מתי היה הדייט האחרון שלך? ממממ היו לך הפרעות אכילה? לא עדיין יש לך? לא כמה צלצולים את/ה מחכה לפני שאת עונה לטלפון? מתי שאני מספיקה לענות האם שחית בעירום? לא מתי? למי את/ה דומה יותר, לאבא או לאמא? ביחד בוכה הרבה? אני שחקנית אז שיוצא ולפעמים בחיים האמיתיים בכלליות כן את/ה בוכה בשביל לצאת מצרות? לא אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה? שום דבר חס וחסה באיזה משפט את/ה משתמש/ת הכי הרבה בטלפון? הלו את/ה רומנטי/ת? כן רדפו אחרייך שוטרים? לא מתי הייתה הפעם האחרונה שהקאת? שנה + במין השני, בלונדינים/יות או ברונטים/יות? שחורדינים חחחח איך נראו הנעליים האחרונות שלבשת? אולסטאר איזה מראה יש לחדר שלך? פריקי משהו איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו? צמידי פריקים מה השם שלך באיסיקיו? אין לי אייסי איך את/ה מרגיש/ה עכשיו? מצויין מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה? לא מזמן עם מה את/ה ישנ/ה? פיגמה האם הפיצו עלייך שמועה? לא תתחתנ/י בשביל כסף? לא במה את/ה נוהג/ת? סקודה את/ה ילד/ה של אמא או של אבא? של שניהם מתי בפעם האחרונה בכית בבצפר? שנה שעת סיום: 19.29 כן אני יודעת שזה קצת (?) חופר, אבל נו זה מסורת אוי לו למי שלא עונה!!!!

עונה לעצמי ../images/Emo3.gif

שעת התחלה: 7:11 שם: מורג תאריך לידה: 28.4.92 מין:
גובה: 1.70
צבע עיניים: חום דבש בהיר
משקל: חסוי בתכלית :p מיקום: עכו! איפה נולדת? נהריה נכשלת במקצוע? מתמטיקה?
בצפר: מה איתו? מאוהב?לא וטוב שכך
חבר/ה?לא! אם כן, שם? ... כמה זמן אתם ביחד? ... מה את/ה לובש/ת עכשיו? אממ התאהבת פעם במורה? עדיין לא :p מעשן? הוו NO
שותה? מים? כן סמים? כשיוצא..סתם סתם רק בבית
מפלרטט? לא צבע אהוב: אדום חיות אהובות: גורי כלבים
סימני לידה: הא? אין לי :p מישהו כיסח אותך מכות? לא מי החברים הכי טובים שלך? שמות? הכית מישהו? חוץ מכמה סטירות לאחותי אז לא..
עם מי את/ה מדבר/ת הכי הרבה בטלפון? חברה החפרנית שלי
מישהו נתן לך סטירה? כן אחותי הקרציה נו! הרבה באינטרנט? המון ביישן/נית?לא.. שונא/ת בצפר?
בוטח/ת באנשים? ממש לא.. שיקרת לחברים הכי טובים שלך? האמת..
יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות? כן
תעשה/י צניחה חופשית? בטחחחחח
אוהב/ת לרקוד? בבית בחדר עם דלת נעולה למשעי
היית בחו"ל? לא, אבל בתכנון אוהב/ת לטייל? תלוי לאן סילקו אותך מבצפר?
השעו אותך?
היית רוצה לגור במקום אחר?
את/ה מפונק/ת?
זרקו אותך?
היית בהיי? ? שתייה מועדפת: קולה שותה פפסי? לא שותה מים? בכמויות
איזה משחת שיניים את/ה משתמש/ת? מרידול? יש לך פלאפון? אה-הא למי יש לך כבוד? למי שמגיע לו את/ה מודל לחיקוי? תלוי למי
מה את/ה לובש/ת הכי הרבה? ממ איזה תכשיטים את/ה לובש/ת?2 טבעות וזוג עגילים. פירסינגים? נמנעת היית רוצה עוד? ... אוהב/ת להצטלם? כן
אוהב/ת לקחת תמונות של אחרים? מזתאמרת? את/ה שזופ/ה? אני נורא בהירה
מתעצבנ/ת בקלות? מאוד בקלות התחלת שמועה על מישהו? לא יש לך קו טלפון משלך? לא יש לך בריכה פרטית? הלוואי...
אחים ואחיות? יש מישהו שיחק בך? לא.. שיחקת במישהו? גם לא.. מסתדר/ת עם אמאבא? ב"ה איך את/ה מוציא/ה כעס? על אחותי? ברחת פעם מהבית? לאאא.. פיטרו אותך? אולי כשאמצע עבודה
הייתה לך פעם עבודה? .. חולמ/ת בהקיץ?
יש לך הרבה אקסים?
קעקוע?
של מה היית רוצה? .. איפה? .. מהם הפרחים המועדפים עלייך? לא מתעניינת בהם היית כלב/ה בפומבי? לא, אני ילדה טובה
את/ה חצופ/ה? כה
זוכר/ת מתי הייתה המחמאה האחרונה שקיבלת? אתמול שרזיתי :p איך הפופיק שלך? אייך הוא אמור להיות? את/ה גמיש/ה? לא
מה מספר המזל שלך? 2? איך השיער שלך נראה עכשיו? קמתי משינה נו תוכל/י להיות צמחוני/ת? יהיה קשה להיפרד מהשניצל של אמא איך את/ה נראה/ית? אממ אם היית צריכ/ה, לאיזה צבע היית צובעת את השיער? ערמוני תצא/י עם מישהו/הי צעיר/ה יותר? לא תצא/י עם מישהו/הי מבוגר/ת יותר?
מתי השתכרת בפעם האחרונה? בגלגול שעבר? מתי היה הדייט האחרון שלך? לפני חצי שנה
היו לך הפרעות אכילה? לא ב"ה עדיין יש לך? .. כמה צלצולים את/ה מחכה לפני שאת עונה לטלפון? 3 האם שחית בעירום?
מתי?
למי את/ה דומה יותר, לאבא או לאמא? .. בוכה הרבה? יש מצב את/ה בוכה בשביל לצאת מצרות? גם
אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה? אוי נו באיזה משפט את/ה משתמש/ת הכי הרבה בטלפון? דיי ברצינות! את/ה רומנטי/ת? כה
רדפו אחרייך שוטרים? עדיין לא :O מתי הייתה הפעם האחרונה שהקאת? שנה שעברה במין השני, בלונדינים/יות או ברונטים/יות? ברונטים איך נראו הנעליים האחרונות שלבשת? אייך נראו? מה צבע התחתונים שלך? ? איזה מראה יש לחדר שלך? ממ איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו? נו! שתי טבעות וזוג עגילים! מה השם שלך באיסיקיו? ממ איך את/ה מרגיש/ה עכשיו? אתה עוד שואל? מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה? לפני שבוע עם מה את/ה ישנ/ה? עם השמיכה שלי האם הפיצו עלייך שמועה? לא תתחתנ/י בשביל כסף? בטח במה את/ה נוהג/ת? כשאנהג אוכל לענות על השאלה את/ה ילד/ה של אמא או של אבא? של אפחד מתי בפעם האחרונה בכית בבצפר? מעולם לא שעת סיום:
7:27

just טלוש

New member
את אוהבת גורי כלבים?:)

תראי איך הכלב שלי הגיע אלי לפני 8 שנים
וזו אני שם בתמונה

ol9it

New member
עונה אבל רק כי איימת חחח

שעת התחלה: 19:24 שם: אולי תאריך לידה: 5.7 מין: נקבה גובה:1.64 צבע עיניים: יחום דבש משקל: 42 מיקום: בחדר איפה נולדת? בבית חוליים נכשלת במקצוע? לא... בצפר: אין יותר מאוהב? יש מצב חבר/ה? עוד לא... אם כן, שם? כמה זמן אתם ביחד? מה את/ה לובש/ת עכשיו? מכנס ספורט וגופיית סבא התאהבת פעם במורה? לא מעשן? נהה שותה?נופ סמים? ברור רק זה חחחח מפלרטט? חח לויודעת צבע אהוב: שחור או כחול חיות אהובות: סוס סימני לידה: אין מישהו כיסח אותך מכות? לא חחח למישהי הייתה ילדות עשוקה ???
מי החברים הכי טובים שלך? שיר עדי ויעלה הכית מישהו? לא ברצינות עם מי את/ה מדבר/ת הכי הרבה בטלפון? לא אוהבת טלפון מישהו נתן לך סטירה? לא הרבה באינטרנט? בד"כ לא ביישן/נית? חחח לא שונא/ת בצפר? הוא בסדר כל עוד לא מתראים בוטח/ת באנשים? כן חחח שיקרת לחברים הכי טובים שלך? כן חחח לטובתם יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות? יכול להיות תלוי מי האנשים תעשה/י צניחה חופשית? ברור !!
אוהב/ת לרקוד? אוהבת מוזיקה היית בחו"ל? יאפ אוהב/ת לטייל? ברור סילקו אותך מבצפר? חחח לא אבל המליצו לבקר פחות השעו אותך? לא היית רוצה לגור במקום אחר? בחינם חחח ? יש מצב את/ה מפונק/ת? לא זרקו אותך? כן היית בהיי? טבעי חחח שתייה מועדפת: אייס קפה שותה פפסי?יאפ שותה מים? יאפ איזה משחת שיניים את/ה משתמש/ת? אקוופרש יש לך פלאפון? למי אין למי יש לך כבוד? לאנשים שמכבדים אותי את/ה מודל לחיקוי? לא מבחירה אבל כן מה את/ה לובש/ת הכי הרבה? גופיות סבא איזה תכשיטים את/ה לובש/ת? מפרט גיטרה של ידיד פירסינגים? בקרוב.... היית רוצה עוד? אוהב/ת להצטלם? לא חחחח אוהב/ת לקחת תמונות של אחרים? יאפ את/ה שזופ/ה?לא מתעצבנ/ת בקלות? ממש לא אחרת לא הייתי עונה על זה התחלת שמועה על מישהו? נופ יש לך קו טלפון משלך? לא צריכה יש לך בריכה פרטית? הלוואי אחים ואחיות? לא מישהו שיחק בך? יאפ אותו אחד שזרק שיחקת במישהו? אולי חחח הגיע לו מסתדר/ת עם אמאבא? יאפ איך את/ה מוציא/ה כעס? מוזיקה ושק איגרף או ריצה ברחת פעם מהבית? לא פיטרו אותך? לא הייתה לך פעם עבודה? יאפ חולמ/ת בהקיץ? ייאפ זה כיף יש לך הרבה אקסים? חחח לא יותר מידי קעקוע? אחרי צבא של מה היית רוצה? סוס דוהר איפה? בשכמה מהם הפרחים המועדפים עלייך?חחחח מה ?? היית כלב/ה בפומבי? אהה ? את/ה חצופ/ה? לפעמים זוכר/ת מתי הייתה המחמאה האחרונה שקיבלת? היום לפני שעה איך הפופיק שלך? במקום את/ה גמיש/ה? פיזית לא שכלית מאוד מה מספר המזל שלך? 7 ? איך השיער שלך נראה עכשיו? צמה תוכל/י להיות צמחוני/ת? לא איך את/ה נראה/ית? טוב חחח אם היית צריכ/ה, לאיזה צבע היית צובעת את השיער? לא צובעת יש לי צבע טבעי מאגניב תצא/י עם מישהו/הי צעיר/ה יותר? יאפ תצא/י עם מישהו/הי מבוגר/ת יותר?יאפ מתי השתכרת בפעם האחרונה? חחח לא שותה שונאת אלכוהול מתי היה הדייט האחרון שלך? שבועיים היו לך הפרעות אכילה? לא עדיין יש לך? כמה צלצולים את/ה מחכה לפני שאת עונה לטלפון? תלוי איזה צלצול אם זה ארתור או ספיידר פיג יש מצב שלא עונה האם שחית בעירום? לא מתי? למי את/ה דומה יותר, לאבא או לאמא? באופי לאבא בוכה הרבה? לא... את/ה בוכה בשביל לצאת מצרות? חחחח לא אני משכנעת אנשים יותר טוב מזה אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה? גם ככה אני נכה אז עוד יותר ? באיזה משפט את/ה משתמש/ת הכי הרבה בטלפון? יאפ את/ה רומנטי/ת? אני מקווה רדפו אחרייך שוטרים? הסיעו אותי שוטרים הביתה טרמפ חחח מתי הייתה הפעם האחרונה שהקאת? מה זה בדיקת הפרעות אכילה סמויה ?? במין השני, בלונדינים/יות או ברונטים/יות? ברונטיים איך נראו הנעליים האחרונות שלבשת? קרוקס
מה צבע התחתונים שלך? שחור חח איזה מראה יש לחדר שלך? מבחוץ רגוע מפנים מטאליסטי איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו? המפרט מה השם שלך באיסיקיו? אין לי איך את/ה מרגיש/ה עכשיו? סבבה יחסית לאורך של הדבר הזה מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה? לפני שבוע עם מה את/ה ישנ/ה? פוך האם הפיצו עלייך שמועה? אני מקווה שלא אם שמעתם תודיעו תתחתנ/י בשביל כסף? נופ במה את/ה נוהג/ת? חחחח לא יודעת אבל יש לי 50 אחוז הנחה את/ה ילד/ה של אמא או של אבא? אבא מתי בפעם האחרונה בכית בבצפר? אף פעם שעת סיום: 19:45

Nienna17

New member
אוי זה ארוך..חחח

שעת התחלה: 7:39 שם: נטלי תאריך לידה: 16.4.1990 מין: נקבה
גובה: 1.62 צבע עיניים: כחול-ירוק משקל: 1.57
מיקום: שפלה איפה נולדת? ישראך נכשלת במקצוע? אממ... לא אבל הייתי קרובה בצפר: בקיבוץ מאוהב? אממ... ואללה אני לא יודעת חחח, אני אחרי הידלקות קצרה אז קשה להגיד. חבר/ה? לא אם כן, שם? -- כמה זמן אתם ביחד? -- מה את/ה לובש/ת עכשיו? חולצה לבנה וטריינינג אפור התאהבת פעם במורה? אממ כמעט מעשן? לא שותה? במאורעות מסויימים סמים? לא מפלרטט? לא כל כך צבע אהוב: אדום או לבן חיות אהובות: חתול
סימני לידה: אין מישהו כיסח אותך מכות? לא מי החברים הכי טובים שלך? אח שלי וחברה אחת טובה הכית מישהו? לא עם מי את/ה מדבר/ת הכי הרבה בטלפון? אני לא בנאדם של טלפון הרבה באינטרנט? יחסית ביישן/נית? לא כל כך, תלוי שונא/ת בצפר? לא ממש בוטח/ת באנשים? גם לא ממש שיקרת לחברים הכי טובים שלך? לא שזכור לי יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות? יש לי סודות, לא יודעת עד כמה אנשים יתפלאו תעשה/י צניחה חופשית? בחיים לא, אין לי לב לזה חחח אוהב/ת לרקוד? מאוד
היית בחו"ל? כן אוהב/ת לטייל? כן סילקו אותך מבצפר? לא השעו אותך? לא היית רוצה לגור במקום אחר? בטח את/ה מפונק/ת? קצת זרקו אותך? לא היית בהיי? אמממ לא חושבת שתייה מועדפת: מים / מיץ תפוזים שותה פפסי? לא שותה מים? כן איזה משחת שיניים את/ה משתמש/ת? יש לנו כמה
יש לך פלאפון? כן, רוצים?
למי יש לך כבוד? לאח שלי את/ה מודל לחיקוי? אולי מה את/ה לובש/ת הכי הרבה? ג'ינס וחולצה איזה תכשיטים את/ה לובש/ת? שרשרת (וסתם להיות קטנוני - אומרים איזה תכשיטים את/ה עונד/ת
) פירסינגים? לא היית רוצה עוד? לא אוהב/ת להצטלם? לפעמים, תלוי. אוהב/ת לקחת תמונות של אחרים? אממ לא יצא לי עדיין את/ה שזופ/ה? חח ממש לא מתעצבנ/ת בקלות? תלוי בבנאדם ותלוי במצב התחלת שמועה על מישהו? לא יש לך קו טלפון משלך? לא יש לך בריכה פרטית? לא אחים ואחיות? 2 אחיות, אח אחד. מישהו שיחק בך? לא חושבת שיחקת במישהו? לא מסתדר/ת עם אמאבא? אמא יכולה לעלות על העצבים, עם האבא לא מדברת איך את/ה מוציא/ה כעס? לפעמים על הכרית ולפעמים בשקט. ברחת פעם מהבית? לא פיטרו אותך? לא הייתה לך פעם עבודה? לא חולמ/ת בהקיץ? כן יש לך הרבה אקסים? לא קעקוע? לא של מה היית רוצה? ורד איפה? מעל החזה מהם הפרחים המועדפים עלייך? לא מתמצאת בפרחים
היית כלב/ה בפומבי? לא את/ה חצופ/ה? לפעמיפ זוכר/ת מתי הייתה המחמאה האחרונה שקיבלת? אממ.. לא איך הפופיק שלך? פופיק את/ה גמיש/ה? לא כל כך מה מספר המזל שלך? לא מאמינה בזה איך השיער שלך נראה עכשיו? אסוף אך פרוע
תוכל/י להיות צמחוני/ת? כמובן איך את/ה נראה/ית? תגידו לי אתם, אני אומרת סבבה. אם היית צריכ/ה, לאיזה צבע היית צובעת את השיער? בלונדיני תצא/י עם מישהו/הי צעיר/ה יותר? יותר צעיר מהגיל שלי? חחח לא תצא/י עם מישהו/הי מבוגר/ת יותר? לגמרי, כמה שיותר מבוגר יותר טוב. מתי השתכרת בפעם האחרונה? בחתונה של אחותי מתי היה הדייט האחרון שלך? חייבים להיכנס לזה? היו לך הפרעות אכילה? כן עדיין יש לך? לא כמה צלצולים את/ה מחכה לפני שאת עונה לטלפון? 3 האם שחית בעירום? לא מתי? -- למי את/ה דומה יותר, לאבא או לאמא? שניהם בוכה הרבה? לא את/ה בוכה בשביל לצאת מצרות? לא אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה? הזין שלי באיזה משפט את/ה משתמש/ת הכי הרבה בטלפון? "כאילו מההה" את/ה רומנטי/ת? לא יודעת, לא יצא לי לבדוק עדיין
רדפו אחרייך שוטרים? בזמן שיעור נהיגה חשבתי שרדפו אחריי אבל לא חחחח מתי הייתה הפעם האחרונה שהקאת? בכיתה ו במין השני, בלונדינים/יות או ברונטים/יות? ברונטים איך נראו הנעליים האחרונות שלבשת? נעלי ספורט של נייק מה צבע התחתונים שלך? יש לי כמה - אבל כרגע וורוד איזה מראה יש לחדר שלך? רגיל למדי, מורכב מרהיטים שחורים אבל לא גוטיים. איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו? אין מה השם שלך באיסיקיו? פחחח אייסייקיו איך את/ה מרגיש/ה עכשיו? אחרי מחלה מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה? לא בדיוק מסיבה אבל שלשום עם מה את/ה ישנ/ה? הבגדים שאני לובשת למחרת האם הפיצו עלייך שמועה? אולי, לא זוכרת תתחתנ/י בשביל כסף? לא במה את/ה נוהג/ת? יש לנו מרצדס את/ה ילד/ה של אמא או של אבא? אמא מתי בפעם האחרונה בכית בבצפר? בכיתה ד שעת סיום: 7:51

למעלה