../images/Emo210.gif ../images/Emo210.gif ../images/Emo210.gif
../images/Emo13.gif
../images/Emo210.gif ../images/Emo210.gif ../images/Emo210.gif
שעת התחלה: 23:50 שם: מישל פרי תאריך לידה: 19.07.91 מין: נקבה
גובה: 1.63 צבע עיניים: ירוקות..כחולות..צהובות
משקל: לא נשקלתי המון זמן אבל אני חושבת ש48 ככה ... כי עליתי בערך 3 קילו
נכשלת במקצוע? פעם אחת ? חחח בצפר: אורט אלון מאוהב? לא אני מבולבלת בין כמה :[ עצוב , עצוב .. חבר/ה? חברים
אם כן, שם? שמות
כמה זמן אתם ביחד? כשאני יחליט עם מי להיות ביחד , אני יודיע כמה זמן ... חחח מה את/ה לובש/ת עכשיו? סטרפלס חום , סקיני ג'ינס וגרביים
התאהבת פעם במורה? לא , לא מביאים לנו מורים שווים ... חחח מעשן? לא ! שותה? פעם הייתי שותה לפני כל מסיבה ומלא !! היום אולי כוסית 1 בפאב או משהו , וגם זה פעם ב .. סמים? ממש לא בעע. מפלרטט? האמת שלא .. מפלרטטים איתי
צבע אהוב: כתום , צהוב , ירוק (אבל זוהרים כאלה) חיות אהובות: החתולה שלי
סוסים ודולפינים. סימני לידה: יש 3 ... אבל את שלושתם בקושי רואים חחח מישהו כיסח אותך מכות? מי יכול עליי ?!
מי החברים הכי טובים שלך? טמילה, נופר, עדן
הכית מישהו? בטח אני רבה מכות עם כולם אבל אפעם לא מחזירים לי
כי אני צ'וצ'ה חחח עם מי את/ה מדבר/ת הכי הרבה בטלפון? רז החופר שלי
הא ואחותי הלסביייית !! מישהו נתן לך סטירה? כן רז המטומטם רצה להביא לי חלש והסתובבתי וזה היה כלכך כואב =[ אבל קיבלתי ממנו פיצוי על זה אח"כ חחח הרבה באינטרנט? בשביתה הזאת אני כל היום באינטרנט ... אין עבודה
ביישן/נית? הכי ל = א
שונא/ת בצפר? יש מישהו שלא ?! בוטח/ת באנשים? האמת שכן אני פטתית ותמימה בטירררוף !! {תכונות גרועות שלי} שיקרת לחברים הכי טובים שלך? בחיים לא ... יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות? לכולם יש כאלו =] תעשה/י צניחה חופשית? בטח זה החלום שלי ... מתי שתהיה לי הזדמנות ישר אני עושה !! אוהב/ת לרקוד? ברור
היית בחו"ל? כן 6 פעמים ובארצות שונות כל פעם
אוהב/ת לטייל? כןכןכן. סילקו אותך מבצפר? חחח כן
השעו אותך? כן.. היית רוצה לגור במקום אחר? אהמ אני מאוהבת ביקנעם .. אבל אם הייתי חייבת לענות הייתי אומרת קיסריה או משהו
את/ה מפונק/ת? מאוד
זרקו אותך? אהמ לא תמיד זה היה ביחד .. היית בהיי? כן
שתייה מועדפת: נסטי אפרסק מכורה לזה !! שותה פפסי? לא. שותה מים? הרוב !! איזה משחת שיניים את/ה משתמש/ת? קולגייט .. אבל כל פעם שנגמר אבא מחליף סוגים
יש לך פלאפון? בטח =] למי יש לך כבוד? לכל מי שיקר לי וחשוב לי, הא ולאנשים מבוגרים...ממש אבל !! את/ה מודל לחיקוי? תלוי למי
מה את/ה לובש/ת הכי הרבה? ספורטיבי וקרוקס
איזה תכשיטים את/ה לובש/ת? שעון וטבעות זהב עדינות .. קבוע !! פירסינגים? בטבור ובאף היה והורדתי השבוע ... ובאוזניים 5
היית רוצה עוד? לא הגעתי לגיל שמבינים שזה שטות
אוהב/ת להצטלם? כן אבל רק מקצועי ... שונאת שמצלמים אותי ממצלמות רגילות סתם ככה !! ררר אוהב/ת לקחת תמונות של אחרים? מזתומרת ?! O: את/ה שזופ/ה? בקיץ ממש ... בחורף חוזרת למקורותיי חחח מתעצבנ/ת בקלות? כן ממש אבל !! בגלגול הקודם הייתי מרוקאית
התחלת שמועה על מישהו? בחיים לא. יש לך קו טלפון משלך? לא. יש לך בריכה פרטית? כן בחלומות
אחים ואחיות? אח קטן בן 7..שלמות שלי הילד הזה !! מישהו שיחק בך? לא. שיחקת במישהו? לא. מסתדר/ת עם אמאבא? רוב הזמן כן
איך את/ה מוציא/ה כעס? בכי, מוזיקה על פול ווליום , דלת נעולה וחיבוקי לכרית או לדובי
ברחת פעם מהבית? לשעה והיה חם בחוץ אז הייתי חייבת לחזור למזגן
פיטרו אותך? לא
הייתה לך פעם עבודה? כן .. חולמ/ת בהקיץ? אממ לא חחח יש לך הרבה אקסים? לא !! קעקוע? מתה לעשות =[ אין כסססססף .. של מה היית רוצה? אממ כנפיים של מלאך כזה משהו ענק ... אני אוספת כסף זה בתכנון
איפה? על הכתפיים
מהם הפרחים המועדפים עלייך? ורדים צהובים
היית כלב/ה בפומבי? לא ... את/ה חצופ/ה? רק למורים :=D זוכר/ת מתי הייתה המחמאה האחרונה שקיבלת? כן היום
איך הפופיק שלך? יפה .. חחח את/ה גמיש/ה? כן
מה מספר המזל שלך? 7 איך השיער שלך נראה עכשיו? אממ כמו שהוא ניראה תמיד גלי כזה .. בלי חומרים עליו
תוכל/י להיות צמחוני/ת? בטח =] אני לא קוראת לעצמי צימחונית אבל בעיקרון אני אוכלת יומיום שניצל תירס וצ'יפס יוצא לי לאכול בשר פעם בחודש וגם זה בלחץ כשאני במסעדה או משהו חחח איך את/ה נראה/ית? שיער חום כהה עניים ירוקות ... שפתיים עבות .. די רזה לא גבוהה ויש לי טוסיק יפה ובולט
חחח אם היית צריכ/ה, לאיזה צבע היית צובעת את השיער? או בלונדיני או שחום פחם .. אני קיצונית
תצא/י עם מישהו/הי צעיר/ה יותר? לא. תצא/י עם מישהו/הי מבוגר/ת יותר? כה, זה מה שקורה תמיד חחח מתי השתכרת בפעם האחרונה? לפני חצי שנה .. מתי היה הדייט האחרון שלך? היום
לפני שעה , סרט בגן הקונגרסים בחיפה !! {חרמן על הזמן} מומלץ
היו לך הפרעות אכילה? כה .. עדיין יש לך? כה ... אני שותה ויטממינים , יהיה בסדר
כמה צלצולים את/ה מחכה לפני שאת עונה לטלפון? אם הפלאפון לידי אז צלצול - שניים ואם רחוק אז בדר"כ אנלא מספיקה ... האם שחית בעירום? לא חחח מתי? אפעם
למי את/ה דומה יותר, לאבא או לאמא? חלק אומרים שקופי אבא חלק אומרים שקופי אמא
חחח בוכה הרבה? כן :[ אני ריגשיייייייייייייי בטירוף !! את/ה בוכה בשביל לצאת מצרות? ממש לא, לא ילדת צומי ... בוכה כשאף אחד לא רואה, כזאת אני
אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה? צדדים וכרס חחח באיזה משפט את/ה משתמש/ת הכי הרבה בטלפון? משעמם לי ................. ככה 70 פעם חחח את/ה רומנטי/ת? מאודמאודמאוד =] רדפו אחרייך שוטרים? לא. מתי הייתה הפעם האחרונה שהקאת? כשהייתי חולה והיה לי שבועיים של הקאות אפילו אחרי שהייתי שותה מים חחח הייתי מקיאה מים ותפוחים
יאאק במין השני, בלונדינים/יות או ברונטים/יות? שיער שחור בעדיפות ראשונה !! איך נראו הנעליים האחרונות שלבשת? קרוקס אפורות הכי יפות שיש
מה צבע התחתונים שלך? שחורות רשת עם לב אדום באמצע
איזה מראה יש לחדר שלך? תכלס החדר הכי יפה שיש.. כולם אומרים
מראה מושלם !! חחח איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו? שעון ... ו3 טבעות דקות ועדינות מזההב .. מה השם שלך באיסיקיו? מישל פרי באנגלית : ] איך את/ה מרגיש/ה עכשיו? מאושררת הכל הולך לי טוב בזמן האחרון בלי עין הרע - 555 - מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה? הייתי אתמול במסיבת יומולדת שחברה עשתה באיזה מועדון פיס עם מוזיקה ושתייה והכל היה נחמד
עם מה את/ה ישנ/ה? תחתונים וחזייה {למרות שאמא לא מפסיקה לחפור לגביי החזייה כבר שנים} חחח האם הפיצו עלייך שמועה? אחת ? ימבה
אבל מי שמכיר אותי יודע מי אני ואיך אני זה הכי חשוב =] תתחתנ/י בשביל כסף? לא. במה את/ה נוהג/ת? לא נוהגת
אוף השאלה מעציבה אותי, מתה כבר להתחיל עם הרשיון... את/ה ילד/ה של אמא או של אבא? אבא .. אבל אני והוא רבים בלי סוף !! מתי בפעם האחרונה בכית בבצפר? אפעם ?! שעת סיום: 00:20 כן אני יודעת שזה קצת (?) חופר, אבל נו זה מסורת אוי לו למי שלא עונה!!!! חצי שעה :-O חחח היה כיף למרות שחופפפפר