כי הגיע הזמן לשאלון חופר

חחחחחח טלללללל

קעקוע של קובי?! חחחח WTF? חחחחחח... עוד פעם הוא?! חחחחחח לאללה את קורעת... חחחח מצחיק השאלון שלך... תקראי את שלי גם עניתי עליו למטה חחחחח... :_D:_D:_D

just טלוש

New member
נו צחקתי!../images/Emo6.gif../images/Emo13.gif

בסדר אני אקרא את שלך ואוי ואבוי אם אין אזכור שלי אצלך

דאמיט זה באמת חופר ../images/Emo12.gif

שעת התחלה: 22:38 שם: אינסה תאריך לידה: 7.10 מין: אתרוג. גובה: 1.63+- צבע עיניים: ירוק. משקל:
מיקום: מול המחשב. איפה נולדת? רוסיה. נכשלת במקצוע? לא. בצפר: מה איתו?
מאוהב? לא. חבר/ה? לא. אם כן, שם? לא, יופטביומאט'. כמה זמן אתם ביחד? מה את/ה לובש/ת עכשיו? הו, אני? |בלונדה| חזיית תחרה סקסית. התאהבת פעם במורה? לא
מעשן? לא
שותה? לא
סמים? ממש לא
מפלרטט? לפעמים
צבע אהוב: סגול. חיות אהובות: חתולים. סימני לידה: האמ, לא כאלו שיעניינו אתכם
מישהו כיסח אותך מכות? כן, וזה לא מצחיק כמו שזה נשמע, הייתה לי טראומה במשך הרבה זמן אחרי המקרה. מי החברים הכי טובים שלך? בת אל, אירית. הכית מישהו? כן
. עם מי את/ה מדבר/ת הכי הרבה בטלפון? עם ההורים אני מניחה. מישהו נתן לך סטירה? בצחוק, כן. הרבה באינטרנט? יותר מדי
ביישן/נית? אכן כן. שונא/ת בצפר? בערך. בוטח/ת באנשים? לא בדיוק. שיקרת לחברים הכי טובים שלך? כן
יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות? כן, לכולנו יש, הלא כן? תעשה/י צניחה חופשית? כן! אוהב/ת לרקוד? בערך. היית בחו"ל? כן. אוהב/ת לטייל? כן. סילקו אותך מבצפר? לא. השעו אותך? לא. היית רוצה לגור במקום אחר? כן. את/ה מפונק/ת? כן
זרקו אותך? לא. היית בהיי? תקשיבו לי, מיץ תפוזים יכול להיות חרא קטלני ביותר! שתייה מועדפת: מיץ תפוזים
שותה פפסי? לא. שותה מים? כן. איזה משחת שיניים את/ה משתמש/ת? קולגייט
יש לך פלאפון? כן. למי יש לך כבוד? לאנשים שלא מפחדים מאנשים- לא פוחדים מה שיחשבו עליהם. את/ה מודל לחיקוי? לא נראה לי
מה את/ה לובש/ת הכי הרבה? את חגורת הניטים שלי. איזה תכשיטים את/ה לובש/ת? שרשרת סמל החיים, ועגילים. פירסינגים? הלוואי. היית רוצה עוד? יספיק לי אחד או שתיים. אוהב/ת להצטלם? כן
אוהב/ת לקחת תמונות של אחרים? כן. את/ה שזופ/ה? לא. מתעצבנ/ת בקלות? כן
. התחלת שמועה על מישהו? בערך. יש לך קו טלפון משלך? לא
יש לך בריכה פרטית? אני לא טחונה!
אחים ואחיות? לא. מישהו שיחק בך? כן
שיחקת במישהו? כן, כשהייתי קטנה. מסתדר/ת עם אמאבא? לא ממש האמת. איך את/ה מוציא/ה כעס? על אנשים. ברחת פעם מהבית? לא. פיטרו אותך? כן. הייתה לך פעם עבודה? בערך, לא משהו קבוע. חולמ/ת בהקיץ? כן, הרבה. יש לך הרבה אקסים? לא. קעקוע? לא. של מה היית רוצה? אולי של משפט חכם. איפה? על הלחי הימני של התחת
מהם הפרחים המועדפים עלייך? אין. היית כלב/ה בפומבי? לא שזכור לי, אבל יכול להיות שפשוט לא שמתי לב לזה. את/ה חצופ/ה? לפעמים, כשמתבקש. זוכר/ת מתי הייתה המחמאה האחרונה שקיבלת? כן. איך הפופיק שלך? מה?!
את/ה גמיש/ה? לא. מה מספר המזל שלך? אין לי. איך השיער שלך נראה עכשיו? אסוף, גבוה. תוכל/י להיות צמחוני/ת? לא ממש, אני אוהבת כנפי עוף יותר מדי
איך את/ה נראה/ית? מוזר. אם היית צריכ/ה, לאיזה צבע היית צובעת את השיער? שחור או בלונד. תצא/י עם מישהו/הי צעיר/ה יותר? צעיר יותר רוב הסיכויים שלא, אבל תלוי בנסיבות. תצא/י עם מישהו/הי מבוגר/ת יותר? כן, זאת העדפה שלי
מתי השתכרת בפעם האחרונה? לא השתכרתי. מתי היה הדייט האחרון שלך? לא היה
. היו לך הפרעות אכילה? לא. עדיין יש לך? לא. כמה צלצולים את/ה מחכה לפני שאת עונה לטלפון? אני לא מחכה, אני מנסה להשיג את הטלפון כמה שיותר מהר, כי בארץ נהוג לחכות רק 2-3 צלצולים וזה מעצבן כי לא מפסיקים לענות
. האם שחית בעירום? לא
למי את/ה דומה יותר, לאבא או לאמא? לאמא, כולם אומרים שאני מודל קטן של אמא שלי. זה מעצבן! בוכה הרבה? לא. את/ה בוכה בשביל לצאת מצרות? פעם הייתי כזאת, אבל עכשיו לא. אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה? אף
באיזה משפט את/ה משתמש/ת הכי הרבה בטלפון? "מה נשמע?". את/ה רומנטי/ת? בערך, לא היה לי חבר אף פעם. רדפו אחרייך שוטרים? לא
מתי הייתה הפעם האחרונה שהקאת? בפעם האחרונה שהייתי חולה?
. במין השני, בלונדינים/יות או ברונטים/יות? צבע שיער לא קריטי בשבילי, אני אוהבת גם שחורדיניים
איך נראו הנעליים האחרונות שלבשת? אולסטאר אפור עם ציורים. משהו חמוד. מה צבע התחתונים שלך? ירוק
איזה מראה יש לחדר שלך? עבודת יד נורא יפה. איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו? עגילים. מה השם שלך באיסיקיו? אין לי שם. איך את/ה מרגיש/ה עכשיו? קצת עייפה, אבל המצב רוח דיי מרומם. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה? לא ממש זוכרת האמת. עם מה את/ה ישנ/ה? עם כרית ושמיכה
האם הפיצו עלייך שמועה? כן. תתחתנ/י בשביל כסף? יו, אני חייבת להגיד שעשיתי הכל בקצב מהיר, אבל דווקא על השאלה הזאת נתקעתי! אני לא יודעת, אבל אני חושבת שלא. אהבה יותר יקרה מכסף, ואני בן אדם דיי עצמאי, ככה שהשאיפות שלי הם להרוויח כסף בעצמי ולא להיות תלויה במישהו. במה את/ה נוהג/ת? בתלת אופן. את/ה ילד/ה של אמא או של אבא? אבא
מתי בפעם האחרונה בכית בבצפר? שנה שעברה, אל תשאלו למה. זה מקרה דיי הזוי ומפדח
. שעת סיום: 22:55. דיי מהר

just טלוש

New member
חח גאד את דומה לי../images/Emo6.gif

בשאלות האלה במיוחד: אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה? אף באיזה משפט את/ה משתמש/ת הכי הרבה בטלפון? "מה נשמע?". את/ה רומנטי/ת? בערך, לא היה לי חבר אף פעם. רדפו אחרייך שוטרים? לא מתי הייתה הפעם האחרונה שהקאת? בפעם האחרונה שהייתי חולה? . במין השני, בלונדינים/יות או ברונטים/יות? צבע שיער לא קריטי בשבילי, אני אוהבת גם שחורדיניים איך נראו הנעליים האחרונות שלבשת? אולסטאר אפור עם ציורים. משהו חמוד. קראי אצלי
חח יופטביומאט.הזכרת לי את הסרט אלכס חולה אהבה
והזכרת לי שוב שאת מאזניים,בכלל

עונה ../images/Emo9.gif

שעת התחלה: 23:38 שם:אור תאריך לידה:23.12.89 מין:כן. והרבהההההההה גובה:1,71 צבע עיניים:חוםםם משקל:48 מיקום:צפוןןןןןןן איפה נולדת?ישראל? חיפה? נכשלת במקצוע?לא. בצפר:ביי ביי. מאוהבת?עד מעל הראש חבר?יאירררררר
כמה זמן אתם ביחד?מחר שנתיים וחצי מה את/ה לובש/ת עכשיו?בגדים. התאהבת פעם במורה?כן.... מר שרירים!!!!!!!!! מעשן?איכס שותה?כשצריך סמים?פיכס מפלרטט?כל הזמן צבע אהוב:אדום חיות אהובות:חתול, חתול ו-
סימני לידה:???? מישהו כיסח אותך מכות?וואלה לא מי החברים הכי טובים שלך?גילי, אסף, נועם ויעל. הכית מישהו?יאיר.
עם מי את/ה מדבר/ת הכי הרבה בטלפון?יאיר? גילי? דודה שלי? אסף????? מישהו נתן לך סטירה?אבא ? הרבה באינטרנט?כן ביישן/נית?כבר הרבה שניםש לא שונא/ת בצפר? מתגעגעת. בוטח/ת באנשים?כן. שיקרת לחברים הכי טובים שלך?בחיים לא!!!!!! יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?כן. תעשה/י צניחה חופשית?מתה לעשותתתתתתתתתת אוהב/ת לרקוד?כןכןכןכןןכןכןכןכןכןכ היית בחו"ל?כןכןכןכןכןכ אוהב/ת לטייל?כןכןכןכןכן סילקו אותך מבצפר?לא השעו אותך?לא היית רוצה לגור במקום אחר?לא!!!! את/ה מפונק/ת?לא זרקו אותך?כן היית בהיי?כן שתייה מועדפת:ספרייט? רדבול? רד רלודד? שותה פפסי?לא שותה מים?המונים איזה משחת שיניים את/ה משתמש/ת?!?! יש לך פלאפון?לא, סלקום למי יש לך כבוד?אנשים שראויים לכבוד את/ה מודל לחיקוי?כן מה את/ה לובש/ת הכי הרבה?בגדים ורודוים או אדוממים איזה תכשיטים את/ה לובש/ת?עגילים. 4. פירסינגים?באוזנים היית רוצה עוד?לא אוהב/ת להצטלם?בטירוף אוהב/ת לקחת תמונות של אחרים?כן את/ה שזופ/ה?חחחחחחחחח לבנה כמו הקיר מתעצבנ/ת בקלות?כן התחלת שמועה על מישהו?כן יש לך קו טלפון משלך?כן יש לך בריכה פרטית?רק כשיש שלוליות בגינה אחים ואחיות?2 מישהו שיחק בך?כן שיחקת במישהו?כןכןכןכן מסתדר/ת עם אמאבא?כןכןכןכןכןכןכן איך את/ה מוציא/ה כעס?על יאיר. ברחת פעם מהבית?כן

DanaLior

New member
בטח אפחד לא יקרא.. אבל נו טוב =]

שעת התחלה: 23:47 שם: דנה תאריך לידה: 2/7/1991 מין: נקבה גובה: 168 צבע עיניים: חום-ירוק משקל: אין שמץ מיקום: בחדר היפה שלי
איפה נולדת? ירושלים נכשלת במקצוע? ספורט..
מאוהב? מאוד
חבר/ה? כן אם כן, שם? ליאור כמה זמן אתם ביחד? שעה וארבע מה את/ה לובש/ת עכשיו? טי-שרט ומכנס קצר... התאהבת פעם במורה? לא
מעשן? לא שותה? לפעמים סמים? ממממש לא!!!! מפלרטט? אין צורך- תפוסה
צבע אהוב: ורוד חיות אהובות: לא מתחברת לחיות.. אבל אם כבר אני חייבת אז כלב.. וגם אז זה תלוי בהרבה דברים... סימני לידה: הא? מישהו כיסח אותך מכות? לאפחד אין אומץ
מי החברים הכי טובים שלך? אם אני אתן שמות, זה יעזור למישהו?.. הכית מישהו? מכות ממש רציני? לא. עם מי את/ה מדבר/ת הכי הרבה בטלפון? חבר שלי
מישהו נתן לך סטירה? לא הרבה באינטרנט? האמת שכן ביישן/נית? לרוב לא שונא/ת בצפר? האמת? לא ממש בוטח/ת באנשים? רק במשפחה ובחבר שיקרת לחברים הכי טובים שלך? שקרים לבנים יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות? כן תעשה/י צניחה חופשית? לא אוהב/ת לרקוד? בקטנה ככה היית בחו"ל? כן אוהב/ת לטייל? תלוי איפה סילקו אותך מבצפר? מפתאום! אני ילדה טובה
השעו אותך? לא היית רוצה לגור במקום אחר? לא.. טוב לי =] את/ה מפונק/ת? מאוד זרקו אותך? כן היית בהיי? כן שתייה מועדפת: דיאט קולה!!! שותה פפסי? אעעע לא שותה מים? כן איזה משחת שיניים את/ה משתמש/ת? קולגייט יש לך פלאפון? יאס למי יש לך כבוד? האמת? לא להרבה אנשים.. בעיקר למשפחה, לחבר וליוצאים מהכלל את/ה מודל לחיקוי? נראה לי
מה את/ה לובש/ת הכי הרבה? טייץ
איזה תכשיטים את/ה לובש/ת? כרגע? צמידים... פירסינגים? לא היית רוצה עוד? --- אוהב/ת להצטלם? אממ... כןןן.. מעניין למה.... אוהב/ת לקחת תמונות של אחרים? תלוי של מי את/ה שזופ/ה? דהיתי קצת מתעצבנ/ת בקלות? כן התחלת שמועה על מישהו? יש מצב.. יש לך קו טלפון משלך? פלאפון........ יש לך בריכה פרטית? לא אחים ואחיות? 2 אחיות קטנות מישהו שיחק בך? כן שיחקת במישהו? כן מסתדר/ת עם אמאבא? מאוד =] איך את/ה מוציא/ה כעס? בוכה
ברחת פעם מהבית? לא ממש פיטרו אותך? לא הייתה לך פעם עבודה? אצל אבא וגם אצל אמא חולמ/ת בהקיץ? כן יש לך הרבה אקסים? לא קעקוע? לאאאא של מה היית רוצה? לא רוצה איפה? --- מהם הפרחים המועדפים עלייך? ורדים נראה לי היית כלב/ה בפומבי? כן.. אני לא צבועה את/ה חצופ/ה? יש האומרים שכן.... זוכר/ת מתי הייתה המחמאה האחרונה שקיבלת? וודאי.. לפני חצי שעה איך הפופיק שלך? סבבה לגמרי את/ה גמיש/ה? אההה לא משהו לדבר עליו מה מספר המזל שלך? 5 איך השיער שלך נראה עכשיו? כמו עם פן- כתמיד
תוכל/י להיות צמחוני/ת?הייתי חצי שנה איך את/ה נראה/ית? אמממ... מביך
אם היית צריכ/ה, לאיזה צבע היית צובעת את השיער? לא צובעת בחיים תצא/י עם מישהו/הי צעיר/ה יותר? לאדעת.. תצא/י עם מישהו/הי מבוגר/ת יותר? יוצאת..... מתי השתכרת בפעם האחרונה? אממ.. לא השתכרתי אלא סתם תפסתי ראש בכיף.. לפני 3 שבועות.. מתי היה הדייט האחרון שלך? דייט? לפני שנה וחצי עם החבר חח היו לך הפרעות אכילה? לאדעת עדיין יש לך? לאדעת כמה צלצולים את/ה מחכה לפני שאת עונה לטלפון? מתי שאני שומעת- עונה האם שחית בעירום? לא מתי? --- למי את/ה דומה יותר, לאבא או לאמא? אומרים שלאמא בוכה הרבה? מאוד את/ה בוכה בשביל לצאת מצרות? לא, סתם כדי להתפרק.. וחוצמזה, זה לא נשלט אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה? שום דבר באיזה משפט את/ה משתמש/ת הכי הרבה בטלפון? הלו? את/ה רומנטי/ת? מאוד
רדפו אחרייך שוטרים? חח לא מתי הייתה הפעם האחרונה שהקאת? וואי אני בקושי מקיאה.. לדעתי לפני איזה 3 שנים.. אולי יותר במין השני, בלונדינים/יות או ברונטים/יות? ברונטים! איך נראו הנעליים האחרונות שלבשת? כפכפים של ריף מה צבע התחתונים שלך? כחול איזה מראה יש לחדר שלך? אחלה של מראה איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו? צמידים מה השם שלך באיסיקיו? DANA עם סימנים או משהו איך את/ה מרגיש/ה עכשיו? לא בעננים מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה? שונאת מסיבות עם מה את/ה ישנ/ה? או סתם טי שרט או פיג'מה האם הפיצו עלייך שמועה? כן... תתחתנ/י בשביל כסף? רק בשביל כסף? לא במה את/ה נוהג/ת? לא נוהגת את/ה ילד/ה של אמא או של אבא? אמא.. מתי בפעם האחרונה בכית בבצפר? לא זוכרת שעת סיום: 00:01

../images/Emo210.gif ../images/Emo210.gif ../images/Emo210.gif :) ../images/Emo13.gif :) ../images/Emo210.gif ../images/Emo210.gif ../images/Emo210.gif

שעת התחלה: 23:50 שם: מישל פרי תאריך לידה: 19.07.91 מין: נקבה
גובה: 1.63 צבע עיניים: ירוקות..כחולות..צהובות :) משקל: לא נשקלתי המון זמן אבל אני חושבת ש48 ככה ... כי עליתי בערך 3 קילו :D מיקום: יקנעם עילית. איפה נולדת? חיפה :) נכשלת במקצוע? פעם אחת ? חחח בצפר: אורט אלון מאוהב? לא אני מבולבלת בין כמה :[ עצוב , עצוב .. חבר/ה? חברים :) אם כן, שם? שמות :) כמה זמן אתם ביחד? כשאני יחליט עם מי להיות ביחד , אני יודיע כמה זמן ... חחח מה את/ה לובש/ת עכשיו? סטרפלס חום , סקיני ג'ינס וגרביים :) התאהבת פעם במורה? לא , לא מביאים לנו מורים שווים ... חחח מעשן? לא ! שותה? פעם הייתי שותה לפני כל מסיבה ומלא !! היום אולי כוסית 1 בפאב או משהו , וגם זה פעם ב .. סמים? ממש לא בעע. מפלרטט? האמת שלא .. מפלרטטים איתי
צבע אהוב: כתום , צהוב , ירוק (אבל זוהרים כאלה) חיות אהובות: החתולה שלי
סוסים ודולפינים. סימני לידה: יש 3 ... אבל את שלושתם בקושי רואים חחח מישהו כיסח אותך מכות? מי יכול עליי ?!
מי החברים הכי טובים שלך? טמילה, נופר, עדן :) הכית מישהו? בטח אני רבה מכות עם כולם אבל אפעם לא מחזירים לי :) כי אני צ'וצ'ה חחח עם מי את/ה מדבר/ת הכי הרבה בטלפון? רז החופר שלי :) הא ואחותי הלסביייית !! מישהו נתן לך סטירה? כן רז המטומטם רצה להביא לי חלש והסתובבתי וזה היה כלכך כואב =[ אבל קיבלתי ממנו פיצוי על זה אח"כ חחח הרבה באינטרנט? בשביתה הזאת אני כל היום באינטרנט ... אין עבודה
ביישן/נית? הכי ל = א
שונא/ת בצפר? יש מישהו שלא ?! בוטח/ת באנשים? האמת שכן אני פטתית ותמימה בטירררוף !! {תכונות גרועות שלי} שיקרת לחברים הכי טובים שלך? בחיים לא ... יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות? לכולם יש כאלו =] תעשה/י צניחה חופשית? בטח זה החלום שלי ... מתי שתהיה לי הזדמנות ישר אני עושה !! אוהב/ת לרקוד? ברור
היית בחו"ל? כן 6 פעמים ובארצות שונות כל פעם
אוהב/ת לטייל? כןכןכן. סילקו אותך מבצפר? חחח כן
השעו אותך? כן.. היית רוצה לגור במקום אחר? אהמ אני מאוהבת ביקנעם .. אבל אם הייתי חייבת לענות הייתי אומרת קיסריה או משהו
את/ה מפונק/ת? מאוד :) זרקו אותך? אהמ לא תמיד זה היה ביחד .. היית בהיי? כן :) שתייה מועדפת: נסטי אפרסק מכורה לזה !! שותה פפסי? לא. שותה מים? הרוב !! איזה משחת שיניים את/ה משתמש/ת? קולגייט .. אבל כל פעם שנגמר אבא מחליף סוגים
יש לך פלאפון? בטח =] למי יש לך כבוד? לכל מי שיקר לי וחשוב לי, הא ולאנשים מבוגרים...ממש אבל !! את/ה מודל לחיקוי? תלוי למי :) מה את/ה לובש/ת הכי הרבה? ספורטיבי וקרוקס :) איזה תכשיטים את/ה לובש/ת? שעון וטבעות זהב עדינות .. קבוע !! פירסינגים? בטבור ובאף היה והורדתי השבוע ... ובאוזניים 5 :) היית רוצה עוד? לא הגעתי לגיל שמבינים שזה שטות
אוהב/ת להצטלם? כן אבל רק מקצועי ... שונאת שמצלמים אותי ממצלמות רגילות סתם ככה !! ררר אוהב/ת לקחת תמונות של אחרים? מזתומרת ?! O: את/ה שזופ/ה? בקיץ ממש ... בחורף חוזרת למקורותיי חחח מתעצבנ/ת בקלות? כן ממש אבל !! בגלגול הקודם הייתי מרוקאית
התחלת שמועה על מישהו? בחיים לא. יש לך קו טלפון משלך? לא. יש לך בריכה פרטית? כן בחלומות :) אחים ואחיות? אח קטן בן 7..שלמות שלי הילד הזה !! מישהו שיחק בך? לא. שיחקת במישהו? לא. מסתדר/ת עם אמאבא? רוב הזמן כן :) איך את/ה מוציא/ה כעס? בכי, מוזיקה על פול ווליום , דלת נעולה וחיבוקי לכרית או לדובי
ברחת פעם מהבית? לשעה והיה חם בחוץ אז הייתי חייבת לחזור למזגן
פיטרו אותך? לא :) הייתה לך פעם עבודה? כן .. חולמ/ת בהקיץ? אממ לא חחח יש לך הרבה אקסים? לא !! קעקוע? מתה לעשות =[ אין כסססססף .. של מה היית רוצה? אממ כנפיים של מלאך כזה משהו ענק ... אני אוספת כסף זה בתכנון
איפה? על הכתפיים :) מהם הפרחים המועדפים עלייך? ורדים צהובים :) היית כלב/ה בפומבי? לא ... את/ה חצופ/ה? רק למורים :=D זוכר/ת מתי הייתה המחמאה האחרונה שקיבלת? כן היום :) איך הפופיק שלך? יפה .. חחח את/ה גמיש/ה? כן :) מה מספר המזל שלך? 7 איך השיער שלך נראה עכשיו? אממ כמו שהוא ניראה תמיד גלי כזה .. בלי חומרים עליו :) תוכל/י להיות צמחוני/ת? בטח =] אני לא קוראת לעצמי צימחונית אבל בעיקרון אני אוכלת יומיום שניצל תירס וצ'יפס יוצא לי לאכול בשר פעם בחודש וגם זה בלחץ כשאני במסעדה או משהו חחח איך את/ה נראה/ית? שיער חום כהה עניים ירוקות ... שפתיים עבות .. די רזה לא גבוהה ויש לי טוסיק יפה ובולט
חחח אם היית צריכ/ה, לאיזה צבע היית צובעת את השיער? או בלונדיני או שחום פחם .. אני קיצונית :) תצא/י עם מישהו/הי צעיר/ה יותר? לא. תצא/י עם מישהו/הי מבוגר/ת יותר? כה, זה מה שקורה תמיד חחח מתי השתכרת בפעם האחרונה? לפני חצי שנה .. מתי היה הדייט האחרון שלך? היום :) לפני שעה , סרט בגן הקונגרסים בחיפה !! {חרמן על הזמן} מומלץ
היו לך הפרעות אכילה? כה .. עדיין יש לך? כה ... אני שותה ויטממינים , יהיה בסדר
כמה צלצולים את/ה מחכה לפני שאת עונה לטלפון? אם הפלאפון לידי אז צלצול - שניים ואם רחוק אז בדר"כ אנלא מספיקה ... האם שחית בעירום? לא חחח מתי? אפעם :) למי את/ה דומה יותר, לאבא או לאמא? חלק אומרים שקופי אבא חלק אומרים שקופי אמא :) חחח בוכה הרבה? כן :[ אני ריגשיייייייייייייי בטירוף !! את/ה בוכה בשביל לצאת מצרות? ממש לא, לא ילדת צומי ... בוכה כשאף אחד לא רואה, כזאת אני
אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה? צדדים וכרס חחח באיזה משפט את/ה משתמש/ת הכי הרבה בטלפון? משעמם לי ................. ככה 70 פעם חחח את/ה רומנטי/ת? מאודמאודמאוד =] רדפו אחרייך שוטרים? לא. מתי הייתה הפעם האחרונה שהקאת? כשהייתי חולה והיה לי שבועיים של הקאות אפילו אחרי שהייתי שותה מים חחח הייתי מקיאה מים ותפוחים
יאאק במין השני, בלונדינים/יות או ברונטים/יות? שיער שחור בעדיפות ראשונה !! איך נראו הנעליים האחרונות שלבשת? קרוקס אפורות הכי יפות שיש
מה צבע התחתונים שלך? שחורות רשת עם לב אדום באמצע :) איזה מראה יש לחדר שלך? תכלס החדר הכי יפה שיש.. כולם אומרים :) מראה מושלם !! חחח איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו? שעון ... ו3 טבעות דקות ועדינות מזההב .. מה השם שלך באיסיקיו? מישל פרי באנגלית : ] איך את/ה מרגיש/ה עכשיו? מאושררת הכל הולך לי טוב בזמן האחרון בלי עין הרע - 555 - מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה? הייתי אתמול במסיבת יומולדת שחברה עשתה באיזה מועדון פיס עם מוזיקה ושתייה והכל היה נחמד :) עם מה את/ה ישנ/ה? תחתונים וחזייה {למרות שאמא לא מפסיקה לחפור לגביי החזייה כבר שנים} חחח האם הפיצו עלייך שמועה? אחת ? ימבה
אבל מי שמכיר אותי יודע מי אני ואיך אני זה הכי חשוב =] תתחתנ/י בשביל כסף? לא. במה את/ה נוהג/ת? לא נוהגת
אוף השאלה מעציבה אותי, מתה כבר להתחיל עם הרשיון... את/ה ילד/ה של אמא או של אבא? אבא .. אבל אני והוא רבים בלי סוף !! מתי בפעם האחרונה בכית בבצפר? אפעם ?! שעת סיום: 00:20 כן אני יודעת שזה קצת (?) חופר, אבל נו זה מסורת אוי לו למי שלא עונה!!!! חצי שעה :-O חחח היה כיף למרות שחופפפפר

Cinderella14

New member
וואו את ממש יפה

בואי נפתח מועדון של אנשים שאוכלים שניצל תירס כל יום.......
יאמי

למעלה