הכל כדי לא לעשות שיעורים במתמטיקהD:
שעת התחלה: 20:48 שם: יוליה תאריך לידה: 7.794 מין: נקבהD: גובה: 155>< צבע עיניים: אממממ כל צבעי הקשתD: משקל: 40:/ פויה לי מיקום: טבריה איפה נולדת?רוסיה נכשלת במקצוע? יאפ בצפר: אורט מאוהב?כה חבר/ה?לא
אם כן, שם? - כמה זמן אתם ביחד? - מה את/ה לובש/ת עכשיו? חולצת סבא ורודה וטרנינג ירוקD: התאהבת פעם במורה? לא:O מעשן? לא שותה? רק נסטי
סמים? לאOם מפלרטט? כה:O צבע אהוב: שחור חיות אהובות: הורים?^^ סימני לידה:אממ נקודת חן חוזרה על הקרסולD: יש גם לאבא כזה באותו מקום מישהו כיסח אותך מכות?אמממ לא:O מי החברים הכי טובים שלך? שמות שמורים במערכת^^ הכית מישהו? יאפ
לפני 8 שנים ילדה שגנבה לי את הסוכריה והכנסתי לה אגרוףD: ומשכתי לה בצמותS: עם מי את/ה מדבר/ת הכי הרבה בטלפון? חברות מישהו נתן לך סטירה? לא הרבה באינטרנט? כה ביישן/נית?כה שונא/ת בצפר? SOMETIMES בוטח/ת באנשים? לא שיקרת לחברים הכי טובים שלך? כה:[ יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות? כה תעשה/י צניחה חופשית? כה אוהב/ת לרקוד? כה היית בחו"ל? כה אוהב/ת לטייל? לא סילקו אותך מבצפר?אממ כה
לפני הרבה הרבה שניםD: השעו אותך? לא היית רוצה לגור במקום אחר? לא את/ה מפונק/ת? אולי... זרקו אותך? לא היית בהיי? לא שתייה מועדפת: נסטי^-^ שותה פפסי? לא שותה מים? כה איזה משחת שיניים את/ה משתמש/ת? אממ רגילה?D: יש לך פלאפון? כה למי יש לך כבוד? הורים את/ה מודל לחיקוי? אולי מה את/ה לובש/ת הכי הרבה? ג'ינסים איזה תכשיטים את/ה לובש/ת? עגילים,טבעת קבועה(אוזניות נחשב?D
פירסינגים? נופ היית רוצה עוד? כה
אוהב/ת להצטלם? כה אוהב/ת לקחת תמונות של אחרים? לאOם את/ה שזופ/ה? כה:/ מתעצבנ/ת בקלות? כה התחלת שמועה על מישהו? אממ כהD: שהמורה לאנגלית מעשן סמים ובא מסטול לבצפר:S יש לך קו טלפון משלך? לא
יש לך בריכה פרטית? איזה בריכה, בקושי אמבטיהD: אחים ואחיות? יאפ מישהו שיחק בך? אולי.. שיחקת במישהו? נמנעתD: מסתדר/ת עם אמאבא? לפעמים איך את/ה מוציא/ה כעס? מקללת את החתולה שלי ברחת פעם מהבית? לא פיטרו אותך? לא הייתה לך פעם עבודה? כה..לחלק פלייריםS: חולמ/ת בהקיץ? כה יש לך הרבה אקסים? אממ יש כמה קעקוע? לא... של מה היית רוצה? לא ד'עת איפה? לא ד'עת מהם הפרחים המועדפים עלייך? אמממ:O היית כלב/ה בפומבי? כה>< את/ה חצופ/ה? לפעמים זוכר/ת מתי הייתה המחמאה האחרונה שקיבלת? אתמול, שיש לי ריח טוב לחולצהD: איך הפופיק שלך? חמדמד
את/ה גמיש/ה? אממ בערך מה מספר המזל שלך? 7 איך השיער שלך נראה עכשיו? כמו של פודל תוכל/י להיות צמחוני/ת? כה איך את/ה נראה/ית? רגילה?D: אם היית צריכ/ה, לאיזה צבע היית צובעת את השיער? כל צבעי הקשתD: תצא/י עם מישהו/הי צעיר/ה יותר? לא תצא/י עם מישהו/הי מבוגר/ת יותר? כה מתי השתכרת בפעם האחרונה? - מתי היה הדייט האחרון שלך? לא היה לי דייט>< היו לך הפרעות אכילה? לא עדיין יש לך? - כמה צלצולים את/ה מחכה לפני שאת עונה לטלפון? אמממ לפחות בית אחד של שירD: האם שחית בעירום? לא LOL מתי? - למי את/ה דומה יותר, לאבא או לאמא? אבא בוכה הרבה? לא את/ה בוכה בשביל לצאת מצרות? לא:| אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה? חס וגראסD: באיזה משפט את/ה משתמש/ת הכי הרבה בטלפון? "הלו?" את/ה רומנטי/ת? כה רדפו אחרייך שוטרים? לא מתי הייתה הפעם האחרונה שהקאת? אממ מאיפה לי:O במין השני, בלונדינים/יות או ברונטים/יות? שתיהם
איך נראו הנעליים האחרונות שלבשת? אממ...הרוסות?
מה צבע התחתונים שלך? שחור איזה מראה יש לחדר שלך? מבולגן:O איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו? טבעת,עגילים,אוזניות מה השם שלך באיסיקיו? נמנעתS: איך את/ה מרגיש/ה עכשיו? קקי...צריך לעשות שיעורים במתמטיקה מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה? לא זוכרת>< עם מה את/ה ישנ/ה? צ'יקהD
האם הפיצו עלייך שמועה? כה תתחתנ/י בשביל כסף? לא במה את/ה נוהג/ת?אופניים?XD את/ה ילד/ה של אמא או של אבא? אבא:] מתי בפעם האחרונה בכית בבצפר? לא זוכרת
שעת סיום: 21:00