כי הגיע הזמן לשאלון חופר

ellyd

New member
טוב, גם אני עונה, אבל רק בגלל שמשעמם לי..

שעת התחלה: 13:23 שם: אלי תאריך לידה: 13.05.84 מין: נקבה גובה: גמדה צבע עיניים: חום משקל: עצמות כבדות..זה לא פייר, יש גם מסת שריר. מיקום: עיר הפשע והרשע נתניה איפה נולדת? באחת מהארצות שנגמרות ב"ג'אן" אין טעם לציין שם מלא אף אחד לא מכיר ואף אחד לא טורח לפתוח אטלס. נכשלת במקצוע? פיזיקה, אם כי לאורך כל הדרך הייתי באשליה שאני גאון :( בצפר: אלדד מאוהב? כן מאד חבר/ה? כן אם כן, שם? חסוי כמה זמן אתם ביחד? 5 שנים מה את/ה לובש/ת עכשיו? בגדי קיץ התאהבת פעם במורה? לא מעשן? כבר לא שותה? כן כן .. אם לא סגריות מה כבר נשאר סמים? לא. כן אפילו שזה לא נשמע אמין.. נתניה וכל זה.. מפלרטט? לא צבע אהוב: אדום חיות אהובות: גורים, לא משנה של מה סימני לידה: 2 עיניים אף אוזן ופה. מישהו כיסח אותך מכות? לא, שוב אני יודעת שזה לא נשמע אמין.. מי החברים הכי טובים שלך? זיגמונד ופרויד הכית מישהו? לא, וחבל, וזה כן נשמע אמין. עם מי את/ה מדבר/ת הכי הרבה בטלפון? החבר. מישהו נתן לך סטירה? נשמע מוכר אבל לא זכור הרבה באינטרנט? ככה ככה ביישן/נית? לא שונא/ת בצפר? אני מהתקופה שקראו לזה בית ספר.. בוטח/ת באנשים? תלוי באנשים שיקרת לחברים הכי טובים שלך? מאמינה בכנות כואבת יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות? תלוי באנשים תעשה/י צניחה חופשית? אשמח לנסות אוהב/ת לרקוד? מאד היית בחו"ל? מזמן מזמן... אוהב/ת לטייל? מאד סילקו אותך מבצפר? מה יש לכם מבית ספר? השעו אותך? שוב? היית רוצה לגור במקום אחר? בניו זלינד או בצפון אירופה את/ה מפונק/ת? לא ממש זרקו אותך? לא , גם לא פיטרו אותי. היית בהיי? מקסימום בהיי גיא וביי גיא. שתייה מועדפת: לפי מצב רוח שותה פפסי? בהההה... שותה מים? כן איזה משחת שיניים את/ה משתמש/ת? מי זוכר? אוריבט שלוש פסים משהו יש לך פלאפון? לא, אני עדיין בתקופה שהיו אומרים בית ספר, לא הגזמנו, ברור. למי יש לך כבוד? אמא את/ה מודל לחיקוי? מקווה שכן. לא ברור למי מה את/ה לובש/ת הכי הרבה? תחתונים וגרבים איזה תכשיטים את/ה לובש/ת? לא עונדת פירסינגים? יש היית רוצה עוד? לא אוהב/ת להצטלם? לא אוהב/ת לקחת תמונות של אחרים? לא את/ה שזופ/ה? לא מתעצבנ/ת בקלות? מאד התחלת שמועה על מישהו? לא יש לך קו טלפון משלך? לא, יש לי דירה משלי, זה נחשב? יש לך בריכה פרטית? יש לי דירה משלי, נחשב???? אחים ואחיות? כן. מישהו שיחק בך? מה אני צעצוע? שיחקת במישהו? מישהו או משהו? מסתדר/ת עם אמאבא? כן ולא איך את/ה מוציא/ה כעס? ממלא שאלונים ארוכים כמו יציאת מצרים, סתםםםםם ברחת פעם מהבית? לא. פיטרו אותך? לא... הי, על זה כבר עניתי. הייתה לך פעם עבודה? כן מגיל 14, תודה שאתם מעלים את זה. חולמ/ת בהקיץ? אין זמן. יש לך הרבה אקסים? לא. קעקוע? כן של מה היית רוצה? יש לי .. מה לא מקשיבים פה? איפה? איפה שחותכים את הורידים... מהם הפרחים המועדפים עלייך? קיטשי מידי היית כלב/ה בפומבי? מה כאילו בפורים? את/ה חצופ/ה? כן, אני מעדיפה לקרוא לזה שנונה בלי מעצורים זוכר/ת מתי הייתה המחמאה האחרונה שקיבלת? אתמול. איך הפופיק שלך? בסדר ואיך שלך מרגיש? את/ה גמיש/ה? כן מה מספר המזל שלך? 13 איך השיער שלך נראה עכשיו? זוועה ומלוכלך תוכל/י להיות צמחוני/ת? לא איך את/ה נראה/ית? זוועה ומלוכלכת. אם היית צריכ/ה, לאיזה צבע היית צובעת את השיער? יפה ונקי, סתם, אני בעד החום הטבעי שלי מתי השתכרת בפעם האחרונה? לפני שנתיים מתי היה הדייט האחרון שלך? לא זוכרת היו לך הפרעות אכילה? לא עדיין יש לך? לא כמה צלצולים את/ה מחכה לפני שאת עונה לטלפון? כמה שהטלפון רחוק האם שחית בעירום? לא מתי? אבל אמרתי שלא. למי את/ה דומה יותר, לאבא או לאמא? לשכן בוכה הרבה? לא את/ה בוכה בשביל לצאת מצרות? לא, עוד פעם בצפר? אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה? את האצבע שליד הזרת ברגל מי צריך אותה? באיזה משפט את/ה משתמש/ת הכי הרבה בטלפון? הלו. את/ה רומנטי/ת? כן קצת רדפו אחרייך שוטרים? לא מתי הייתה הפעם האחרונה שהקאת? לא זוכרת במין השני, בלונדינים/יות או ברונטים/יות? ברונט איך נראו הנעליים האחרונות שלבשת? ספורט מה צבע התחתונים שלך? עור איזה מראה יש לחדר שלך? תשאלי לבית, אחלה בית איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו? אין מה השם שלך באיסיקיו? איסי מה? איך את/ה מרגיש/ה עכשיו? כמו בסוף במרתון מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה? לפני 3 שבועות עם מה את/ה ישנ/ה? החבר... האם הפיצו עלייך שמועה? לא שידוע לי , תתחתנ/י בשביל כסף? כמה? $$$$ במה את/ה נוהג/ת? סוזוקי ישנה את/ה ילד/ה של אמא או של אבא? של השכן ... מתי בפעם האחרונה בכית בבצפר? מה נסגר עם הבית ספר כל רגע? שעת סיום: 13:39 יותר מידי. חחחחח..... אני רק מרגישה זקנה יותר עם כל שאלות על הבצפר ועל התחתונים האלה.

אני אני רוצה!!!!!!!! ../images/Emo13.gif

שעת התחלה: 16:38 שם: מיכאל תאריך לידה: 6.12.89 מין: זכר גובה: 1.78 צבע עיניים: חום משקל: 70 ק"ג מיקום: חיפה איפה נולדת? רוסיה נכשלת במקצוע? מה בתעודה? אף פעם בצפר: תיכון ליאו באק מאוהב? כן חבר/ה? לא אם כן, שם? אמרתי שאין לי כמה זמן אתם ביחד? אין לי!!! מה את/ה לובש/ת עכשיו? ג'ינס עם גופייה התאהבת פעם במורה? אמממ לא מעשן? רק נרגילה מידי פעם שותה? כן, רק באירועים אבל סמים? לא מפלרטט? כן צבע אהוב: ירוק חיות אהובות: חתול, כריש, אוגר סימני לידה: אין מישהו כיסח אותך מכות? כע, ביסודי מי החברים הכי טובים שלך? בוגי, בצלאל וצור הכית מישהו? הרבה פעמיםםם עם מי את/ה מדבר/ת הכי הרבה בטלפון? אמממ עם בנות מישהו נתן לך סטירה? כן, איזה בחורה אחת... כוסאמא שלה הרבה באינטרנט? כן, הרבה ביישן/נית? אממממ לא כ"כ שונא/ת בצפר? כן ולא, אין לי תשובה חד משמעית בוטח/ת באנשים? תלוי במי שיקרת לחברים הכי טובים שלך? כן יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות? כן תעשה/י צניחה חופשית? נראה לי שכן אוהב/ת לרקוד? כןןןן היית בחו"ל? כן! אוהב/ת לטייל? כן!!! סילקו אותך מבצפר? לא השעו אותך? לא היית רוצה לגור במקום אחר? כן את/ה מפונק/ת? אממממ לא ממש זרקו אותך? לא היית בהיי? כן שתייה מועדפת: מיץ תפוחים, בירה STELLA ARTOIS, וודקה רוסקיי סטנדרט שותה פפסי? וואלה בקושי... לא אוהב קולה כ"כ שותה מים? כן איזה משחת שיניים את/ה משתמש/ת? קולגייט יש לך פלאפון? כן, SAMSUNG Z720 למי יש לך כבוד? לבנות את/ה מודל לחיקוי? וואלה לא יודע... אולי מה את/ה לובש/ת הכי הרבה? חולצות צמודות איזה תכשיטים את/ה לובש/ת? תליון מגן דוד, לפעמים טבעת פירסינגים? לא היית רוצה עוד? אין לי אפילו אחד אוהב/ת להצטלם? כן, למרות שאני לא מי יודע מה פוטוגני אוהב/ת לקחת תמונות של אחרים? כן את/ה שזופ/ה? כן מתעצבנ/ת בקלות? אמממ כשיודעים איך אז כן התחלת שמועה על מישהו? כן יש לך קו טלפון משלך? לא יש לך בריכה פרטית? לא אחים ואחיות? אמממ לא בדיוק מישהו שיחק בך? כן שיחקת במישהו? לא, בחיים לא מסתדר/ת עם אמאבא? לא כ"כ... הם אנשים קשים איך את/ה מוציא/ה כעס? רואה כדורגל ברחת פעם מהבית? לא פיטרו אותך? לא הייתה לך פעם עבודה? כן חולמ/ת בהקיץ? כן יש לך הרבה אקסים? רק שני אקסיות קעקוע? לא של מה היית רוצה? קעקוע של שם של חברה שלי (שתהיה), וקעקוע של צה"ל ואישה ערומה כזה איפה? לא יודע, בזרוע מהם הפרחים המועדפים עלייך? פרג, סחלב היית כלב/ה בפומבי? לא את/ה חצופ/ה? לאנשים שצריך להיות חצוף אליהם אז אני חצוף זוכר/ת מתי הייתה המחמאה האחרונה שקיבלת? כן... אתמול איך הפופיק שלך? סקסי, כמו של בנות כזה... לא שקוע ולא חיצוני חחחח את/ה גמיש/ה? אממממ לא ממש מה מספר המזל שלך? 7 איך השיער שלך נראה עכשיו? כמו שיער של מישהו שרק עכשיו קם משינה תוכל/י להיות צמחוני/ת? כן בלי בעיה איך את/ה נראה/ית? אני נראה טוב אם היית צריכ/ה, לאיזה צבע היית צובעת את השיער? שחור-כחול תצא/י עם מישהו/הי צעיר/ה יותר? כן תצא/י עם מישהו/הי מבוגר/ת יותר? וואלה לא יודע, אולי מתי השתכרת בפעם האחרונה? אף פעם לא הייתי שיכור... הייתי על סף שכרות ביום העצמאות האחרון מתי היה הדייט האחרון שלך? לפני קצת יותר משנה היו לך הפרעות אכילה? לא עדיין יש לך? לא היה לי גם לפני כמה צלצולים את/ה מחכה לפני שאת עונה לטלפון? בד"כ שניים האם שחית בעירום? לא מתי? לא שחיתי כוסרבאקקקק! חחחחח :_D למי את/ה דומה יותר, לאבא או לאמא? תכונות לאמא, מראה לאבא בוכה הרבה? לא את/ה בוכה בשביל לצאת מצרות? לא מה אני נקבה?! אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה? הזרת בכף הרגל באיזה משפט את/ה משתמש/ת הכי הרבה בטלפון? "וואלה?... מה אתה אומר?" את/ה רומנטי/ת? מאוד רדפו אחרייך שוטרים? לא מתי הייתה הפעם האחרונה שהקאת? וואי... עברו כמה שנים טובות... לפחות שנתיים במין השני, בלונדינים/יות או ברונטים/יות? זה תלוי מאוד לפי הפנים של הבנאדם, בישראל אין הרבה בלונדיניות אז מתפשרים על ברונטיות איך נראו הנעליים האחרונות שלבשת? ספורט אלגנט משופשפות מה צבע התחתונים שלך? אדום איזה מראה יש לחדר שלך? מראה מסוגנן ומותאם לקיץ איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו? תליון מגן דוד מה השם שלך באיסיקיו? Cherry4u ... אבל אני לא משתמש בICQ כמעט אף פעם, רק מסנג'ר בעיקרון, וגם שם זה הכינוי שלי איך את/ה מרגיש/ה עכשיו? אממממ מרגיש לא רע.. קצת מתוסכל וקצת שמח כזה מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה? לפני 4-5 ימים עם מה את/ה ישנ/ה? עם תחתונים וגרביים האם הפיצו עלייך שמועה? כן תתחתנ/י בשביל כסף? לא במה את/ה נוהג/ת? אין לי רישיון את/ה ילד/ה של אמא או של אבא? לא, בהחלט לא, אולי קצת ילד של אמא לפעמים אבל בעיקרון לא... מתי בפעם האחרונה בכית בבצפר? לפני 5 שנים שעת סיום: 16:58

חחחחחחחח

סורי מאמוש מבטיח פעם הבאה להזכיר אותך...! חחחח ת'אמת לא ידעתי איפה להזכיר אבל.... נמצא כבר הא?! אני אפצה אותך על זה... אני אתן צלצול לא מזיק לקובי.... חחחחח סתם...

Black Fiary

New member
הכל כדי לא לעשות שיעורים במתמטיקהD:

שעת התחלה: 20:48 שם: יוליה תאריך לידה: 7.794 מין: נקבהD: גובה: 155>< צבע עיניים: אממממ כל צבעי הקשתD: משקל: 40:/ פויה לי מיקום: טבריה איפה נולדת?רוסיה נכשלת במקצוע? יאפ בצפר: אורט מאוהב?כה חבר/ה?לא:( אם כן, שם? - כמה זמן אתם ביחד? - מה את/ה לובש/ת עכשיו? חולצת סבא ורודה וטרנינג ירוקD: התאהבת פעם במורה? לא:O מעשן? לא שותה? רק נסטי:) סמים? לאOם מפלרטט? כה:O צבע אהוב: שחור חיות אהובות: הורים?^^ סימני לידה:אממ נקודת חן חוזרה על הקרסולD: יש גם לאבא כזה באותו מקום מישהו כיסח אותך מכות?אמממ לא:O מי החברים הכי טובים שלך? שמות שמורים במערכת^^ הכית מישהו? יאפ:p לפני 8 שנים ילדה שגנבה לי את הסוכריה והכנסתי לה אגרוףD: ומשכתי לה בצמותS: עם מי את/ה מדבר/ת הכי הרבה בטלפון? חברות מישהו נתן לך סטירה? לא הרבה באינטרנט? כה ביישן/נית?כה שונא/ת בצפר? SOMETIMES בוטח/ת באנשים? לא שיקרת לחברים הכי טובים שלך? כה:[ יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות? כה תעשה/י צניחה חופשית? כה אוהב/ת לרקוד? כה היית בחו"ל? כה אוהב/ת לטייל? לא סילקו אותך מבצפר?אממ כה:p לפני הרבה הרבה שניםD: השעו אותך? לא היית רוצה לגור במקום אחר? לא את/ה מפונק/ת? אולי... זרקו אותך? לא היית בהיי? לא שתייה מועדפת: נסטי^-^ שותה פפסי? לא שותה מים? כה איזה משחת שיניים את/ה משתמש/ת? אממ רגילה?D: יש לך פלאפון? כה למי יש לך כבוד? הורים את/ה מודל לחיקוי? אולי מה את/ה לובש/ת הכי הרבה? ג'ינסים איזה תכשיטים את/ה לובש/ת? עגילים,טבעת קבועה(אוזניות נחשב?D:) פירסינגים? נופ היית רוצה עוד? כה:( אוהב/ת להצטלם? כה אוהב/ת לקחת תמונות של אחרים? לאOם את/ה שזופ/ה? כה:/ מתעצבנ/ת בקלות? כה התחלת שמועה על מישהו? אממ כהD: שהמורה לאנגלית מעשן סמים ובא מסטול לבצפר:S יש לך קו טלפון משלך? לא:( יש לך בריכה פרטית? איזה בריכה, בקושי אמבטיהD: אחים ואחיות? יאפ מישהו שיחק בך? אולי.. שיחקת במישהו? נמנעתD: מסתדר/ת עם אמאבא? לפעמים איך את/ה מוציא/ה כעס? מקללת את החתולה שלי ברחת פעם מהבית? לא פיטרו אותך? לא הייתה לך פעם עבודה? כה..לחלק פלייריםS: חולמ/ת בהקיץ? כה יש לך הרבה אקסים? אממ יש כמה קעקוע? לא... של מה היית רוצה? לא ד'עת איפה? לא ד'עת מהם הפרחים המועדפים עלייך? אמממ:O היית כלב/ה בפומבי? כה>< את/ה חצופ/ה? לפעמים זוכר/ת מתי הייתה המחמאה האחרונה שקיבלת? אתמול, שיש לי ריח טוב לחולצהD: איך הפופיק שלך? חמדמד:p את/ה גמיש/ה? אממ בערך מה מספר המזל שלך? 7 איך השיער שלך נראה עכשיו? כמו של פודל תוכל/י להיות צמחוני/ת? כה איך את/ה נראה/ית? רגילה?D: אם היית צריכ/ה, לאיזה צבע היית צובעת את השיער? כל צבעי הקשתD: תצא/י עם מישהו/הי צעיר/ה יותר? לא תצא/י עם מישהו/הי מבוגר/ת יותר? כה מתי השתכרת בפעם האחרונה? - מתי היה הדייט האחרון שלך? לא היה לי דייט>< היו לך הפרעות אכילה? לא עדיין יש לך? - כמה צלצולים את/ה מחכה לפני שאת עונה לטלפון? אמממ לפחות בית אחד של שירD: האם שחית בעירום? לא LOL מתי? - למי את/ה דומה יותר, לאבא או לאמא? אבא בוכה הרבה? לא את/ה בוכה בשביל לצאת מצרות? לא:| אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה? חס וגראסD: באיזה משפט את/ה משתמש/ת הכי הרבה בטלפון? "הלו?" את/ה רומנטי/ת? כה רדפו אחרייך שוטרים? לא מתי הייתה הפעם האחרונה שהקאת? אממ מאיפה לי:O במין השני, בלונדינים/יות או ברונטים/יות? שתיהם
איך נראו הנעליים האחרונות שלבשת? אממ...הרוסות?:p מה צבע התחתונים שלך? שחור איזה מראה יש לחדר שלך? מבולגן:O איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו? טבעת,עגילים,אוזניות מה השם שלך באיסיקיו? נמנעתS: איך את/ה מרגיש/ה עכשיו? קקי...צריך לעשות שיעורים במתמטיקה מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה? לא זוכרת>< עם מה את/ה ישנ/ה? צ'יקהD:D:D:D:D:D האם הפיצו עלייך שמועה? כה תתחתנ/י בשביל כסף? לא במה את/ה נוהג/ת?אופניים?XD את/ה ילד/ה של אמא או של אבא? אבא:] מתי בפעם האחרונה בכית בבצפר? לא זוכרת:p שעת סיום: 21:00

לא קשורה לפה../images/Emo11.gifאבל אני אוהבת שאלונים, תתמודדו

שעת התחלה: 21:41 שם: אסטר תאריך לידה: 29/4 מין: נקבה. גובה: 1.58 צבע עיניים: חום משקל: :) מיקום: בית שאן איפה נולדת? עפולה נכשלת במקצוע? כן בצפר: ביצר זה רע מאוהב? לא חבר/ה? אין אם כן, שם? |סדגש -| כמה זמן אתם ביחד? - מה את/ה לובש/ת עכשיו? שורט כחול וגופיה כחולה התאהבת פעם במורה? כן
מעשן? לא שותה? מידי פעם סמים? לא מפלרטט? לא צבע אהוב: שחור חיות אהובות: - סימני לידה: אין מישהו כיסח אותך מכות? כן מי החברים הכי טובים שלך? רוצים שמות?? הכית מישהו? כן עם מי את/ה מדבר/ת הכי הרבה בטלפון? עם ליהי מישהו נתן לך סטירה? כן הרבה באינטרנט? כן ביישן/נית? כן שונא/ת בצפר? כן בוטח/ת באנשים? תלוי מי, בכללי לא שיקרת לחברים הכי טובים שלך? יש מצב יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות? כן תעשה/י צניחה חופשית? כן אוהב/ת לרקוד? לא היית בחו"ל? כן אוהב/ת לטייל? לא סילקו אותך מבצפר? לא השעו אותך? כן היית רוצה לגור במקום אחר? כן את/ה מפונק/ת? כן זרקו אותך? לא היית בהיי? כן שתייה מועדפת: מים
שותה פפסי? לא שותה מים? כן איזה משחת שיניים את/ה משתמש/ת? אקוהפרש יש לך פלאפון? כן למי יש לך כבוד? למבוגרים את/ה מודל לחיקוי? לא מה את/ה לובש/ת הכי הרבה? בגדים שחורים איזה תכשיטים את/ה לובש/ת? שרשרת אנרכיה וצמידים שחורים פירסינגים? אין היית רוצה עוד? אוהב/ת להצטלם? לא אוהב/ת לקחת תמונות של אחרים? כן את/ה שזופ/ה? בערך מתעצבנ/ת בקלות? כן התחלת שמועה על מישהו? לא זוכרת יש לך קו טלפון משלך? לא יש לך בריכה פרטית? לא אחים ואחיות? כן מישהו שיחק בך? כן שיחקת במישהו? לא מסתדר/ת עם אמאבא? כמה שאפשר איך את/ה מוציא/ה כעס? מוזיקה ברחת פעם מהבית? גיל 7 נחשב? פיטרו אותך? לא הייתה לך פעם עבודה? לא חולמ/ת בהקיץ? לא יש לך הרבה אקסים? לא קעקוע? אין של מה היית רוצה? של תווית , או מין קישוט מגניב איפה? תווית בעורף קישוט על היד מהם הפרחים המועדפים עלייך? לא אוהבת היית כלב/ה בפומבי? ישמצב את/ה חצופ/ה? כן זוכר/ת מתי הייתה המחמאה האחרונה שקיבלת? היום איך הפופיק שלך? בפנים את/ה גמיש/ה? הכי לא מה מספר המזל שלך? 7 איך השיער שלך נראה עכשיו? הסתפרתי לפניכמה ימים >< יש לי שיער קצר ופוני :) עכשיו אני עם שתי קוקיות תוכל/י להיות צמחוני/ת? כן איך את/ה נראה/ית? אממ..נורמאלי אם היית צריכ/ה, לאיזה צבע היית צובעת את השיער? אדום תצא/י עם מישהו/הי צעיר/ה יותר? לא תצא/י עם מישהו/הי מבוגר/ת יותר? כן מתי השתכרת בפעם האחרונה? מממ מתי היה הדייט האחרון שלך? ממ היו לך הפרעות אכילה? לא עדיין יש לך? כמה צלצולים את/ה מחכה לפני שאת עונה לטלפון? אמ זה צלצול אחד האם שחית בעירום? לא מתי? למי את/ה דומה יותר, לאבא או לאמא? אבא נראלי בוכה הרבה? כן את/ה בוכה בשביל לצאת מצרות? כנראה אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה? את הלב [עכשיו כולם "אוווווווו"] סתם, אני משערת שאת הקורקבן או משו באיזה משפט את/ה משתמש/ת הכי הרבה בטלפון? היי. את/ה רומנטי/ת? נראלי שכן רדפו אחרייך שוטרים? לא מתי הייתה הפעם האחרונה שהקאת? גיל 6-7 ככה במין השני, בלונדינים/יות או ברונטים/יות? ברונטים. איך נראו הנעליים האחרונות שלבשת? נעלי גולשים שחורות מה צבע התחתונים שלך? ירוק לבן איזה מראה יש לחדר שלך? מממ מבולגן? איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו? צמידים שחורים מה השם שלך באיסיקיו? just me איך את/ה מרגיש/ה עכשיו? תקועה מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה? לוזוכרת.. לא מתה על מסיבות עם מה את/ה ישנ/ה? שורט וגופיה האם הפיצו עלייך שמועה? לא שידוע לי תתחתנ/י בשביל כסף? לא במה את/ה נוהג/ת? בקורקינט את/ה ילד/ה של אמא או של אבא? אמא מתי בפעם האחרונה בכית בבצפר? לא יודעת שעת סיום: 21:52

יאי את גרה בבית שאן?

כל המשפחה של משם
מכירה משפחת אוזן או דיין?
אגב בכייף למה לא :)

idomenta

New member
עונה...

שעת התחלה: 18:55 שם: איליה תאריך לידה: 19.3.88 מין: הרבה אם אפשר גובה: 172 צבע עיניים: ירוק משקל: 55 נראה לי לא נשקלתי הרבה זמן מיקום: מבשרת ציון איפה נולדת? אסטוניה המושלגת נכשלת במקצוע? ערבית הייתי נכשל קבוע בצפר: פחחח... צבא מאוהב? אמממ... מחפש מישהי להתאהב בה חבר/ה? ע"ע "מאוהב?" אם כן, שם? ז'קלין נבוכדנצר בננה האמק השניה כמה זמן אתם ביחד? 40 שנה ויומיים מה את/ה לובש/ת עכשיו? מכנס טרנינג אפור של אדידס וטי שרט שחורה התאהבת פעם במורה? אממ... ברור! מעשן? איכס פיחכסה, זה פויה. שותה?
סמים? רק קשים... מפלרטט? רק עם מי ששווה את זה... צבע אהוב: אממ... לויודע... חיות אהובות: חתול! סימני לידה: אההה? מישהו כיסח אותך מכות? אממ... ביסודי נחשב? מי החברים הכי טובים שלך? למנות את כולם? הכית מישהו? ע"ע "מישהו כיסח אותך במכות" עם מי את/ה מדבר/ת הכי הרבה בטלפון? אממ... אני מניח שעם אמא... פדיחה אבל מה לעשות... סידורים... מישהו נתן לך סטירה? ברור. הרבה באינטרנט? אממ... ככה... ביישן/נית? לפעמים. שונא/ת בצפר? מת עליו! בוטח/ת באנשים? בקלות. שיקרת לחברים הכי טובים שלך? שקרים קטנים יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות? למי לא? תעשה/י צניחה חופשית? לא נראה לי... אוהב/ת לרקוד? כע! היית בחו"ל? כע! אוהב/ת לטייל? אממ...לא ברגל... סילקו אותך מבצפר? פחחח... ילד טוב הייתי... השעו אותך? פחחח... חבל שלא משעים אותי מהצבא לכמה ימים... היית רוצה לגור במקום אחר? תל אביב
את/ה מפונק/ת? לא כ"כ זרקו אותך? ברור היית בהיי? הייתי ב-ביי שתייה מועדפת: וודקה!!! שותה פפסי? כע, לא ממש איכת לי, קולה, פפסי, סופר דרינק, קריסטל... שותה מים? לא! מי לא שותה מים?? איזה משחת שיניים את/ה משתמש/ת? כלמיני... קרסט בבית וקולגייט יש לי תמיד בתיק יש לך פלאפון? לא!!! למי יש לך כבוד? למי שמגיע לו את/ה מודל לחיקוי? לכל המדינה! מה את/ה לובש/ת הכי הרבה? ג'ינס יפה, חולצה מכופרת\נצנצים\פאייטים\יהלומים כל מה שזוהר... פחחח... איזה תכשיטים את/ה לובש/ת? דיסקית...
פירסינגים? לא... היית רוצה עוד? GIMME GIMME MORE אוהב/ת להצטלם? זאת הסיבה שאני כאן, לא? אוהב/ת לקחת תמונות של אחרים? לקחת לאן?? את/ה שזופ/ה? מדי פעם, כרגע לא ממש
מתעצבנ/ת בקלות? לא התחלת שמועה על מישהו? אמממ... לא שזכור לי יש לך קו טלפון משלך? לא יש לך בריכה פרטית? ברור!!! אחים ואחיות? חתול... מישהו שיחק בך? אני מריונטה... שיחקת במישהו? אממ... פוגים... מסתדר/ת עם אמאבא? יותר בכיוון של מסתדר עם עמבה איך את/ה מוציא/ה כעס? ברכות... ברחת פעם מהבית? אמממ... לא חזרתי אחרי בית ספר והתקשרתי לצעור על אמא שאם היא לא תתנהג יפה אני לא חוזר... פיטרו אותך? פעמיים. הייתה לך פעם עבודה? אמממ... התשובה הקודמת לא עונה על השאלה הזאת? חולמ/ת בהקיץ? רק עלייך יש לך הרבה אקסים? יש לי הרבה עיגולים... וברצינות, מספיק... קעקוע? של טוויטי על התחת של מה היית רוצה? אממ... עוד לא החלטתי איפה? על הגב מהם הפרחים המועדפים עלייך? אהה?? היית כלב/ה בפומבי? אה???? ברור נבחתי ברחוב... את/ה חצופ/ה? לא... זוכר/ת מתי הייתה המחמאה האחרונה שקיבלת? אמממ... בבלוג נחשיב? איך הפופיק שלך? סקסי! את/ה גמיש/ה? כמו בול עץ. מה מספר המזל שלך? 4,387,675,109 איך השיער שלך נראה עכשיו? חפוף תוכל/י להיות צמחוני/ת? לא איך את/ה נראה/ית? סקסי ביותר אם היית צריכ/ה, לאיזה צבע היית צובעת את השיער? חום בהיר תצא/י עם מישהו/הי צעיר/ה יותר? עד היום יצאתי רק עם כאלה תצא/י עם מישהו/הי מבוגר/ת יותר? פנטזיה של כל גבר לא? מתי השתכרת בפעם האחרונה? יום חמישי מתי היה הדייט האחרון שלך? אוו... יותר מדי מזמן... חודש וחצי נראה לי... היו לך הפרעות אכילה? בולמיה הפוכה, במקום לאכול ולהקיא אני מקיא ואוכל... טוב אני לא ארשום את זה, זה מגעיל מדי... עדיין יש לך? אממ... לא... כמה צלצולים את/ה מחכה לפני שאת עונה לטלפון? למה שאני אחכה? שיחשבו שיש לי בית גדול?? האם שחית בעירום? אממ... לא... מתי? סאמר אוף 69 למי את/ה דומה יותר, לאבא או לאמא? אבא בוכה הרבה? לא את/ה בוכה בשביל לצאת מצרות? כע אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה? אצבע קטנה ברגל באיזה משפט את/ה משתמש/ת הכי הרבה בטלפון? "אתה יודע אחי, אני נראה נמשח לברוריה פסקל מ"פיק אפ"... וואי איזה חבל שזה נגמר... מעניין אם תהיה עוד עונה..." אין כמעט שיחה שאני לא אומר את זה את/ה רומנטי/ת? הכי רדפו אחרייך שוטרים? ברור גם הימ"ם וגם היס"ם מתי הייתה הפעם האחרונה שהקאת? אממ... כמה חודשים טובים לדעתי... במין השני, בלונדינים/יות או ברונטים/יות? בלונד איך נראו הנעליים האחרונות שלבשת? נעלי צבא
מה צבע התחתונים שלך? שחור וסקסי איזה מראה יש לחדר שלך? אייטיז איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו? אין מה השם שלך באיסיקיו? פיצ'ון איך את/ה מרגיש/ה עכשיו? שנמאס לי מהשאלון מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה? חמישי עם מה את/ה ישנ/ה? עם עצמי
האם הפיצו עלייך שמועה? כע... מלוכלכת ועסיסית... תתחתנ/י בשביל כסף? רק עם צביקה פיק במה את/ה נוהג/ת? בשועלים את/ה ילד/ה של אמא או של אבא? של סבתאש'ך מתי בפעם האחרונה בכית בבצפר? כשהייתי בבית ספר שעת סיום: 19:18 אני לא מאמין שבזבזתי על הדבר הזה יותר מ-20 דקות...

למעלה