כי הגיע הזמן לשאלון חופר

Cinderella14

New member
אני הבנתי שבפעם הראשונה שואלים איזה סגנון של

טכשיטים אנחנו עונדים או מה אנחנו עונדים בדר"כ בכללי בפעם השנייה שואלים אותנו מה אנחנו עונדים עכשיו כשאנחנו עונים על השאלון

Superboi

New member
אני רק קורא פה, אבל בכל זאת../images/Emo3.gif../images/Emo59.gif

שעת התחלה: 20:16 שם: עדן תאריך לידה: 3.1 מין: זכר גובה: 177 נראה לי צבע עיניים: חום משקל: לא יודע מיקום: נתניה איפה נולדת? נתניה נכשלת במקצוע? לא בצפר: חסוי מאוהב? לא חבר/ה? אין אם כן, שם? - כמה זמן אתם ביחד? בכוח להזכיר לי שאין?! מה את/ה לובש/ת עכשיו? גופייה ומכנס אפורים, גרביים ותחתונים התאהבת פעם במורה? נדלקתי על אחד P: מעשן? לא שותה? לא סמים? לא מפלרטט? לא ממש צבע אהוב: כחול חיות אהובות: אין סימני לידה: היה ברגל, והוא נעלם
מישהו כיסח אותך מכות? לא מי החברים הכי טובים שלך? אתם לא מכירים הכית מישהו? אחים שלי
עם מי את/ה מדבר/ת הכי הרבה בטלפון? למה טלפון שיש לכולם מסן? מישהו נתן לך סטירה? יש מצב הרבה באינטרנט? המון ביישן/נית? קצת שונא/ת בצפר? כן בוטח/ת באנשים? כן שיקרת לחברים הכי טובים שלך? לא יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות? אני בארון :| תעשה/י צניחה חופשית? לא אוהב/ת לרקוד? לא היית בחו"ל? לא אוהב/ת לטייל? כן סילקו אותך מבצפר? לא השעו אותך? לא היית רוצה לגור במקום אחר? לא ממש את/ה מפונק/ת? לא זרקו אותך? לא היית בהיי? כן שתייה מועדפת: הכול שותה פפסי? כן שותה מים? כן איזה משחת שיניים את/ה משתמש/ת? מה שיש יש לך פלאפון? כן למי יש לך כבוד? רק למי שמכבד אותי את/ה מודל לחיקוי? לא יודע מה את/ה לובש/ת הכי הרבה? ג'ינס וסתם חולצות איזה תכשיטים את/ה לובש/ת? לא אוהב תכשיטים פירסינגים? אין היית רוצה עוד? אבל אין, ולא אוהב/ת להצטלם? לא מת על זה אוהב/ת לקחת תמונות של אחרים? כה... את/ה שזופ/ה? לא ממש מתעצבנ/ת בקלות? כן התחלת שמועה על מישהו? לא יש לך קו טלפון משלך? לא יש לך בריכה פרטית? לא אחים ואחיות? יש מספיק מישהו שיחק בך? לא שיחקת במישהו? לא מסתדר/ת עם אמאבא? רוב הזמן איך את/ה מוציא/ה כעס? תלוי בסיטואציה ברחת פעם מהבית? לא פיטרו אותך? לא הייתה לך פעם עבודה? כן חולמ/ת בהקיץ? כן יש לך הרבה אקסים? לא קעקוע? אין של מה היית רוצה? אולי את ה-S של סופרמן (בכל זאת, סופרבוי...) איפה? לא יודע... מהם הפרחים המועדפים עלייך? אין היית כלב/ה בפומבי? לא את/ה חצופ/ה? כן זוכר/ת מתי הייתה המחמאה האחרונה שקיבלת? כן איך הפופיק שלך? בפנים את/ה גמיש/ה? לא ממש מה מספר המזל שלך? 4 (?) איך השיער שלך נראה עכשיו? קצר, קצת מבולגן תוכל/י להיות צמחוני/ת? לא איך את/ה נראה/ית? איך?
אם היית צריכ/ה, לאיזה צבע היית צובעת את השיער? חום תצא/י עם מישהו/הי צעיר/ה יותר? כן תצא/י עם מישהו/הי מבוגר/ת יותר? כן מתי השתכרת בפעם האחרונה? אף פעם מתי היה הדייט האחרון שלך? לא היה היו לך הפרעות אכילה? לא עדיין יש לך? לא כמה צלצולים את/ה מחכה לפני שאת עונה לטלפון? עד שאני מגיע אליו האם שחית בעירום? לא מתי? - למי את/ה דומה יותר, לאבא או לאמא? אבא בוכה הרבה? לא את/ה בוכה בשביל לצאת מצרות? לא אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה? שום חלק באיזה משפט את/ה משתמש/ת הכי הרבה בטלפון? "הלו" (?) את/ה רומנטי/ת? כה.. רדפו אחרייך שוטרים? לא מתי הייתה הפעם האחרונה שהקאת? לא זוכר במין השני, בלונדינים/יות או ברונטים/יות? ברונטיות, אבל אני מעדיף ברונטים
איך נראו הנעליים האחרונות שלבשת? כחולות מה צבע התחתונים שלך? שחור איזה מראה יש לחדר שלך? ירוק, מסודר איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו? אין מה השם שלך באיסיקיו? BizArrO איך את/ה מרגיש/ה עכשיו? פסדר מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה? לא זוכר עם מה את/ה ישנ/ה? בגדים האם הפיצו עלייך שמועה? לא תתחתנ/י בשביל כסף? לא במה את/ה נוהג/ת? בכלום את/ה ילד/ה של אמא או של אבא? לא מתי בפעם האחרונה בכית בבצפר? בכיתה... ג' (?) שעת סיום: 20:28

Nienna17

New member
אז אתה קורא סמוי..

אתה מוזמן לכתוב ולהגיב כמובן
- מקבלים כל אחד. האם אתה מתעניין בתחום? סתם אוהב להסתכל על ריטושים או שאתה מרטש בעצמך? וכמובן - איך הגעת אלינו?
.

Superboi

New member
אני מתעסק הרבה עם פוטושופ../images/Emo59.gif

בעצם הגעתי מפורום פוטושופ... אני יותר בקטע של עיצוב תמונות, אבל התחלתי ללמוד גם לרטש. ותודה על הקבלת פנים :] חח

../images/Emo192.gif השקעתי!

שעת התחלה: 20:38 שם: הדס תאריך לידה: 30/4 מין: XX גובה: 170 צבע עיניים: חום -ירוק משקל: אין לי שמץ מיקום: צפון איפה נולדת? חיפה נכשלת במקצוע? ערבית בצפר: ממזמן כבר לא מאוהב? כן חבר/ה? לא כרגע אם כן, שם? כמה זמן אתם ביחד? מה את/ה לובש/ת עכשיו? בגדים של חורף התאהבת פעם במורה? ממש לא אבל במדריך כן מעשן? NOP שותה? מים? בארועים כן סמים? לא מפלרטט? לפעמים צבע אהוב: כחול חיות אהובות: הסוס והכלב שלי סימני לידה: אין מישהו כיסח אותך מכות? לא מי החברים הכי טובים שלך? יש כמה חברות הכית מישהו? נתתי סטירה לבחור שדחף לי ידיים עם מי את/ה מדבר/ת הכי הרבה בטלפון? התמיכה של האינטרנט מישהו נתן לך סטירה? לא הרבה באינטרנט? יחסית ביישן/נית? ממש לא שונא/ת בצפר? אהבתי את החבר'ה פחות את הלימודים בוטח/ת באנשים? trust is earned, not given... שיקרת לחברים הכי טובים שלך? לא יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות? ברור תעשה/י צניחה חופשית? עשיתי אוהב/ת לרקוד? כן היית בחו"ל? בטח אוהב/ת לטייל? מאוד סילקו אותך מבצפר? פעם אחת אולי השעו אותך? לא היית רוצה לגור במקום אחר? כן את/ה מפונק/ת? קצת זרקו אותך? כן היית בהיי? באופן טבעי כן שתייה מועדפת: מים שותה פפסי? לא שותה מים? אלא מה? איזה משחת שיניים את/ה משתמש/ת? יש כמה יש לך פלאפון? כן למי יש לך כבוד? לאנשים כנים ואמיצים את/ה מודל לחיקוי? בחלק מהדברים כן מה את/ה לובש/ת הכי הרבה? מכנסי רכיבה איזה תכשיטים את/ה לובש/ת? הכל פירסינגים? היה בפופיק אבל אין היית רוצה עוד? כרגע לא אוהב/ת להצטלם? תלוי במצב רוח אוהב/ת לקחת תמונות של אחרים? כן את/ה שזופ/ה? לא משהו מתעצבנ/ת בקלות? רק על טיפשים התחלת שמועה על מישהו? לא יש לך קו טלפון משלך? כן יש לך בריכה פרטית? בטח ליד מגרש הגולף אחים ואחיות? יש כמה מישהו שיחק בך? אולי שיחקת במישהו? קצת מסתדר/ת עם אמאבא? חחח לא איך את/ה מוציא/ה כעס? כושר ברחת פעם מהבית? כן פיטרו אותך? כן הייתה לך פעם עבודה? כן חולמ/ת בהקיץ? הרבה יש לך הרבה אקסים? לא קעקוע? לא של מה היית רוצה? סוס איפה? אין לי מושג בגלל זה טרם בוצע מהם הפרחים המועדפים עלייך? כל פרח לבן היית כלב/ה בפומבי? לא את/ה חצופ/ה? קצת זוכר/ת מתי הייתה המחמאה האחרונה שקיבלת? היום? איך הפופיק שלך? טוב תודה... את/ה גמיש/ה? גופנית או באופי? גופנית כן מה מספר המזל שלך? 7 איך השיער שלך נראה עכשיו? אסוף תוכל/י להיות צמחוני/ת? הייתי רוב החיים איך את/ה נראה/ית? אחלה אם היית צריכ/ה, לאיזה צבע היית צובעת את השיער? לא הייתי צובעת תצא/י עם מישהו/הי צעיר/ה יותר? כן תצא/י עם מישהו/הי מבוגר/ת יותר? כן מתי השתכרת בפעם האחרונה? דיי ממזמן מתי היה הדייט האחרון שלך? תודה לאל לא היה היו לך הפרעות אכילה? אה? עדיין יש לך? אה? כמה צלצולים את/ה מחכה לפני שאת עונה לטלפון? הרבה האם שחית בעירום? כן מתי? כשהיה מישהו ששווה להתפשט לידו למי את/ה דומה יותר, לאבא או לאמא? לאף אחד, תמיד חושבים שאני מאומצת בוכה הרבה? לא את/ה בוכה בשביל לצאת מצרות? לא אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה? שאלה אכזרית, אצבע ברגל? באיזה משפט את/ה משתמש/ת הכי הרבה בטלפון? שלום אני לא יכולה לענות כרגע אנא השאירו הודעה ... את/ה רומנטי/ת? בסתר כן רדפו אחרייך שוטרים? לא מתי הייתה הפעם האחרונה שהקאת? מה? במין השני, בלונדינים/יות או ברונטים/יות? משיכה לבהירים איך נראו הנעליים האחרונות שלבשת? מגפי רכיבה~~~נועלים!! מה צבע התחתונים שלך? שחור איזה מראה יש לחדר שלך? מעוצב לפי פאנג שוואי איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו? כלום מה השם שלך באיסיקיו? לא משתמשת איך את/ה מרגיש/ה עכשיו? באסה של שבת בערב מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה? שבוע שעבר עם מה את/ה ישנ/ה? לבד כרגע מבחירה האם הפיצו עלייך שמועה? כן תתחתנ/י בשביל כסף? תלוי במה את/ה נוהג/ת? חחח תלוי את/ה ילד/ה של אמא או של אבא? יותר של אבא בהרבה מתי בפעם האחרונה בכית בבצפר? מה זה בצפר? שעת סיום: 20:48 - 10 דקות שלמות

lost green eyes

New member
../images/Emo68.gif יאללה גם אני

שעת התחלה: 21.16 שם: לינור תאריך לידה: 3.10.88 - היום אני בת 19 וחודש :) מין: בכיף גובה: 1.55 צבע עיניים: ירוקות משקל: 59 אני חושבת.. אולי קצת פחות מיקום: בלב שלו :).. איפה נולדת? רוסיה נכשלת במקצוע? בהרבה מהם. בצפר: סיימתי מאוהב? קצת :) חבר/ה? יש אם כן, שם? אה הכוונה היא לבן זוג.. אז לא אין :) כמה זמן אתם ביחד? פרודה כבר שלושה חודשים. מה את/ה לובש/ת עכשיו? מכנס טרנינג שחור וגופייה לבנה. התאהבת פעם במורה? נידלקתי מעשן? כן שותה? בסופ"ש סמים? לא מפלרטט? בהחלט :) צבע אהוב: ירוק, כתום, סגול חיות אהובות: כלבים, חתולים סימני לידה: יש איזה אחד קטן על הטוסיק.. ועל כף הרגל מישהו כיסח אותך מכות? לא מי החברים הכי טובים שלך? יש כמה.. :) הכית מישהו? כן בתור ילדה עם מי את/ה מדבר/ת הכי הרבה בטלפון? לא משוחחת הרבה בפון.. מישהו נתן לך סטירה? אוי כן חח הרבה באינטרנט? המון למען האמת ביישן/נית? לא כל כך שונא/ת בצפר? אף פעם לא ממש שנאתי.. פשוט לא חיבבתי יותר מדי.. בוטח/ת באנשים? לא בכולם. שיקרת לחברים הכי טובים שלך? לצערי כן. לא מתכוונת לחזור על כך בשנית יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות? כן תעשה/י צניחה חופשית? בכיף אוהב/ת לרקוד? אוהבת היית בחו"ל? המון אוהב/ת לטייל? כמה שיותר סילקו אותך מבצפר? כמעט השעו אותך? אכן היית רוצה לגור במקום אחר? טוב לי בארץ.. אז לא. לא כרגע בכל אופן את/ה מפונק/ת? לא יתר על המידה זרקו אותך? לא היית בהיי? לא מסמים. שתייה מועדפת: מים מנרלים, וויסקי שותה פפסי? לא שותה מים? הרבה איזה משחת שיניים את/ה משתמש/ת? קולגייט יש לך פלאפון? אפילו 2 למי יש לך כבוד? לכל בנאדם שנותן לי את/ה מודל לחיקוי? לא שאני יודעת מה את/ה לובש/ת הכי הרבה? גופיות סבא איזה תכשיטים את/ה לובש/ת? שרשראות פירסינגים? בפופיק היית רוצה עוד? יכול להיות... אוהב/ת להצטלם? אוהבת אוהב/ת לקחת תמונות של אחרים? כן :) את/ה שזופ/ה? לאא מתעצבנ/ת בקלות? לא כל כך.. אני בנאדם די רגוע התחלת שמועה על מישהו? לא יש לך קו טלפון משלך? לא יש לך בריכה פרטית? לא אחים ואחיות? גם לא מישהו שיחק בך? יתכן שיחקת במישהו? לא מסתדר/ת עם אמאבא? כן איך את/ה מוציא/ה כעס? יוצאת לטייל עם עצמי או ישנה. ברחת פעם מהבית? לא פיטרו אותך? לא הייתה לך פעם עבודה? כן חולמ/ת בהקיץ? לעיתים.. יש לך הרבה אקסים? יש מספיק. קעקוע? לא של מה היית רוצה? לא חושבת שהייתי רוצה. איפה? -- מהם הפרחים המועדפים עלייך? ורדים אדומים. היית כלב/ה בפומבי? כן את/ה חצופ/ה? לא כל כך :) זוכר/ת מתי הייתה המחמאה האחרונה שקיבלת? זוכרת.. איך הפופיק שלך? מקושט בפירס את/ה גמיש/ה? יחסית למישהי שלא מתעמלת אז כן מה מספר המזל שלך? נידמה לי 8 איך השיער שלך נראה עכשיו? ניראה מצויין תוכל/י להיות צמחוני/ת? לא איך את/ה נראה/ית? חביב + אם היית צריכ/ה, לאיזה צבע היית צובעת את השיער? לא הייתי צובעת.. אוהבת מאוד את הבלונד שלי תצא/י עם מישהו/הי צעיר/ה יותר? סביר מאוד להניח שלא תצא/י עם מישהו/הי מבוגר/ת יותר? כן מתי השתכרת בפעם האחרונה? לפני שבוע בדיוק. מתי היה הדייט האחרון שלך? דייט? ואוו.. מלא זמן שלא יצאתי לדייטים. היו לך הפרעות אכילה? לא עדיין יש לך? חלילה. כמה צלצולים את/ה מחכה לפני שאת עונה לטלפון? לא סופרת :O האם שחית בעירום? שחיתי מתי? לפני כמה חודשים.. 4-5 למי את/ה דומה יותר, לאבא או לאמא? אמא בוכה הרבה? לא את/ה בוכה בשביל לצאת מצרות? פעם הייתי :) אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה? אומאיי... איזה מן שאלה זו? /: באיזה משפט את/ה משתמש/ת הכי הרבה בטלפון? "וואלה מה את אומרת" :) את/ה רומנטי/ת? יכולה להיות :) רדפו אחרייך שוטרים? אוי כן חחחחחח מתי הייתה הפעם האחרונה שהקאת? לפני חודש אני חושבת.. יתר אלכוהול עשה לי רע במין השני, בלונדינים/יות או ברונטים/יות? לא ממש משנה לי.. איך נראו הנעליים האחרונות שלבשת? נעלי בית של ארנב :) מה צבע התחתונים שלך? לבן איזה מראה יש לחדר שלך? חמים ונעים איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו? נאדה מה השם שלך באיסיקיו? crazy blonda‎ (ממש עכשיו בדקתי.. לא מישתמשת בתוכנה) איך את/ה מרגיש/ה עכשיו? מצויין. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה? לפני שבוע.. מסיבת טראנס אקוסטית מדהימה עם מה את/ה ישנ/ה? לבדי האם הפיצו עלייך שמועה? כן תתחתנ/י בשביל כסף? לא במה את/ה נוהג/ת? לא נוהגת את/ה ילד/ה של אמא או של אבא? לא זה ולא זה... מתי בפעם האחרונה בכית בבצפר? לא זכור לי שאי פעם בכיתי בבצפר.. שעת סיום: 21.28

smady by

New member
שלי... (רגע לפני הסגירה הגדולה בבסיס...)

שעת התחלה: 21:39 שם: סמדר תאריך לידה: 21/6/88 מין: נקבה גובה: 1.72 צבע עיניים: חום משקל: 58 מיקום: מושב בדרום איפה נולדת? בית חולתים קפלן
נכשלת במקצוע? לא נראה לי... בצפר: ? איזו מין שאלה זו? , אני בצבא... מאוהב? כן
חבר/ה? כן
אם כן, שם? אלונצ'יק! כמה זמן אתם ביחד? שנה וארבע מה את/ה לובש/ת עכשיו? גופיה ומכנסיים קצרים התאהבת פעם במורה? לא מעשן? לא שותה? לא יוצא לי... סמים? בחיים לא! מפלרטט? אולי *עושה עיניים למחשב* צבע אהוב: סגול חיות אהובות: כלבים, דולפינים, סוסים סימני לידה: אחד ממש מעל התחת...
מישהו כיסח אותך מכות? לא.. אבל ניסו
מי החברים הכי טובים שלך? אם אני אגיד שמות אתם תכירו?
הכית מישהו? הרבה פעמים.. בעיקר את אח שלי הקטן, ואת חבר שלי
עם מי את/ה מדבר/ת הכי הרבה בטלפון? עם החבר מישהו נתן לך סטירה? אמממ... לא... נראה לי... הרבה באינטרנט? כשיש זמן (פעם הרבה עכשיו מעט) ביישן/נית? לא שונא/ת בצפר? לא בוטח/ת באנשים? תלוי במי... שיקרת לחברים הכי טובים שלך? למטרות טובות... יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות? אמממ...... לא נראה לי תעשה/י צניחה חופשית? לא אוהב/ת לרקוד? לא היית בחו"ל? יאפ
אוהב/ת לטייל? כן סילקו אותך מבצפר? לא השעו אותך? לא משעים כמעט אף אחד.. בגלל זה אנשים אונסים אחד את השני בביצפר הישן שלי
היית רוצה לגור במקום אחר? לא את/ה מפונק/ת? לא זרקו אותך? לא היית בהיי? מסמים לא... שתייה מועדפת: ייגר, בטרשוט, אייריש קרים, קוקטלים עם שמנת שותה פפסי? לא שותה מגוז בכלל... שותה מים? חחחח אני מכירה רק אדם אחד שלא והוא ממש מיוחד... איזה משחת שיניים את/ה משתמש/ת? קולגטס, למרות שאני לא בעד שימוש בבע"ח למטרות קוסמטיקה
יש לך פלאפון? יאפ
למי יש לך כבוד? לאלעד... את/ה מודל לחיקוי? נראה לי... מה את/ה לובש/ת הכי הרבה? מכנסיים מתרחבים איזה תכשיטים את/ה לובש/ת? טבעות קלטיות ועגילים רגילים פירסינגים? היה לי בגבה עד לצבא, 2 חורים בכל אוזן, הרחבה של 3 מ"מ... היית רוצה עוד? כן אוהב/ת להצטלם? אממ.. איפשהו באמצע... אוהב/ת לקחת תמונות של אחרים? כן! את/ה שזופ/ה? חחח ממש לא לצערי! מתעצבנ/ת בקלות? בדר"כ כן... התחלת שמועה על מישהו? לא... יש לך קו טלפון משלך? לא יש לך בריכה פרטית? לא! חח הלוואי! אחים ואחיות? 2 אחים מישהו שיחק בך? כן שיחקת במישהו? לא מסתדר/ת עם אמאבא? כן איך את/ה מוציא/ה כעס? בהתפרצויות פתאומיות ברחת פעם מהבית? כן פיטרו אותך? עדיין לא...
הייתה לך פעם עבודה? כן חולמ/ת בהקיץ? כן יש לך הרבה אקסים? לא קעקוע? אחד ברגל של מה היית רוצה? טרייבל שאני עיצבתי איפה? בעורף מהם הפרחים המועדפים עלייך? אין היית כלב/ה בפומבי? אמממ... לא נראה לי את/ה חצופ/ה? כן - לאנשים שאני שונאת (כשאני רוצה) זוכר/ת מתי הייתה המחמאה האחרונה שקיבלת? אתמול איך הפופיק שלך? מושלם!
(
) את/ה גמיש/ה? כן יחסית לאחת שלא מתאמנת בכלל מה מספר המזל שלך? 21 איך השיער שלך נראה עכשיו? מעולה
מתולתל וצבוע לחום הטבעי שלו תוכל/י להיות צמחוני/ת? לעולם לא אוכל למרות שאני רוצה איך את/ה נראה/ית? טוב? אם היית צריכ/ה, לאיזה צבע היית צובעת את השיער? אם לא הייתי בצבא ולא היתה לי מגבלה של כסף - לאדום היפה והישן שלי!
תצא/י עם מישהו/הי צעיר/ה יותר? לא תצא/י עם מישהו/הי מבוגר/ת יותר? כן מתי השתכרת בפעם האחרונה? לפני כמה חודשים... שנה אולי... מתי היה הדייט האחרון שלך? לפני... חצי שנה? היו לך הפרעות אכילה? לא עדיין יש לך? לא כמה צלצולים את/ה מחכה לפני שאת עונה לטלפון? מתי שאני מגיעה לטלפון אני עונה האם שחית בעירום? כן מתי? לפני כמה שנים למי את/ה דומה יותר, לאבא או לאמא? הכל לאמא חוץ מהשיער המתולתל שלי שהוא של אבא... בוכה הרבה? כן את/ה בוכה בשביל לצאת מצרות? לא אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה? שד באיזה משפט את/ה משתמש/ת הכי הרבה בטלפון? תלוי אם מי אני מדברת... את/ה רומנטי/ת? לא רדפו אחרייך שוטרים? חחח לא! מתי הייתה הפעם האחרונה שהקאת? לפני 3 שנים בפורים במין השני, בלונדינים/יות או ברונטים/יות? בלונדינים גלוחי ראש (אני לא בעד נאציזם! זה פשוט מראה יפה...
) איך נראו הנעליים האחרונות שלבשת? כמו ואנס מדהימות! מה צבע התחתונים שלך? ירוק צבאי איזה מראה יש לחדר שלך? סגול גותי רומנטי איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו? עגילים מה השם שלך באיסיקיו? סמדי ביי איך את/ה מרגיש/ה עכשיו? חרא.. (הכלבה שלי מתה) מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה? לפני כמה שבועות עם מה את/ה ישנ/ה? בובה של פינגווין האם הפיצו עלייך שמועה? לא שאני יודעת תתחתנ/י בשביל כסף? לעולם לא במה את/ה נוהג/ת? בלייזר את/ה ילד/ה של אמא או של אבא? אבא מתי בפעם האחרונה בכית בבצפר? כיתה י"א שעת סיום: 21:53

just טלוש

New member
יאלה!:)

שעת התחלה: 21:58 שם: טל,עז[
],טלקובי[והמבין יבין,מיכאל מיכאל איפה אתה] תאריך לידה: 15.10, היה החודש
זאת אומרת,חודש שעבר
נובמבר ריין,נכנס:) מין: נקבהD: גובה: O0 לא כזו גבוהה האמת צבע עיניים: חומות:) משקל: בנורמה
נכשלת במקצוע? אהא בצפר: שחן אהרוני לומד בו!!!!11
[הפאקציות,משתלטת.] אל תתלהבו,אין כל כך ממה מאוהב?אפשר להגיד חבר/ה?אין
אם כן, שם? כמה זמן אתם ביחד? מה את/ה לובש/ת עכשיו?
מנסים להתחיל איתי פה? התאהבת פעם במורה? חחחחחחחחחחח יואו!!!! השאלה הזאת בשבילי!!!
אממ וכן! אני מאוהבת במורה שלי! לעיצוב!
תשאלו את מיכאל,מסכן,שיגעתי אותו
מעשן? לא שותה? לעתים סמים? NO מפלרטט? אולי צבע אהוב: שחור, לבן,סגול חציל[וכן,עוד לפני שהוא נכנס "לאופנה"
!!!] חיות אהובות: חתולים,כלבים:) סימני לידה: חח יש לי איזה אחד קטן על הזרוע מישהו כיסח אותך מכות? לא מי החברים הכי טובים שלך? יש לי אחת יחידה ואהובה3> הכית מישהו? אף פעם לא ברצינות
עם מי את/ה מדבר/ת הכי הרבה בטלפון? חברה שלי חח מישהו נתן לך סטירה? כן הרבה באינטרנט? אפשר להגיד ביישן/נית?כן שונא/ת בצפר? לא!! כי יש לי את המגמה הכי מדהימה בעולם+מורה למתמטיקה מלך
בוטח/ת באנשים? כשיש את הסיבה הזו לבטוח בהם אז כן. שיקרת לחברים הכי טובים שלך? לצערי,אבל בקטנה. יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות? אהמ,כן
תעשה/י צניחה חופשית? אולי אולי אוהב/ת לרקוד? אכן:) היית בחו"ל? לא אוהב/ת לטייל? מאוד. סילקו אותך מבצפר? לא השעו אותך? לא היית רוצה לגור במקום אחר? לא נראה לי את/ה מפונק/ת? לא זרקו אותך? כן היית בהיי? היי טבעי
מלא פעמים שתייה מועדפת: תלוי איזה סוג שתייה שותה פפסי? כשיש חח שותה מים? כן איזה משחת שיניים את/ה משתמש/ת? קולגייט יש לך פלאפון? אהא למי יש לך כבוד? לכל מי שראוי לכבוד הזה ממני
את/ה מודל לחיקוי? מישהי אמרה לי את זה פעם...אבל לא חושבת מה את/ה לובש/ת הכי הרבה? טישרטס עם הדפסים מגניבים כאלה איזה תכשיטים את/ה לובש/ת? תכשיטים=עוד אחת מהאהבות הכי גדולות שלי... ואממ מלא טבעות[לפעמים על יד אחת 4 או 3] שרשראות מדי פעם.. פירסינגים? לא היית רוצה עוד? אוהב/ת להצטלם? כן,חבל מאוד שאני לא פוטוגנית אוהב/ת לקחת תמונות של אחרים? תלוי איזה תמונות את/ה שזופ/ה? לא
מתעצבנ/ת בקלות? כשיש סיבה אז כן. התחלת שמועה על מישהו? לא יש לך קו טלפון משלך? לא יש לך בריכה פרטית? לא אחים ואחיות? כן מישהו שיחק בך? לא שיחקת במישהו? לא מסתדר/ת עם אמאבא? ככה ככה איך את/ה מוציא/ה כעס? בעצבים?
בדר"כ לא משתדלת להוציא כעס יותר מדי.... ולכן בלילה אני מתחילה לבכות.אז זה סוגשל שחרור בשבילי ברחת פעם מהבית? לא פיטרו אותך? לא הייתה לך פעם עבודה? כן:) חולמ/ת בהקיץ? משהו כזה. יש לך הרבה אקסים? בכלל לא קעקוע? אין של מה היית רוצה? של קובי![חחחח מיכאל סתם אל תקח ברצינות!
] איפה? איפשהו
מהם הפרחים המועדפים עלייך? רוזס. היית כלב/ה בפומבי?
לא את/ה חצופ/ה? לא זוכר/ת מתי הייתה המחמאה האחרונה שקיבלת? אממ,כן:) איך הפופיק שלך? חמוד
את/ה גמיש/ה? לא מה מספר המזל שלך? 4 איך השיער שלך נראה עכשיו? בסדר גמור.התחלתי לחבב אותו ממש תוכל/י להיות צמחוני/ת? לא חושבת,אבל אני גם לא אחת כזו שאוכלת בשר..בדר"כ רק עוף איך את/ה נראה/ית? שאלה מטומטמת האמת אם היית צריכ/ה, לאיזה צבע היית צובעת את השיער? צריכה? אממ אז לצבע שאני רוצה לצבוע מתישהו,שחור סגלגל כזה.
תצא/י עם מישהו/הי צעיר/ה יותר? לא תצא/י עם מישהו/הי מבוגר/ת יותר?
מתי השתכרת בפעם האחרונה? לא השתכרתי אף פעם ממש.רק הייתי קצת מסובבת וצחקנית מתי היה הדייט האחרון שלך?
היו לך הפרעות אכילה? לא עדיין יש לך? לא כמה צלצולים את/ה מחכה לפני שאת עונה לטלפון? לא מחכה האם שחית בעירום? לא מתי? למי את/ה דומה יותר, לאבא או לאמא? אמא בוכה הרבה? אכן את/ה בוכה בשביל לצאת מצרות? לא
אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה? אף!
באיזה משפט את/ה משתמש/ת הכי הרבה בטלפון? "אוף אני רוצה לראות את קובי" "אוף אני עייפה"
עכשיו מישהו יקום ויגיד "אישונת ישנונית" את/ה רומנטי/ת? מאוד. רדפו אחרייך שוטרים? לא חח מתי הייתה הפעם האחרונה שהקאת?
לא זוכרת,אבל הפעם האחרונה שהייתי חולה..לא לפני הרבה זמן. במין השני, בלונדינים/יות או ברונטים/יות? מה זה משנה לי
איך נראו הנעליים האחרונות שלבשת? אולסטאר .. מה צבע התחתונים שלך? שחורות איזה מראה יש לחדר שלך? קלאסי.פרקטי כזה
איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו? שרשרת זהב שתמיד עלי וזהו מה השם שלך באיסיקיו? טלוש או משהו חח איך את/ה מרגיש/ה עכשיו? מצב רוח די מעודד מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה? לפני שנים שנים שנים. לא חובבת מסיבות במיוחד
עם מה את/ה ישנ/ה? כרית ושמיכה? האם הפיצו עלייך שמועה? כן תתחתנ/י בשביל כסף? לא במה את/ה נוהג/ת? את/ה ילד/ה של אמא או של אבא? של אמא מתי בפעם האחרונה בכית בבצפר? כשהמורה החצופה שלי להיסטוריה אמרה לי שכתבתי שטויות.ולאחר מכן התנצלה וחזרה בה 80 פעם כדי שלא יגידו שהיא רעה
אבל למזלי כל הכיתה קמה ובאה לקראתי
ובעצם טעיתי רק בטענה אחת בסיכום!!!![מפגרת.מורה מפגרת] שעת סיום: 22:11

למעלה