כל ענייני האתר ה"רשמי" - לכאן

Lilo093

New member
../images/Emo70.gif../images/Emo41.gifכנסו../images/Emo70.gif כנסו../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif חשוב ביותר../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

לצערי הרב ההופעה כבר באמת מאחורינו, אבל זה לא אומר שצריך להפסיק עם העצומות , ואפילו אחרי שביל בכבודו ובעצמו הבטיח שזאת לא הייתה ההופעה האחרונה שלהם בישראל, צריך לגרום להם להופיע אצלנו שוב כמה שיותר מהר!! הלהקה חשובה לי באופן אישי, ובתור אחת שהייתה בהופעה והיתחרפנה שם יותר מכולם, אני מאוד רוצה שהם יבואו שוב, כדי להבטיח שההופעה שהייתה לא תהיה חוויה חד- פעמית! אז אם אתם חושבים כמוני, כנסו לאתר הרשמי של TH בארץ, http://tokiohotel.co.il/ ותראו שגם לכם אכפת, וגם אתם דורשים עוד הופעה!

Lilo093

New member
../images/Emo70.gif../images/Emo41.gifבהקשר להודעה הקודמת שלי... כנסו../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

תראו........... הבנתי שלפי כל התגובות שכתבתם להודעה שלי, האתר ה"רשמי" כמו שאמרתם קצת התחיל לצלוע בזמן האחרון.......... בסדר, אני לא יכולה להכחיש, ולהגיד שזה לא נכון, טוב, הוא באמת איכזב את כולנו עם הידיעה על ההגעה של TH לשדה התעופה, והביטול בסוף של המעריצים שם......... וגם עם החולצות של ההופעה....... אני יכולה להגיד שציפיתי ליותר........ העיצוב היה ממוצע.......... אבל בכל מקרה, אני אישית נורא נעלבתי ובעיקר כעסתי שה"כותבות" של האתר חשבו יותר על עצמן ולא כל אלפי המעריצים האחרים שרק רצו לראות אותם, ואם יהיה סיכוי אפילו לצלם אותם, או לקבל מהם חתימה......... למי לא היו את אותם התקוות?? אבל, באמת........ זה לא כאילו שחסרים אתרים אחרים לTH יש אלפי אתרים אחרים שגם בהם אפשר להשפיע, אפילו קצת....... וגם תמיד אפשר לפתוח אתר רשמי חדש, אם יש מספיק אנשים שמתלוננים על הנוכחי......... אתם מוזמנים להגיב.............. כי כמו שביל אמר, וזה ציטוט מההופעה בארץ (מגרמנית): "כל אחד מכםהוא מיוחד בפני עצמו" ואני לא כל כל מתנגדת למה שהוא אמר......... אז לפני שאתם מגיבים, תחזרו כמה פעמים על המישפט הזה בראש, כי הוא באמת יכול להועיל..........

keren eckshtein

New member
אני מבינה אותך , אבל

אני מכירה עוד הרבה אתרים ובלוגים . שהרבה יותר משפיעים מ"האתר הרישמי" שד"א מי קבע שהוא רישמי ? ולהגיד לך את האמת , לא קשור לאביב וליטף . אתמול נכנסתי בסך הכל בפעם השנייה שלי לאתר כי אני אומרת את האמת , אני לא יודעת , אני רגילה לאתרים אחרים שיש להם הרבה יותר מידע . אז אני מצטערת .. ובקשר לעצומות אני יגיד שוב הן סתם מעמיקות . תנו להם לעבור את המסע ההופעות שלהם בשקט . שהם יתחילו במסע הופעות חדש [ הם אמרו ] שהם יבואו .

Bill Kaulitz 89

New member
כנסו בנות! - את עניין אביב וליטף צריך לפתור!

תשמעו. ותקראו בבקשה.. זה לא רק הקטע ש " עזבו זה קרה " והם יבואו שוב. מאיפה את יודעת אם הם יבואו שוב? אני התאכזבתי מאותו רגע שמה שקרה קרה. התאכזבתי מאביב וליטף. ומה - " האתר הרשמי " שאני לא יודעת עד כמה הוא כ"כ רשמי. פעם הייתי נכנסת כל יום ועכשיו אחרי ההופעה אני לא נכנסת יותר. המידע שם לא עדכני בכלל. והמנהלות בכלל לא משהו. אני מודה - אני לא מהאנשים שמחבבים אותם. הם ממש ילדות של אבא שברגע האמת - חושבות רק על עצמן. אני אישית התאכזבתי שמתי שהיה צריך ללכת למפגשים והכל אז מבחינתן, הכל התבטל. ולמה ?! כדי שהן יהיו לבד ?! אלוהים איזו אכזבה!!! ומעניין שבכל מה שהיה בשדה תעופה, במלון, וגם בהופעה עצמה, הם היו שם ! למרות שהם סיפרו לכולם סיפורים על שהכל התבטל ! יש להן פרוטקציות לפגוש אותם .. ללכת מאחורי הקלעים.. ותאמינו לי שאני לא אתפלא אם מחר תיהיה כתבה שהם ישנו איתם במיטה של ט"ה במלון ! אבל איך זה תמיד שהן בעיתונים? ולהם קורה דברים כל הזמן הם הם והם ! אנא ערף מה הם עשו ?! ואני לא מתביישת להגיד את זה בפורום, אני גם לא מתביישת להגיד להן את זה בפנים ! מה הם תופסות מעצמן ?!?!?! - הראשונות ששמעו את ט"ה ? שהביאו את המוזיקה שלהן לארץ ? מממש = ל א = חמודות אתן טועות ! - אלו שהביאו אותן לארץ ? טחחח חמודות אם אנשים לא היו חותמים אז גם הם לא היו מגיעים , תבינו כל אחד תרם ת'חלק שלו ולהגיד שבזכותן הם באו לארץ ? ש ק ר . אישית? הם כבר העלו לי ולהרבה בנות ת'עצבים כבר. לא יודעת מה איתכם.. כל אחד ודעתו. תגיבו ^^

TaaaaaaaaaaL

New member
../images/Emo45.gifמסכימה איתך אבל..

אי אפשר להגיד שהן לא עשו הרבה בשביל להביא אותם, כי הן כן עשו וצריך להגיד להן תודה רבה עלזה! אבל זה באמת היה דחוה מצידן לגביי השדה תעופה.. הייתי יכולה להיות שם אני גרה 2 דקות משם!! ובאמת צריך לעשות עם זה משו.. לאדעת מה.. אבל משו!!

Bill Kaulitz 89

New member
טלוו'ש כנסי :)

שמעי .. אני לא יודעת מה הן עשו שאני לא עשיתי, אבל מה שתגידי, שוב. כל אחד ודעתו. ואני אומנם גרה רחוק. אני גרה בחיפה. אבל בכל מקרה אם היו אומרים שיש מפגש והכל, הייתי אורזת את עצמי ומטיסה את עצמי ולשדה תעופה XD

florit11

New member
*לא קשורה*

גם אתן לא בבית הספר? יאי! *קשורה* גם אני קצת התעצבנתי, אפילו שברור לי שלא הייתי עפה לשדה התעופה בשתיים בצהריים, בשביל לראות את טוקיו הוטל. אבל מאוד התעצבנתי, כי אם הייתי יודעת שיהיו שם מלא מעריצים- הייתי בטוחה שטוב ללהקה. אני חושבת שצריך לסדר איתן ת'עניינים, בלי קללות, לשלוח להן אימייל או משו, לדבר איתן איכשהו. ולא לעשות נגדן עצומות. כאילו מה? הן אמורות לקבל ת'עצומה ולהיעלם? =/

crazysapir

New member
נמה את אומרת?זה ממש אל נכון הם לא עשו כלום!

את ידועת מי באמת עשו שהם צריכות את הקרדיטים: אן לרה ענת קאסי וכו'..אני לא יפרט אבל זה בחורה של כמה בנות והם צריכות את הקרדיטים!! הם אגב גם פתחו תעצומה העובדה שיש להם אתר[לא רשמי!!] לא הופך שהם עשו משו אבלך את ידועת מה.. בעצם הם כן עשו לפתוח אתר זה גם משו...אבל כל הקטע של ההגעה של טקויו הוטל באמת! זה לא קרדיטים להם...

crazysapir

New member
תראי את ההודעה שכתבתי שנושא זה

סתכלי בהמשך השירשור להודעה זו!

מה שנותר לי זה רק להסכים איתך \:

ואני לא אומרת את זה בשמחה גדולה, כי לפחות אם הן רוצות לקחת לעצמן את התואר של מנהלות האתר הרישמי הן היו צריכות לתכנן הכל בצעד אחד קדימה, ולא חמישה צעדים אחורה, כי תראו מה קרה בסוף מכל זה.

crazysapir

New member
זה לא האתר הרשמי מתי תבינו!האתר הרשמי באמת כר

כרגע בבניה!! האתר www.tokiohotel.co.il הוא אל האתר הרשמי תבינו כבר!!! זה 2 בנות שקנו אתר ובגלל שהוא co.il החליטו שהוא הרשמי הוא בכלל לא רשמי!! כל אדם יכול לפתוח אתר כזה ולשם כסף כמבן האתר הרשמי באמת !! עם גורמים חיצונים הוא - והוא כרגע בבניה!!
ואני חלק מהצוות שלו ^ ^

LiHiLuSh

New member
יאיא חיחי שלחי לי קישור אחר כך

וכן שמעתי עליו וראיתי את השם ספיר וישר חשבתי עלייך יא ומדליק זאת באמת את

LiHiLuSh

New member
חח כן אני יודעת שהוא בנייההה

ואני בעוד פורום חשוב של טוקיו הוטל אז שם רשמו לנו ושצריכים מתרגמנים והוכל ^^

Lilo093

New member
OK, צדקתם לגבי האתר... ועכשו מה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

תראו, אני כתבתי את ההודעה הזאת.......... והבנתי שאתן באמת צודקות.......... אפילו סיפרתם לי עוד כל מיני דברים שלא ידעתי על האתר.........
~~~~~~ אז למה לא ניפתח אתר חדש
שיהיה רשמי? ויהיה אפשר לעדכן אותו כל יום? זה יכול לצאת ממש יפה! ונוכל לשלוח עוד כל מיני קלטות, ( טוב, אחרי שהסיבוב הופעות שלהם יגמר, כמו שאמרתן....) ונראה להם שבאמת אוהבים אותם כאן, וההופעה החד- פעמית הזאת, באמת שינתה! לא חיים של בנדם אחד, של לפחות 3,000 מעריצים
וזה לא קצת! רק חבל שהמקום היה קטן ולא כל שאר המעריצים יכלו גם כן לבוא, אבל בסוף לא בדקו בכלל כרטיסים..... מי היה מאמין?? אז......... אם יש לכם הצעות אחרות, תציעו, הם יתקבלו בשמחה! טוב......... תגיבו ~~~~~~ תראו, גם יש לי שאלה אישית........... אם הייתם מגלים שמישו שאתם מאוד מחבבים+ הוא הומו, מה הייתם עושים
זה לא שאני לא תומכת בו, להפך
אבל זה מתחיל לגרום לכם להיסתכל בו בצורה שונה........... וזה קצת עצוב.......
אז......... מה אני עושה
אני אשמח אם יהיו לכם עצות, כי זה בדיוק מה שאני צריכה
אז לסיום, Tokio Hotel Rocks
Bill~~~~ Ich Liebe Dich Fur Immer * אם יש לכם עוד כל מיני תגובות, אתם מוזמנים לשלוח אותם לדוא"ל שלי: [email protected] END.

Bill Kaulitz <333 U 4 Ever
:Bill~~~~~ U wrote this song, so please, help me Come and rescue me I’m burning can’t you see Come and rescue me Only you can set me free Come and rescue me Rescue me Rescue me
bill .k.~~~~ ich liebe dich fur immer​

crazysapir

New member
כתבתי בקשר לאתר הרשמי והוא בבניה וקשר למה שכת

בת: אני מבינה אותך, בסה"כ זה קצת מוזר בהתחלה , אבל בסה"כ הוא לאדם שונה הוא בסה"כ נמשך לגברים, זה מוזר בבהחלה אבל תקבלי את זה ואל תסתכלי עליו כאחד שונה, הוא בסה"כ אותה בנאדם כמו שהוא תיד היה עוד לפני שידעת שהוא הומו, לפי דעתי פשוט [וכמה שזה קשה ואני במיהנ] תמשיכי להתנהג אותו דבר לפחות תשתדלי אל תראי לו שזה משפיע עלייך ואפילו תדברי איתו על זה... ^ ^

rocket

New member
למה צריך *עוד* אתר?

סתם בשביל הקטע של הלפתוח? יש כבר את הבלוג הממש טוב שמעדכן קבוע, יש מספיק אתרים .. למה צריך עוד?

למעלה