כל ענייני האתר ה"רשמי" - לכאן

Ich liebe T H

New member
../images/Emo203.gifחחחחחחחחחחחחח אבל הבלוג עצמו ממש עלוב

=[ והתגובות קורעות אחת אחת

dorkiflitz

New member
עזבי שהבלוג עלוב.. זה ממש משעשע אותי!!

זה כל כך מגיע להן.. ואכן כל תגובה שם מצחיקה אש! במיוחד של הלילוווש הזאת שמקללת כל הזמן XD

keren eckshtein

New member
חלאס עם העצומות האלו .

הם הבטיחו שהם יבואו , לא צריך להעמיק עליהם . קודם כל יוציאו את הדיסק ולאחר מכן נבקש מהם לבוא . ותאמינו לי אני חושבת שלא נצטרך בכלל לבקש מהם שהם יפתחו סיבוב הופעות חדש עם אלבום חדש הם יבואו . לעזעזל חלאס עם העצומות האלו

LiHiLuSh

New member
נכון גם אני אמרתי את זה אבל המשיכו עם הכול

אז הפסקתי להגיב לזה בכלל

Fall Out Liel

New member
כנסו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!../images/Emo168.gif

למישהו יש תמונה של החולצה של טוקיו של ישראל שחילקו בהופעה?? זה ממש חשוב!

Rukia nik

New member
אתם סתם מלחיצים אותם עם כל העצומות האלה!

הם אמרו שהם יבואו, אתם לא סומכים עליהם? אני אישית סומכת עליהם!

ElinorLahav

New member
מסכייימה עם קרן היפה ../images/Emo9.gif

וחוץ מזה כבר דנו בנושא הזה ! למה לפתוח עוד הודעה על זה ?!?! :| (תגידו מישו קיבל כבר את הפרסים האלה מהתחרות שירים הזאת ?!)

N i t z a n 42

New member
אוי תעשו טובה ואל תשלחו תעצומה הזאת! תסגרו או

תסגרו אותה!** באמת זה רק יעשה נזק ,הכל בסדר הם הבטיחו שהם יבואו! תחכו קצת בסבלנות! אל תיהיו קרציות! הם בעצמם אמרו שהם יבואו שוב! יותר מזה?! תחכו קצת בסבלנות, הם יוציאו אלבום חדש ויקבעו סיבוב הופעות נוסף ואל תדאגו אנחנו ניהיה שם! אין סיבה שלא! אל תחתמו שם ואל תשלחו את זה! פשוט תסגרו תעצומה המיותרת והמטומטמת הזאת! זה רק יעיק ויצור רושם שאנחנו מטומטמים כי בלי קשר מתכננים להגיע שוב העצומה הראשונה היתה כדי שהם ידעו שיש פה מעריצים ויבואו להופעה וזה הצליח! מעכשיו שהם יודעים אין צורך בעצומות נוספות! והם יבואוווו שובב עכשיו ,אם הבנתי נכון ,אביב וליטף מארגנות אתזה? אם כן, זה מסביר ת'טמטום! הם רק רוצות שעוד פעם יגידו שהם באו בזכותם(מה שהכי לא נכון בעולם!)

למעלה