כל ענייני האתר ה"רשמי" - לכאן

אליתיאה

New member
לא דיברתי על לשכוח.

לא על להשלים ולא על לשכוח. זה לא אנושי, לשכוח. רק על לא לתת לשנאה להתפרץ ככה, לא לתת לה להרוס את האווירה כאן וללכד את כולן סביב "כולנו אוהבות את טוקיו הוטל ושונאות את אביב וליטף". המטרה היא לאהוב את טוקיו הוטל, ואלמנט השנאה פשוט מכביד והורס - לכן ולהן.

Bill Kaulitz 89

New member
נשמה הן אפילו לא באו לבקש סליחה !

זה אלמנט פשוט ואנושי שקצת מקל על כל השנאה שכאן - סליחה. פשוט וקל ! תביני יש פה בנות פגועות . חוץ ממני, כן? כמו אן ולרה. שבאמת עשו משהו ואביב וליטף השתמשו בהן עד הרגע האחרון, ותקעו להן סכין בגב בשניה האחרונה. להן ולכל המעריצות שהיו איתן לאורך כל הדרך. הם פשוט היו מגעילות כ"כ שראו תהילה ותהילה ורק על עצמן חשבו. פתאום הם הביאו את ט"ה לבד לארץ. פתאום הם עשו הכל ורק להן יש פרוטקציות. ואישית? זה מגעיל ! בואי אני אתן לך דוגמא.. זה כמו מפורסם שהופך מאיש פשוט ליהיות מפורסם. ושוכח את כל האנשים שעזרו לו לאורך כל הדרך. מה נראה לך שהאנשים מרגישים כלפיו עכשיו? חוץ מאכזבה? אין טיפת שנאה לדעתך? לדעתי יש. והמון.

אליתיאה

New member
אני יודעת בוודאות שהן ניסו להסביר.

וציטוט (לא אגיד של מי כי לא ביקשתי את רשותה ואני קנאית בעניין הזה, אבל תאמינו לי שעליה אתן כן סומכות): "האמת שלליטף ואביב היו הזמנויות להסביר אבל אף אחד והן ניסו לעשות זאת אבל אף אחד לא הקשיב." (אל תקראו את זה בקונוטציה שלילית בכלל. זה חלק ממשפט. אם חשבתן להעלב אפילו מחלקים מהציטוט הזה, כמו שניסו ולא הקשיבו - אל! אני מבטיחה לכן שכשזה בהקשרו, זה בהחלט לא מדבר לרעתכן ולטובתן.) ושוב - אני לא אומרת שתעשו שולם ותאהבו אותם ותקפצו יד ביד אל השקיעה. פשוט אל תתנו לזה להרוס. את מסכימה איתי שכשחלק נכבד מהפורום זה השמצות נגדן, הפורום לא במצב מזהיר? הוא לא מתקדם לשום מקום ולא עוסק בענייניו? אז אל תתנו לזה להימשך!

Eden10025

New member
שמעי...

אני אפילו לא מכירה אותן,אז האמתי,שהן ממש לא מעניינות אותי,אני לא אומרת את זה בקטע של להעליב,אבל זה פשוט ככה. הן לא מספקות לי שום סיבה לרצות להכיר אותן ואין לי שום דבר איתן,אם הן היו נוהגות אחרת,אז הייתי מחמיאה להן,כשיש מקום להחמיא לאנשים,אני תמיד אעשה את זה ואני חושבת שהרבה אנשים היו מעריכים אותן,אם ברגע כזה הן היו חושבות לא רק על עצמן. אני הכי בעולם נגד בלוגים וכל הבולשיט הזה שנגדם,אבל כן,חשוב להפנים את הפרצוף האמיתי שלהן.אני חושבת שכל אחד צריך להתרכז בעניינים שלו,אני מקווה שאנשים לא יחמירו עם השנאה אליהן,כי כמו שכבר אמרתי,זה נורא,אבל נורא לא יפה ופוגע,אבל מצד שני,אני גם מקווה בשבילן שהן למדו לקח שלא הכל בחיים משיגים אם חושבים רק על עצמך,לא יפה להגיד,אבל הן הביאו את זה על עצמן,שוב,לא צריך לעמלל אנשים,אבל מצד שני,אנשים לא סתם נגדם. ושנאה? לא..ממש לא,אני לא אשקיע מאמץ בלשנוא אותן,לי אישית הן לא עשו כלום,אז אין לי שום סיבה לזה,אני פשוט רק חושבת שההתנהגות שלהן לא הייתה חברית.

אליתיאה

New member
ברור לי שהן לא טלית שכולה תכלת.

לא אמרתי לרגע אחרת. את צודקת - לא צריך להשקיע מאמץ בלשנוא אותן ולהשמיץ אותן. זה חסר טעם.

Bill Kaulitz 89

New member
לא באתי להעליב.

אני אפילו לא בעד כל בלוגים של נגד. כי זה כבר לא אנושי באמת. אני יודעת שלא באת עם כוונות רעות. אבל דרך ההודעה שלך יותר נשמעה כ "הטפת מוסר ". באמת הם התנהגו ממש לא יפה. ומצטערת אם נעלבת. אבל תחשבי לרגע למה אנשים כן שונאים אותם . ולא למה לא.. כי בכל זאת שוב .. לא אני אמרתי אלא את.. שאם הם יעמדו לייד קבוצת מעריצים הם לא יוכלו כי יהיו העלות או משהו כזה.. פשוט אנשים שונאים אותם. ולא סתם. פעם הייתי גולשת כל הזמן באתר שלהם. אבל אחרי כל מה שהן עשו, אני אישית הגעתי למסקנה שהן התנהגו כנרקיסיסטיות ואגואיסטיות. ממש עצבים לדבר עליהם ><

אליתיאה

New member
אז ~אל~ תדברו עליהן.

פשוט תעזבו את הנושא וזהו זה. זה יהיה הכי טוב, לכן ולהן. וכמו תמיד כשכועסים, עם הזמן זה כבר יהיה אחרת. אני לא מנסה להטיף מוסר. פשוט כסמויה כאן השנאה אליהן כל כך העיבה וכל כך הרסה, שכבר היו פעמים שהיה לא כייף להכנס הנה. וחוץ מזה, אני מאוד מקווה שתוכלו להתגבר על כל העניין ולהניח להן, גם אם הן עוברות מולכן ברחוב או באות למפגש מעריצים או משהו. אני יודעת כמה זה קשה (מה אתן חושבות, שאני אף פעם לא רבה עם אנשים?), אבל זו שאיפה טובה. בכל ראש-שנה זו התקווה שלי לשנה החדשה - שאצליח לעשות דברים כאלה. מי שיכול באמת, ובאמת מצליח ושוכח ועוזב ולא נותן לשנאה להרוס לו - הוא בן אדם שמח ונפלא, אתן לא חושבות? הלוואי על כולנו, אמן ואמן :-}

Eden10025

New member
עוד דעה..

אני חושבת שאת צודקת במה שאת אמרת,שיש בנות שהלכו עם זה רחוק מדי.. אני חושבת שמותר להעלב ומותר לא לרצות להיות איתן בקשר וכאן זה יסתיים,פשוט בלהכיר מיהן ואולי להתרחק. בסופו של דבר,מי שמשתחצן ומתנהג לא יפה למישהו,מקבל על זה עונש.אז במה שעכשיו צריך להתרכז,זה שהבנות המדהימות כאן,באמת היו נחושות והצליחו להביא את הלהקה לארץ להופעה מדהימה. באמת כל-הכבוד לכן! ולפעמיים,למרות שזה קשה,רק בדרך כזאת מכירים אנשים.. אז שוב אני רוצה להבהיר,אם אני אפגוש אותן ברחוב,אני בחיים לא אגיד להן משהו רע,או אפילו במחשב,אני פשוט חושבת לעצמי שהעניין הזה לא היה יפה.זהו.

Bill Kaulitz 89

New member
עדן שיחקת אותה. והאנונימית או מה שזה לא כנסי!

אתת רואאהה !!! שוב את אומרת את זההה !!! את משגעת אותי! למה כל הפורום השמצות ? סתתתם כי משעמם לנו? לא, תעני לי ! ותפסיקי ליהיות עורך דין.. אם זה היה מפריע לן הן היו באות ומבקשות סליחה.. הרי בטחון עצמי יש להן בשפע לא?

אליתיאה

New member
קיבלתי, לוקחת בחזרה.

מהתרשמות ראשונית זה היה נראה ככה, ומן הסתם גם תרם כמה שזה הכעיס אותי. יש, והודעות כאלה הן לא נדירות, אבל אכן לא ספרתי ואני אכן לא יודעת כמה יש. מצד שני, זה לא העיקר ואין שום צורך להתמקד בכמה הודעות-השמצה יש כאן, ולכן אני מתנצלת אם פגעתי בך וחוזרת בי.

Bill Kaulitz 89

New member
העיניין נסגר - ההודעה הזאת. לכולם.

אליתיאה - לא פגעת באף אחד. זכותך לבוא ולהגיד את דעתך. אם היית קוראת טוב את השורה הראשונה של הכותרת של ההודעה הראשונה שלי, אז היית מבינה שכתבתי את עיניין אביב וליטף צריך לפתור אני באתי ביפה.. זה נפתח פה לריב ואני לא הגורם היחיד. כל שאר הבנות - השרשור כבר יורד למטה .. ואף אחד לא ממש מגיב. ככה שהעיניין נסגר. אם למישהו יש משהו להגיד תכתבו זה בשרשור חדש.

למעלה