כל ענייני האתר ה"רשמי" - לכאן

crazysapir

New member
זה לא עניין של "עוד" אתר זה

שמעי כמו שיש אתר רשמי לכל להקה: ולטוקיו הוטל יש אתר רשמי בהמון שפות גם לישראל מגיע, כרגע אין לטוקיו הוטל שום אתר רשמי!! וצריך אחד כזה..זה יתפרסם לא רק בארץ.. כן?יש להם מליון אתרים!איפה? בטיפו?בבלוגים?פורומים? צריך אחד רשמי גם לישראל מגיע

16yaeli

New member
כולכם צודקים!!

אני חשובת שזה קצת מוגזם ושכבר אי אפשר לסלוח מילא אם הם רק היו לוקחות קרדיטים בידיעות [כשהם עשו הרבה פחות משאר הבנות] בנוסף הם דאגו להתראייןב כל טלוויזיה גרמנית או ישראלית ולקחת קרדיטים לעצמם תפסו תחת ענק ודפקו את כולנו בסיבוב כשלא אמרו לנו על השדה תעופה ! אז כמו שאומרים יש גבול כמה שבן אדם יכול לדרוך על אנשים! אהה כן ולא הזכרתי את כל הפוזות שהם דפקו בכל פינה על זה שהם נכנסות מאחוריי הקלעים ועל זה שביל אמר להן שהן יפות! חבל באמתש לא התחתן איתן! ממש...

dorkiflitz

New member
דעתי.

את יודעת? גם אם לאבא שלי היה כסף יותר מדי מיותר הוא היה קונה לי אתר באלפי שקלים עם סיומת של co.il ויכלתי לקרוא לו האתר הרישמי. אבל לא, לאבא שלי יש חיים, ומה לעשות עם הכסף שלו.. רוצה שאני אסביר לך מה זה אתר רשמי? אתר שעובד הם ההפקה של הלהקה! שמנהלי האתר הרשמי וההפקה נמצאים בקשר כלשהוא! ולא מנהלי האתר הן שתי אחיות עם אבא טחון! כל מעריץ/ כתב שלא יודע כל כך הרבה על הלהקה- הדבר הראשון שהוא עושה כדי למצוא חומר על הלהקה זה לכתוב בשורת אתרים את זה הכתובת www.tokiohotel.co.il. שם הוא יכול למצוא כל מיני עדכונים שכבר שמענו עליהם כבר, או גנובים או לא יודעת.. ישר כל אחד בא, רואה- האתר הרשמי, וואו!! בוא נראיין אותם לידיעות אחרונות!! אז הן תפסו תחת, רק לפני אולללללי חודש האתר שלהן נפתח ובואי נגיד שהוא לא הכי משהו.. עם קצת -הרבה- כסף, הן קיבלו את הכל. הן קיבלו את הכתבה של 4 עמודים בידיעות אחרונות, את כל הקרדיט שהיה אפשר לתת לגבי הבאת הלהקה לארץ ומלא אהדה. ("להקת האימו שבאה לארץ בזכות או באשמת ליטף ואביב, שתי בנות מהשפלה") אבל, אופס! גילינו את הפנים המכוערות (תרתי משמע) של שתיהן. לרה, שמי שבאמת עבדה קשה בשביל להביא את הלהקה לארץ קיבלה קשרים עם ההפקה והם נתנו לה מידע שגוי!!!! למה? כדי שלא יציקו ללהקה. אז מהר מאוד אבא של ליטפי ואביבי רץ ובירר להן את הכל, והוא גילה את המידע האמיתי!!!. מה ליטפי ואביבי החליטו לעשות? לשמור אותו לעצמן!! ואני שואלת, למה? הרי בכל מקרה ניתנה לכן אפשרות(מממממש לא צודקת!!) להיכנס מאחורי הקלעים.. זה שאתן בלבד תחכו להם בשדה תעופה זה לא מה שיגרום לביל ליפול לרגליכן ולהתוודות באהבתו העזה אליכן. תעשו לי טובה, שתי פתאטיות. כל העניין עם השדה תעופה נמאס לי כבר, ואת העצבים שלי הוצאתי בפניכן פנים מול פנים כבר בהופעה והייתי כלכך שמחה.. שזה עשה לי את היום! אפשר להגיד שפה סיימתן את ה"קרירה" שלכן.. עלובות. נ.ב ליטף.. זה שתבואי לבקסטייג' עם שתי חזיות מעלייך, לא יגרום לטום להתחרמן ממך.

AnNa ChAn

New member
../images/Emo2.gif

גיליתי פה הרבה דברים על האתר "הרשמי". בהתחלה לא הבנתי ממש לגבי מה שקרה בשדה התעופה, אבל זה היה ממש מגעיל מצידן!
ואחרי זה הן מאשימות את ההפקה! כן,כן, ההפקה אמרה שהם יצאו משרוול או משו כזה, שזה יתבטל והכל... מה הן לעזאזל חושבות לעצמן?!?!
שיתחילו לקלוט, אביב וליטף הן לא היחידות שבזכותן הלהקה הגיעה לארץ, הלהקה הגיעה בזכות אותם מעריצים נאמנים וגם אלה שלא כלכך, אבל עדיין מעריצים, שחתמו על העצומה. יאי, הצלחתי לעשות מכתב רגוע D:

Bill Kaulitz 89

New member
בואנה בנות לא האמנתי שיש אנשים שחושבים כמוני!

חשבתי כולם יפתחו עליי ת'פה, מה את רוצה הם הביאו אותם לארץ ולהגיד להם תודה. סוף סוף יש מישהו שמסכים איתי שהם ילדות של פאפי מסכנות, שכל מה שהן רוצות הם מקבלות. וזה שאבא שלהן קנה להן אתר באלפי שקלים, זה לא אומר שזה האתר הרשמי. ושהן יכולות לתפוס על כולנו תחת. דור ? כל מילה שאמרת? פשוט במקום. ילדות חוצפניות. דיי לי הם עלו כבר את כל העצבים! באמת אן ולרה הן אלו שעשו משהו ( אם כבר "להאשים" ^^ ) בסדר אביב וליטף עשו ?! אבל לתפוס תחת ( סליחה על הביטוי ) ?! ולהגיד שהן עשו הכל. ולשכוח באמת מי עזר להן שהן היו צריכות אותן? זה ממש דוחה אני חייבת להגיד. כתבה 4 עמודים בידיעות אחרונות ?! למה מי הן ?! מפונקות מגעילות! חחחחח בנות? קבלו ח"ח. עוד מעט הן יתקשרו לאבא : " אבא תקנה לי את תפוז , הם קיללו אותי אני ייקנה את הפורום שלהם !!!! " " כן כן כן אני רץ לקנות לכן " " אהה ואבא ? תקנה לי את עזריאלי באלי נעליים !!!! .. וגם את גני התערוכה ביל דרך שם !!! " " מייד הוד מלכותה ... !!!!! " מ ע צ ב נ ו ת .

LiHiLuSh

New member
../images/Emo6.gifגאד אני שונאת

עשירים מיתנשים מפונקים שאומרים אבא תקנה לי והוא ישר קונה שיעבדו קצת שירדישו מהזה חיים!!! (אף פעם לא פגשתי אחת כזאת חח אוקי אולי כן ליטף ואביב חח) למרות שזה היה ממש כיף לי להגיד ככה שיבהו לי ובאמת זה יקרה חחח אה חלומות חח XD

../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif מסכימה !!!!

זה לא יפה מה שהן עשו.. וכל הקרדיט על עצמן.. והכל פאקינג בולשיט מסריח בשביל לראות אותם. לא נורא אנחנו יודעות מה לעשות לפעם הבאה ^^ אוהבת 3>

LiHiLuSh

New member
כן בהחלת יודעים בפעם הבאה

הולכים ומביאים בעות סבון ושרים את שיר 5 מזימר ומרימים שלטים של ברוכה הבאה לפחות ככה אמרנו להם שנעשה בפעם הבאה XD

LiHiLuSh

New member
../images/Emo47.gifקולו חכמה שלי../images/Emo23.gif

המשפט האחרון גם הרג אותי וצודקת הוא בכלל גם ככה לא ישים הלען *חיות בפנטזיה הבנות האלה* ובאמת ניגמרה להן הקרירה שלא הייתה מעולם!

dorkiflitz

New member
צודקת. שהאתר של הזוג אלפקות הזה יתפגר.

שאני לא אתחיל להתעצבן שוב.. אבל מה שעשיתי להן בהופעה הוריד אבן מליבי. הייתי חייבת.

זוג אלפקות!!! חחחחחחחחחחחחחח XDDD

מזכיר לי פרק בפיג'מות עם אבא של עודד והאלפקה סונית!!חחחחחחחחח XDDDDDDDDDDDDDDDDDD מישו זוכר? חחח זה היה נראלי לפני יותר משנה....בווהוו

XDDD תשובה..

אממ כולם שונאים את אביב וליטף בכלל שהם כביכול פתחו אתר "רשמי" לטוקיו הוטל. ובגלל שהן נכנסו למאחורי הקלעים שלא הגיע להן בשיט והן לקחו על עצמן את כל הקרדיט על הבאת טוקיו הוטל לאררץ. בקיצור, הכל בולשיט אחד גדול ובגלל זה שונאים אותם... הווו אלפקות סוניות זה טוב XD

dorkiflitz

New member
מה עשיתי להן?

ליטף ה**** הזאת באה כשאיזה 6 ילדים איתה מנסה להידחף לשורות הראושונת.. כשהיא הגיעה אלינו אז חסמנו אותה הויא בכל זאת רצתה להיכנס אז התחלתי ללצעוק עליה וגם צעקתי לא פחות קללות.. הייתי משמ עצבנית עליה באותו רגע "זוהוווו יש לי להתראיין לערוץ גרמני" עוד שניה והייתי מביאה לה וואחד כאפה. כשקיללתי אותה מול הפרצוף היא פשוט הסתובבה והלכה. יכולתי לתת לה כזאת כאפה.. אבל החזקתי את עצמי. באמת שלא יכולתי..

למעלה