דעתי.
את יודעת? גם אם לאבא שלי היה כסף יותר מדי מיותר הוא היה קונה לי אתר באלפי שקלים עם סיומת של co.il ויכלתי לקרוא לו האתר הרישמי. אבל לא, לאבא שלי יש חיים, ומה לעשות עם הכסף שלו.. רוצה שאני אסביר לך מה זה אתר רשמי? אתר שעובד הם ההפקה של הלהקה! שמנהלי האתר הרשמי וההפקה נמצאים בקשר כלשהוא! ולא מנהלי האתר הן שתי אחיות עם אבא טחון! כל מעריץ/ כתב שלא יודע כל כך הרבה על הלהקה- הדבר הראשון שהוא עושה כדי למצוא חומר על הלהקה זה לכתוב בשורת אתרים את זה הכתובת www.tokiohotel.co.il. שם הוא יכול למצוא כל מיני עדכונים שכבר שמענו עליהם כבר, או גנובים או לא יודעת.. ישר כל אחד בא, רואה- האתר הרשמי, וואו!! בוא נראיין אותם לידיעות אחרונות!! אז הן תפסו תחת, רק לפני אולללללי חודש האתר שלהן נפתח ובואי נגיד שהוא לא הכי משהו.. עם קצת -הרבה- כסף, הן קיבלו את הכל. הן קיבלו את הכתבה של 4 עמודים בידיעות אחרונות, את
כל הקרדיט שהיה אפשר לתת לגבי הבאת הלהקה לארץ ומלא אהדה. ("להקת האימו שבאה לארץ בזכות או באשמת ליטף ואביב, שתי בנות מהשפלה") אבל, אופס! גילינו את הפנים המכוערות (תרתי משמע) של שתיהן. לרה, שמי שבאמת עבדה קשה בשביל להביא את הלהקה לארץ קיבלה קשרים עם ההפקה והם נתנו לה מידע
שגוי!!!! למה? כדי שלא יציקו ללהקה. אז מהר מאוד אבא של ליטפי ואביבי רץ ובירר להן את הכל, והוא גילה את המידע
האמיתי!!!. מה ליטפי ואביבי החליטו לעשות?
לשמור אותו לעצמן!! ואני שואלת, למה? הרי בכל מקרה ניתנה לכן אפשרות(מממממש לא צודקת!!) להיכנס מאחורי הקלעים.. זה שאתן בלבד תחכו להם בשדה תעופה זה לא מה שיגרום לביל ליפול לרגליכן ולהתוודות באהבתו העזה אליכן. תעשו לי טובה, שתי פתאטיות. כל העניין עם השדה תעופה נמאס לי כבר, ואת העצבים שלי הוצאתי בפניכן פנים מול פנים כבר בהופעה והייתי כלכך שמחה.. שזה עשה לי את היום! אפשר להגיד שפה סיימתן את ה"קרירה" שלכן.. עלובות. נ.ב ליטף.. זה שתבואי לבקסטייג' עם שתי חזיות מעלייך, לא יגרום לטום להתחרמן ממך.