כל ענייני האתר ה"רשמי" - לכאן

dorkiflitz

New member
../images/Emo124.gifדי להתעלק עליהם!!!../images/Emo124.gif

חאלס!! הם רק עזבו וכבר פותחים להם 80 אלף עצומות שיחזרו לכאן! הבנו שהיה כיף, הבנו שהם יחזרו אבל יש להם עוד הופעות לעשות ועוד דברים! ישראל לא בראש סדר העדיפויות עם כל הכבוד.. אז די להתעלק להם על החיים ותנו להם זמן לנשום!

Leb Die Sekunde

New member
|כ|../images/Emo45.gif+הוספתי../images/Emo9.gif

הפ אמרו כבר שהם יחזרוו שמעו אי אפשר לעשות שוב ושוב אותה הופעה עם אותם שירים חכו שהם יוציאו את הדיסק שמתכונן לשנה הבאה ואז הם יבואו!! מסכנים אלף עצומות על הופעה.. חכו לשירים חדשים.. הם לא רוצים שנשתעמם[לא שנשתעמםXD] אבל באמת חאלס..

lid15

New member
כנסו בבקשה.

1. האתר הרשמי, יכול להכנס לי ל$@!$$@ כי לא אכפת לי ממנו! 2. טוב אני לא אתחיל להגיד מה אני חושבת על הבנות האלה, שדחפו אותי גם בהופעה כוסע$%@%@ 3. חלאס עם העצומות! לא נאמס לכם?! הם עשו מאמץ שהם בכלל דחפו אותנו כאן, אז למה להרתיע אותם מאיתנו!? זה שיא הלא מנומס, תפסיקו להיות ישראלים פעם אחת בחיים שלכם! נ.ב טוב בעצם אין. XD

rocket

New member
../images/Emo26.gif כל ענייני האתר ה"רשמי" - לכאן ../images/Emo36.gif

לזכור לשמור על תרבות דיון

crazysapir

New member
כ-נ-ס-ו בקשר לאביב וליטף!../images/Emo26.gif

אני לא הבנתי תקטע של השדה תעופה[וזה גם לא מעניין אותי] (צריך לכל דבר פה גיבוי ואני יגבה על אביב וליטף למרות שאני לא אוהבת אותם אבל רק לבהיר כמה דברים שאמרו) הבנתי שאביב וליטף הסבירו שהם אמרו שטוקיו הוטל יצאו דרך vip אבל מכיוון ולא היו הרבה מעריצים הוציאו רגיל משו כזה, אני לא כ"כ זוכרתא אבל היה הסבר מספק~ ראו שלא יהיה עומס על הלהקה כנראה כי הם היו מאוד עייפים אחרי הטיסה של ה-4 שעות. בקשר לעניין של הקרדיטים למי שקרא תעיתון ידיעות הם הסבירו שמתי שהם כתבו "אנחנו":- הם התכוונו לכל המעריצות תקשיבו אני אל יודעת למה להאמין ולמה לא~ אני רק מתייחסת לעובדה שליטף ואביב לא משנה אם הם עשו ומה לא עשו הם בסה"כ בנות אדם בדיוק כמוני וכמוכם וכולם פה ירדתם שיש להם פפי שקונה להם הכל ~ אז אממ אני דיי בטוחה שהם לא קנו את האתר רק בשבילם אלה בשבילכם המעריצים. אני חושבת שהקטע של הבלוג נאצה עליהם היה טיפשי ותת רמה כי הם בסה"כ נערות שגם מעריצות את טוקיו הוטל הם לא פגעו באמת! באף אחת זה סיבה לריב עם בת? בגלל טוקיו הוטל? פאקינג טוקיו הוטל טוב? אני לא יודעת אם הם עשו משו רע אבל אני חושבת שזה טיפשי לעשות כל מה שעשו להם[+מה שעשו להם בהופעה סיפרו לי] בגלל להקה.

LiHiLuSh

New member
מה עשו להן בהופעה

אני רק לא מאמינה להן יותר וזהו יעני בפעם הבאה אני לא מקשיבה לאף אחד ואני פשוט ילך ..

crazysapir

New member
הבנתי שהרביצו להם או משו כזה ובדיוק זאת הגישה

פשוט פעם הבאה לא להקשיב להם וזהו!ביל התמרמרויות

LiHiLuSh

New member
הרביצו אוקיי אני רק חיפשתי לישאול אותה

משהו כי מה שהן עשו לא היה יפה אלב עזבתי את זה לא אכפת לי ובאמת זה מה שאני עושה

SpongBobit

New member
די מסכימה בסה"כ..

כאילו, צריך לחשוב מה היינו עושים במקומן .. לא בטוח שהיייתי מדברת ככה אבל. אבל הן נורא מעצבנות אותי!שהכסף שולט פה..

dorkiflitz

New member
מה שרשמת פה חלקית נכון.

אבל תאמיני לי שלא סתם כל מעריצות טוקיו הוטל בישראל שונאות אותן. מאחורי כל הסיפורים התמימים והיפים מסתתרות הפנים הנורא מכוערות של כל העניין.

crazysapir

New member
אני מאיחננה רגע כ-נ-ס-ו דחוף גם לזה../images/Emo3.gif../images/Emo26.gif

תראי באמת שאני בטוחה שבמה שאת אורמת אחרי הכל .. אבל למה להיתפס על זה ולשמור טינה? מה יוצא לנו מזה? הדבר היחדי שיצא מזה שרק בגלל להקה נפגע בבנות ואפילו יכול להיות שברגע זה ממש הם שוברות את הראש שלהם וממש מצטערות ואולי אפילו בוכות לאור העובדה שכולם שונאים אותם טופותחים עליהם תפה, עצומות בלוגים וכו'... למה סתם שלבת? מזה מועיל לנו לשבת ללכלך עליהם?לצחוק עליהם?להגיד ככה וככה?להרביץ להם?לפתוח עליהם בלוגי נאצה?עצומות נגדם ועוד...

N i t z a n 42

New member
אבל למה הם הלכו בכלל לשדה תעופה?!אם הם הודיעו

שלא צריך ללכת? כי הם ידעו שכן יש! ובקשר לכתבה הם לקחו את כל הקרדיט לעצמם!והם בקושי עשו משו בזמן שבנות אחרות קרעו תתחת ואפילו לא תרחו להזכיר אותם נכון שהבלוג והעצומה נגדם זה מוגזם ודיי מטומטם(וגם מצחיק אפשר להגידXD) אבל בסך הכל הם יצאו זונות..והם באמת היו לא בסדר!!!!..

crazysapir

New member
שוב תראי:../images/Emo26.gif

תראי באמת שאני בטוחה שבמה שאת אורמת אחרי הכל .. אבל למה להיתפס על זה ולשמור טינה? מה יוצא לנו מזה? הדבר היחדי שיצא מזה שרק בגלל להקה נפגעות בבנות ואפילו יכול להיות שברגע זה ממש הם שוברות את הראש שלהם וממש מצטערות ואולי אפילו בוכות לאור העובדה שכולם שונאים אותם ופותחים עליהם תפה, עצומות בלוגים נגדם! וכו'... למה סתם שלבת? מזה מועיל לנו לשבת ללכלך עליהם?לצחוק עליהם?להגיד ככה וככה?להרביץ להם?לפתוח עליהם בלוגי נאצה?עצומות נגדם ועוד... רק מינוס יוא מכל העניין ,לא צריך לשבת על משהו שקרה מה שקרה קרה וזה יכול להיות מאכזב/שגוי ,אנשים טועים ומצטערים על כך אז להמ שלא ניתן להם עוד הזדמנות? אם ההיית במקומם לא היית רוצה גם הזדמנות נוספת?

N i t z a n 42

New member
אני בכלל לא בקטע של

לריב איתם עכשיו ולרדת אליהם! לי בכלל לא אכפת מהם! הם לא מעניינות אותי.. ואני בכלל לא מבינה מה הקטע שלהם ולפי מה שזה נראה הם באמת היו מגעילות אז רק הבעתי דעה כי אין מה להצדיק אותם הם באמת לא היו בסדר! ובקשר ללתת להם הזדמנות..הם אפילו לא ביקשו סליחה אז איך?! ולא נראה לי שהם ישתנו כי זה בטח באופי שלהם לחשוב רק על עצמם.. אבל באמת שכבר לא אכפת לי.. וזה באמת טיפשי לריב איתם עכשיו,זה גם ככה כבר עבר..אני רק מקווה שהם הבינו ולא יעשו את זה שוב..

למעלה