אממ..דעתי..
אז ככה,האמתי שאני לא כ"כ קשורה,כי אני בכלל לא ידעתי על כל הקטע שהיה עם אביב וליטף,שמעתי על זה רק יותר מאוחר.ואני לא מכירה אותן,אז אני פשוט אומרת מה שאני חושבת על כל הענין. מצד אחד,אני מבינה את הרצון שלהן לראות את הלהקה,אבל הן ידעו שיש להם פרוטקציות,אז אני חושבת שהן יכלו לנהוג בצורה קצת יותר מתחשבת ו"ידידותית" לבנות האחרות.אני בטוחה שהיו הרבה בנות(כולל אני),שהיו נורא שמחות ללכת לשדה התעופה,או למקום כלשהו כדי לפגוש אותם וכדי לא לשבת בבית ולהתאכזב.כי את האמת? זה מה שקרה לי. אין לי בעיה עם זה שהן ראו אותם,בכייף,אבל הן ידעו שהן יפגשו אותם כמה פעמים,נראה לי שהן יכלו גם קצת לעזור לחברות שלהן בקטע של הפגישה איתם,בעייני זה נורא לא יפה,מגעיל,מכעיס,אגוצנטרי,אבל בסופו של דבר אין מה לעשות. לא.אני לא חושבת שצריך לפתוח עצומות נגד,בלוגים וכל מיני דברים כאלו,כי זה פוגע ודי לא אנושי,אבל אני פשוט חושבת שאם אנשים היו מתעסקים לא רק בעצמם וסליחה על מה שאני אומרת,אבל דואגים גם לאחרים ולא רק לתחת שלהם,אז המצב הזה לא היה קורה,חבל שאנשים לא יכולים גם לשמח אחרים. לא רוצה להישמע מטומטמת,אבל אני יודעת שאם אני הייתי במצב הזה והייתי יודעת שאני אראה אותם כמה פעמים ואגשים את "החלום" שלי,הייתי נותנת לחברות שלי גם לשמוח,אבל מסתבר שאנשים שונים. ובקשר לעיתון,אי-אפשר לדעת באמת מה נאמר שם,העיתון בד"כ מסלף.אם כבר צריך לכעוס על משהו,זה לא על הקטע הזה,אלא על הקטע של ההתנשאות ועל האגואיסטיות,אבל חשוב לא לצאת מפרופורציות.