כל ענייני האתר ה"רשמי" - לכאן

SpongBobit

New member
אני מרגישה רע עם עצמי..

כי בסך הכל, אז יש להן כסף..ואבא שלהן כנראה רצה להשקיע בזה ובסה"כ זו מתנה ממש ממש יפה.. ורואים שן עבדו ממש ממש קשה על האתר, ומעדכנות אותו וכזה.. אז אולי הקטע עם השדה התעופה היה לא נחמד, אבל אנחנו מתנהגות( או שמא מתנהגים) הרבה יותר רע..
תחשבו איך הן מגיבות שהן קוראות פה ..וכן יש להן משתמש פה והן כן הגיבו פה כמה פעמים.. כאילו, אני הייתי פורצת בבכי אם הייתי רואה כאלו תגובות עליי. הן או אבא שלהן יעשו עם הכסף שלהן/שלו מה שבא להן ! אנחנו לא ננהל להם הבנק, וגם אני התנהגתי רע, ולכלתי עליהן ..אבל אני ממש מצטערת על זה. והן חיבקו את ביל וטום, ואו !כאילו למרות שגם אני הייתי רוצה זה רק אנשים !! זהו, ואם הן ראו אותן בשדה תעופה זה לא אומר שבאמת הייתן הולכות לשם נכון ?כאילו, אני למשל לא הייתי נוסעת עד השדה לחכות להן.. ומה שבטוח, דבר אחד הן הכעיסו אותי..על הדחיפה בקופות ביום ההופעה, כאילו חיכינו שם איזה חצי שעה והן ככה באו ודחפו בגלל הפרוטקציה, זה ממש עיצבן אותי. אבל יאללה, בואו לא נשמא וזהו
אני גם בעצמי חלוקה בדעות עליהן, אבל הייתי צריכה להוציא גם את הצד השני..

dorkiflitz

New member
וכשכל המעריצות ישבו בבית בזמן שהן יכלו

להיות איתן בשדה תעופה ולקבל אותם כמו שצריך, הן לא בכו? אני הייתי בתל אביב. אני יכולתי בקלות לקחת את דייד שלי ושהוא יקפיץ אותי לשם. את ידועת איך הייתי עצבנית באותו יום? הייתי על סף בכי. ואנחנו לא אמרנו לאבא שלהן מה לעשות עם הכסף שלו. עם כל הדברים המכוערים שאמרנו כאן, הן הביאו את זה על עצמן. הן, אך ורק הן..

אני מסכימה חלקית

עם מה שנאמר פה. כן, בסופו של דבר הן לא אלפקות סוניות אלא בני אדם בדיוק כמונו. והן רצו לראות את ט"ה וראו. גם הקטע עם הקרדיטים והכל, אל תשכחו שזה עיתון ורוב הדברים בעיתון הם שקריים ><" אזז נכון גם אני לא הכי מתה עליההן.. ונגמר הסיפור פעם הבאה פשוט, אל תאמינו לכל מה שאומרים D: הווו אני נחמדה? או שאני סתם אלפקה? האאאמ מעניין... XD

Bill Kaulitz 89

New member
../images/Emo70.gif../images/Emo70.gifאיזה בורות >< .. הינה ההודעה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אז חשתי קצת אכזבה שקראתי שיש כאלו שחושבות שהם היו בסדר בסיפור. אבל שוב. כל בנאדם ומה שהוא חושב. אבל.. פאאק מה הם עשו לעזאזל ?! תסבירו לי, סתם כל המעריצים בארץ שונאים אותם !? יאו אני מצטערת אבל הם פשוט מביאות לי קריזה רצינית, מה עובר על כולכם עם האלפקות, זה פרק מלפני חמש מאות שנה ..
מתה על כולכם XD

crazysapir

New member
לא הצדקנו אותם ולא שום דבר!

לא אמרנו שהסיפור בסדר...תקראי שוב תהודעות בבקשה

16yaeli

New member
כל אחת שתעשה מה שהיא רוצה לא צריך לשנוא אפ

אחת ולא להרביץ בארור שלא אבל אפשר לא להסכים עם התנהגות והתנהגות כזאת מראה תצפרצופ המאיתי שלהם ואני אישית לא רוצה ליצור איתם קשר ובטוח שלא להקשיב להם חוץ מזה אין לי למה לקלל אותם יותר ולא כלום!

אליתיאה

New member
בנות, פשוט עשיתן אותי מאושרת עכשיו ../images/Emo9.gif

עם זה שלפחות כמה מכן הצטערו על העניינים עם אביב וליטף. אני ברקיע השביעי
כל כך קיוויתי שזה יבוא! (אני סמויה כאן, ולא כל כך מעריצה את טוקיו. טוב, לא מעריצה. אבל עדיין כאן. אל תכנסו לכרטיס האישי אם באתם לעשות את זה, הפרטים שם לא נכונים.) נכון, הן לא היו בסדר, אבל מה שקרה כאן עד עכשיו היה חסר פרופורציות לגמרי... תחשבו על זה - להעליב את אבא שלהן ואת "כל האנשים העשירים האלה" כי הן היו לא נחמדות? זה לא הוגן ולא צודק! חוץ מזה, מישהי כאן יודעת מה התגובה שלהן ומה הצד שלהן בסיפור? חייבים לשמוע גם אותו לפני שמחליטים מי בדיוק האשם ובאיזו עבירה. ובכלל, כל הסיפור הזה עשה כאן כזאת אווירה רעה. זה שבנות מתגאות שהן קיללו ודחפו והתנהגו ככה מול הלהקה, ועוד עודדו אותן... כלומר, תחשבו על זה שנייה: קודם כל, זה פשוט לא התנהגות, גם אם היא מוצדקת. עברנו את הגיל הזה, כולן כבר יותר בוגרות מזה ומסוגלות ליותר. ותחשבו גם על הצד השני - טוקיו הוטל באים, ומה רואים? שמקללים ודוחפים את מי שמנסה לעלות למאחורי הקלעים! בטח שהם יותר אוהבים את צרפת, אחרי דבר כזה! תחשבו גם שהם באים מגרמניה, שהיא ארץ שגם ככה הרבה יותר נימוסית מישראל. חוץ מזה - אתן לא חושבות שהן כבר שילמו את המחיר? כן, הן עשו משהו לא בסדר, אבל תחשבו לרגע מה העונש שלהן. אם תחפשו בגוגל "אביב וליטף" תמצאו כמעט אך ורק קללות, יש נגדן טבעת נאצה בישראבלוג, הן לא יכולות ללכת ליד קבוצת מעריצות בלי לשמוע כל מיני הערות מעליבות, הן ממש סבלו בהופעה שהן השקיעו בה וחיכו לה לא פחות מכן. הן היו לא בסדר, אבל הן לא צריכות לכפר על זה לנצח. (וכמו שמישהי חכמה ממני כבר אמרה כאן: הם להקה. באמת שווה לעשות את זה למישהו בגלל להקה, טובה ומוכשרת ככל שתיהיה? אל תתנו לאף אחד לגרום לריבים, אף פעם! גם בחברים קרובים וגם בשחקני קולנוע. לא הייתי רבה עם אף אחד אפילו בגלל ג'וני דפ, אף אחד לא שווה את ההרגשה הרעה, האווירה הנוראית והפגיעה-העצמית שיש במריבה ושנאה. אם מישהי לא יודעת למה אני מתכוונת בפגיעה העצמית שתחפש קצת במסכת אבות. משנה ודת לא ממש קשור אל רובכן, נכון, אבל האנשים החכמים ביותר בעולם כתבו את זה, וגם הם הבינו שלסלוח זה חובה, ולו רק בשביל הסולח עצמו.) אל תאהבו אותן, אם אתן לא רוצות. אני לא אומרת שלכו ותעשו שולם שולם לעולם עם הזרתות, ממש לא. אבל אל תעשו להן כזה לינץ'. אפשר לא-לספמט גם בשקט. שנאה זה לא דבר חיובי, למרות שהיא תמיד קיימת. עדיף שתהיה קיימת בשקט, בלי להפריע לדברים אחרים. כל כך שימח אותי לראות את ההודעות האחרונות בשרשור הזה. כל כך שימח אותי לראות שאתן מודעות לעצמכן ולא פועלות בעיוורון ובלי לחשוב, מתוך רגש אימפולסיבי וכעס שגובר על כל דבר אחר. והכי שימח אותי שאתן באמת הבנות האיכותיות, ההוגנות והחביבות שחשבתי שאתן. (מצטערת על החפירה, אבל אל תגידו שלא הזהרתי מראש
)

dorkiflitz

New member
מה? כנסי.

אני לא נגעתי באביב וליטף ובטח שלא דחפתי אותן. תקראי לפני שאת כותבת. זה לא היה בדרך למאחורי הקלעים זה היה כי היא דחפה אותנו ורצתה להגיע לשורות הראשונות ועוד צעקה "זוזו יש לי אחר כך גם להתאריין לערוץ הגרמני." וזה לא היה בפני הלהקה. זה היה לפני ההופעה. ולמה עשיתי את זה? כי אני לא יכולה לשמור את הכעס שלי בפנים.

Bill Kaulitz 89

New member
תקשיבו כל אחד ודעתו !

אני חושבת שיש להפריד בין לסלוח לבין מה שהן עשו. שוב, לא סתם אנשים שונאים אותם! את אפילו אמרת שהם לא יכולות להסתובב ליד קבוצת מעריצות של ט"ה. בואו ונחשוב ביחד, למה? כי הם עשו משהו. לא סתם שונאים אותם. לסלוח זה על איזה קללות. לסלוח זה על מכות. לסלוח על סכסוכים. מריבות. אבל בין זה לבין מה שהן עשו? מה הקשר? הן הגיעו למצב של שקר. לשקר אין סליחה חמודה אין מה לעשות. ודור בכלל לא נגעה באביב וליטף היא התחילה עם כל הפוזות ותפיסת התחת שלה עלינו. טחחח עלק זוזו יש לי ראיון לעיתון גרמני , שלא נבעט בה לרגע עם העיתונים הגרמניים שלה.. אוף היא פשוט מביאה לי עצבים! סליחה על ההתפרצות. בקיצור? אין סליחה למה שהיא עשתה ואין שום קשר לילדים גדולים. ילדים קטנים. בולשיט. אנחנו לא באים לרדת על הכסף של אבא שלה .. פשוט היא הגיעה למצב שהיא שמרה את כל המידע לעצמה ודפקה את כולנו בסוף. למה? כדי לפגוש את ביל = ל ב ד = ? מה היא חושבת לעצמה? שהוא גם ישים עליה? בטח הוא ירד על בירכיו ויצהיר את אהבתו בפנייה !! מעצצבנות.

Eden10025

New member
אממ..דעתי..

אז ככה,האמתי שאני לא כ"כ קשורה,כי אני בכלל לא ידעתי על כל הקטע שהיה עם אביב וליטף,שמעתי על זה רק יותר מאוחר.ואני לא מכירה אותן,אז אני פשוט אומרת מה שאני חושבת על כל הענין. מצד אחד,אני מבינה את הרצון שלהן לראות את הלהקה,אבל הן ידעו שיש להם פרוטקציות,אז אני חושבת שהן יכלו לנהוג בצורה קצת יותר מתחשבת ו"ידידותית" לבנות האחרות.אני בטוחה שהיו הרבה בנות(כולל אני),שהיו נורא שמחות ללכת לשדה התעופה,או למקום כלשהו כדי לפגוש אותם וכדי לא לשבת בבית ולהתאכזב.כי את האמת? זה מה שקרה לי. אין לי בעיה עם זה שהן ראו אותם,בכייף,אבל הן ידעו שהן יפגשו אותם כמה פעמים,נראה לי שהן יכלו גם קצת לעזור לחברות שלהן בקטע של הפגישה איתם,בעייני זה נורא לא יפה,מגעיל,מכעיס,אגוצנטרי,אבל בסופו של דבר אין מה לעשות. לא.אני לא חושבת שצריך לפתוח עצומות נגד,בלוגים וכל מיני דברים כאלו,כי זה פוגע ודי לא אנושי,אבל אני פשוט חושבת שאם אנשים היו מתעסקים לא רק בעצמם וסליחה על מה שאני אומרת,אבל דואגים גם לאחרים ולא רק לתחת שלהם,אז המצב הזה לא היה קורה,חבל שאנשים לא יכולים גם לשמח אחרים. לא רוצה להישמע מטומטמת,אבל אני יודעת שאם אני הייתי במצב הזה והייתי יודעת שאני אראה אותם כמה פעמים ואגשים את "החלום" שלי,הייתי נותנת לחברות שלי גם לשמוח,אבל מסתבר שאנשים שונים. ובקשר לעיתון,אי-אפשר לדעת באמת מה נאמר שם,העיתון בד"כ מסלף.אם כבר צריך לכעוס על משהו,זה לא על הקטע הזה,אלא על הקטע של ההתנשאות ועל האגואיסטיות,אבל חשוב לא לצאת מפרופורציות.

אליתיאה

New member
בכוונה לא השתמשתי בשמות.

קודם כל, זה לא ענייני ואין לי שום זכות לשפוט כאן אף אחד, כמו שאני מבקשת מכן לא לשפוט לחומרה. לשפוט אתכן יהיה צביעות ותו לא., ואני מתנצלת אם זה נראה היה שאני קובעת כאן עובדות. הייתי בהופעה (זכיתי בכרטיסים, לא קניתי) וכמו שכבר אמרתי - אני לא ממש מעריצה מושבעת, ככה שיותר הסתכלתי על האנשים והמעריצים בהופעה (אני ילדת אלטון ג'ון, בהחלט לא רוק ומטאל. הרעש שם עשה לי כאב ראש). אחרת לא הייתי יודעת בכלל על כל הסיפור הזה. וכמי שהסתכלה היטב - אני אומרת לך שדחפו. כל מה שאני יודעת עלייך הוא מה שכתבת למעלה בשרשור, ואין לי כל סיבה בעולם או אפילו רצון להמציא ולהעליל עלייך. לא התכוונתי להגיד עלייך באופן אישי שום דבר, לטוב ולרע, ואני גם קצת נעלבת מהטון של ההודעה שלך. לא באתי עם כוונות רעות.

Eden10025

New member
מממ..

גם אני הייתי בהופעה,אבל ממש לא כדי להחזיר נקמה או משהו בסגנון,את האמת? זה אפילו לא עניין אותי באותו רגע בכלל.אני באתי כדי לראות אותם מופיעים וזהו. שמעי.אני בעיקרון נגד אלימות ואני לא חושבת שצריך להרביץ,או דברים כאלו ואני מאמינה ששום דבר כזה לא קרה,כי אחרת היו רואים,אבל בכל מקרה,באיזשהו מקום אפשר להבין כאן את הבנות.כשבן-אדם קרוב פוגע בך,מישהו שהוא חבר,שאתה סומך עליו,הפגיעה היא הכי קשה.ושוב,אני לא אומרת שצריך להתעלל,או משהו בסגנון,אבל מצד שני,לא צריך גם לשכוח הכל. הקטע הזה התחיל בצורה מגעילה ואני חושבת שאם הן פשוט היו חושבות יותר על חברות שלהן,הקטע הזה לא היה קורה.חשוב שאנשים ידעו שלעזור לאחרים,לא פחות חשוב מאשר לעצמם.

למעלה