מתכון: פרפה קלאסי ובטעמים
חומרים: 6 חלמונים 2 שמנת להקצפה או 2 ריץ' בגירסת פרווה סוכר לפי הטעם (פחות בריץ') מעט סירופ תירס טעמים - ר' הערה להלן מקציפים את החלמונים במשך 10 דקות עד שילבינו ויתפחו מוסיפים תוך כדי הקצפה את הסירופ מוסיפים את הטעם מקציפים עוד 5 דקות מקציפים 2 שמנת או ריץ' ומוסיפים תוך כדי הקצפה את הסוכר מקפלים התערובות זו לזו מרפדים תבנית אינגליש קייק בניילון נצמד עם שוליים שמים בתחתית מה שרוצים שיצא בראש הפרפה (שוקולד מגורר, פירות וכדומה) יוצקים מעל את התערובת סוגרים את הניילון הנצמד מהצדדים מקפיאים לילה להגשה: מוציאים מהתבנית מסירים את הניילון הנצמד יוצקים מעל רוטב יין או רוטב שוקולד וכדומה פורסים ליד השולחן למנות אישיות טעמים: פירות - תותים, פירות יער, משומרים או טריים, מסוכרים או שלא שוקולד - נוטלה עושה נפלאות, ואז לפזר אגוזים דבש, סילאן וכדומה פריגת קטן בטעם אהוב וכדומה כל טוב וגמר חתימה טובה, רונן
חומרים: 6 חלמונים 2 שמנת להקצפה או 2 ריץ' בגירסת פרווה סוכר לפי הטעם (פחות בריץ') מעט סירופ תירס טעמים - ר' הערה להלן מקציפים את החלמונים במשך 10 דקות עד שילבינו ויתפחו מוסיפים תוך כדי הקצפה את הסירופ מוסיפים את הטעם מקציפים עוד 5 דקות מקציפים 2 שמנת או ריץ' ומוסיפים תוך כדי הקצפה את הסוכר מקפלים התערובות זו לזו מרפדים תבנית אינגליש קייק בניילון נצמד עם שוליים שמים בתחתית מה שרוצים שיצא בראש הפרפה (שוקולד מגורר, פירות וכדומה) יוצקים מעל את התערובת סוגרים את הניילון הנצמד מהצדדים מקפיאים לילה להגשה: מוציאים מהתבנית מסירים את הניילון הנצמד יוצקים מעל רוטב יין או רוטב שוקולד וכדומה פורסים ליד השולחן למנות אישיות טעמים: פירות - תותים, פירות יער, משומרים או טריים, מסוכרים או שלא שוקולד - נוטלה עושה נפלאות, ואז לפזר אגוזים דבש, סילאן וכדומה פריגת קטן בטעם אהוב וכדומה כל טוב וגמר חתימה טובה, רונן