מתכון: קרם פאטיסיאר - אוליבר
מתכון: קרם פאטיסיאר - אוליבר רכיבים: 3 כוסות חלב 2 חלמונים 1.5 כוסות סוכר 6 כפות קורנפלור 1 שמנת מתוקה 100 גר' חמאה אופן הכנה: להרתיח 1 סוכר וחלב לערבב בנפרד חלמונים קצת סוכר, 1 כוס חלב וקורנפלור להקציף חמאה וסוכר כשהחלב רותח מוסיפים את הקורנפלור בהשוואת טמפרטורות, עד שמסמיך מוסיפים שמנת מתוקה מוקצפת הערות: 2 חלמונים מקור המתכון: אוליבר הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2
מתכון: קרם פאטיסיאר - אוליבר רכיבים: 3 כוסות חלב 2 חלמונים 1.5 כוסות סוכר 6 כפות קורנפלור 1 שמנת מתוקה 100 גר' חמאה אופן הכנה: להרתיח 1 סוכר וחלב לערבב בנפרד חלמונים קצת סוכר, 1 כוס חלב וקורנפלור להקציף חמאה וסוכר כשהחלב רותח מוסיפים את הקורנפלור בהשוואת טמפרטורות, עד שמסמיך מוסיפים שמנת מתוקה מוקצפת הערות: 2 חלמונים מקור המתכון: אוליבר הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2