מיקוויקאנד

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif הוו לגמרי!

כשהיא נכנסה כזה מהדלת אני כזה: "הו דיט, וואט ד'ה הל?" אני שונאת שמחליפים דמויות בסדרות ומכניסים אותם לסצנה כאילו כלום. וכן, היא בכלל לא משחקת כמו לורי הקודמת [טחח
], באסה
.

McGirl For Life

New member
בובספוג המרובע../images/Emo132.gif

בובספוג המרובע בובספוג המרובע, ספוג מרווווווווווווווווובבבבבעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע טדה טדה טדה טדם!!!
היה עכשיו בובספוג...
שיר השבוע של מקפליי
: טרנסלבניה האקוסטי!!!
not alone גם האקוסטי
שיר השבוע לא של מקפליי
: Nickleback - Savin Me
להקת השבוע
: ניקלבק,מקפליי, סימפל פלאן
אלבום השבוע
: --
קליפ השבוע
: Crank That (Soulja Boy)
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע
: סיפור אהבה בלתי נשכח,פטיטו,אלמה פירטה,כמעט מלאכים
משהו שהכעיס אתכם השבוע
: המורה הטיפשה למתמטיקה,המחנכת המטומטמת,ההורים,ועוד כל מיני....
משהו ששימח
: שהחזירו לי את המחשב והטלויזיה
משהו שעיצב
: שלא קנו לי גיטרה....
ציטוט השבוע
: ~הולכת למצוא איפה רשמתי אותו~ ילד:רינה(המורה), אנלא רואה את מה שכתבת למטה... רינה: אז תתרומם!!! אני:חחחחחחחחחח XDDD ------------------------------ "דינה, דינה ברזילאי 496351..." אגב ניסינו להתקשר עם כל הקידומות ואין מספר כזה...
מתנגן בראש / בפלייליסט
: השיר מהפרסומת של בזק....
תמונת השבוע
: איזה פשושון
XDDD

McGirl For Life

New member
יש לי יש לי יש לי יש לי עוד ציטוט!!!!!../images/Emo11.gif

מהשיחה שלי עם חברה שלי ממש ברגע זה.... אביב:נננננננננסטטטטיה תצילי אותי משעמם לי אני:את רוצה שאני ארוץ עד הבית שלך ואשיר לך סרנדה עם השיר "האור בחיי" בתחתונים וסוודר? אביב:חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וואי את זוכרת ששרנו ברחוב ? אני:ואז האישה המוזרה זרקה עליינו ביצה... >< אביב:בואי נלך אלייה :O אני:בואי!! נפוצץ אותה מכות!! נפציץ לה תביצים!! אביב:חחחחחח בואי נזרוק עלייה עגבניות שרי חיחיחי D: אני:נשים מסכות שלא תזהה אותנו!!!! אביב: חחיחי שוטרים וגנבים אני:רגע.... ואם זה בכלל היה איש??? אביב:חחחחח אני אומרת שזאת אישה , D: רק לאיזה יש ביצים לעשות כזה דבר נדפקתי אש אני:ממש....... גמאני מתחרפנת פה... אביב:יאפ יאפ יאפ יאפ יאפ יאפ יאפ יאפ יאפ יאפ אני:טרהלהלהלהלהלה זה מה שעובר עליי פה... >< אביב:קררררנבל בעיר מסיבה מי שלא יבוא חחחחבל לאוטובוס נכנסת גברת עם סלים סלים מוציא ת'אוזי יורה באנשים פתאום נכנס שוטר יורה לו בביצים סלים מתחיל לבכות וכולם משתוללים , " הפפפפפפועל זוווווווווווווווונה " אני:וואי את זוכרת איך כל הצגה היינו שרים את זה בכיתה ו'??? איזה פאדיחות... אביב:של החיים אביב:ביום ראשון קמים בבוקר איי לה די לה דדה ביום שני למילואים איי לה די לה דדה ברביעי משתחררים איי לה די לה דדה בחמישי דופקים חופשי איי לה די לה דדה תפס אותי שוטר בכיר איי לה די לה דדה שם אותי בכלא 6 איי לה די לה דדה יושב יושב ומחשש איי לה די לה דדה אישתי אישתי בהריון איי לה די לה דדה והיא בחודש הראשון איי לה די לה דדה והיא תוליד לי שתי בנים איי לה די לה דדה והם יהיו עבריניים איי לה די לה דדה והיא תוליד לי שתיי בנות איי לה די לה דדה והם יהיו בבית זונות איי לה די לה דדה והיא תוליד לי שלישיה איי לה די לה דדה והם יהיו לכנופייה איי לה די לה דדה 30 שנה אני על הירח איי לה די לה דדה ולא ראיתי כוס מסריח איי לה די לה דדה אני:30 שנה אני טבח איי לה די לה דדה ולא ראיתי כוס מוצלח אביב:חחחחחחחחחחחחחחח אני: מזל טוב לנו!! שברנו שיא טיפשות וחירפון חדש!!!!

גילולית

New member
../images/Emo205.gifאממ..כי זה לא מספר טלפון..

זה המספר האישי שלה בצבא XD( עזבי איך אני יודעת את זה, שאלתי את אמא שליאיך השיר מתחיל ועכשיו אני יודעת את ההיסטוריה של כל הלהקות הצבאיות..ככה זה כדפותחים את הפה של אמא שיל אי אפשר לסגור אותו XD) חח הציטוט מצחיק

McGirl For Life

New member
אההההההה XXDDDDDDDD

וואי אני חייבת לספר את זה לכולם למה כל הילדים בשכבה שלנו יצאו ממש טיפשים עכשיו
לא רק אמא שלך-כל האמאהות חפרניות כשבאים לשאול אותן משו ככה זה.... ואין לנו שומדבר שנוכל לעשות..זה אבוד

just orr

New member
מקוויקנד :)

שיר השבוע של מקפליי: Sorry's Not Good Enough Forget All You Know [אפילו שזה של דני וג'ורג', ולא של כולם.] Take A Look Around [כנ"ל רק עם דאגי XD]
שיר השבוע לא של מקפליי: Boys Like Girls- The Great Escape Maroon 5- Won't Go Home Without You When Your Heart Stops Beating- +44 Soulja Boy- Crank That Avril Lavigne- Hot Nickelback- Hero
להקת השבוע: מקפליי
אלבום השבוע: חצי מ- ROT3F
קליפ השבוע: הקליפ ש-Soulja Boy מלמד את הריקוד! כל כך! XDDD
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: האנטומיה של גריי
[כמה לא צפוי XD]
משהו שהכעיס אתכם השבוע: זה ששרירי הבטן שלי נתפסו >< זה היה ממש כואב ><
משהו ששימח: שהיה כייייייייף בסילבסטר וביומולדת של ידיד שלי!! DDDD: וביומולדת שלו גם ראיתי 2 ידידים שלי שעברו בצפר ^^
משהו שהעציב: לא זכור לי משו...
ציטוט השבוע: ידיד שלי: "אני לא שיכור! אני ההפך מזה!! נו איך אומרים? שפוי? לא..." (מנסה לחשוב) חברה שלי: "שתוי!!!!!!!!!!" הוא: "לאלאלא..." אני: "פיכח!" הוא: "כן כן! אני איקאה!" XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
מתנגן בראש / בפלייליסט: Bubblewrap
תמונת השבוע: חמודיייייי

Charley XD

New member
אוי איזה חמודון !

שמת את זה בכוונה אה ? חח מותר לך .. וואי גם אני שומעת Bubblewrap ! בדיוק שהסתכלי זה התחיל ><" ספוקי וראם .. אוי אני מקווה שהוא בסדר When Your Heart Stops Beating- +44 אני רוצה את זה !!

ראם?

אמ כן הוא לא יכל להשאיר את הלשון בתוך הפה, הקיא קצת שוקולד ורעד כל הלילה, אבל בבוקר הוא כבר היה בסדר.
~אני אעלה את השיר מחר, אם אורצ' לא תשלח לך עדיין

Charley XD

New member
הייתי בחלק הזה ><"

התכוונתי בבוקר ... בלי כל התאורים הנוספים מסכן ... ותודה !! D:

אני רציתי לכתוב את הציטוט הזה XD

נכון שהיה מממממממש כייף?! DDDDDD: [וזה 3 ידידים שעברו בצפר. בלונדהשלי.] Soulja Boy
XDDDDDD אומגד איזה חרישות הלכו השבועXDDD האנטומיה של גריי
[אהמאניצריכהלהשליםפרקיםXD] 33333>

just orr

New member
חהחה הקדמתי אותך ../images/Emo3.gif

באמת היה מאווווווד כיף D: איזה אנשים חמודים הם, או איך שעדי קוראת להם, 'שמחים'. XDDDDD אבל מי עוד עבר בצפר? O.O *מנסה להיזכר* לא, לא נזכרתי
XD אנטומיה
. את באמת צריכה להשלים פרקים
3333>

Sharon Kez

New member
חחחחחחחח אוי שכחתי לספר לך

החלטתי להצטרף למועדון המושפעים וללמוד את הריקוד של קראנק דאט! XDD ועכשיו אני לא מפסיקה לרקוד אותו חחחחח תודי שאני כזאת כאפות
Boys Like Girls
אני שמחה שנהנית בכל המקומות שנהנית [נו, אין לי כוח להסתכל למעלה] 3> 'כן כן! אני איקאה!' חחחחחח באיזה מצב הוא היה?

just orr

New member
חחחחחחחח יא מושפעת!!! XDD

אני אפילו עוד לא יודעת את כולו, רק חלקים. XD זה ממשששש מצחיק, רוקדים אותו בכל מקום! XDDDDDDD השיר של Boys Like Girls ממש יפה, אבל הוא היחיד שאני מכירה XD יש לך עוד שירים להמליץ לי, במקרה? ^^ חחחחחח כן הוא היה במצב של.. אממ.. שיכור

l i t a l 369

New member
מקוויקנד D:

שיר השבוע של מקפליי
: Too Close Too Comfort Lonely
שיר השבוע לא של מקפליי
: Tokio Hotel-Forgotten Children Tokio Hotel-Schrey Tokio Hotel-Geh
להקת השבוע
: Mcfly Tokio Hotel
אלבום השבוע
: \\\\\\
קליפ השבוע
: \\\\\\
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע
: החיים הפשוטים
משהו שהכעיס אתכם השבוע
: שבוע שמח :]
משהו ששימח
: היום בדיוק עשיתי הליקס
משהו שעיצב
: עוד כואב לי
ציטוט השבוע
: שיחה בין חברה וידיד שלי עדי:חחח יו אר רוסי טו אנד מי אנד ליטל אנד ריישר דורון:אבארי באדי ראאאא-שןןןןןןןן כאילו בקצב של אבארי באדיי דנס נאו בקיצור שתו טי דויינג מחר? עדי:שו איש נואו אתה סנייש? דורון:מדוע את שוכבת עם השכל שלי? (יעניי מדוע את מז**נת לי ת'שכל) (באוטו עם חברות בחזרה מעשיית ההלקיס) ליקה:יואו ראיתם את הסרט הזה אני+עדי+ריישר:איזה סרט?! ליקה: נו..נו... שחכתי איך קוראים לו אה!! שודדי הפיראטים XDDDDDDDD (שודדי הקאריבים)
מתנגן בראש / בפלייליסט
: כל תחילת השנה החדשה התנגן לי השיר הזה שאין לי מושג איך קוראים לו... שכל השיר זה משפט אחד Happy New Year
תמונת השבוע
: אני עדיין לא מבינה איך הם כ"כ דומים כאילו בכללי בתמונות נפרדות לא רואים שהם דומים אבל הם תאומים זהים ופה...כן רואים

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif עשית הליקס!?

איפה? איך? [מחט
] כאב? כואב? כמה כאב? כמה כואב? הסכימו לך? XDDDDD סוף סוף יש לי הזדמנות לשאול מישהו שהוא לא פריק/ית בסנטר

l i t a l 369

New member
חחחחח תשובות :]

איפה?בסנטר בטרייבל טאטו איך? [מחט
] >> חח כן מחט כאב?זה כאב שהכניסו את המחט ושסידרו את העגיל כואב?כאב לי אחרי שעשיתי את ההליקס בערך איזה 3 שעות ועכשיו כואב לי רק שאני עושה את הטיפול כמה כאב?כאב קצת הרבה פחות ממה שציפיתי שיכאב לי, חשבתי שאני יבכה ואצרח ורק עשיתי פרצוף
כמה כואב?במשך ה3 שעות שאחרי כאב לי כאב כזה נסבל .. לא כזה נורא ובטיפול כואב לי די הרבה אבל זה טיפול זמני ואני מאמינה שמיום ליום שאני יעשה את הטיפול זה יכאב פחות הסכימו לך?בתחלה רק אמא שלי ואבא שלי לא הסכים אבל שיגעתי אותו ובסוף הוא התנדב אפילו לשלם בעצמו

talosh1234

New member
יאיאיאייאא גם אני עושה שם =O

כנראה מחררררר !@#$%^%&^&*)( אני מפחדת ><

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifכולה הליקסXDDD

באמת שזה לא כואב >< אני עשיתי ב30 שקל
לא בשום סטודיו מקצועי או משו וכלי סבבי בבי אין לך מה לפחד בהצלחה3>

למעלה