מיקוויקאנד

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif...I won't go home without you../images/Emo109.gif

שיר השבוע של מקפליי
: Not Alone [בעיקר בלייב של מושן...
] הוא ליווה אותי כל השבוע 3>
שיר השבוע לא של מקפליי
: ווהוווווו... The All American Rejects -My Dirty Little Secret The All American Rejects - One More Sad Song Amy Deasismont - Underneath Your Clothes Billie Joe Armstrong - Look For Love [הוא היה קטן שהוא שר את זה וזה ה-דבר הכי חמוד בעולם!!] Blink 182 - The Rock Show Hung Jury - Last Man Standing [זה הוריד לי בטעות אבל זה אחלה שיר XD] Son Of Dork - Slacker Son Of Dork - Boyband והכי הכי בעולם:
Son Of Dork- Wear Me Down
|להקת השבוע
: מקפליי. סוד.
אלבום השבוע
: וונדרלנד.
קליפ השבוע
: פייי.. לא יודעת ><"
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע
:
הישרדות
מישהי סיימה לראות את עונה 15? כי אני כן
שנות השבעים D:
מדריך ההישרדות של נד -כלכךךך XDDDDD קוקונט הד שליטעע!
משהו שהכעיס אתכם השבוע
: כלכך הרבה עבודות בבצפר =O וכלכך הרבה בחנים =O נכשלתי בתנ"ך. ובכימיה.
משהו ששימח
: קיבלתי 95 במתמטיקה! אני! רוני! 90! ו-5! במתמטיקה! לא להאמין ^^ היה לי כיף עם חברות שלי בבצפר
מצאתי היום מטבע של שני שקל מתחת למכונת שתיה
ציטוט השבוע
: אוקיי הפעם השקעתי! שמתי הכל בword חהחהחה
אז אבוי לכן אם אתן לא מגיבות!
נמנמ כאב לי הראש אז הלכתי לחפש כדורים וחברה שלי -הדס- אמרה לי שאדוויל הכי טוב.. [ובמקרה לפלאפון שלי קוראים אדווי
] \\__- Roni LOVES Survivor אומר/ת: יש הכל חוץ מאדוויל XD הדס אומר/ת: חחחחחח \\__- Roni LOVES Survivor אומר/ת: אז הבאתי תפוח ירוק ~סמיילי חנון של המסנג'ר~ הדס אומר/ת: XDDDDDDDDDDDDDDDD \\__- Roni LOVES Survivor אומר/ת: תקשיבי ליומן קריאה יש איזה משהו שאני לא מוצאת מילה שמתארת אותו ><" הדס אומר/ת: חחחחחחחח הדס אומר/ת: מה את צכה מילה יש לך תפוח ירוק!!
מיכל: אוי היום הסילבסטר! אני: כן... מיכל: אבל באיזה שעה?
המנהלת [שנראית כמו נקניק] נכנסת לכיתה שלנו וכמעט מתפוצצת למיליוני חתיכות נקניק קטנות ומתחילה לצעוק עלינו... "נמאס לי מכם! נמאס לי מט'9!" תוך כדי יריקות לכל מי שיושב בשורה ראשונה [אהמ אני אהמ
] וכדי שתבינו את רמת העצבנות שלה.. ילד אחד הוציא בקבוק שתייה והיא צרחה עליו כמו מטורפת
קיצר אחר כך המחנכת נכנסה ואז איזה ילד אחד צעק: ילד
: "אולי היא סתם מרוקאית" XDDDDDDD זה היה מצחיק באותו רגע D:
אני וסיון חהחה: \\__- Roni LOVES Survivor אומר/ת:
\\__- Roni LOVES Survivor אומר/ת: שמת לב שלשפם הזה יש משקפיים?! \\__- Roni LOVES Survivor אומר/ת: תסתכלי מקרוב!!!
*unicef Sivan =) ;; A pitiful disaster >< אומר/ת: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD *unicef Sivan =) ;; A pitiful disaster >< אומר/ת: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD \\__- Roni LOVES Survivor אומר/ת:
*unicef Sivan =) ;; A pitiful disaster >< אומר/ת: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD *unicef Sivan =) ;; A pitiful disaster >< אומר/ת: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח \\__- Roni LOVES Survivor אומר/ת: חחחחחחחחחחחחח *unicef Sivan =) ;; A pitiful disaster >< אומר/ת: שישים עדשות!! \\__- Roni LOVES Survivor אומר/ת: בדיוק! מה הבעיה שלו? הוא מספיק מכוער גם ככה! *unicef Sivan =) ;; A pitiful disaster >< אומר/ת: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD את הורגת אותי!! -------------------------------------- חחחחחחחחחחח תסתכלו גם אתם!! זה נכון!!!
מתנגן בראש / בפלייליסט
: I'll Be Ok שרתי לאח שלי כי הוא הלך לבית חולים XD
תמונת השבוע
: יש כמה וכמה

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gifתמונה מספר 2 D:../images/Emo109.gif

אה ואיך שכחתי בשיר השבוע לא של מקפליי את I won't go home without you-Maroon 5!! שיר מדהים
התמונה-קרדיט לבריל ששלחה ליובל ששלחה לי XD הקירות שלנו לוווווווזרים לעומת הלונדוניות

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gifטעות בתמונה!!../images/Emo109.gif

אוקיי מסתבר שאין לי את התמונה על המחשב
תתגברו

Yu vi

New member
חחח הנה התמונה הנכונה ../images/Emo6.gif../images/Emo26.gif../images/Emo85.gif

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif הו תודה יוביביתה!../images/Emo6.gif

וואי זה כל הזמן מזכיר לי איזה שם ספרדי/ארגנטינאי

1ספירוש1

New member
../images/Emo103.gifמה? גם לי יש כזה בחדר..

כן בטח..בחלומווווווווווות!!
:[[[[[[[[ מעצבנות הבריטיות האלה><

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifישלי אחד שמתקרב לזה ;;

נכון יובי? את ראית אבל לא ראית את השני שהוספתי הוא כזה סקסי בואי אליי כבר!

N e r d y

New member
יאוו זה מטורף!

איך היא יכולה להתלבש שם לעזאזל עם שכולם מסתכלים עליה ככה?! חחחחחחחח מעניין מה יקרה שימאס לה מהם :]

kelly7i

New member
XDDDDDDDDDDDD

אוהו אם ימאס לה מהם יהיה יותר פשוט לצבוע את הקירות על זה, במקום להתחיל להוריד את כל הסלוטייפיםXD

N e r d y

New member
חחחחחח אבל זה יהיה דפוק לאללה

יהיו בליטות של נירות מתחת לצבע XDDDDDDD

kelly7i

New member
יש להם גם על התיקרה!

ח איזה מגניב לחיות בחדר כזה, זה כמו ליות בקומיקסXD עיתונידה פתחו שם

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifתודה על הקרדיט ../images/Emo12.gif

זוכרים אותי בעולם הזה אני מתרגשת