../images/Emo32.gif אין לי ארץ אחרת...../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif
ולא, זו לא הודעה פוליטית. יש לי בקשה קצת מוזרה: אני צריכה המלצה על מקום מגורים. הרקע: אנחנו גרים בירושלים, בשכונת גילה. קשה לנו כאן וכל מעבר לשכונה שקצת יותר מתאימה לנו מבחינה חברתית בירושלים הוא מחוץ לתקציב שלנו, גם אם נשכיר את הדירה שלנו ונשכור אחרת. בנוסף, חסרה לנו מאוד קהילה וגם טבע. אנחנו שוקלים מאוד ברצינות לעבור לישוב קהילתי כלשהו, מקום יותר מוקף בטבע שיותר יתאים לנו מבחינה חברתית. הבעיה היא, שאנחנו לא מכירים כאלו מקומות כי אנחנו לא מתמצאים כל-כך במבנים החברתיים של כל מקום. מה אנחנו מחפשים: מקום קטן, אבל לא קטן מדי. אנחנו אוהבים את הפרטיות שלנו. אנחנו לא סובלים לחות ולכן כל גוש דן יוצא מהמשוואה. אנחנו מעורבים מבחינה דתית, וכלפי הסביבה מה שמשנה הוא שאנחנו נוסעים בשבת, כך שלא נגור במקום דתי. מצד שני, גם לא במקום חילוני שאין בו בית כנסת, למשל. אנחנו מחפשים מוסדות חינוך שיש בהם דגש על מסורת. אנחנו מחפשים טבע ירוק ולא מדברי. אנחנו נשמח מאוד לקהילה תומכת וחמה שיש בה הרבה ילדים ואנשים משכילים. ומאוד חשוב - אזור שיש בו מקומות עבודה, או גישה למקומות עבודה. ודים מנהל רשתות ו-WEB MASTER. יש לנו נטיה חזקה צפונה (גליל עליון), אבל אנחנו לא מכירים שם ישובים וגם יש בעיית עבודה. ולמה אני פונה אליכן? כי יש כאן נשים חכמות שגרות ברחבי הארץ, ונשמע שחלקכן ממש הגעתן אל המנוחה והנחלה. אנחנו מאוהבים לגמרי בירושלים, אבל לא מרגישים שזה המקום בו אנחנו מרגישים שלמים עם עצמנו. שנינו אף פעם לא חיינו מחוץ לעיר ולכן אנחנו לא בטוחים איך נסתדר עם המעבר. זה צריך להיות למקום שיתאים לנו כמו כפפה. תודה על המחשבה!