סופשבוע

עונה../images/Emo3.gif

שיר השבוע: חברים - שיר הנושא אלבום השבוע: הומ לע דעת מה עבר עליכם השבוע: המחשב שלי מת
.. עבדתי .. קיבלתי התכווצות שרירים
ועוד מעט אני נפגשת עם חברים .. מה התוכניות שלכם לשבוע הבא: לעבוד .. להיפגש עם ידיד .. להיפגש עם חבר .. תמונה של ג'ן שאהבתם:

Koala Girl

New member
עונה../images/Emo23.gif

שיר השבוע: perfect אלאניס מוריסט אלבום השבוע: שרית חדד-זה ששומר עלי (אל תשאלו......
) מה עבר עליכם השבוע: יותר מדי
לא לפה ממש....אממ וקיבלתי מחשב חדש היום!! רק שאני לא יכולה לחבר אותו עד יום ראשון כי לא יהיה לי אינטרנט
מה התוכניות שלכם לשבוע הבא: הרבה ראיונות עבודה,כלביה,ניצנים,עוד כמה הופעות,לתהות לאן נעלם כל הכסף מהמענק שלי
תמונה של ג'ן שאהבתם: הראשונה פה
(ש-Mind Body and Soul שמה..)

RayoDeLuz

New member
אני=]

שיר השבוע: Good Morning Baltimore מתוך הסרט "היירספריי" אלבום השבוע: Hairspray האלבום של הסרט מה עבר עליכם השבוע: ממ.. ראיתי את הסרט "היירספריי".. אהבתי ממש.. חברות שלי באו אלי והשתכשכנו בבריכה שבחצר האחורית שלי..
.. סבא שלי מישראל בא לבקר ונשאר אצלנו חודש..
אז ביום שני נסענו, אני אמא שלי אחי ואחותי להביא אותו מהשדה תעופה..
מה התוכניות שלכם לשבוע הבא: ממ.. לא יודעת.. בטח אפגש עם חברות ואבלה עם סבא.. תמונה של ג'ן שאהבתם:

IשחרI

New member
זה המון לנקות חחח.ויש יתושים..והרבה!!

אבל עדיין כיף...בריכה קטנה הכי נחמד.לא צריך גודל של בריכה עירונית חח...

חחחחחחחח זה כמו שאגיד

ואווו יש לי מאה חמישים אלף מליון דולר אבל זה לא כזה דבר גדול פה בהוליווד.....

RayoDeLuz

New member
ממ..

באמת. כאילו בישראל, בריכה בחצר זה וואו הם עשירים.. פה זה לגמרי לא.. ותראי, בכל ארץ יש את התרבויות שונות והמנהגים שונים... אף ארץ לא דומה לאף אחת כי אחרת העולם היה משעמם..

just adiki

New member
הו../images/Emo99.gif

תזהרי בהצעות שלך אני כבר מתכננת טיול לארה"ב-קנדה בפסח

RayoDeLuz

New member
אני רצינית..

חברה שלי מישראל הייתה אמורה לבוא בפסח האחרון אבל זה לא יצא לפועל כי אצלי לא היה חופש בפסח והמנהלת לא הרשתה לה לבוא ליותר מיומיים לבית ספר.. ואז הוחלט שהיא תבוא בקיץ אבל היא בסוף לא באה כי היא טסה לארה"ב..

איך אפשר לגור בקנדה ועוד לבוא לראיון ברמת גן

או לעשות לך ראיון טלפוני ..שיחת חול
איך נעשית מנהלת אגב?מסקרנות...

just adiki

New member
גם אני חשבתי על זה../images/Emo6.gif

בטח התכתבות במסרים ושהיא היתה בחוםשה בארץ היא הגיעה לראיון

למעלה