סופשבוע

קשרים?היא בקנדה תפוז זה פה!חחחח לא נראה לי

ובמסרים אי אפשר לעשות ראיון לניהול חח...(או שכן???)

RayoDeLuz

New member
האמת היא שלא היה לי ממש ראיון..

רק התכתבות קצרה באימייל ובמסרים עם המנא"ש.. שלחתי לה פרטים והכל... אני מניחה שבעתיד כאשר אגיע לביקור, אפגוש את המנא"ש..
במקרים מסויימים לא מתנהל ראיון..

רינת../images/Emo99.gifכן גם אצלי היה משו דומה

רק טלפוני
כן יש מקרים חחח...היו נחמדים אלי ודיברו איתי בטלפון וזהו... רינת אחלה...

../images/Emo2.gifואלה?

אבל היא אשכול מוזיקה וצבא:Sווירד.....מי עשה לך ראיון?(כנראה שאני טועה זה איכשהו מאוד מבלבל.....רינת הכי נחמדה
)

RayoDeLuz

New member
פעם אחרונה שבדקתי..

ג'ניפר מעולם לא שרה...
דווקא בתיה..

:Sאז התבלבלתי...

נכון צודקת..איכשהו ישב לי בראש ג'ניפר אשכול מוזיקה(ואני עוד מודעת לזה שהיא לא שרה!)...כמה ווירד....זה בגלל שאני רק בפורומי מוזיקה(חוץ מפה כנראה:S)חחחחח כמה נחמד להתבלבל לפעמים..הצחקתי את עצמי... כן כן נכון בתיה
עדיין רינת הכי נחמדה

המניאקית גרה שם ../images/Emo3.gif. גם חברה שלי

עברה לשם לפני שלוש שנים והייתה אמורה לחזור שנה אחרי.... היא לא חזרה עדיין. ולא תחזור בשנים הקרובות.

linoy7

New member
בהזדמנות נארגן טיול פורום לקנדה../images/Emo11.gif../images/Emo41.gif

עליה

RayoDeLuz

New member
חעחעחע..

מוזמנים לבוא..^_^ האמת היא כשההורים סיפרו לי שאנחנו עוברים לקנדה הם אמרו שזה רק לשנתיים... אבל כבר עברו שנתיים כבר לפני שנה ובכל זאת נשארנו.. גם ככה זה לא כ"כ משנה לי כי יש לי עוד שנה בבית ספר ואז אני יכולה לחזור לישראל..:)

Temarius

New member
מצטרפת D=

שיר השבוע:peach
אלבום השבוע:Evanescence-Open The Door ^^ מה עבר עליכם השבוע:מממ הייתי בחופשה עם המשפחה בת"א, היה חביביישן קניתי כל מיני דברים חדשים D= מה התוכניות שלכם לשבוע הבא:אין ;;; תמונה של ג'ן שאהבתם:אני לא נמצאת במחשב שלי כרגע ;0;

TheIs258

New member
evanescence../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo130.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

TheIs258

New member
והיייייי כתבת הפוך../images/Emo46.gif../images/Emo130.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

**the open door

Temarius

New member
כן שמתי לב לזה מיד אחרי ששלחתי את ההודעה-

אבל לא היה לי כוח לתקן

למעלה