סופשבוע

N0 far

New member
אניניניניניניני=]]

שיר השבוע: fergie- big girls don't cry אלבום השבוע: אין מה עבר עליכם השבוע: ראשון-רביעי הייתי בבית מלון בירושלים [וברביעי שחזרתי הלכתי גם לים
] חמישי- קריון[קניון באיזור הקריות] סרט, יומהולדת של חברה..ואם כבר שישיבת-חברה,בית,מסיבה לכבוד חתונה של מישי אני מכירה.. מה התוכניות שלכם לשבוע הבא: נהריה, עוד יומהולדת, עבודה.. תמונה של ג'ן שאהבתם: אותו תמונה שלינוי [7] שמההה

linoy7

New member
לינוי7../images/Emo6.gif יש פה רק לינוי אחת../images/Emo11.gif../images/Emo41.gif

danduni

New member
תשובותיי ../images/Emo27.gif../images/Emo23.gif../images/Emo27.gif

שיר השבוע: Maarja - Shine It On (תיכנסו זה מומלץ!)
אלבום השבוע: אין אלבום מיוחד, האמת..
מה עבר עליכם השבוע: טוב, היו לי כמה משמרות אבל הדבר החשוב ביותר - פגשתי לראשונה ביום חמישי את המנהלת המקסימה של הפורום הזה! עדיקייי היה כה כייף!
חוץ מזה, התחלתי קורס פסיכומטרי ביום שישי והיה נורא מתיש..
.
מה התוכניות שלכם לשבוע הבא: המממ.. להמשיך ללמוד פסיכומטרי, לעבוד, לבלות עם חברים ולא לדחות דברים עוד ועוד
.
תמונה של ג'ן שאהבתם:

לא הבנתי משו...

אני אומנם ותיקה בתפוז אבל אין לי מושג איך עושים קישוררר כזה כחול....שהוא לא נמצא בכתובות אינטרנט נלוות?

just adiki

New member
../images/Emo26.gif

יש 3 דרכים לעשות קישורים. א.מה שאמרת, כתובותאינטרנט נלוות. ב.מה שדנדוני עשה, קישורים בתוכן ההודעה. תלחצי על זה ותראי שיש לך 'מחרוזת מתוכן ההודעה:, ו'קישור'. ב'מחזורת מתוכן ההודעה:' את כותבת למשל ג'ניפר ואז ב'קישור' את שמה לדוג' את הקישור לפורום שלנו בתפוז. ואז כמו שאת רואה בהודעה הזאת, הג'ניפר מודגש בכחול וכאשר תלחצי על זה יהיה לך קישור לפורום
. ג.לכתוב לשים קישור ואז יש לך את הלינק/קישור שאת רוצה שיכנסו אליו מוכחל=) וכל מה שנדרש זוהי לחיצה וניתן להכנס. מקווה שעזרתי

TheIs258

New member
אפשר גם לעשות כחול לא קישור../images/Emo130.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

[URL='http://']ככה[/URL]

RayoDeLuz

New member
אני תמיד מסוקרנת לדעת..

איך עושים את זה?!?!?!?! הייתה תקופה בתפוז שבו ניסו ללמד את זה.. כלומר גולשים אחרים ניסו ללמד גולשים אבל, אני אישית אף פעם לא הצלחתי..

TheIs258

New member
זה בזכות הכוחות המיוחדים שלי../images/Emo11.gif../images/Emo130.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

מה, לא?!

danduni

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif זכות הציבור לדעת!!! ../images/Emo3.gif

TheIs258

New member
שום זכות../images/Emo130.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

רק אנשים מוכשרים [URL='http://']כמוני[/URL] יכולים לעשות את זה
[ואוו
לחצתי על להוסיף תגובה לפי איזה 20 דקות ורק עכשיו חזרתי לחלון הזה
]

למעלה