שאלה שמעניינת אותי מאוד

GR££N woMAN©

New member
../images/Emo26.gifשאלה שמעניינת אותי מאוד../images/Emo36.gif

איזה סוג סוס אתם הכי אוהבים? למה אתם אוהבים אותו כל כך?

קווטר../images/Emo99.gif|תפוח|../images/Emo42.gif../images/Emo102.gif

לקחו לי את ה|תפוח|
אני הכי אוהבת את הקווטר בגלל שהוא ממש חמוד והם סוסים אוניברסלים! וגם אני אוהבת את הגוף שלהם! אני אוהבת גם אנדלוסים. אולי בגלל שיש להם צעד נפלא ואני גם אוהבת את המבנה שלהם והם גם ממש חמודים!

צדק8

New member
ערביים דפנטלי

במילה אחת- כפירררררררר ופונים וולשים- סופי היא כזאת והיא מדהימה. הם לא מפחדים מכלום בערך והם לא נבהלים משו דבר והם חמודים רצחחח (סופי |מאוהף|)

צדק8

New member
כן אני יודעת..מזמשנה ?

חצי ערבי..ערבי.. הם מאותו האבא...(רוקי וכפיר) אבל בקשר לגיך אני לובטוחה..את בטוחה ??

mkuzi

New member
מה זה???..... ../images/Emo150.gif

את מוכנה לתרגם לעיברית את מה שכתבת בנושא??? כלומר הבנתי שזה שם של גזע אבל איך כותבים אותו בעיברית???

charliebr

New member
dutch warmblood

סוס הולנדי סוסי קפיצות ודרסז' מעולים... וגם הכייי הכייי הכייי יפים!!!!

TauraMan

New member
בהחלט הכי יפים ../images/Emo13.gif ../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

אויש דיזל... למה ערבי? למה?

mkuzi

New member
אאאההה אני לא מכיר... ../images/Emo150.gif

לפי דעתי אין גזע/סוס שהם ה-כ-י יפים! כל אחד והטעם שלו... "על טעם ועל ריח- אין להתווכח!!!" לפי דעתי הקווטרים או ליתר דיוק הקוורטרים הם יפים בצורה יוצאת דופן.... אז כל אחד והטעם שלו...

Juli kleo rullz

New member
../images/Emo13.gif ../images/Emo15.gif

אפלוסה-כי הם נורא יפים בעיניי! יש להם אופי ממש טוב! הם טובים ברכיבה... ממושמעים והם בדרך כלל מאוד חברותיים! אנדלוסי-כי אני אוהבת דרסאג' ומבחינתי הם ה-סוסים לדרסאג'! יש להם צעד מדהים! הם גמישים וחזקים!!!! והם אציליים בטירוף!!!! אני מתה עליהם!

פיורד!!!כי הסוסה שלי פיורד../images/Emo160.gif

אני הכי אוהבת פיורדים fiord זה סוס-פוני מוצאו מאיסלנד והוא תמיד (חוץ מהאלבינו) חום צהוב כזה עפ רעמה 2 צבעים-שחור מבחוץ וחום בהיר מבפנים ובגלל צבע הרעמה והכמות,גוזרים להם אותה בעורך 5 ס"מ בערך ואז הצבע הוא שחור-חום-שחור יש להם פס חום בחוצה להם את הגוף בדיוק באמצע:מהרעמה,עובר מיתחת האוכף,וגומר בזנב זה סוס מעולה לטיולים שלי היא בצבע לבן כי היא לא טהורה אבל היא פיורד פיורד (2 הורים פיורד ואחד טהור) יש לה עיניים ירוקות והיא 1.43 אבל נראה לי שהיא קצת גדלה

למעלה