שאלה שמעניינת אותי מאוד

אממ.....

הארלי כרגע בפארן... תאיר סתיו קנתה אותו לפני כמה ימים...... אם את רוצה יש לי כמה תמונות שלו מהיום...

mkuzi

New member
מההה????? ../images/Emo12.gif ../images/Emo150.gif

תאיר? זאת שהייתה איתנו בקליניקה???? היא לא נראתה לי כזאת שתחזיק סוס בעצמה... לכולנו (לכל מי שהיה בקליניקה) יש המון ללמוד עד שנוכל להחזיק סוס בעצמנו לא???

באמת..... עידו קפוץ לי

אתה זה שלא יכול להחזיק סוס הארלי לא ידע שומנשיפ והוא עשה את זה נחמד מאוד וחוץ מזה כשאתה קיבלת אותו היה לך קשה נכון...? אז לך תזיין למישהו אחר את השכל כי מי שלא יכול להחזיק פה סוס זה אתה!!!!!!!

PiKolulo

New member
הארלי הוא הסוס הכי שולט בעולם!

כל בנאדם יכול להחזיק אותו...הוא כזה חברותי וטיפש:) אבל זה לא קשור..אני פשוט מאושרת שמצאתי אותו..תודה לך תאיר שאת קיימת:)

mkuzi

New member
תרגעי כוס עמק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני לא מדבר על הארלי (מי שזה לא יהיה)!!!!!!!!!!!!!! העלתי השערות בלבד!!!!!!!!!!!! חשבתי- אסור לחשוב ולכתוב פה לעזאזל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ככככככככככככככככווווווווווווווווססססססססססססססססססס עעעעמממממממממממממקקקקקקקקקקקק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

כוס אמא שלך יאידיוט!!!!!!../images/Emo123.gif../images/Emo70.gif

אמא שלך הזונה הזאת לך תחפש אידיוט... אם היית מזוזה לא הייתי נוגעת בך!!!!!!!! בלייזר וצלחת לווין לא הייתי נוגעת בך... מי שלא יודע פה לטפל בסוסים זה אתה.. האממממ בוא ניראה מי האכיל בוקר?!? אני יאיר שני ושמש וחמוטל... ועוד איזה ילד אתה?!? זין לא עזרת..!! מי האכיל ערב וצהרים?!?! אנחנו! מי שהאכיל בוקר!!!!! אתה לא התקרבת!1 לסוס שלא היה תא?!? מי חיפש תא?!? אתה?!? לא!!!!!!!! אנחנו דאגנו וטיפלנו! אני רוכבת חמש שנים!! כמה אתה?!?! חצי שנה?!?! ככה זה ניראה!! אתה היית הבדיחה של הקליניקה אצל הילדים!!! היית אידיוט שתופס תחת אם דין וכולם שנאו אותך!! אם מי ישבת בערבים?! וכשהיו לנו הפסקות?!?! אם עצמך בצד! ואם שלישמן אם השליש זין ודין הגמד האידיוט אז תשתוק!!!!! אין לי זין אליך אין לי זין לכלום צמצם נוחכות לאפס יאפס!! מפגר שחושב ת'עצמו!!!!!!! חושב שאתה יכול לצאת מזה בזול?!?! את אמא שלי אף אחד לא מקלל... את שלך לעומת זאת......
מותר . אם בא לך לשמוע את אמא שלך גונחת וצורחת תתקשר ליאיר וקפי בסביבות 8 בערב עד חמש לפנות בוקר היא צורחת וגונחת "עוד יאיר עוד" - "כן קפי" "תעשו את זה חזק" אמא שלך חייבת קצת כסף אתה יודע יאיר וקפי הם לא בחינם.... יש לך חוב של 10,000$ אל תחפש אותי בתחרות הבאה אני יותר מידי טובה בשבילך אל תגיע לתחרויות ולקליניקות אתה בושה למין האנושי...
איך אתה מרגיש ?? ככה
אני בתמונה זוכר מקום ראשון!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אידיוט....

kapi club

New member
תאייירררר ....

יפה אבל אני עולה קצת יותר מ10000$ משהו כמו 100000000$ הארליייייייי המלךךךךך .....

כוס אמא שלך יאידיוט!!!!!!../images/Emo123.gif../images/Emo70.gif

אמא שלך הזונה הזאת לך תחפש אידיוט... אם היית מזוזה לא הייתי נוגעת בך!!!!!!!! בלייזר וצלחת לווין לא הייתי נוגעת בך... מי שלא יודע פה לטפל בסוסים זה אתה.. האממממ בוא ניראה מי האכיל בוקר?!? אני יאיר שני ושמש וחמוטל... ועוד איזה ילד אתה?!? זין לא עזרת..!! מי האכיל ערב וצהרים?!?! אנחנו! מי שהאכיל בוקר!!!!! אתה לא התקרבת!1 לסוס שלא היה תא?!? מי חיפש תא?!? אתה?!? לא!!!!!!!! אנחנו דאגנו וטיפלנו! אני רוכבת חמש שנים!! כמה אתה?!?! חצי שנה?!?! ככה זה ניראה!! אתה היית הבדיחה של הקליניקה אצל הילדים!!! היית אידיוט שתופס תחת אם דין וכולם שנאו אותך!! אם מי ישבת בערבים?! וכשהיו לנו הפסקות?!?! אם עצמך בצד! ואם שלישמן אם השליש זין ודין הגמד האידיוט אז תשתוק!!!!! אין לי זין אליך אין לי זין לכלום צמצם נוחכות לאפס יאפס!! מפגר שחושב ת'עצמו!!!!!!! חושב שאתה יכול לצאת מזה בזול?!?! את אמא שלי אף אחד לא מקלל... את שלך לעומת זאת......
מותר . אם בא לך לשמוע את אמא שלך גונחת וצורחת תתקשר ליאיר וקפי בסביבות 8 בערב עד חמש לפנות בוקר היא צורחת וגונחת "עוד יאיר עוד" - "כן קפי" "תעשו את זה חזק" אמא שלך חייבת קצת כסף אתה יודע יאיר וקפי הם לא בחינם.... יש לך חוב של 10,000$ אל תחפש אותי בתחרות הבאה אני יותר מידי טובה בשבילך אל תגיע לתחרויות ולקליניקות אתה בושה למין האנושי...
איך אתה מרגיש ?? ככה
אני בתמונה זוכר מקום ראשון!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אידיוט....

PiKolulo

New member
דם! דם! דם! דם!

הגזמנו קצת הייתי אומרת?! מילא, אבל אני בצד שלי יאיר (מה יאיר קשור פה?!) לא יזיק לי קצת בידור כרגע:) בהצלחה לשניכם

stinkerbell

New member
תראי...

אני לא רוצה להכנס ולהתערב בעניינים שלכם.. כי באמת אני לא ממש יודעת מה הולך כאן.. א ב ל , חשוב שתזכרי שאחרי הכל זה פורום צ י ב ו ר י... ופתוח לכולם.. לא כולם צריכים להיות מעורבים בריבים האישיים שלכם.. וכמו כן, אני לא חושבת שחלק מהאנשים בפורום (אחרי הכל זה רוכבים צ-ע-י-ר-י-ם) צריכים לראות את המילים האלה בכלל... אמנם הוא התחיל עם זה.. אבל עדיין, למה לרדת לרמה שלו?! אז תתנהגי בצורה טיפונת יותר בוגרת, תבליגי, תני לזה לעבור.. ואם את מעוניינת להגיד לו משהו, אז אני מציעה לך או שתגיבי בצורה פחות תוקפנית טוב? אני לא אומרת את זה כדי לפגוע או משהו חס וחלילית. להיפך! זה רק לטובת כולם.

אוי תאיר! באמת!!!!

האמת אני דיי מסכימה איתו! מה לעשות גם אני חושבת שעד שלא נדע ממש ממש טוב לפחות ברמה של הדרכה לא כדאי לנו להחזיק סוס. סוס זה לא שפן נסיונות! לא אמורים לנסות עליו את כל נסיונות הרכיבה הכושלים שלנו! ואף אחד לא הזכיר את הארלי או מה הוא יודע או לא ולא הזכיר את רמת הרכיבה שלך אז תשתיקי קצת תעצבים שלך למה את מתחילה להגזים בקטעים האלה...

תקשיבו!!!

רותי וגילי בחרו לתאיר את הארלה ואני לא חושב שהם היו נותנות לה להחזיק אותו אם הם לא היו בטוחות שהיא יכולה להחזיק אותו ושהיא ברמה מספיק גבוהה בשביל להחזיק סוס.... וחמוטל, למה את תמיד צריכה להתערב

PiKolulo

New member
וואי אני לא מאמינה!

תודה רבה יאיר........! כן שים תמונות שלו... ויש מצב שאני אוכל ליצור קשר עם תאיר הזו?

SHoooKoLaTa

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo70.gifערבי טהורר../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif

אני מאד מאד אוהבת ערבים, הם גם מדהימים ביופיים, באופיים, עושים דרסז' מעולה, וקפיצות גם, יש להם יכולת זינוק מיוחדת. יש לי בחווה את פוצ'יני שהוא ערבי, ואני מאוהבת בו עד הגג!

../images/Emo132.gifעונה!!!

אני מתה על ערבים כי הם פשוט מדהימים ובזמן האחרון גם שייר!!! אבל בגדול-אני אוהבת את כ ל ל ל ל ל ל ל ל הסוסים

למעלה