שאלה שמעניינת אותי מאוד

narretrulz

New member
אמממממ

וורמבלדים... בעיקר האנובר ודאץ' וורמבלד...אבל זה תלוי בסוסים עצמם כמעט מכל וורמבלד יכול לצאת משהו טוב זה תלוי בהורים ובמזל. ואני לא מבין למה אתם אומרים שהקווטר הוא סוס אוניברסלי, הם לא יכולים להגיע בקפיצות ודרסז' מעל מטר/א' ואם כן זה חד פעמי, אבל שלא נדבר בכלל על רמות בינלאומיות. הם טובים למקצי ווסטרן ובתור סוסי בצפר למתחילים.

טובים בתור סוסי ביצפר למתחילים?!

פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה שטויות!! הם בכלל לא טובים לביצפר.. ובטח שלא למתחילים!

narretrulz

New member
הקווטרים אצלנו כן...

כי יש להם תנועה מאוד שטוחה ובגלל זה ילדים לא עפים מהם...אבל אין אצלנו יותר מ2-3 קווטרים עכשיו... תחשבי שילד צריך לשבת על סוס עם תנועה כמו של דאץ' וורמבלאד? הוא עף רק מצעד טרוט אחד שלו...

ILQHA

New member
יש משהו בדבריך...

אבל יש קווטרים (אני מכוון לטהורים) שעולים מלא כסף וסוסי רכיבה מעולים! אני לא חושב שיתנו לילד מתחיל לרכב על סוסים כאלו. בכל מקרה, הכי מתאים למתחיל זה איזה משהו מעורב (מה שבד"כ משתמשים בבי"ס).

narretrulz

New member
נכון

לא נותנים קווטרים כאלה לבית ספר בגלל שהם יקרים.....אבל הם טובים בעבודה הזאת גם הטהורים טובים בזה. אז יש סוסים שהם עדיין קווטרים ועדיין עם אותו מבנה פשוט אין להם כזאת שושלת ולא עברו איזה אילוף מדהים ולא זכו בפרסים אז מן הסתם הם גם לא עולים יותר מידי ובסוסים כאלה משתמשים לבית ספר, כי הם נוחים וטובים למתחילים.

תתפלאי....

הם יכולים להיות סוסי בצפר למתחילים בדיוק כמו כל סוס אחר תלוי כמה הם מאולפים ושבורים ומה האופי של הסוס הספציפי .

צר לי להודיע לך....

אבל זאתי שהייתה איתי בחופש באינגליש אמרה שהיא ראתה את אחד הסוסים שקפצו הכי גבוה בארץ או משו כזה והוא היה קווטר...

narretrulz

New member
אז היא טעתה.

קווטר לא יכול לקפוץ 140-150, בטח שלא מסלול. ובארץ כבר קפצו 160 ו170 ואפילו יותר...(בחוות עצמן לא בתחרויות) ואני רוצה שתראי לי את הסוס או תמונה של הסוס קופץ ככה... מעניין למה עוד לא יצא לי לראות קווטר בתחרות גראנד פרי...אההההה בטח זה בגלל שהם עושים מסלולי 2.20 ומעלה ו160 קטן עליהם. תעשי לי טובה ותדברי לעניין קווטר לא בנוי לקפיצות ולא לדרסז' ברמות גבוהות.

OHIO

New member
מה זוהר לא ידעת?! ברור

שהם בנויים לדרסז'!! הרי אנחנו הדרסז'ניקים אוהבים סוסים עם צעד שטוח... חחחח ססתם אין שום דבר רע בקווטרים!! אנחנו פשוט יותר אוהבים סוסים הולנדים.. למשל...

TauraMan

New member
ולשיייייייים!!../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

אין עליהם הם הכי חמודים בעולם!!!! אני גם אוהבת האנוברים...

אין על הפונים!!! ../images/Emo99.gif

מדונה- בתמונה הראשונה- לפני, קבלו איזה בטן...
בתמונה השניה מה שיצא מהבטן הענקית הזאת
ובתמונה השלישית, מדונה
, סייחוקה (ויירן)
ומקנידו מאחורה.

oldenburg

New member
אולדנבורג

אין אין על אולדנבורגגגגגגגגגגג אבל אני גם אוהבת את ההנובר, הטרקהיינר, הולסטריינר... כאלה יפים

PiKolulo

New member
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

אתם לא תאמינו מה קרה לי:(!! מכרו את הארלי!!!!!! לאאאא! אני בוכה:( כרגע ליאור התקשרה אליי ואמרה לי שהוא נמכר סופית! זה כל כך עצוב... אבל אני לא יודעת לאן מכרו אותו... אם הגיע סוס חום עם לבן על המצח עד האף, וגרביים לבנות חצי אפלוסה ורשום לו "טל" על התחת פליז לספר לי.............. עצובה:(

למעלה