אני מתה על ערבים!!!../images/Emo47.gif../images/Emo107.gif
הם סוסים שמתאימים לכל סוגי הרכיבה!!! וחוץ מזה-יש להם כזה צעד אצילי ויפה!!! אני גם אוהבת מאוד פרסיאנים-הם חתיכייייים!!! והם חייבים להיות שחורים (הצבע האהוב עליי!) וגם להם יש צעד מדהיייייים!!!!
ולא מצאתי כותרת (מה שכתוב בנושא)מתאימה לתיאור של כל מה שחשבתי כשקראתי את הכותרת שלך... קודם כל זה גם נשמע מאוד רע כשאת אומרת את זה לעצמך וגם זה ניראה מאוד מאוד מאוד רע כשאת קוראת את זה... "אני מתה על ערבים"..... אני לא מנסה לרדת על אף אחד פה שתביני אבל... כל כך הרבה רע הערבים עשו לנו בזמן האחרון שאני לא יכול שלא לחשוב על זה... אני יודע טוב מאוד שיש גם הרבה ערבים "טובים"! סבי הוא סוחר תמרים והוא כל הזמן מוכר לערבים... אבל עדיין אני לא יכול שלא לחשוב על זה... אני לא מתכוון לרדת עלייך או על אף אחד אחר! תסלחי לי אם פגעתי בך!
פשוט הכותרת "אני מתה על ערבים" הייתה נורא מוזרה בעייני... אני יודע שהיא התכוונה לגזע ולסוסים בכלל אבל עדיין לא יכולתי שלא לחשוב על כל מה שכתבתי בהודעה הקודמת... פעם נוספת: אם פגעתי בך מאיזשהי סיבה אני מתנצל!!!
בובה מהפארק לא ערבסית לפי מה שראיתי....... רוב סוסי הבצפר הם שילוב של ערבים קווטרים אפולוסות ואולי ארואים קצת... חוץ מהעובדה ששהם לא בנויים לדרסאג' בערביים אין להם בעייה לעשות א, ב דרסאג'.... ואני מכירה 2 שעובדים ממש נחמד ברדרסאג'...