יאו אחרי שנה שלא רשמתי תגובה פה P:
כללי: *שם: חן *זכר/נקבה:זכר
*גיל:15 *גובה:נראה לי 1.67 *משקל: 50 בערך *מידת נעליים:39/40 כמה סוכר בקפה/תה? כפית וחצי * מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם?4 * מהו מספר המזל שלכם? *--- כמה חברים טובים יש לכם? זה כזה התקופה מעבר בין חולון לקרית אונו אז הקשר עם החברות שמה מתנתק כזה ופה לאט לאט מגששים..
מוזיקה: * מה סגנון המוזיקה האהוב עליך?פופ, רוק, פאנק.. לא יודעת אבל הרוב באנגלית.. * מי הזמר המועדף עליך? סולן-ג'סטין.. סולן מלהקה - שיו כ"כ יש הרבה כרגע אני בשוונג אואסיס אז כנראה הוא
* מי הזמרת המועדפת עליך? אבריל.. * מי הלהקה המועדפת עליך?ממ כל פעם מישהו חא רזה כל הזמן משתנה לפי הקריזות אבל באסטד זה לתמיד
* מה השיר המועדף עליך בתקופה האחרונה?oasis-don't look back in anger.. * מה השיר המועדף עליך בכלל?משתנה.. * איזה סגנון מוזיקה אתה לא סובל?מזרחית.. * כמה דיסקים (מקוריים) יש לך?10 אולי.. (גם של אמנים דוחים כגון המורדים
) * כמה דיסקים (צרובים) יש לך?וואו נראה לי שזרקתי את אלה ממזמן..
זה או זה: * סופגניה או לביבה? לביבה * ספגטי או מקרוני?ממ לא כ"כ מבדילה אבל ספגטי.. * גלידה או ארטיק? ארטיק * מגנום או מגנום לבן? מגנום לבן * תותים או דובדבנים? דובדבנים * עוגת שוקולד או עוגת גבינה? שוקולד אוף קורס!! אין על שוקולד.. * בשר או עוף? בשר * עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה? שוקולד * אורז או פתיתים? אורז * מלווח או ג'חנון? ג'חנון * חמאה או גבינה? גבינה * סלט ירקות או סלט פירות?ירקות * מסטיק או סוכריה על מקל?מסטיק * רוק או פופ?גם וגם היכ טוב סטייל מקפללי פופ-רוק כזה... * רוק כבד או רוק רגיל? רגיל * מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית? לטינית! * המומינים או דרדסים? אמא מומין ;-] * טלנבלות או מדע בדיוני?מממ נגיד שמדע בדינוי כי זה כולל פבנים קייל XY * בידור או דרמה? גם וגם.. * אמטיוי או וי אייג' ואן?אמ טי וי * הוט או יס?הוט( היטס) יס (הסדרות הבנות *ונות שיש שם..) * האלופה או השיר שלנו?אמג זה נראה לי הכי קשה
... האלופה... כיזה לא נסחף לעוד שתי עונות הכי מטומטמות בארץ
האם אי פעם: * שברת פעם שן? החלקתי באמבטיה ונפלתי על השיניים.. נחשב? * עשית טיפול שיניים? כן * הקאת במקום ציבורי? לא שאני זוכרת * שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי?כן * היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא? לא * עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר) ואוו אממ לא שזכור לי.. * יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? ברור
כן| כ"F מומלץ.. * חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?) לא.. * עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם? לא * טעמת קליק XL? אם כן,מהו המועדף עלייך? כן אממ לא זוכרת הרב שם טעים.. * פגשת אי פעם את מתי אטלס? בארור! * יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה? ואוו בחיים שלי לא העלו אותי בדרגה אנחנו רק בתיכון (רובנו..) * היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט? תמיד.. * קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח) לא.. * רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? כן * רצית שיהיה לך זנב? יש לי כבר אחד אני לא צריכה שנים.. * ראית סרט כחול? לא.. כן כן אני בורה.. סו וואט? * הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין?אולי. * בלעת כפתור? לא * תיקנת מורה על שגיאה?כן * נתקעת במגלשה?כן ויותר מפעם אחת |כאפה| * שנאת שם מסוים בגלל מישהו?לא * התאהב פעם במורה?איכס לא מה אני מאטי
* באבא\\אמא של חבר\\ה?אמג לא~~ * בדמות מספר\\סרט? וואו לא.. * במישהו מאותו מין? הבנו תרעיון.. * חווית אהבה חד צדדית? אולי בכיהת ו' כזה שמאוהבים בחתיך של השכבה
| כאפה נמבר טו|
וסתם: * יש מוצר שאהבת במיוחד והפסיקו לייצר/למכור בארץ? לא חושבת.. * יש חנות מיוחדת שאתם יכולים לבלות בה שעות? פול אנד ביר
או אנטר * ואחת אהובה שפשטה רגל? איי דונט טינק סו * צבע שיש לכם סלידה ממנו: נופ * יש לך חיית מחמד?לא *דובר עוד שפה? (חוץ מעברית ואנגלית) אם אני ושמעת ספרדית אני די מבינה.. * הורים גרושים? לא * יש לך חפץ שאתה קשור אליו באופן מיוחד?המגזין של טוטפ שקילבתי עם 4 פוסטרים של מק |מזילריר|
* פחדים? (חושך, במה, וכ'ו...) נחשים.. חיו מפחידות כאלה. * מרגיש רע כשמרכל על אחרים?לא.. משתדלת לא לעושת את זה הרבה.. כמה שזה נשמע מלוקק * חוטיני זה סקסי? כן.. כמו אצבע תקועה בתחת..
.. פיכס לא * מה סקסי בעיניך? דאגי.. סתם תסם כבר ירדה לי האהבה הממש ממש שלי למקפלי.. אממ לא יודעת בנים בכללי.. שמקרינים ביטחון עצמי.. * איזה סוג מנגינה סקסית לדעתך? אממ מוזיקה סקסית ששמים לחשפניות? ^^" לא יודעת אין כזה דבר מוזיקה סקסית איזה שאלות נספחות דאמ
מה הכי מדליק אתכם אצל המין השני? עיניים כחולות/שיער בלונדיני/ בהיר.. שניהם ביחד הכי הולך * זכית בהגרלה כלשהי?לא * שומע עכשו מוסיקה?כן * היום שצריך למחוק מהשבוע-שישי * אוכל ארוחת בוקר בקביעות? בבצפר * האם נמאס לך מהמסגרת הקיימת שלך ?אממ לפעמים..
עכשיו: * צריך לשירותים?לא * מלטף חיה?לא * חושב על מטלות שאתה צריך לעשות?כן * תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה? אידיוט
* על מי אתה חושב עכשו? על הכותב של השאלון כי זה היה בול שאלה לפני זה.. ואלה חסין... וגיא פטיצר.. * מה אתה חושב על אותו אדם?כותב השאלון - פאק יחתיכת חופר די.. אלה חסין גיא פטיצר- סתם נזכרתי בהם.. * האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות? כ"כ כן פיוו סיימתי