שאלון, לכל מי שמחפש מה לעשות

sweet shir

New member
ככה שיערתי לעצמי, פשוט את בלבלת אותי לפני כמה

ימים.
(לא היית מודעת לכך שבלבלת אותי, אבל.
)

גילולית

New member
../images/Emo205.gifTEDDY GEIGER../images/Emo99.gif

פור יו איי וויל
אני לא באמת כזאת חסרת חיים אני קוראת רק את התשובה הזאת אצל כולםXDD

1ספירוש1

New member
../images/Emo103.gifאני../images/Emo9.gif

כללי: *שם:ספיר *זכר/נקבה:נקבהXD *גיל:13 ושבעה חודשים *גובה:אין לי שמץ..XD *משקל:כנ"ל. כמה סוכר בקפה/תה?1 וחצי
* מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם? 7 * מהו מספר המזל שלכם?7
* כמה חברים טובים יש לכם?נממ..3 נראה לי..XD מוזיקה: * מה סגנון המוזיקה האהוב עליך?פופ-פאנק, רוק-פאנק[יש לי תחושה שהמצאתי כמה סיגנונות ברגע זה..XD] * מי הזמר המועדף עליך?אההה הרבה
* מי הזמרת המועדפת עליך?כנ"ל.. * מי הלהקה המועדפת עליך? אההה, נו הבריטים האלה..! נוווו..שכחתי אייך קוראים להם..XD אההה נו מקפלי
XDD * מה השיר המועדף עליך בתקופה האחרונה? אההה..נוט אלון
ואקונה מטטה
* מה השיר המועדף עליך בכלל?נוט אלון
* איזה סגנון מוזיקה אתה לא סובל?דיכאון,שחורה,מזרחית
* כמה דיסקים (מקוריים) יש לך?לא יודעת..XD * כמה דיסקים (צרובים) יש לך? גם..XD זה או זה: * סופגניה או לביבה?סופגניה * ספגטי או מקרוני?ספגטי * גלידה או ארטיק?גלידה * מגנום או מגנום לבן?לבן * תותים או דובדבנים?תותים
* עוגת שוקולד או עוגת גבינה?עוגה כושית..XD * בשר או עוף?צימחונית!>< * עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה?שוקולד
* אורז או פתיתים?גם וגם
* מלווח או ג'חנון?מלווח
* חמאה או גבינה?גבינה
* סלט ירקות או סלט פירות?גם וגם
* מסטיק או סוכריה על מקל?מסטיק!!!!
* רוק או פופ?רוק-פופ[?] * רוק כבד או רוק רגיל?רגיל.. * מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית?מוסיקה ישראלית.. * המומינים או דרדסים?תלוי מתי
* טלנבלות או מדע בדיוני?טלנובלה
* בידור או דרמה?בידור * אמטיוי או וי אייג' ואן?אמ-טי-וי * הוט או יס?הוט! * האלופה או השיר שלנו?האלופה@@ וסתם: * יש מוצר שאהבת במיוחד והפסיקו לייצר/למכור בארץ?לא * יש חנות מיוחדת שאתם יכולים לבלות בה שעות?אהאה * ואחת אהובה שפשטה רגל?נופ * צבע שיש לכם סלידה ממנו::S * יש לך חיית מחמד?כן חזיר.. XDDD סתם
*דובר עוד שפה? (חוץ מעברית ואנגלית)נממ..קצת ספרדית וצרפתית * יש לך חפץ שאתה קשור אליו באופן מיוחד?כן * פחדים? (חושך, במה, וכ'ו...):S * מרגיש רע כשמרכל על אחרים?אהה אולי..
* חוטיני זה סקסי? כן\\לא XDDDDDD * איזה סוג מנגינה סקסית לדעתך?XDDDDDDD * זכית בהגרלה כלשהי?נופ * שומע עכשו מוסיקה?נופ * היום שצריך למחוק מהשבוע-שום יום
* אוכל ארוחת בוקר בקביעות?אהא
* האם נמאס לך מהמסגרת הקיימת שלך ?לא יודעת..
עכשיו: * צריך לשירותים?לא.. * מלטף חיה?לא.. * חושב על מטלות שאתה צריך לעשות?כן..XD * תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה?חופר..XDD * על מי אתה חושב עכשו?2 אנשים שעיצבנו אותי! * מה אתה חושב על אותו אדם?1-שהוא עיצבן אותי אל הוא הבנאדם הכי חמוד בעולם
,2- שהוא פשוט מעצבן ואני מעדיפה לגמור עם זה פה..XD * האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות?לא

N e r d y

New member
../images/Emo69.gif בא לי גם

כללי: *שם: טל *זכר/נקבה: נקבה *גיל: 17 *גובה: 1.60 *משקל: נקודה רגישה *מידת נעליים: 38-39 כמה סוכר בקפה/תה? 1 * מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם? 2 * מהו מספר המזל שלכם? לא מזל אבל אוהבת את16 * כמה חברים טובים יש לכם? 3 מוזיקה: * מה סגנון המוזיקה האהוב עליך? רוק, פופ, פאנק * מי הזמר המועדף עליך? דני ג'ונס (חחחח ברצינות) * מי הזמרת המועדפת עליך? היילי מפארמור וג'ם * מי הלהקה המועדפת עליך? מקבאסטדורק * מה השיר המועדף עליך בתקופה האחרונה? born to run * מה השיר המועדף עליך בכלל? יש פול * איזה סגנון מוזיקה אתה לא סובל? מזרחית * כמה דיסקים (מקוריים) יש לך? ~סופרת~ 3 מקפליי, 1 בויז לייק גירלז, 1 בלינק, 1 פארמור, 3 המורדים, 1 פולוריסיינטה, 1 קטנטנות. כל אלו רק בחדר אז זה 11.. אבל יש עוד מלא של פינק פלויד, קווין, ביטלס, בוב דילן ופווול אחרים... * כמה דיסקים (צרובים) יש לך? הרבה מאוד זה או זה: * סופגניה או לביבה? סופגניה * ספגטי או מקרוני? ספגטי * גלידה או ארטיק? גלידה * מגנום או מגנום לבן? לבן * תותים או דובדבנים? דובדבנים * עוגת שוקולד או עוגת גבינה? גבינה * בשר או עוף? אפאחד>< * עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה? שוקולד * אורז או פתיתים? פתיתים * מלווח או ג'חנון? מלאווח * חמאה או גבינה? גבינה * סלט ירקות או סלט פירות? פירות * מסטיק או סוכריה על מקל? מסטיק * רוק או פופ? רוק * רוק כבד או רוק רגיל? רגיל * מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית? לטינית * המומינים או דרדסים? המומינים * טלנבלות או מדע בדיוני? לאמשנה * בידור או דרמה? לאמשנה * אמטיוי או וי אייג' ואן? לאמשנה * הוט או יס? לאמשנה * האלופה או השיר שלנו? השיר שלנו האם אי פעם: * שברת פעם שן? כן * עשית טיפול שיניים? כן * הקאת במקום ציבורי? כן * שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי? כן * היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא? לא שזכור לי * עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר) לא * יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? כן * חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?) כן לתחרות שלא הגיעה * עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם? לא * טעמת קליק XL? כן אם כן,מהו המועדף עלייך? לאיודעת * פגשת אי פעם את מתי אטלס? לא * יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה? לא * היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט? לא * קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח) כן * רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? כן * רצית שיהיה לך זנב? לא * ראית סרט כחול? מה נחשב סרט כחול? * הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין? נראה לי שכן * בלעת כפתור? לא * תיקנת מורה על שגיאה? כן * נתקעת במגלשה? כן * שנאת שם מסוים בגלל מישהו? כן * התאהב פעם במורה? לא * באבא\\אמא של חבר\\ה? לא * בדמות מספר\\סרט? כן * במישהו מאותו מין? לא * חווית אהבה חד צדדית? כן וסתם: * יש מוצר שאהבת במיוחד והפסיקו לייצר/למכור בארץ? לא נראה לי * יש חנות מיוחדת שאתם יכולים לבלות בה שעות? חנויות דיסקים, זארה * ואחת אהובה שפשטה רגל? לאיודעת * צבע שיש לכם סלידה ממנו: חרדל * יש לך חיית מחמד? לא *דובר עוד שפה? (חוץ מעברית ואנגלית) לא * הורים גרושים? בעח * יש לך חפץ שאתה קשור אליו באופן מיוחד? כן * פחדים? (חושך, במה, וכ'ו...) אני קלסטרופובית וחושך וגבהים * מרגיש רע כשמרכל על אחרים? לפעמים * חוטיני זה סקסי? כן\\לא לא * מה סקסי בעיניך? נעעעעעעם * איזה סוג מנגינה סקסית לדעתך? לאיודעת * מה הכי מדליק אתכם אצל המין השני? עיניים, אף, שיער, בעח הכל! * זכית בהגרלה כלשהי? כן * שומע עכשו מוסיקה? לא * היום שצריך למחוק מהשבוע- ראשון * אוכל ארוחת בוקר בקביעות? לא * האם נמאס לך מהמסגרת הקיימת שלך ? כל כך!!!!! עכשיו: * צריך לשירותים? כן * מלטף חיה? לא * חושב על מטלות שאתה צריך לעשות? מתמטיקה>< * תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה? קצת * על מי אתה חושב עכשיו? על עצמי (חשות מישו?) * מה אתה חושב על אותו אדם? שהיא מאוד מאוד שמנה * האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות? כן

N e r d y

New member
מה? פחחחחחח אני מזה לא

שוב נקודה רגישה. אבל בכל זאת איך הגעת למסקנה שאני רזה אם במשקל כתבתי "נקודה רגישה" חחחחחחחחחחחחחחחחח

1ספירוש1

New member
../images/Emo103.gif~אופס~~אופס~כנסיי../images/Emo9.gif

אני חשבתי שהמידת נעליים זה המשקל..XDDDD
ולהיות מטר60 ולשקול 38-39 זההה רזהה לא?XDDD בכל מקרה התלבלבתי

N e r d y

New member
חחחחחחח הלוואי ../images/Emo6.gif

אממממ כן זה מאוד מאוד רזה, לא אנושי XDDD

YuvalJones

New member
בלופ. אפחדלאקוראאזאניעושהאתזהלעצמי. ../images/Emo6.gif

כללי: *שם: יובל! *זכר/נקבה: נקבהD: *גיל: 12.3 *גובה: 164 *משקל: גבוה מדי! *מידת נעליים: 38-9 כמה סוכר בקפה/תה? שתיים ^,^ * מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם? 1 * מהו מספר המזל שלכם? 3.9.16 * כמה חברים טובים יש לכם? אחת. מוזיקה: * מה סגנון המוזיקה האהוב עליך? רוק בעיקר, והסגנון המעורבב של מקפליי. וגם היפהופ זה סבבה D: * מי הזמר המועדף עליך? ג'סי מקרטני[?] * מי הזמרת המועדפת עליך? -- * מי הלהקה המועדפת עליך? מקפליי כמובן!
* מה השיר המועדף עליך בתקופה האחרונה? Not Alone * מה השיר המועדף עליך בכלל? כנ''ל. * איזה סגנון מוזיקה אתה לא סובל? דיכאון. * כמה דיסקים (מקוריים) יש לך? הרבה. * כמה דיסקים (צרובים) יש לך? לא כלכך הרבה. זה או זה: * סופגניה או לביבה? לביבה, אבל אני גם חולה על סופגניות[וכן, רואים אתזה על גופי.] * ספגטי או מקרוני? שניהם. * גלידה או ארטיק? -גלידה!!!!@#@#$#$ * מגנום או מגנום לבן? --[אני שונאת כאלה.] * תותים או דובדבנים? תות[א-נח-אמוןXD] * עוגת שוקולד או עוגת גבינה? שוקולד, אבל גם גבינה. * בשר או עוף? בשר. * עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה? שוקולד. * אורז או פתיתים? אורז. * מלווח או ג'חנון? ג'חנון. * חמאה או גבינה? גבינה * סלט ירקות או סלט פירות? שניהם. * מסטיק או סוכריה על מקל? מסטיק
* רוק או פופ? רוק. * רוק כבד או רוק רגיל? רוק רגילD: * מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית? ישראלית. * המומינים או דרדסים? מומינים בארררררווווורר
* טלנבלות או מדע בדיוני? טלנובלותXD * בידור או דרמה? בידור. אבל גם דרמה. * אמטיוי או וי אייג' ואן? אמטיוי. * הוט או יס? הוט. * האלופה או השיר שלנו? האלופה. האם אי פעם: * שברת פעם שן? נופ. * עשית טיפול שיניים? יאפ. * הקאת במקום ציבורי? לא שזכור לי. * שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי? בהחלט כן P: * היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא? מפחידה כמוה נחשב? אם כן אז כן. * עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר) לא ממש. אבל פעם הייתה מחאה נגד המנהלת החדשה[שעדיין איתנו לצערינו.] אז ילדים שכיום כבר בתיכון עשו עצומת חתימות עלזה שהם מעדיפים את הקודמת ולא את הנוכחית D: לא שזה עזר -_- * יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? כלכךךךךך
* חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?) -- * עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם? נופ. * טעמת קליק XL? נופ. אם כן,מהו המועדף עלייך? -- * פגשת אי פעם את מתי אטלס? לא:-O * יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה? חחחח אולי. * היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט? XD לא. * קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח) נופ. * רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? כל ריב איתי זה קטנוניות
* רצית שיהיה לך זנב? לא. * ראית סרט כחול? כן. * הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין? XDD כן לא מזמן. * בלעת כפתור? פיכס לא![אבל בלעתי את הפלסטיקים שיש מסביב לבקבוקים] * תיקנת מורה על שגיאה? כן. * נתקעת במגלשה? לא. * שנאת שם מסוים בגלל מישהו? כן. * התאהב פעם במורה? כן! במורה שלי של כיתה ה'! הוא היה כזה מהמם וחמוד והוא התלבש כלכך יפה וחבל שהוא היה בן 23! * באבא\\אמא של חבר\\ה? חלילה וחס! * בדמות מספר\\סרט? אופקורסD: * במישהו מאותו מין? לא! * חווית אהבה חד צדדית? כן. וסתם: * יש מוצר שאהבת במיוחד והפסיקו לייצר/למכור בארץ? כן =\ * יש חנות מיוחדת שאתם יכולים לבלות בה שעות? כן =\[חח.] * ואחת אהובה שפשטה רגל? לא. * צבע שיש לכם סלידה ממנו: סלידה זה נגד או בעד? =\ * יש לך חיית מחמד? יאפ. חתול שיהיה במאי בן שנה וכלבה מדהימה בת ארבע. *דובר עוד שפה? (חוץ מעברית ואנגלית) כן. ספרדית. * הורים גרושים? לא חס וחלילה! * יש לך חפץ שאתה קשור אליו באופן מיוחד? כן. שרשרת של דני שלא הורדתי אותה מאז לפני המוון זמן. * פחדים? (חושך, במה, וכ'ו...) כן. רוחות.אנשים מתים. * מרגיש רע כשמרכל על אחרים? לא[מוחאחאחא רשעית.] * חוטיני זה סקסי? לא סקסי ולא נוח.[לא ניסיתי, אבל זה מה שקורה כשאני לובשת תחתונים שגדולים ממני באיזה שבע מידות.] * מה סקסי בעיניך? בנים. שפתיים של בנים, עיניים של בנים, גב של בנים[כן זוהי שריטה יוצאת דופן.] * איזה סוג מנגינה סקסית לדעתך? סטריפ-דאנס. סתם, לאדעת^^" * מה הכי מדליק אתכם אצל המין השני? ראה שאלה-"מה סקסי בעינייך" * זכית בהגרלה כלשהי? כן באיזה מסיבה זכיתי בשתי פחיות רדבול למרות שהיה מותר בלי קשר. * שומע עכשו מוסיקה? כן.. * היום שצריך למחוק מהשבוע- ראשוןשנישלישירביעיחמישישישישבת. סתם, לאדעת^^ * אוכל ארוחת בוקר בקביעות? לא. * האם נמאס לך מהמסגרת הקיימת שלך ? כן. עכשיו: * צריך לשירותים? לא. * מלטף חיה? חחחחח לא.[זה פשוט נשמע לי כלכך רע!] * חושב על מטלות שאתה צריך לעשות? כן. * תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה? לא
* על מי אתה חושב עכשו? על ידיד שלי. * מה אתה חושב על אותו אדם? שהוא בנזונהD: * האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות? כן. שיעורי בית במתמטיקה.^,^ Im on my freeway to heaven [או- יום חורפי בדרך לבית שלי.]

just chenis

New member
יאו אחרי שנה שלא רשמתי תגובה פה P:

כללי: *שם: חן *זכר/נקבה:זכר
*גיל:15 *גובה:נראה לי 1.67 *משקל: 50 בערך *מידת נעליים:39/40 כמה סוכר בקפה/תה? כפית וחצי * מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם?4 * מהו מספר המזל שלכם? *--- כמה חברים טובים יש לכם? זה כזה התקופה מעבר בין חולון לקרית אונו אז הקשר עם החברות שמה מתנתק כזה ופה לאט לאט מגששים..
מוזיקה: * מה סגנון המוזיקה האהוב עליך?פופ, רוק, פאנק.. לא יודעת אבל הרוב באנגלית.. * מי הזמר המועדף עליך? סולן-ג'סטין.. סולן מלהקה - שיו כ"כ יש הרבה כרגע אני בשוונג אואסיס אז כנראה הוא
* מי הזמרת המועדפת עליך? אבריל.. * מי הלהקה המועדפת עליך?ממ כל פעם מישהו חא רזה כל הזמן משתנה לפי הקריזות אבל באסטד זה לתמיד
* מה השיר המועדף עליך בתקופה האחרונה?oasis-don't look back in anger.. * מה השיר המועדף עליך בכלל?משתנה.. * איזה סגנון מוזיקה אתה לא סובל?מזרחית.. * כמה דיסקים (מקוריים) יש לך?10 אולי.. (גם של אמנים דוחים כגון המורדים
) * כמה דיסקים (צרובים) יש לך?וואו נראה לי שזרקתי את אלה ממזמן..
זה או זה: * סופגניה או לביבה? לביבה * ספגטי או מקרוני?ממ לא כ"כ מבדילה אבל ספגטי.. * גלידה או ארטיק? ארטיק * מגנום או מגנום לבן? מגנום לבן * תותים או דובדבנים? דובדבנים * עוגת שוקולד או עוגת גבינה? שוקולד אוף קורס!! אין על שוקולד.. * בשר או עוף? בשר * עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה? שוקולד * אורז או פתיתים? אורז * מלווח או ג'חנון? ג'חנון * חמאה או גבינה? גבינה * סלט ירקות או סלט פירות?ירקות * מסטיק או סוכריה על מקל?מסטיק * רוק או פופ?גם וגם היכ טוב סטייל מקפללי פופ-רוק כזה... * רוק כבד או רוק רגיל? רגיל * מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית? לטינית! * המומינים או דרדסים? אמא מומין ;-] * טלנבלות או מדע בדיוני?מממ נגיד שמדע בדינוי כי זה כולל פבנים קייל XY * בידור או דרמה? גם וגם.. * אמטיוי או וי אייג' ואן?אמ טי וי * הוט או יס?הוט( היטס) יס (הסדרות הבנות *ונות שיש שם..) * האלופה או השיר שלנו?אמג זה נראה לי הכי קשה
... האלופה... כיזה לא נסחף לעוד שתי עונות הכי מטומטמות בארץ
האם אי פעם: * שברת פעם שן? החלקתי באמבטיה ונפלתי על השיניים.. נחשב? * עשית טיפול שיניים? כן * הקאת במקום ציבורי? לא שאני זוכרת * שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי?כן * היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא? לא * עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר) ואוו אממ לא שזכור לי.. * יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? ברור
כן| כ"F מומלץ.. * חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?) לא.. * עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם? לא * טעמת קליק XL? אם כן,מהו המועדף עלייך? כן אממ לא זוכרת הרב שם טעים.. * פגשת אי פעם את מתי אטלס? בארור! * יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה? ואוו בחיים שלי לא העלו אותי בדרגה אנחנו רק בתיכון (רובנו..) * היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט? תמיד.. * קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח) לא.. * רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? כן * רצית שיהיה לך זנב? יש לי כבר אחד אני לא צריכה שנים.. * ראית סרט כחול? לא.. כן כן אני בורה.. סו וואט? * הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין?אולי. * בלעת כפתור? לא * תיקנת מורה על שגיאה?כן * נתקעת במגלשה?כן ויותר מפעם אחת |כאפה| * שנאת שם מסוים בגלל מישהו?לא * התאהב פעם במורה?איכס לא מה אני מאטי
* באבא\\אמא של חבר\\ה?אמג לא~~ * בדמות מספר\\סרט? וואו לא.. * במישהו מאותו מין? הבנו תרעיון.. * חווית אהבה חד צדדית? אולי בכיהת ו' כזה שמאוהבים בחתיך של השכבה
| כאפה נמבר טו|
וסתם: * יש מוצר שאהבת במיוחד והפסיקו לייצר/למכור בארץ? לא חושבת.. * יש חנות מיוחדת שאתם יכולים לבלות בה שעות? פול אנד ביר
או אנטר * ואחת אהובה שפשטה רגל? איי דונט טינק סו * צבע שיש לכם סלידה ממנו: נופ * יש לך חיית מחמד?לא *דובר עוד שפה? (חוץ מעברית ואנגלית) אם אני ושמעת ספרדית אני די מבינה.. * הורים גרושים? לא * יש לך חפץ שאתה קשור אליו באופן מיוחד?המגזין של טוטפ שקילבתי עם 4 פוסטרים של מק |מזילריר|
* פחדים? (חושך, במה, וכ'ו...) נחשים.. חיו מפחידות כאלה. * מרגיש רע כשמרכל על אחרים?לא.. משתדלת לא לעושת את זה הרבה.. כמה שזה נשמע מלוקק * חוטיני זה סקסי? כן.. כמו אצבע תקועה בתחת..
.. פיכס לא * מה סקסי בעיניך? דאגי.. סתם תסם כבר ירדה לי האהבה הממש ממש שלי למקפלי.. אממ לא יודעת בנים בכללי.. שמקרינים ביטחון עצמי.. * איזה סוג מנגינה סקסית לדעתך? אממ מוזיקה סקסית ששמים לחשפניות? ^^" לא יודעת אין כזה דבר מוזיקה סקסית איזה שאלות נספחות דאמ
מה הכי מדליק אתכם אצל המין השני? עיניים כחולות/שיער בלונדיני/ בהיר.. שניהם ביחד הכי הולך * זכית בהגרלה כלשהי?לא * שומע עכשו מוסיקה?כן * היום שצריך למחוק מהשבוע-שישי * אוכל ארוחת בוקר בקביעות? בבצפר * האם נמאס לך מהמסגרת הקיימת שלך ?אממ לפעמים..
עכשיו: * צריך לשירותים?לא * מלטף חיה?לא * חושב על מטלות שאתה צריך לעשות?כן * תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה? אידיוט
* על מי אתה חושב עכשו? על הכותב של השאלון כי זה היה בול שאלה לפני זה.. ואלה חסין... וגיא פטיצר.. * מה אתה חושב על אותו אדם?כותב השאלון - פאק יחתיכת חופר די.. אלה חסין גיא פטיצר- סתם נזכרתי בהם.. * האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות? כ"כ כן פיוו סיימתי

NoNo xD

New member
XD

תנך זה חופר מידי אי אפשר ללמוד את זה ! אז נחרוש על הפורום [: כללי: *שם: נועה *זכר/נקבה: נקבה *גיל: 13 + *גובה: 1.56 נקווה שגבהתי מאז שבדקתי (; *משקל: פעם אחרונה שבדקתי 38 או 40 .. *מידת נעליים: 36 כמה סוכר בקפה/תה? 1 [: * מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם? 7 * מהו מספר המזל שלכם? אין לי XO * כמה חברים טובים יש לכם? ממממ.. לא יודעת מוזיקה: * מה סגנון המוזיקה האהוב עליך? לא קבוע * מי הזמר המועדף עליך? לא נראלי לי שיש .. * מי הזמרת המועדפת עליך? לא יודעת XO * מי הלהקה המועדפת עליך? מקפליי .. ועוד שאין לי כוח לרשום XD * מה השיר המועדף עליך בתקופה האחרונה? FAT LIP של SUM 41 ועוד ועוד ועוד .. * מה השיר המועדף עליך בכלל? אין לי כוח לכתוב P: * איזה סגנון מוזיקה אתה לא סובל? בעיקר מזרחית כבדה * כמה דיסקים (מקוריים) יש לך? לא הרבה.. אבל אני לא שומעת אותם * כמה דיסקים (צרובים) יש לך? אין לי [נראלי] זה או זה: * סופגניה או לביבה? ברור שסופגנייה לביבה זה איככ * ספגטי או מקרוני? ספגטי * גלידה או ארטיק? שניהם :) * מגנום או מגנום לבן? הכי טעים השקדים ! * תותים או דובדבנים? תותים * עוגת שוקולד או עוגת גבינה? שוקולד אבל גם גבינה .. אבל רק של סבתא שלי XD * בשר או עוף? עוף * עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה? שוקולד * אורז או פתיתים? אורז * מלווח או ג'חנון? ג'חנון .. תמנים שולטים ! XDD * חמאה או גבינה? חמאה אבל רק עם לחם טעים (; * סלט ירקות או סלט פירות? ירקות * מסטיק או סוכריה על מקל? סוכריה על מקל .. אני לא אוכלת מסטיקים XO * רוק או פופ? משהו באמצע .. * רוק כבד או רוק רגיל? רגיל * מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית? לטינית ?? יענתו לועזית ? עם זה לועזית אז כן :) * המומינים או דרדסים? הדרדסים שולטים XDD * טלנבלות או מדע בדיוני? טלנובלות * בידור או דרמה? בידור * אמטיוי או וי אייג' ואן? MTV * הוט או יס? יש לי יס אבל הוט נראלי לי יותר טוב בגלל הויאודי * האלופה או השיר שלנו? שניהם נראלי לא משוו .. האם אי פעם: * שברת פעם שן? נופ * עשית טיפול שיניים? רק אורתודנט ושיננית * הקאת במקום ציבורי? לא נראלי * שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי? יש מצב * היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא? אני חושבת שכן :) * עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר) לא * יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? רק לספר השישי * חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?) לטיסה שלי לארה"ב [: * עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם? לא .. יש לסיגריות ריח רע \: * טעמת קליק XL? ברור אם כן,מהו המועדף עלייך? לא אכלתי מלא זמן אין לי שמץ * פגשת אי פעם את מתי אטלס? לא .. מי זה ? * יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה? לא נארלי * היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט? חחח לא * קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח) לא * רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? נראה לי שכן * רצית שיהיה לך זנב? חח לא * ראית סרט כחול? לא * הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין? לא * בלעת כפתור? לא * תיקנת מורה על שגיאה? לא * נתקעת במגלשה? חחח נראלי שקרה לי פעם XDD * שנאת שם מסוים בגלל מישהו? יש מצב * התאהב פעם במורה? לאא * באבא\\אמא של חבר\\ה? לא * בדמות מספר\\סרט? קפטן ג'ק ספארו
* במישהו מאותו מין? * חווית אהבה חד צדדית? חלקי XO וסתם: * יש מוצר שאהבת במיוחד והפסיקו לייצר/למכור בארץ? כן * יש חנות מיוחדת שאתם יכולים לבלות בה שעות? אולי * ואחת אהובה שפשטה רגל? לא נראלי * צבע שיש לכם סלידה ממנו: אין * יש לך חיית מחמד? לא *דובר עוד שפה? (חוץ מעברית ואנגלית) לא * הורים גרושים? לא * יש לך חפץ שאתה קשור אליו באופן מיוחד? לא * פחדים? (חושך, במה, וכ'ו...) כלבים והחתולה שרדפה אחריי * מרגיש רע כשמרכל על אחרים? לפעמים .. זה תלוי על מי * חוטיני זה סקסי? כן\\לא לא * מה סקסי בעיניך? לא יודעת.. * איזה סוג מנגינה סקסית לדעתך? מממממ.. לא יודעת * מה הכי מדליק אתכם אצל המין השני? נראלי חיוך.. זה אומר המון * זכית בהגרלה כלשהי? לא * שומע עכשו מוסיקה? לא * היום שצריך למחוק מהשבוע- שלישי * אוכל ארוחת בוקר בקביעות? לא * האם נמאס לך מהמסגרת הקיימת שלך ? לפעמים עכשיו: * צריך לשירותים? לא * מלטף חיה? לא * חושב על מטלות שאתה צריך לעשות? לא * תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה? לא * על מי אתה חושב עכשו? על הכלבה שאח שלי וחברה שלו אימצו * מה אתה חושב על אותו אדם? שהיא הכי מתוקה בעולם * האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות? לסדר את החדר, לפרוק תיק ולעשות חזרה למבחן בתנ"ך

DoLi it is Me

New member
../images/Emo222.gif ../images/Emo41.gif תייקררראאוD:

אני בספק אם מישו נכנס לכאן >< ... כללי: *שם:דורית
*זכר/נקבה:נקבהO.O *גיל:14.5 *גובה:1.70 ^_^ ואולי כבר יותר><... *משקל:46 ב"ה טפו טפו ^_^... אבל אולי כבר פחות >< *מידת נעליים:39,40,41^_^. כמה סוכר בקפה/תה?בקפה:2 ושתיים וחצי כפות קפה ^_^... ואם לפעמים אני שותה תה אז שתיים ^_^. * מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם? 0 ><. * מהו מספר המזל שלכם?7
* כמה חברים טובים יש לכם?האמ..האמ... לא יודעת 3[?]. מוזיקה: * מה סגנון המוזיקה האהוב עליך?האמ.. רוק,רוק כבד /גראנג',אימו קור,קצת מטאל,קצת סקרימו ^_^. * מי הזמר המועדף עליך?זמר?דני ג'ונס D:. * מי הזמרת המועדפת עליך?האמ.. אני אוהבת את אבריל הישנה את מי שהייתה פעם ><.. את איימי לי ואת נינט. * מי הלהקה המועדפת עליך? אווהה D: ... כמובן שמק ^_^,אוונסנס,בולט פור מי וולנטיין,נירוונה,לינקין פארק,מיוז. * מה השיר המועדף עליך בתקופה האחרונה? ישלי כמה... * מה השיר המועדף עליך בכלל?ישלי כמה ^_^. * איזה סגנון מוזיקה אתה לא סובל?דיכאון ,מזרחית,ראפ =\. * כמה דיסקים (מקוריים) יש לך?שתיים ^_^. * כמה דיסקים (צרובים) יש לך? הרבה מאוד ^_^. זה או זה: * סופגניה או לביבה?לביבה * ספגטי או מקרוני?שתיהם D:. * גלידה או ארטיק?גלידה * מגנום או מגנום לבן?לבן * תותים או דובדבנים?דובדבנים. * עוגת שוקולד או עוגת גבינה?תלוי ^_^. * בשר או עוף?עוף.
. * עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה?ואיי שתיהם
. * אורז או פתיתים?אורז..שונאת פתיתים :S. * מלווח או ג'חנון?לא שתיהם!!זה משמייןן רצח * חמאה או גבינה?גבינה למרות שחמאה זזה גם טעים אבל משמין ><. * סלט ירקות או סלט פירות?ירקות^_^.. * מסטיק או סוכריה על מקל?למסטיק:]. * רוק או פופ?רוק. * רוק כבד או רוק רגיל?שתיהםD:. * מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית?ישראליתO.O. * המומינים או דרדסים?שתיהם חחח * טלנבלות או מדע בדיוני?תלוי... * בידור או דרמה?שתיםה D: * אמטיוי או וי אייג' ואן?אמטיוי לייק דה XD!. * הוט או יס?האמ.. לא יודעת לעפמים יס ולפעמים הוט...למרות שיש לי יס אבל לפני חודשיים עברנו רק אליהם. * האלופה או השיר שלנו?השיר שלנו
. אבל בלי ההעעונות האחרונות... האם אי פעם: * שברת פעם שן? O.O. * עשית טיפול שיניים? עקירות? * הקאת במקום ציבורי?ישמצב ואם כן אז כשהייתי קטנה בטח . * שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי?יאאפXD. * היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא?לא נראליO.O. * עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר) לא יודעת לא ממש זכור לי =\. * יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר?לאאא !! חחח... * חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?) כן! היו הרבה דברים... * עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם?לא ממש לא ! אני אחרת כזאת שלא עושה דברים מלחץ חברתי =\.. * טעמת קליק XL?כה:] אם כן,מהו המועדף עלייך?האמ.. הסגול נראלי או הירוק. * פגשת אי פעם את מתי אטלס?O.O who?? * יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה?מה אני בצבא XDDD? * היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט?XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD לא חח. * קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח)כה :]. * רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך?ברור! * רצית שיהיה לך זנב?לאO.O * ראית סרט כחול?לא באמת שלא :S. * הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין?חח אולי XD. * בלעת כפתור?לא O.O * תיקנת מורה על שגיאה?כה חח.. * נתקעת במגלשה?חח אולי לא יודעת XD . * שנאת שם מסוים בגלל מישהו?כה חח. --מי שקוראת עד עכשיו מלכה תמשיכו תמשיכו חחחח XDDDD - * התאהב פעם במורה?לאO.O. * באבא\\אמא של חבר\\ה?לאאאאא אני לא חיה בסרט XD. * בדמות מספר\\סרט?לא =\. * במישהו מאותו מין?לא
! * חווית אהבה חד צדדית?אייככ לא... וסתם: * יש מוצר שאהבת במיוחד והפסיקו לייצר/למכור בארץ?כה.. * יש חנות מיוחדת שאתם יכולים לבלות בה שעות?כה.. * ואחת אהובה שפשטה רגל?הייתה חנות צעצועים כשהייתי קטנה שממש אהבתי והיא פשה רגל חח... * צבע שיש לכם סלידה ממנו:מזה סלידהO.O? * יש לך חיית מחמד?יאאאפפפD:. *דובר עוד שפה? (חוץ מעברית ואנגלית) כה חח.. רוסית ^_^. * הורים גרושים?חס וחלילה חס ושלווום.. * יש לך חפץ שאתה קשור אליו באופן מיוחד?האמ.. כן ^_^. * פחדים? (חושך, במה, וכ'ו...) מכדורים,חושך אבל בקטנה,חרג'וקים ובמיוחד חרגוליםO.O,ושקט^_^. * מרגיש רע כשמרכל על אחרים?לפעמים:]]... תלוי מי ^_^. * חוטיני זה סקסי? כן\\לא לאאאא אייככ * מה סקסי בעיניך?דאאגי XDDD * איזה סוג מנגינה סקסית לדעתך?לא יודעת=\ * מה הכי מדליק אתכם אצל המין השני?חח לא יודעת.. תלתלים או שיער בלונדיני ארוך וסיידליפ :]. * זכית בהגרלה כלשהי?כה חח בביצפר XDDD... * שומע עכשו מוסיקה?עכשיו דווקא לא ... אבא שלי רואה פה לידי סרט:]. * היום שצריך למחוק מהשבוע- חמישי >< מערכת מעצבנת. * אוכל ארוחת בוקר בקביעות?יאפ. * האם נמאס לך מהמסגרת הקיימת שלך ?האמ.. לפעמים... עכשיו: * צריך לשירותים?לא. * מלטף חיה?לפני כמה שניות כן ^_^. * חושב על מטלות שאתה צריך לעשות?כה!><. * תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה?חחח.. לא ממש XD ... * על מי אתה חושב עכשו?על החתולה שלי שרצה פה כמו פרה חולה XDD. * מה אתה חושב על אותו אדם?אדם?XDDD * האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות?ככההה XDDDDDDDDDD LOL פיו

Fall Out Inbar

New member
פרה חולה לא רצה! XDD

-הוכחה לזה שקראתי הכל- לא הגיוני שאת מטר שבעים ואת שוקלת רק 46!! אני 1.67 ושוקלת 52 והאחות בביצפר מכריחה אותי להישקל כל חודש, והיא רציני חושבת שאני אנורקסית או בולימית.

DoLi it is Me

New member
1.חח יאי מישו קרא D: שתיים בפנים..

האמ.. האמ.. לא יודעת>< גמלי אומרים שאני אנורקסית אבל אני לא חושבת ככה ><.. ואני באמת שוקלת ככה :].

Fall Out Inbar

New member
אחרי שראיתי את התמונות שבוט שמה של אנורקסיות.

כל עוד יש לך טיפה מה לתפוס ברגליים ובבטן, את לא אנורקסית.

Little McMickey

New member
../images/Emo28.gifחברה שלי היא מטר 70 והיא שוקלת 45

אבל היא לא אנורקסית היא נראית ממש רזה אבל אין בה שום בעיה והיא אוכלת מלא!! מלאאאאאאאאאא

kelly7i

New member
כיפלה../images/Emo10.gif גם אני רוצה לאכול הרבה בלי שזה ישפיע

על השומן

למעלה