שאלון, לכל מי שמחפש מה לעשות

kelly7i

New member
התשובות שלי../images/Emo26.gif

כללי: *שם: קלי *זכר/נקבה: נקבה *גיל: 16 ועשרים [זה היה ורבע, אבל זה עכשיו טיפה יותרXD] *גובה: 1.59, אולי זה נעשה כבר 1.60 צריך לבדוק *משקל: יותר מידי בשביל הבטן המסכנה *מידת נעליים: 38 כזה כמה סוכר בקפה/תה? בתה- 2 לא שותה קפה * מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם? 7 רולז! * מהו מספר המזל שלכם? נראלי 7, אבל יש לי גם חולשה ל-9, לא יודעת אולי אין לי וזהו.. * כמה חברים טובים יש לכם? 3-4, אבל 3 טובות טובות.
מוזיקה: * מה סגנון המוזיקה האהוב עליך? לא החלטתי * מי הזמר המועדף עליך? - לא אוהבת זמריםXD * מי הזמרת המועדפת עליך? - כנ"ל,אבל| אני מוצאת משו נחמד באבריל. * מי הלהקה המועדפת עליך? mcfly, three days grace, blink 182 * מה השיר המועדף עליך בתקופה האחרונה? אממ, גיליתי את אליוט מינור, אז התמכרתי לכמה שלהם * מה השיר המועדף עליך בכלל? אמ.. staind in the rain, savin me, the reason : אלה בערך השירים של החיים שלי, שירי נושא משמעותיים כאלה. * איזה סגנון מוזיקה אתה לא סובל? בדרך כלל דברים בעברית, אבל יש כמה יפים בעברית אני לא יכליל=] * כמה דיסקים (מקוריים) יש לך? 0 XD * כמה דיסקים (צרובים) יש לך? לא יודעת, צרבתי כמה וכמה..
זה או זה: * סופגניה או לביבה? סופגניה * ספגטי או מקרוני? ספגטי ברוטב עגבניות עם גבינה צהובה למעלה * גלידה או ארטיק? גלידה וארטיק, הם מפריעים אחד לשני? * מגנום או מגנום לבן? לא טעמתי=[ * תותים או דובדבנים? תותים * עוגת שוקולד או עוגת גבינה? יו קשה=| אם זה עוגת גבינה רכה עם פירורים, אז העוגת גבינה, אם היא לא נראית משו אז העוגת שוקולדXD * בשר או עוף? צימחוני * עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה? שוקולד * אורז או פתיתים? חצי מזה חצי מזה, נו קשה להחליט, בגלל זה אתמול אכלתי גם קוסקוס וגם אורז כי לא ידעתי במי לבחורXDDDDDDD * מלווח או ג'חנון? מלוואח * חמאה או גבינה? גבינה * סלט ירקות או סלט פירות? ירקות * מסטיק או סוכריה על מקל? סוכריה על מקל עם מסטיק בפנים * רוק או פופ? רוק * רוק כבד או רוק רגיל? רגיל * מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית? לטינית * המומינים או דרדסים? המומינים! * טלנבלות או מדע בדיוני? טלנובלותXD * בידור או דרמה? בידור * אמטיוי או וי אייג' ואן? אמטיוי, בדרך כלל יש שירים ישנים כאלה בVH1 * הוט או יס? הוט * האלופה או השיר שלנו? נו באמת, זה נגמר כבר
האם אי פעם: * שברת פעם שן? אמ.. אני חושבת שלא * עשית טיפול שיניים? כה * הקאת במקום ציבורי? אמ יש מצבXD * שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי? מזתאמרת? * היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא? לא נראליXD * עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר) לא * יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? כן * חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?) אוהו, בהחלט, לפעעמים יותר, לדוגמא האמפי4 * עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם?לא, לא עישנתי. * טעמת קליק XL? זה כמו קליק רק בשקית יותר גדולה?XD חח לא, לא טעמתי אם כן,מהו המועדף עלייך? אני אוהבת קליק כריות * פגשת אי פעם את מתי אטלס? מי זה? רגע, זה סופר? יש מצב, לא בטוח בכלל, שהוא בא אלינו לבתפר למפגש כזה מתישו בכיתה כלשהיתXD * יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה? לא * היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט? לא מכירה אותה.. * קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח) לא עולה לי.. * רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? חח יכול להיות, אבל לא זכור לי מקרהXD * רצית שיהיה לך זנב? לא * ראית סרט כחול? לא * הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין? לאXD * בלעת כפתור?לא * תיקנת מורה על שגיאה?יכול להיות * נתקעת במגלשה? חחחחחח נו קורה שעוזרים לה עם הידיים.. * שנאת שם מסוים בגלל מישהו? אולי, לא זכור * התאהב פעם במורה? לא * באבא\\אמא של חבר\\ה? לא * בדמות מספר\\סרט? חח יש מצב לזה * במישהו מאותו מין? לא * חווית אהבה חד צדדית?
וסתם: * יש מוצר שאהבת במיוחד והפסיקו לייצר/למכור בארץ? יכול להיות לא זוכרתXD * יש חנות מיוחדת שאתם יכולים לבלות בה שעות? בסופר! חחחחחחחחחחחחח * ואחת אהובה שפשטה רגל? לא נראלי * צבע שיש לכם סלידה ממנו: סגול+ורוד מושי * יש לך חיית מחמד? לא *דובר עוד שפה? (חוץ מעברית ואנגלית) ערבית, אבל איי, אני מבינה טיפה ספרדית * הורים גרושים? לא * יש לך חפץ שאתה קשור אליו באופן מיוחד? אני קשורה בכללי לכל חפץ וחפץ שלי * פחדים? (חושך, במה, וכ'ו...) כן אני פוחדת מהרבה דברים חושך, מוות, חרקים, * מרגיש רע כשמרכל על אחרים? תלוי * חוטיני זה סקסי? כן\\לא לא * מה סקסי בעיניך? עגיל בלשון * איזה סוג מנגינה סקסית לדעתך? לא טובה בסוגים! * מה הכי מדליק אתכם אצל המין השני? כלמיני * זכית בהגרלה כלשהי? אפעם אני לא זוכה >< * שומע עכשו מוסיקה? כה - If I Could- State Of Shock * היום שצריך למחוק מהשבוע- אוהו! שני ורביעי * אוכל ארוחת בוקר בקביעות? שיש דגנים בבית אז אני אוכלת בד"כ לפני בצפר * האם נמאס לך מהמסגרת הקיימת שלך ? סוג של
עכשיו: * צריך לשירותים? לא * מלטף חיה? לא * חושב על מטלות שאתה צריך לעשות? כן * תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה? את מי הוא מעניין? * האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות? כן, שיעורים בערבית=\ *אני צמאה*

דנושש XD

New member
Me me me!! ../images/Emo204.gif

(*)לי: *שם: דנה *זכר/נקבה: נקבה *גיל: 14 וחצי *גובה: 1.60 ומשו *משקל: ווי..לא יודעת [האמנם?!] *מידת נעליים: 38 כמה סוכר בקפה/תה? 2 ! * מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם? 6 * מהו מספר המזל שלכם? 8 * כמה חברים טובים יש לכם? 3
מוזיקה: * מה סגנון המוזיקה האהוב עליך? הכל * מי הזמר המועדף עליך? כוווולם [דני וטום
!
] * מי הזמרת המועדפת עליך? אין מישהי ספציפית * מי הלהקה המועדפת עליך? מקפליי,האחים ג'ונס [חח זה נשמע רע בעברית] ופארמור
* מה השיר המועדף עליך בתקופה האחרונה? She left me * מה השיר המועדף עליך בכלל? You've got a friend * איזה סגנון מוזיקה אתה לא סובל? קלאסי :| * כמה דיסקים (מקוריים) יש לך? לא הרבה..הכל מהאינטרנט
* כמה דיסקים (צרובים) יש לך? מעט ..
זה או זה: * סופגניה או לביבה? לביבה * ספגטי או מקרוני? ספגטי * גלידה או ארטיק? ארטיק * מגנום או מגנום לבן? מגנום * תותים או דובדבנים? דובדבנים * עוגת שוקולד או עוגת גבינה? שוקולד
* בשר או עוף? עוף * עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה? ממ...חמאה [
] * אורז או פתיתים? אורז * מלווח או ג'חנון? ג'חנון * חמאה או גבינה? גבינה
* סלט ירקות או סלט פירות? ירקות * מסטיק או סוכריה על מקל? מסטיק!!
* רוק או פופ? חח לא יודעת מה לבחור * רוק כבד או רוק רגיל? רגיל * מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית? לטינית * המומינים או דרדסים? דרדסים!! * טלנבלות או מדע בדיוני? טלנובלות * בידור או דרמה? בידור * אמטיוי או וי אייג' ואן? אמטיוי * הוט או יס? יס * האלופה או השיר שלנו? השיר שלנו
האם אי פעם: * שברת פעם שן? כן :\ * עשית טיפול שיניים? כן חח * הקאת במקום ציבורי? לא,פיוו מזל! * שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי? חח לא * היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא? לא שזכור לי * עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר) : הייתי שמחה!!! *מזגן מפגר שלא עובד אז כולם קופאים מקור!* * יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? חח לא!! * חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?): לא זכור לי * עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם? לא * טעמת קליק XL? לא אם כן,מהו המועדף עלייך?
לא טעמתי * פגשת אי פעם את מתי אטלס? חחחח לא! * יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה? לא.. * היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט? חחחחח
לא * קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח): לא * רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? אכן * רצית שיהיה לך זנב? לא חח..זה נראה מציק :\ * ראית סרט כחול? לא * הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין? לא * בלעת כפתור? לא * תיקנת מורה על שגיאה? כן, הרגשתי חכמה חח * נתקעת במגלשה? לא * שנאת שם מסוים בגלל מישהו? כן * התאהב פעם במורה? לא * באבא\\אמא של חבר\\ה? לא * בדמות מספר\\סרט? כן * במישהו מאותו מין? לא * חווית אהבה חד צדדית? כן
וסתם: * יש מוצר שאהבת במיוחד והפסיקו לייצר/למכור בארץ? לא,אבל אני מנסה לחפש את הסוכריה\מסטיק הכי חמוץ שיש! * יש חנות מיוחדת שאתם יכולים לבלות בה שעות? DIVA
* ואחת אהובה שפשטה רגל? אין * צבע שיש לכם סלידה ממנו: ירוק זוהר * יש לך חיית מחמד? לא *דובר עוד שפה? (חוץ מעברית ואנגלית): ספרדית, צרפתית [בגלל הבצפר] וקצת גרמנית... * הורים גרושים? לא * יש לך חפץ שאתה קשור אליו באופן מיוחד? שרשרת זהב * פחדים? (חושך, במה, וכ'ו...): במה , קהל * מרגיש רע כשמרכל על אחרים? תלוי על מי * חוטיני זה סקסי? כן\\לא לא חחח * מה סקסי בעיניך? שיער ארוך אצל בנים...עדיף חלק
* איזה סוג מנגינה סקסית לדעתך? אין לי מושג * מה הכי מדליק אתכם אצל המין השני? שיער ארוך וטעם בבגדים * זכית בהגרלה כלשהי? לא * שומע עכשו מוסיקה? לא * היום שצריך למחוק מהשבוע- רביעי!!! * אוכל ארוחת בוקר בקביעות? בעע..לא! * האם נמאס לך מהמסגרת הקיימת שלך ? לפעמים עכשיו: * צריך לשירותים? לא * מלטף חיה? לא * חושב על מטלות שאתה צריך לעשות? כן...שיעורים בתנ"ך
* תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה?חחח לא * על מי אתה חושב עכשיו?: שניייי חח
* מה אתה חושב על אותו אדם? אחת מהחברות הכי טובות שלי
* האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות? כן.. וואייי זה היה ארוך

Yu vi

New member
ממש ממש משעמם לי. ../images/Emo69.gif../images/Emo85.gif

כללי: *שם: יובל *זכר/נקבה: נקבה *גיל: 15 ו6 ימים *גובה: 1.54 גמדה גאה XD או שלא. *משקל: לא רוצה לדעת *מידת נעליים: 37, לפעמים 38 כמה סוכר בקפה/תה? 2 כפיות * מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם? 2 * מהו מספר המזל שלכם? 3 * כמה חברים טובים יש לכם? אין לי כוח לספור. אבל עכשיו עולים לי 3 בראש. מוזיקה: * מה סגנון המוזיקה האהוב עליך? רוק, פאנק, רוק-פופ... * מי הזמר המועדף עליך? לאדעת. * מי הזמרת המועדפת עליך? לאדעת. * מי הלהקה המועדפת עליך? מקפליי * מה השיר המועדף עליך בתקופה האחרונה? The carpel tunnel of love- FOB The liar is you, Wait another week- Elliot Minor * מה השיר המועדף עליך בכלל? יש כלכך הרבה * איזה סגנון מוזיקה אתה לא סובל? מזרחית * כמה דיסקים (מקוריים) יש לך? 3 * כמה דיסקים (צרובים) יש לך? כל מה שהיה לי כבר לא בשימוש, ככה שאין לי מושג זה או זה: * סופגניה או לביבה? סופגניה * ספגטי או מקרוני? מה ההבדל? XD * גלידה או ארטיק? גלידה, למרות שזה תלוי מתי אוכלים מה. * מגנום או מגנום לבן? מגנום לבן * תותים או דובדבנים? תותים * עוגת שוקולד או עוגת גבינה? שוקולד * בשר או עוף? עוף * עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה? שוקולד * אורז או פתיתים? אעאע. אמ. שאלה קשה. פתיתים * מלווח או ג'חנון? ג'חנון * חמאה או גבינה? גבינה * סלט ירקות או סלט פירות? פירות * מסטיק או סוכריה על מקל? לא זה ולא זה XD אבל אם כבר, סוכריה על מקל * רוק או פופ? רוק * רוק כבד או רוק רגיל? רגיל * מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית? לטינית אם זה קשור לרומיאו אי חולייאטה XDDDDD ~או כל המורדים וקטנטנות למיניהם
~ אבל בעיקרון ישראלית * המומינים או דרדסים? דרדסים * טלנבלות או מדע בדיוני? נקסט XD * בידור או דרמה? בידור * אמטיוי או וי אייג' ואן? MTV * הוט או יס? הוט * האלופה או השיר שלנו? האלופה האם אי פעם: * שברת פעם שן? לא * עשית טיפול שיניים? כן * הקאת במקום ציבורי? יש מצב, אבל זה היה לפני 10 שנים לפחות. * שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי? כן * היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא? מה? XD * עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר) אממ ישמצב אבל אנלא זוכרת על מה. * יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? כן! 3> * חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?) יומולדת של שנה הבאה... XD חחח לאדעת. * עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם? לא * טעמת קליק XL? יאפ אם כן,מהו המועדף עלייך? שוקולד עם פיצפוצים ואגוזים3> * פגשת אי פעם את מתי אטלס? לא * יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה? לא זוכרת * היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט? לא XD * קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח) כן. * רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? כן * רצית שיהיה לך זנב? לא * ראית סרט כחול? כן XDDDDD ~מה אני אעשה שבנים בכיתה ה' חרמנים ופותחים סירטונים במחשב?! מה אני לא אראה?!
~ * הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין? ניראלי שכה XD * בלעת כפתור? לא * תיקנת מורה על שגיאה? כן * נתקעת במגלשה? לא * שנאת שם מסוים בגלל מישהו? כן * התאהב פעם במורה? לא * באבא\\אמא של חבר\\ה? לא * בדמות מספר\\סרט? כן * במישהו מאותו מין? לא * חווית אהבה חד צדדית? כן. >< וסתם: * יש מוצר שאהבת במיוחד והפסיקו לייצר/למכור בארץ? לאזוכרת * יש חנות מיוחדת שאתם יכולים לבלות בה שעות? כן * ואחת אהובה שפשטה רגל? אמ לאזוכרת XD * צבע שיש לכם סלידה ממנו: לא * יש לך חיית מחמד? לא *דובר עוד שפה? (חוץ מעברית ואנגלית) כה * הורים גרושים? לא * יש לך חפץ שאתה קשור אליו באופן מיוחד? כןןןן הגיטרה שלי <: * פחדים? (חושך, במה, וכ'ו...) כן * מרגיש רע כשמרכל על אחרים? לא, כי אם אני מרכלת זה על אנשים שלא 'כפת לי מהם. * חוטיני זה סקסי? כן\\לא אממ. לאדעת מה לענות XD * מה סקסי בעיניך? נעעעעעעעעם
~והרשימה עוד ארוכה~ * איזה סוג מנגינה סקסית לדעתך? כל מנגינה שאני מפיצה בעזרת הגיטרה שלי, סקסמהלך.
* מה הכי מדליק אתכם אצל המין השני? זה משתנה מאדם לאדם, אבל עיניים כחולות או ירוק ממש בהיר.
* זכית בהגרלה כלשהי? כןןןןן חהחהחה בהופעה של המורדים ופינת אור!!11111 XD * שומע עכשו מוסיקה? כן איזה שיר מעפן של קיילי מינוג מהיטס. * היום שצריך למחוק מהשבוע- חמישי
* אוכל ארוחת בוקר בקביעות? כן * האם נמאס לך מהמסגרת הקיימת שלך ? כן עכשיו: * צריך לשירותים? לא * מלטף חיה? לא * חושב על מטלות שאתה צריך לעשות? כן * תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה? ב-טטטטטח. הא? * על מי אתה חושב עכשו? על בריל * מה אתה חושב על אותו אדם? תתקני כבר תפלאפון!!!1111
משעמם ליייייי! ואין לי מסן פה! וכלום! ומשעמם לי. * האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות? לא. >חמודי D:

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifהא D: את חושבת עליי D:

איזה כיף לי D: נו מה אני יעשה שלאבא אין כח ללכת לקנות לי חדש >: כוסעומו אני בעצבים. קשה לי בלי פלאפון

HiLa0mcfly

New member
אין כוח להיסטוריה><

כללי: *שם:הילה *זכר/נקבה:נקבה *גיל: 15 עוד מעט *גובה:1.71 *משקל:אממ לא יודעת כל כך<< הפעם האחרונה ששקלתי את עצמי הייתה לפני שהפסקתי דיאטהXD *מידת נעליים:37 כמה סוכר בקפה/תה?3 או שתיים לפעמים יותר<< * מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם?1 * מהו מספר המזל שלכם?5 * כמה חברים טובים יש לכם?אמממ 3 מוזיקה : * מה סגנון המוזיקה האהוב עליך?רוק,פופ,פאנק כל מה שמסביב * מי הזמר המועדף עליך? ישהרבה * מי הזמרת המועדפת עליך? יש הרבה * מי הלהקה המועדפת עליך? "" " " * מה השיר המועדף עליך בתקופה האחרונה?יש הרבה אבל בעיקר שירים מהמאה הקודמת * מה השיר המועדף עליך בכלל?אין לי מושג * איזה סגנון מוזיקה אתה לא סובל?מזרחית\דיכאון * כמה דיסקים (מקוריים) יש לך? לא יודעת אבל בקושי.. אם אני מחשיבה עם אבא שלי יש לי מליון חח * כמה דיסקים (צרובים) יש לך? הרבה הרבה זה או זה: * סופגניה או לביבה?סופגניה * ספגטי או מקרוני?ספגטיייא * גלידה או ארטיק? תלוי אני אוהבת את שניהם... ואי יש לי חשק עכשווו עהאה * מגנום או מגנום לבן? לבןןן הייתי מכורה לזה << בקיץ * תותים או דובדבנים?תותים * עוגת שוקולד או עוגת גבינה?שוקולד * בשר או עוף? בשר * עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה?שוקולד * אורז או פתיתים?אורז * מלווח או ג'חנון?מלווח * חמאה או גבינה?חמאה-->אבל רק עם לחם! * סלט ירקות או סלט פירות?פירות וירקות [אבל לא ביחד] * מסטיק או סוכריה על מקל?מסטיק * רוק או פופ?שניהם * רוק כבד או רוק רגיל?רגיל * מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית?לטינית * המומינים או דרדסים?דרדסים..! יש לי מלא קלטות שלהם * טלנבלות או מדע בדיוני?מדע בדיוני תלוי איזה! * בידור או דרמה?דרמה,אם אני יראה בידור אני לא יפסיק לצחוק ואני יפסיד הכל * אמטיוי או וי אייג' ואן?אמטיוי * הוט או יס?הוטט יאא * האלופה או השיר שלנו?האלופה.. פעם שנאתי את זה..עכשיו גם אבל היה משעמם << האם אי פעם: * שברת פעם שן? לא * עשית טיפול שיניים?נופ,אבל בקרוב כן עם כל המסטיקים האלה >< * הקאת במקום ציבורי? אני חושבת בגינה של בנות דודות שלי כי אכלתי סוכרייה ענקית ולפני זה שתיתי שוקו * שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי?ברור * היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא?כן די הרבה * עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר) לא שזכור לי * יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? לא.. רק אל הסרטים אני לא טיפוס ספרי הארי פוטר קראתי בגיל שבע את הראשון התייאשתי בעמוד 30 * חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?)כן,עכשיו,לטוס לאינשהו בקיץ * עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם?לאאא בעעעעעע אני לא יכולה להריח את זה * טעמת קליק XL? אם כן,מהו המועדף עלייך? כן,אין לי מועדף * פגשת אי פעם את מתי אטלס? כן..הוא עשה הרצאה על סמים ואלכוהול [?!] בבית הספר שלנו והייתה לי תקרית מוזרה איתו. היה אסור לצלם אותו ומשום מה החלטתי שכן,לקחתי את הפלאפון של חברה שלי וצילמתי בוידאו,והוא אמר לי כמה פעמים ילדה תסגרי את הטלפון ילדה תסגרי את הטלפון ואני לא הקשבתי חחחחחחחח ואז שהבנתי סגרתי ואחר כך שמעו אותו אומר את זה בהקלטה. * יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה?לא * היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט?לא ממש אבל היה משהו עם האמבטיה מקרוני * קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח) לא * רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? כןןןןןןןןן * רצית שיהיה לך זנב?כן..! אבל שהייתי קטנה אבל תמיד רציתי זנב כמו של ברווז * ראית סרט כחול? לא * הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין?חחחח כן לאבא שלי בטעות! * בלעת כפתור? לא אבל בלעתי שקל XD בעצם כמעט,אבא שלי הציל אותי ברגע האחרון,הייתי ממש קטנה XD * תיקנת מורה על שגיאה?כן * נתקעת במגלשה?כן XD היו לי תקריות לא כל כך נעימות במגלשות חחחחחח * שנאת שם מסוים בגלל מישהו? כן * התאהב פעם במורה?לאאאאאאאאאאאא איכסע * באבא\\אמא של חבר\\ה?לאאאאאאאאאאאאאא ואני לא חושבת בזמן הקרוב * בדמות מספר\\סרט?חחחחחחחחחחחח כן XD [טוני האם האם XDD מושפעת אני] * במישהו מאותו מין?לא * חווית אהבה חד צדדית?מזתומרת? XD וסתם: * יש מוצר שאהבת במיוחד והפסיקו לייצר/למכור בארץ?כןןן!! את השוקולדת שוקי עם הפצפוצים * יש חנות מיוחדת שאתם יכולים לבלות בה שעות? כן,חנות דיסקים,הייתי באילת עם חברה שם איזה שעתיים ושיצאתי העיינים שלי היו כבר מרובעות,או בפוקס>> שאז היה להם דברים יפים. * ואחת אהובה שפשטה רגל? לא * צבע שיש לכם סלידה ממנו:כסף\כל דבר עם נצנצים * יש לך חיית מחמד?לא *דובר עוד שפה? (חוץ מעברית ואנגלית)כן,ערבית המילה וחצי שאני זוכרת מהשיעורים,ספניולית שזה גם איכשהו ספרדית * הורים גרושים? נופ חס וחלילה * יש לך חפץ שאתה קשור אליו באופן מיוחד?כן!! הכרית שלי מאז שנולדתי! והלוח שנה של שנה שעברה * פחדים? (חושך, במה, וכ'ו...)לא... אני אוהבת חושך! * מרגיש רע כשמרכל על אחרים? תלוי על מי D: * חוטיני זה סקסי? כן\\לא: אמממ אולי.. * מה סקסי בעיניך? פיג'מה XD * איזה סוג מנגינה סקסית לדעתך?מה זה השאלה הזאת?! :| חחח לא יודעת שקטה [?!] * מה הכי מדליק אתכם אצל המין השני?שיער * זכית בהגרלה כלשהי?כן,שהייתי קטנה זכיתי ב20 שקל בלוטו,סבתא שלי הביאה לי לנסות חיחיח עלוב * שומע עכשו מוסיקה? לא.. אני שומעת את הטלוויזיה שאבא שלי השאיר אותה פתוחה על ערוץ הספורט שהם יצאו לקניון עם אחותי * היום שצריך למחוק מהשבוע- שני או שלישי * אוכל ארוחת בוקר בקביעות? תלוי מתי * האם נמאס לך מהמסגרת הקיימת שלך ?כן [אהם אהם בצפר,אבל מתגברים] עכשיו: * צריך לשירותים?לא.. * מלטף חיה?לא * חושב על מטלות שאתה צריך לעשות?כן... להתכונן להיסטוריה ולעשות שיעורים * תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה? לא * על מי אתה חושב עכשו? על סבתא שלי * מה אתה חושב על אותו אדם? שהבטיחה לספר לי אתמול אם מישהו מערוץ טוריקה זכה ב250 אלף לירות טורקיות * האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות? כן... לעשות שיעורים ולהתכונן <<

AlmA XP

New member
איזה יופי ../images/Emo9.gif

כללי: *שם: עלמה... *זכר/נקבה: נקבה
*גובה: 1.53 אני חושבת
שחקנית כדורסל אני לא אהיה XDDDD *משקל:
*מידת נעליים: 36-37 כמה סוכר בקפה/תה? 1 * מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם? 8 (קולטים אותי עכשיו מדקלמת אותו XDDDD) * מהו מספר המזל שלכם? 4
* כמה חברים טובים יש לכם? לא הרבה...
מוזיקה: * מה סגנון המוזיקה האהוב עליך? מקפליי * מי הזמר המועדף עליך? מקפליי * מי הזמרת המועדפת עליך? מקפליי * מי הלהקה המועדפת עליך? מקפליי * מה השיר המועדף עליך בתקופה האחרונה? משו של מקפליי * מה השיר המועדף עליך בכלל? כנ"ל * איזה סגנון מוזיקה אתה לא סובל? מזרחית
* כמה דיסקים (מקוריים) יש לך? אמ... של מקפליי 2 ויש לי של עוד אנשים אבל זה לא מעניין XDDD * כמה דיסקים (צרובים) יש לך? 3
זה או זה: * סופגניה או לביבה? לביבה
* ספגטי או מקרוני? אה.. מקרוני? XD * גלידה או ארטיק? גלידה כאילו דה
* מגנום או מגנום לבן? מגנום
* תותים או דובדבנים? אמ... אמ... לא ידועת!! אני אוהבת את שניהם
* עוגת שוקולד או עוגת גבינה? גבינה
* בשר או עוף? עוף * עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה? אמ.. גם וגם
* אורז או פתיתים? פתיתים ^^ * מלווח או ג'חנון? מלווח!!
* חמאה או גבינה? גבינה
* סלט ירקות או סלט פירות? ירקות
בלי עגבניות פלפל גזר ודברים מגעילים בבקשה ^^ * מסטיק או סוכריה על מקל? מסטיק
* רוק או פופ? רוקפופ
* רוק כבד או רוק רגיל? הא? XD * מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית? לטינית.. נראה לי XD * המומינים או דרדסים? דרדסים רולז
* טלנבלות או מדע בדיוני? ממ... טלנובלה! (פורקה חואן! XDDD) * בידור או דרמה? בידור
* אמטיוי או וי אייג' ואן? MTV בVH1 יש שירים מלפני 20000 שנה XD * הוט או יס? הוט! * האלופה או השיר שלנו? האלופה...
האם אי פעם: * שברת פעם שן? נופ * עשית טיפול שיניים? לצערי
* הקאת במקום ציבורי? חח בבית ספר XDDD * שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי? ברור.. כל הזמן XDDDD * היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא? * עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר) אני לא חושבת... * יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? חח כן
* חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?) חיכיתי להיותי הופכת לבת 14 XDDDD
* עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם? רק סיגריות ממסטיק * טעמת קליק XL? *גמרתי קליק XL
אם כן,מהו המועדף עלייך? אני אוהבת את כולם
* פגשת אי פעם את מתי אטלס? מי זה? * יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה? לא... חח * היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט? עדיין לא XDDDDD * קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח) לא שזכור לי XDDDD * רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך?
אופס * רצית שיהיה לך זנב? כן!!! מגניב כזה כמו של שועלים * ראית סרט כחול? ראיתי את דאגי XDDDD * הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין? כמעט XDDD
* בלעת כפתור? לא, אבל הכנסתי אחד כזה לאף XDDDDD * תיקנת מורה על שגיאה? כן.. את המורה למדעים היא מדברת כמו תינוק בן 2 * נתקעת במגלשה? יותר מידיי פעמים XDDDDD * שנאת שם מסוים בגלל מישהו? חח כן XDDDDDDDDDDD * התאהב פעם במורה? פיייייככככסססססהההההההה לא!!!!!!!!!!! * באבא\\אמא של חבר\\ה? חח ממש לא XD * בדמות מספר\\סרט?
כן XDDDDD אבל הייתי קטנה!!! * במישהו מאותו מין? דאגי * חווית אהבה חד צדדית? כן
וסתם: * יש מוצר שאהבת במיוחד והפסיקו לייצר/למכור בארץ? כן! היה פעם מין חטיף כזה טעים מתפוחי אדמה... לא צ'יפס...
* יש חנות מיוחדת שאתם יכולים לבלות בה שעות? בסופר XDDDD * ואחת אהובה שפשטה רגל? לא אהובה אבל החרכית.. קולמוס
* צבע שיש לכם סלידה ממנו: צהוב נזלת וכתום מרקר * יש לך חיית מחמד? אח שלי
*דובר עוד שפה? (חוץ מעברית ואנגלית) כן! ג'יבריש דחעחע אחכח שםכלר כחאלגצ * הורים גרושים? נופ
טפו טפו טפו * יש לך חפץ שאתה קשור אליו באופן מיוחד? כן * פחדים? (חושך, במה, וכ'ו...) חרקים ואנשים מפחידים (אנסים, פורצים, רוצחים ועובדים זרים) * מרגיש רע כשמרכל על אחרים? חח ממש לא XDDD * חוטיני זה סקסי? כן\\לא ... לא.. רק דלאגי XDDDD * מה סקסי בעיניך? מקפליי
* איזה סוג מנגינה סקסית לדעתך? מקפליי
* מה הכי מדליק אתכם אצל המין השני? לא יודעת... חח * זכית בהגרלה כלשהי? כן! בפורימון של הצופים לפני שנתיים XDDDD * שומע עכשו מוסיקה? כן.. איזה דיסק ישון של אמא שלי XDDD * היום שצריך למחוק מהשבוע- שני * אוכל ארוחת בוקר בקביעות? כן... * האם נמאס לך מהמסגרת הקיימת שלך ? לפעמים ^^
עכשיו: * צריך לשירותים? חח לא * מלטף חיה? מה? XDDלא * חושב על מטלות שאתה צריך לעשות? לא... * תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה? כן.. בהחלט
XDDD * על מי אתה חושב עכשו? על מקפליי
* מה אתה חושב על אותו אדם? הם סקסיים חמודים ומטורפים XDDDD
* האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות? כן....

יעליקק

New member
../images/Emo15.gifמעתיקנית../images/Emo70.gif אני כתבתי קולמוס../images/Emo70.gifXDD

טלנובלה! (פורקה חואן! XDDD) XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

AlmA XP

New member
חח מה לעשות? קולמוס הייתה החנות היחידה---

השימושית במרכז העלוב שלנו
XDDDD

MelMcFly

New member
משעם לי ../images/Emo3.gif

כללי: שם: מלאני זכר/נקבה: נקבה חח גיל: 13 וחצי גובה: 1.55? משקל: אני סתם גוש שומן >< מידת נעליים: 37 כמה סוכר בקפה/תה? אם כבר שוקו XDD מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם? 3 מהו מספר המזל שלכם? 5 כמה חברים טובים יש לכם? 1
מוזיקה: מה סגנון המוזיקה האהוב עליך? פופ,רוק,היפ הופ כל מיני .. מי הזמר המועדף עליך? שיין וורד מי הזמרת המועדפת עליך? אבריל מי הלהקה המועדפת עליך? מק לייק דה מה השיר המועדף עליך בתקופה האחרונה? nothing ו- surfer babe של מק כמובן >< מה השיר המועדף עליך בכלל?יש הרבה אי אפשר אחד איזה סגנון מוזיקה אתה לא סובל? דיכאון כמה דיסקים (מקוריים) יש לך? חח לא ניראה לי שיש XDD כמה דיסקים (צרובים) יש לך? לא ספרתי .. זה או זה: סופגניה או לביבה? סופגניה ספגטי או מקרוני? מקרוני גלידה או ארטיק? מגנום או מגנום לבן? מגנום תותים או דובדבנים? לא זה ולא זה , אבל אם כבר אז תותים עוגת שוקולד או עוגת גבינה?ברור ששוקולד בשר או עוף? עוף עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה? שוקולד, אבל גם חמאה אורז או פתיתים? אורז מלווח או ג'חנון? מלווח חמאה או גבינה? לא יודעת סלט ירקות או סלט פירות? ירקות מסטיק או סוכריה על מקל? סוכריה על מקל רוק או פופ? שניהם רוק כבד או רוק רגיל? רגיל מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית? שניהם ? המומינים או דרדסים? דרדסים טלנבלות או מדע בדיוני? טלנובלות בידור או דרמה? שניהם אמטיוי או וי אייג' ואן? אמטיוי הוט או יס? הוט האלופה או השיר שלנו? טלנבולה בע"מ >< האלופה .. האם אי פעם: שברת פעם שן? כן,אבל גם ככה היא הייתה אמורה ליפול XD עשית טיפול שיניים? כן הקאת במקום ציבורי? לא שזכור לי שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי? כן >< היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא? כן עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר) לא חח יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? לא חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?)כן, אבל אני לא זוכרת למה זה היה עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם? לא טעמת קליק XL? כן אם כן,מהו המועדף עלייך? הכל פגשת אי פעם את מתי אטלס? חח לא אבל אלכס כן, והיא הביאה לי חתימה ממנו XD יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה? לא היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט? XDD קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח) כן רצית שיהיה לך זנב? לא ראית סרט כחול? לא הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין? כן, אבל בטעות בלעת כפתור? כן, בגיל 5 XDD תיקנת מורה על שגיאה? כן נתקעת במגלשה? כן -__- שנאת שם מסוים בגלל מישהו? כן >< התאהב פעם במורה? לא .. באבא\\אמא של חבר\\ה?לא בדמות מספר\\סרט? כן חח במישהו מאותו מין? לא חווית אהבה חד צדדית? ניראה לי .. וסתם: יש מוצר שאהבת במיוחד והפסיקו לייצר/למכור בארץ? כן =[ יש חנות מיוחדת שאתם יכולים לבלות בה שעות? אנטר
ואחת אהובה שפשטה רגל? לא . צבע שיש לכם סלידה ממנו: אין יש לך חיית מחמד? לא
דובר עוד שפה? (חוץ מעברית ואנגלית) לא.. אולי כמה מילים בספרדית הורים גרושים? לא . יש לך חפץ שאתה קשור אליו באופן מיוחד? כן פחדים? (חושך, במה, וכ'ו...) חרקים
מרגיש רע כשמרכל על אחרים? כן חוטיני זה סקסי? כן\\לא תלוי למי .. מה סקסי בעיניך? מק ועפר שכטר
איזה סוג מנגינה סקסית לדעתך? חח לא יודעת מה הכי מדליק אתכם אצל המין השני? עיניים כחולות או ירוקות ולפעמים שיער בלונדיני זכית בהגרלה כלשהי? כן XD שומע עכשו מוסיקה? בוודאי היום שצריך למחוק מהשבוע- רביעי אוכל ארוחת בוקר בקביעות? לא האם נמאס לך מהמסגרת הקיימת שלך ? לפעמים עכשיו: * צריך לשירותים? לא * מלטף חיה? אין לי
* חושב על מטלות שאתה צריך לעשות? כן -___- * תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה? מה ? >< * על מי אתה חושב עכשו? אפחד * מה אתה חושב על אותו אדם?--- * האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות? חח לא

JuSt My LuCk

New member
אוי זה בא בטוב../images/Emo3.gif

כללי: *שם: עדי *זכר/נקבה: נקבה *גיל: 15 וחצי *גובה:1.66 *משקל: 63 :-S *מידת נעליים: 39 כמה סוכר בקפה/תה? כפית (סוכר חום
) * מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם? 7 * מהו מספר המזל שלכם? 2,8,4 * כמה חברים טובים יש לכם? אמממ...4 מוזיקה: * מה סגנון המוזיקה האהוב עליך? פאנק רוק כזה * מי הזמר המועדף עליך? אמממממ.....אני אוהבת יותר מדי
אבל נגיד יוני בלוך * מי הזמרת המועדפת עליך? אין? * מי הלהקה המועדפת עליך? מקפליי לייק סו דה * מה השיר המועדף עליך בתקופה האחרונה? THE MIX TAP * מה השיר המועדף עליך בכלל? לא יודעת * איזה סגנון מוזיקה אתה לא סובל? מזרחחחחחחחחחחחחחחחחחחי * כמה דיסקים (מקוריים) יש לך? אמממ..... 9 נראה לי אם לא שכחתי משהו
* כמה דיסקים (צרובים) יש לך? פחחח כאילו אני אתחיל עכשיו לספור XD (ז"א יש הרבה) זה או זה: * סופגניה או לביבה? סופגניה * ספגטי או מקרוני? ספגטי * גלידה או ארטיק? גלידה * מגנום או מגנום לבן? מגנום לבן * תותים או דובדבנים? תותים * עוגת שוקולד או עוגת גבינה? שוקולד * בשר או עוף? עוף * עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה? שוקולד * אורז או פתיתים? פתיתים * מלווח או ג'חנון? ג'חנון * חמאה או גבינה? גבינה * סלט ירקות או סלט פירות? ירקות * מסטיק או סוכריה על מקל? סוכריה על מקל * רוק או פופ? רוק * רוק כבד או רוק רגיל? רגיל * מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית? אמממ תלוי מה * המומינים או דרדסים? המומינים! * טלנבלות או מדע בדיוני?מדע בדיוני * בידור או דרמה? אמממ בידור * אמטיוי או וי אייג' ואן? אמטיוי * הוט או יס? אמממ לא יודעת... בהוט יש 92
אז...לא יודעת XD * האלופה או השיר שלנו? שום דבר מזה האם אי פעם: * שברת פעם שן? לא * עשית טיפול שיניים? כן * הקאת במקום ציבורי? כן * שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי?לא * היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא?כן XD * עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר)לא * יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? כן * חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?) כן להופעה של מקפליי
* עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם? לא * טעמת קליק XL? מה זה? הקליק הארוך הזה? אז כן XD אם כן,מהו המועדף עלייך? וניל שבפנים שוקולד(נראה לי שיש משהו כזה אני זוכרת שאכלתי
) * פגשת אי פעם את מתי אטלס? לא * יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה?לא * היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט?לא * קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח) אמממ....לא חושבת
* רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? כן * רצית שיהיה לך זנב? כן * ראית סרט כחול? זה נחשב כשילדים מעצבנים שמים את ערוץ פלי בוי ואני מנסה כמה שיותר לא להסתכל? XD * הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין? אמממ לא זכור לי אבל בגלל שאני אני אז בטח כן XD * בלעת כפתור? לא * תיקנת מורה על שגיאה? אמממ לא * נתקעת במגלשה? כן XD * שנאת שם מסוים בגלל מישהו? כן XD * התאהב פעם במורה? לא * באבא\\אמא של חבר\\ה? לא * בדמות מספר\\סרט? כן * במישהו מאותו מין? לא * חווית אהבה חד צדדית? כן וסתם: * יש מוצר שאהבת במיוחד והפסיקו לייצר/למכור בארץ? אמממ לא זוכרת * יש חנות מיוחדת שאתם יכולים לבלות בה שעות? כן חעחע * ואחת אהובה שפשטה רגל? מה? * צבע שיש לכם סלידה ממנו:ורוד זרחני
* יש לך חיית מחמד? כן *דובר עוד שפה? (חוץ מעברית ואנגלית)בקטנה
(ספרדית) * הורים גרושים? לא * יש לך חפץ שאתה קשור אליו באופן מיוחד? אמממ כן * פחדים? (חושך, במה, וכ'ו...)עכבישים
* מרגיש רע כשמרכל על אחרים? תלוי על מי ותלוי על מה * חוטיני זה סקסי? כן\\לא לאאאאא * מה סקסי בעיניך? גרר כשרואים לבנים את הבוקסר ואת הורידים על השרירים
* איזה סוג מנגינה סקסית לדעתך?ג'ז * מה הכי מדליק אתכם אצל המין השני?הורידים על השרירים
* זכית בהגרלה כלשהי? לא אני אף פעם לא זוכה בכלום * שומע עכשו מוסיקה? כן * היום שצריך למחוק מהשבוע- אמממ שלישי * אוכל ארוחת בוקר בקביעות? לא * האם נמאס לך מהמסגרת הקיימת שלך ? מאודדדדדדדדד עכשיו: * צריך לשירותים? לא * מלטף חיה? לא * חושב על מטלות שאתה צריך לעשות?כן * תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה? לא * על מי אתה חושב עכשו? על המורות שלי לתאטרון (אני צריכה ללכת לראות חזרה של י'ב) * מה אתה חושב על אותו אדם? כלום * האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות? ש.ב

O0NoNi0O

New member
../images/Emo9.gif

כללי: *שם:נעם *זכר/נקבה:נקבהXD *גיל:13 *גובה:מטר חמישים וארבע. *משקל:49 *מידת נעליים: 36-7 כמה סוכר בקפה/תה? 2 * מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם?0 * מהו מספר המזל שלכם?אין חהחה אבל אני אוהבת את המספר 44 * כמה חברים טובים יש לכם?איזה אחת-שתיים. מוזיקה: * מה סגנון המוזיקה האהוב עליך?רגאי|[מאוהב|] בזמן האחרון ואמ..רוק/פופ/פאנק שכזה. * מי הזמר המועדף עליך?בוב מארלי
* מי הזמרת המועדפת עליך?נטשה בדנגפילד. * מי הלהקה המועדפת עליך? מקפליי
* מה השיר המועדף עליך בתקופה האחרונה?IRIS של GOO GOO DOLLS * מה השיר המועדף עליך בכלל? אהבת נעורי-שלום חנוך. * איזה סגנון מוזיקה אתה לא סובל? מזרחית מתבכיינת, סטייל עופר ניסי [יש לו שיר אחד יפה אבל
] אבל אני אוהבת מזרחית של עמיר בן עיון. * כמה דיסקים (מקוריים) יש לך?איזה 5 * כמה דיסקים (צרובים) יש לך? אין, אני שומעת באייפוד או במחשב. זה או זה: * סופגניה או לביבה?יואו. איזה שאלה קשה אני חולה על שתיהםםם
כול מה שמפוצץ שמן בא לי טוב האמת חח * ספגטי או מקרוני?ספגטי. * גלידה או ארטיק?גלידה. לא ארטיק..אבל ארטיק חלב. * מגנום או מגנום לבן? מגנום לבן. * תותים או דובדבנים? לא זה ולא זה
* עוגת שוקולד או עוגת גבינה?שוקולד. * בשר או עוף?בשר.. * עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה?שתיהםםםםם
חח די אני כזאת פרהXDDD * אורז או פתיתים?אורז, אבל ריזוטו. * מלווח או ג'חנון?אף אחד מהם. איכ. * חמאה או גבינה?שתיהםXDDD * סלט ירקות או סלט פירות? לא אוכלת פירות וירקות חהחה. * מסטיק או סוכריה על מקל?מסטיק. הובה בובה. * רוק או פופ?שתיהם חהחה. כאפה. * רוק כבד או רוק רגיל?רגיל, אני מניחה. * מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית?לטינית? יענו המורדים וזה? אז שתיהם חח. * המומינים או דרדסים?שתיהם
* טלנבלות או מדע בדיוני?טלנובלות
* בידור או דרמה?שתהים
* אמטיוי או וי אייג' ואן?אמטיוי. * הוט או יס?יס
* האלופה או השיר שלנו?האלפוה. האם אי פעם: * שברת פעם שן?לא. * עשית טיפול שיניים?חחהחה כן. * הקאת במקום ציבורי?במשביר לצרכן. * שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי?יס. * היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא?לאXDD * עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר)ככככככככככןןןןןןןןן. מלא פעמים. אין מקום. * יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? כן
* חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?) כן, תאילנד. לעבור בצפר
* עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם? לא. אני נגד. * טעמת קליק XL? חחחח כן, אני יכולה לגמור אותו לבד ולא יזיז לי אבל אני ארגיש פרה אז אני לא עושה את זהXDD אם כן,מהו המועדף עלייך?כולם
* פגשת אי פעם את מתי אטלס?חח דוד שלי. לא. * יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה? לא. * היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט? חחחחחחחחחע לא. * קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח) לא נראה ליO.ם * רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? יס. * רצית שיהיה לך זנב?כן! אני עדיין רוצה אבל פרוותי כזה מחמם. * ראית סרט כחול?בטעות. אמא שלי הורידה נמלטים, וטוב, זה היה נמלטים, אבל מסוג שונה. * הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין?חח לא. * בלעת כפתור?לא. * תיקנת מורה על שגיאה?כן. * נתקעת במגלשה?לא. * שנאת שם מסוים בגלל מישהו?כן. * התאהב פעם במורה?לא. * באבא\\אמא של חבר\\ה?לא. איכ. * בדמות מספר\\סרט?חח לא. * במישהו מאותו מין?לא. * חווית אהבה חד צדדית?נראה לי. וסתם: * יש מוצר שאהבת במיוחד והפסיקו לייצר/למכור בארץ? לא.. * יש חנות מיוחדת שאתם יכולים לבלות בה שעות?טאוור רקורדס או התו השמיני. חנויות בגדים.. * ואחת אהובה שפשטה רגל?נופ.. * צבע שיש לכם סלידה ממנו:שחור. לא שאני באנטי, שוט לא לובשת אותו הרבה.. * יש לך חיית מחמד?אחותי הכפרה. חחח סתם. *דובר עוד שפה? (חוץ מעברית ואנגלית) הלוואיי. אני הולכת ללמוד ספרדית נראה לי. * הורים גרושים? נוופ. * יש לך חפץ שאתה קשור אליו באופן מיוחד?כן, מחשב, ספרים..הכול. * פחדים? (חושך, במה, וכ'ו...)שואה, חושך..אני הכי פחדנית בארץ, ואם אני בחו"ל אז בחו"ל. * מרגיש רע כשמרכל על אחרים? לא. * חוטיני זה סקסי? כן\\לא איכ. לא. * מה סקסי בעיניך?נעם מהישרדות ומוליייי
* איזה סוג מנגינה סקסית לדעתך? חח הא? * מה הכי מדליק אתכם אצל המין השני? לא יודעת..אופי ויופי, הוא צריך להראות סבבה אבל להתנהג באותה צורה, יותר אפילו. * זכית בהגרלה כלשהי?לא.. * שומע עכשו מוסיקה?אבא שלי משייף משו חחח * היום שצריך למחוק מהשבוע- כול יום שיש בו בצפר, שיעור עם המחנך.. * אוכל ארוחת בוקר בקביעות?לא.. * האם נמאס לך מהמסגרת הקיימת שלך ?כככככככככככןןןןןןןןןןןןןן. בעזרת השם אני עוברת בצפר והכול יהיה טוב עוד הפעם. עכשיו: * צריך לשירותים? כן. * מלטף חיה? שיערות ברגליים חחח סתם, הורדתי. * חושב על מטלות שאתה צריך לעשות?כן, וואי דחוף. * תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה?קודם חשבתי עלייךXDD * על מי אתה חושב עכשו?על הרופא הגיי שליXDD חח יואו הוא קורע. * מה אתה חושב על אותו אדם?שאני חייבת לקבוע אצלו תור. * האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות?כן....O:

McFLY girl 2

New member
אני

כללי: *שם: רותם *זכר/נקבה: נקבה *גיל: 13 וחצי *גובה: ממ. לא יודעת *משקל: 40 ומשו.. *מידת נעליים: 37-38 כמה סוכר בקפה/תה? 1 * מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם? 8 * מהו מספר המזל שלכם? 12 * כמה חברים טובים יש לכם? 4 מוזיקה: * מה סגנון המוזיקה האהוב עליך? פופ ורוק * מי הזמר המועדף עליך? הרבה * מי הזמרת המועדפת עליך? הרבה * מי הלהקה המועדפת עליך? גם הרבה * מה השיר המועדף עליך בתקופה האחרונה? אמ.. לא יודעת כל מיני... * מה השיר המועדף עליך בכלל? גם ... * איזה סגנון מוזיקה אתה לא סובל? מזרחית ודיכאון :S * כמה דיסקים (מקוריים) יש לך? הרבה.. אין לי כח לספור * כמה דיסקים (צרובים) יש לך? אין לי זה או זה: * סופגניה או לביבה? סופגניה * ספגטי או מקרוני? מקרוני * גלידה או ארטיק? גלידה * מגנום או מגנום לבן? מגנום * תותים או דובדבנים? תותים * עוגת שוקולד או עוגת גבינה? עוגת שוקולד * בשר או עוף? בשר * עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה? שוקולד * אורז או פתיתים? פתיתים * מלווח או ג'חנון? מלווח * חמאה או גבינה? גבינה * סלט ירקות או סלט פירות? פירות * מסטיק או סוכריה על מקל? סוכריה * רוק או פופ? שניהם P: * רוק כבד או רוק רגיל? רוק רגיל * מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית? ישראלית * המומינים או דרדסים? ממ... דרדסים XD * טלנבלות או מדע בדיוני? טלנובלות * בידור או דרמה? בידור * אמטיוי או וי אייג' ואן? MTV ! * הוט או יס? הוט !! * האלופה או השיר שלנו? האלופה האם אי פעם: * שברת פעם שן? לא * עשית טיפול שיניים? כן * הקאת במקום ציבורי? כן.. * שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי? כן * היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא? לא XD * עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר) אמ.. לא נראה לי * יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? לא * חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?)לא * עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם? לא וגם אני לא מתכוונת לעשות את זה * טעמת קליק XL? יאפ אם כן,מהו המועדף עלייך? לא זוכרת.. * פגשת אי פעם את מתי אטלס? מי זה? * יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה? לא * היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט?XDD לא * קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח) נופ * רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? יאפ * רצית שיהיה לך זנב? לא * ראית סרט כחול?לא * הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין? XDDDD כמעט מתי שהייתי באורלנדו * בלעת כפתור? לא * תיקנת מורה על שגיאה? לא * נתקעת במגלשה? לא * שנאת שם מסוים בגלל מישהו? לא * התאהב פעם במורה? לא * באבא\\אמא של חבר\\ה? לא * בדמות מספר\\סרט? כן * במישהו מאותו מין? לא * חווית אהבה חד צדדית? כן וסתם: * יש מוצר שאהבת במיוחד והפסיקו לייצר/למכור בארץ? לא * יש חנות מיוחדת שאתם יכולים לבלות בה שעות? כן פול אנד בר * ואחת אהובה שפשטה רגל? -- * צבע שיש לכם סלידה ממנו: -- * יש לך חיית מחמד? יאפ תוכי P: *דובר עוד שפה? (חוץ מעברית ואנגלית) לא * הורים גרושים?לא * יש לך חפץ שאתה קשור אליו באופן מיוחד? לא * פחדים? (חושך, במה, וכ'ו...) אין * מרגיש רע כשמרכל על אחרים? לפעמים * חוטיני זה סקסי? כן\\לא תלוי XD * מה סקסי בעיניך? אמ.. תלוי * איזה סוג מנגינה סקסית לדעתך? XDDD * מה הכי מדליק אתכם אצל המין השני? עיניים * זכית בהגרלה כלשהי? לא * שומע עכשו מוסיקה? כן * היום שצריך למחוק מהשבוע- חמישי בעע עד 14:15 * אוכל ארוחת בוקר בקביעות? לא * האם נמאס לך מהמסגרת הקיימת שלך ? לא עכשיו: * צריך לשירותים? לא * מלטף חיה?לא * חושב על מטלות שאתה צריך לעשות? יאפ * תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה? ... * על מי אתה חושב עכשו? על ידיד שלי * מה אתה חושב על אותו אדם? ממ... עכשיו או בכלל? * האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות? לא

shakedy69

New member
מתאים לי בוווללללל :]

*שם: שקד *זכר/נקבה: נקבה *גיל: 16.7 *גובה: 1.61 אני חושבת חח *משקל: 44 *מידת נעליים: 37 כמה סוכר בקפה/תה? 2 * מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם? 4 * מהו מספר המזל שלכם? 3 * כמה חברים טובים יש לכם? אחת מוזיקה: * מה סגנון המוזיקה האהוב עליך? הכל חוץ ממזרחית ודיכאון בלעעעכס * מי הזמר המועדף עליך? Justin Timberlake * מי הזמרת המועדפת עליך? Avril Lavigne, Christina Aguilera * מי הלהקה המועדפת עליך? Mcfly דההההההההה * מה השיר המועדף עליך בתקופה האחרונה? Avril Lavgine- Get over you, * מה השיר המועדף עליך בכלל? Mcfly- Not alone, Jesse mcaartney- beacause you live * איזה סגנון מוזיקה אתה לא סובל? מזרחית ודיכאוןןןןןן * כמה דיסקים (מקוריים) יש לך? אולי 4 חחח * כמה דיסקים (צרובים) יש לך? יותר מידי... זה או זה: * סופגניה או לביבה? סופגניה * ספגטי או מקרוני? מה ההבדל!?חחח * גלידה או ארטיק? ארטיקקקקקקקק * מגנום או מגנום לבן? מגנום לבן * תותים או דובדבנים? אף אחד.. * עוגת שוקולד או עוגת גבינה? שוקולדדדדדדדד * בשר או עוף? עוף זה לא בשר אני אבין?חחחח * עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה? שוקולד * אורז או פתיתים? פתיתים * מלווח או ג'חנון? ג'חנון * חמאה או גבינה? חמאה * סלט ירקות או סלט פירות? אף אחד לא אוכלת לא את זה ולא את זה בלעעע * מסטיק או סוכריה על מקל? מסטיק * רוק או פופ? שניהם * רוק כבד או רוק רגיל? רגיל * מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית? לטינית * המומינים או דרדסים? מומינים... * טלנבלות או מדע בדיוני? טלנובלות * בידור או דרמה? בידור * אמטיוי או וי אייג' ואן? MTV * הוט או יס? יססססססססססססססס * האלופה או השיר שלנו? אף אחד בלעעע האם אי פעם: * שברת פעם שן? לא למזליי * עשית טיפול שיניים? בהחלט * הקאת במקום ציבורי? כן חחח * שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי? כל הזמן ויותר מידי * היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא? ממש לא מורים הם עם חרא!@ * עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר) בהחלט...בחטיבת ביניים שלכולם היה שביתה ולנו לא שכנעתי את כולם שכדאי ללכת הבייתה וכל השיכבה הלכה הבייתה כי התעצבנו שלכולם יש שביתה ולנו לא חח * יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? ממש לא * חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?) לא חושבת... * עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם? לא * טעמת קליק XL? בהחלטטטטטטטטט אם כן,מהו המועדף עלייך? קליק רגיל עם הלבן והפיצפוצים בפנים חח * פגשת אי פעם את מתי אטלס? לא חח * יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה? לא.. * היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט? ממש לא.. * קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח) לא חחחחחחחחח * רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? כן מלא פעמים * רצית שיהיה לך זנב? לא * ראית סרט כחול? כן * הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין? כן לאחותי חחחחחחח * בלעת כפתור? לא * תיקנת מורה על שגיאה? כן * נתקעת במגלשה? אממ לא..אולי.. לא זוכרת יש מצב * שנאת שם מסוים בגלל מישהו? כל הזמןןןןןןןן * התאהב פעם במורה? לא איככככ * באבא\\אמא של חבר\\ה? לאאאאאא * בדמות מספר\\סרט? כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן * במישהו מאותו מין? לא... * חווית אהבה חד צדדית?לא.. וסתם: * יש מוצר שאהבת במיוחד והפסיקו לייצר/למכור בארץ? כןןןןןןןןןןן * יש חנות מיוחדת שאתם יכולים לבלות בה שעות? כל חנות של כלי נגינה, וטאוור רקורדס * ואחת אהובה שפשטה רגל? לא חושבת * צבע שיש לכם סלידה ממנו: אפור * יש לך חיית מחמד? לא *דובר עוד שפה? (חוץ מעברית ואנגלית) ספרדית * הורים גרושים? כן * יש לך חפץ שאתה קשור אליו באופן מיוחד? הגיטרה המדהימה שלייי... * פחדים? (חושך, במה, וכ'ו...) להיות לבד כל החיים איזה מלחיץ זה * מרגיש רע כשמרכל על אחרים? ממש לא * חוטיני זה סקסי? כן\\לא בהחלט כן * מה סקסי בעיניך? דאגי פוינטר וכל מיני בלונדינים בעלי עיניים כחולות... * איזה סוג מנגינה סקסית לדעתך? כל מה שג'סטין טימברלייק עושהההההההה פשוט מחרמןןןןן חח * מה הכי מדליק אתכם אצל המין השני? עיניים * זכית בהגרלה כלשהי? כן בשדה תעופה ב2 בשמים חח * שומע עכשו מוסיקה? כן * היום שצריך למחוק מהשבוע- שישייייייייי וחמישי פשוט סבללללל * אוכל ארוחת בוקר בקביעות? כן * האם נמאס לך מהמסגרת הקיימת שלך ? קצת..מידי פעם כן עכשיו: * צריך לשירותים? לא * מלטף חיה? לא * חושב על מטלות שאתה צריך לעשות? כן כל הזמן * תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה? לא * על מי אתה חושב עכשו? על פוקי * מה אתה חושב על אותו אדם? שהיא הכי חמודה בעולםםםם * האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות? לא..סתם כי משעמם

purple floyd

New member
אין לי חיים.

בכלל. כללי: *שם: סתיו. *זכר/נקבה: נקבה. *גיל: 15 *גובה: 1.71 *משקל: לא יודעת
*מידת נעליים: 40 כמה סוכר בקפה/תה? 2 * מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם?8 * מהו מספר המזל שלכם? 7 * כמה חברים טובים יש לכם? ממ ממש ממש טובים? 7 בנות, ו2 ידידים ממש ממש טובים. מוזיקה: * מה סגנון המוזיקה האהוב עליך? רוק. * מי הזמר המועדף עליך? מממ כל מיני סולנים של להקות, אבל זמר יחיד? דיויד בואי. * מי הזמרת המועדפת עליך? איימי ווינאוהס, לילי אלן וקייט נאש. * מי הלהקה המועדפת עליך? פינק פלויד. * מה השיר המועדף עליך בתקופה האחרונה? ווילד הורסס של הרולינג סטונס. * מה השיר המועדף עליך בכלל? יש מלא * איזה סגנון מוזיקה אתה לא סובל? דכאון * כמה דיסקים (מקוריים) יש לך? מלאאאאא * כמה דיסקים (צרובים) יש לך? 5 ממזמן, אני לא משתמשת בהם, איפוד מי לאב
זה או זה: * סופגניה או לביבה? סופגניה * ספגטי או מקרוני? ספגטי * גלידה או ארטיק? ארטיק * מגנום או מגנום לבן? מגנום * תותים או דובדבנים? אף אחד Oם * עוגת שוקולד או עוגת גבינה? שקולדד * בשר או עוף? פרגית D: * עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה? שוקלד ציפס * אורז או פתיתים? פתיתים * מלווח או ג'חנון? מלווח * חמאה או גבינה? אף אחד Oם * סלט ירקות או סלט פירות? אף אחד Oם * מסטיק או סוכריה על מקל? מסטיק * רוק או פופ? רוק. * רוק כבד או רוק רגיל? נורמאלי שכזה. * מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית? ישראלית * המומינים או דרדסים? המומינים * טלנבלות או מדע בדיוני? מדע בדיוני * בידור או דרמה? הווווו זאת בעיה! * אמטיוי או וי אייג' ואן? דיי נו
* הוט או יס? יסססס * האלופה או השיר שלנו? השיר שלנו. האם אי פעם: * שברת פעם שן? חחחח לא * עשית טיפול שיניים? כה * הקאת במקום ציבורי? בבצפר XDDDDDDD * שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי? ברורוש * היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא? וואי שחכתי מלובה D: * עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר) אין מקום XDDDDDDD * יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? בהחלט! * חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?) לאיפוד שלי. בקשתי אותו ביום הולדת 13, וקנו לי אותו ליום הולדת 14. * עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם? לא * טעמת קליק XL? כן. אם כן,מהו המועדף עלייך? אין מעודף. אני מעדיפה קינדר באונו
* פגשת אי פעם את מתי אטלס? כל בוקר, אנחנו הולכים ביחד לבצפר. * יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה? לא * היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט? ואו השאלון הזה הורג אותי מצחוק. * קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח) מה זאת אומרת להקריב את כל כולי?
* רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? אהא * רצית שיהיה לך זנב? חחחחח כהההה * ראית סרט כחול? חחחחחחחחחחחחחח אכן! הסרט של פריס הילטון XDDDDD היא כזאת שטוחה! * הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין? לא. * בלעת כפתור? בלעתי את החלק הקטצ'יק הזה של הפלאפון XDDDDDD * תיקנת מורה על שגיאה? כן. * נתקעת במגלשה? לא * שנאת שם מסוים בגלל מישהו? חחחחחחחחחחחחחחח כן!! * התאהב פעם במורה? לא. בלעכס. * באבא\\אמא של חבר\\ה? לא O___________O * בדמות מספר\\סרט? לא התאהבתי.. הייתי יותר מכוון של "אם הוא יהיה פה.. צקצקצקצק.." * במישהו מאותו מין? חחחחחחחחחחחחח פרנצ'סקה. אנחנו אפילו נשואות! [לא תבינו שש.] * חווית אהבה חד צדדית? אכן. וסתם: * יש מוצר שאהבת במיוחד והפסיקו לייצר/למכור בארץ? ממממממממ אולי. * יש חנות מיוחדת שאתם יכולים לבלות בה שעות? סאקס, איקאה, סופר פארם XDDDD * ואחת אהובה שפשטה רגל? לא * צבע שיש לכם סלידה ממנו: ורוד * יש לך חיית מחמד? כן, 3 חתולים ו2 כלבים, אוגרת, ודגים Oם *דובר עוד שפה? (חוץ מעברית ואנגלית) ערבית! "שו איסמק?" "איסמי סתיו!" "כיף חלאק?" * הורים גרושים? לא * יש לך חפץ שאתה קשור אליו באופן מיוחד? הפלאפון שלי והאיפוד. * פחדים? (חושך, במה, וכ'ו...) אני נגעלת מג'וקים, לא מפחדת, ואני גם מפחדת שלא היו לי חברים ומשפחה X: * מרגיש רע כשמרכל על אחרים? חחחחחחחחחח תולי על מי
* חוטיני זה סקסי? כן\\לא לא S: * מה סקסי בעיניך? כל מה שנעם ובלאקי עושים. * איזה סוג מנגינה סקסית לדעתך? אימ, טו סקסי פור מי שירט, טו סקסי פור מי שירט שירט * מה הכי מדליק אתכם אצל המין השני? חיוך. * זכית בהגרלה כלשהי? כן, שהיה של השוקו שוק, זכיתי בפוף! * שומע עכשו מוסיקה? לא * היום שצריך למחוק מהשבוע- שלישי * אוכל ארוחת בוקר בקביעות? לא * האם נמאס לך מהמסגרת הקיימת שלך ? דווקא נחמד לי בבצפר
עכשיו: * צריך לשירותים? לא. * מלטף חיה? לא. * חושב על מטלות שאתה צריך לעשות? כן. * תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה? קנקונו? יענו הקנקן שלו? * על מי אתה חושב עכשו? מי שמכיר אותי יודע
* מה אתה חושב על אותו אדם? אחחחחחחחחחחח
* האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות? לא

../images/Emo20.gif נחמד נחמד :]

בא לי לאמץ - הוא של מישהיא? כללי: *שם: סיון :] *זכר/נקבה:
*גיל: 16 וחצי *גובה: 1.58 |גמד| כבר אמרתי שצריך אייקון גמד
*משקל:
*מידת נעליים: 38 כמה סוכר בקפה/תה? כפית * מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם? 7 * מהו מספר המזל שלכם? 1 * כמה חברים טובים יש לכם?נממ 3 מוזיקה: * מה סגנון המוזיקה האהוב עליך? רוק, פאנק, רוק - פופ * מי הזמר המועדף עליך? נמממ * מי הזמרת המועדפת עליך? המממ * מי הלהקה המועדפת עליך? מקפליי
* מה השיר המועדף עליך בתקופה האחרונה? Mcfly & Busted - Eddie's Song * מה השיר המועדף עליך בכלל? ממ זה כול הזמן משתנה * איזה סגנון מוזיקה אתה לא סובל? מזרחית בכיינית כזאת
* כמה דיסקים (מקוריים) יש לך? נממ 3 * כמה דיסקים (צרובים) יש לך? 2 אולי זה או זה: * סופגניה או לביבה? סופגניה * ספגטי או מקרוני? ספגטי * גלידה או ארטיק? גלידה
* מגנום או מגנום לבן? מזנום שוקולד
* תותים או דובדבנים? ואאוו קשה! דובדבנים * עוגת שוקולד או עוגת גבינה? שוקולד
* בשר או עוף? בלעכסס אבל במקרה הכי גרוע - עוף * עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה? חמאה * אורז או פתיתים? פתיתים * מלווח או ג'חנון? ג'חנון
* חמאה או גבינה? גבינה
* סלט ירקות או סלט פירות? פירות
* מסטיק או סוכריה על מקל? מסטיק
* רוק או פופ? ממ רוק-פופ
* רוק כבד או רוק רגיל? רגיל * מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית? מממ ישראלית * המומינים או דרדסים? אווו הדרדסים כולכך
אהמ שיראהמ * טלנבלות או מדע בדיוני? מדע בידיוני * בידור או דרמה? בידור * אמטיוי או וי אייג' ואן? אמטיוי היטסססס * הוט או יס? הוט * האלופה או השיר שלנו? השיר שלנו
האם אי פעם: * שברת פעם שן? יאפ, פעמיים * עשית טיפול שיניים? יאפ * הקאת במקום ציבורי? ממ לא שזכור לי.. * שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי?
* היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא? נופ * עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר) נופ >< * יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? ממש לא
* חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?) הממ כן - לMP4 * עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם? ממש לא
* טעמת קליק XL? יאפ אם כן,מהו המועדף עלייך? ה-כול
* פגשת אי פעם את מתי אטלס? לא.. * יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה? גם לא.. * היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט? גם זה לא.. * קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח) הממ פעם הצלתי חתול, זה נחשב? * רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? לגמריי * רצית שיהיה לך זנב? חח לא * ראית סרט כחול? גם לא.. * הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין? חחח כן >< * בלעת כפתור? ממ בלעתי שקל
* תיקנת מורה על שגיאה? מלא פעמים * נתקעת במגלשה? חח לא * שנאת שם מסוים בגלל מישהו? ממ לא * התאהב פעם במורה? ממש לא * באבא\\אמא של חבר\\ה? גם לא * בדמות מספר\\סרט? לא * במישהו מאותו מין? לא * חווית אהבה חד צדדית? כן >< וסתם: * יש מוצר שאהבת במיוחד והפסיקו לייצר/למכור בארץ? יאפ - את המסטיק תות מנטה שהעטיפה שלו הייתה כמו מממ משפטי פתיחה כאלה, מישו זוכרת? * יש חנות מיוחדת שאתם יכולים לבלות בה שעות? יאפ - ENTER * ואחת אהובה שפשטה רגל? ממ לא שזכור לי * צבע שיש לכם סלידה ממנו: כתום
* יש לך חיית מחמד? יאפ - כלב - פויינט
*דובר עוד שפה? (חוץ מעברית ואנגלית) נופ * הורים גרושים? נופ * יש לך חפץ שאתה קשור אליו באופן מיוחד? הממ האמ פי, לגמריי! והדיסק של מקפליי
* פחדים? (חושך, במה, וכ'ו...) מלאאא - חושך, חרקים, מוות, אנשים שמדברים מהר מידיי, אנשים עם קרחת
* מרגיש רע כשמרכל על אחרים? לפעמים * חוטיני זה סקסי? כן\\לא לא ניסיתי D: * מה סקסי בעיניך? המממ * איזה סוג מנגינה סקסית לדעתך? ממ לוידעת * מה הכי מדליק אתכם אצל המין השני? עניים * זכית בהגרלה כלשהי? חחח זכיתי בבינגו בכיתה ג' * שומע עכשו מוסיקה? יאפ - שירי ארץ ישראל ממהרדיו
* היום שצריך למחוק מהשבוע- הממ ראשון - תמיד קשה להתחיל את השבוע * אוכל ארוחת בוקר בקביעות? כשיש לי זמן אז שוגי
* האם נמאס לך מהמסגרת הקיימת שלך ? מאוד! עכשיו: * צריך לשירותים?
* מלטף חיה?
* חושב על מטלות שאתה צריך לעשות?
* תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה?
* על מי אתה חושב עכשו? אפחד * מה אתה חושב על אותו אדם? שום כלום * האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות?
מלשחק מונופול עם אח שלי
:]

sweet shir

New member
עונהנהננה

כללי: *שם: שיר. *זכר/נקבה: נ. *גיל: 15. *גובה: 1.57 >> *משקל: ... *מידת נעליים: 38-39. כמה סוכר בקפה/תה? 2 סוכרזית. * מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם? 3. * מהו מספר המזל שלכם? 6. * כמה חברים טובים יש לכם? 4 בערך. מוזיקה: * מה סגנון המוזיקה האהוב עליך? רוק ופופ. * מי הזמר המועדף עליך? מיקה, טדי גייגר, ג'קס מנקווין זה בן אדם או להקה?
* מי הזמרת המועדפת עליך? אבריל לאבין, אשלי סימפסון, קלי קלרקסון. * מי הלהקה המועדפת עליך? אקסאפטנס, גוד שארלוט, נירוואנה, אוסיס, מקפליי, באסטד, שוגרקולט, בויז לייק גירלז וכו'... * מה השיר המועדף עליך בתקופה האחרונה? ביומיים האחרונים: For You I Will - Teddy Geiger The Great Escape - Boys Like Girls * מה השיר המועדף עליך בכלל? אין אחד. * איזה סגנון מוזיקה אתה לא סובל? מזרחית. * כמה דיסקים (מקוריים) יש לך? 6 נראה לי. בוא נראה... בריטני ספירס, 2 המורדים, מארון 5, ו-2 מקפלייי. כן, 6. * כמה דיסקים (צרובים) יש לך? 1 זה או זה: * סופגניה או לביבה? סופגניה * ספגטי או מקרוני? מקרוני * גלידה או ארטיק? גלידה * מגנום או מגנום לבן? מגנום לבן * תותים או דובדבנים? תותים * עוגת שוקולד או עוגת גבינה? שוקולד. * בשר או עוף? בשר. * עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה? שוקולד. * אורז או פתיתים? פתיתים. * מלווח או ג'חנון? מלוואח. * חמאה או גבינה? חמאה. * סלט ירקות או סלט פירות? ירקות. * מסטיק או סוכריה על מקל? מסטיק. * רוק או פופ? רוק, אני מניחה. * רוק כבד או רוק רגיל? רוק רגיל. * מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית? ישראלית. * המומינים או דרדסים? דרדסים. * טלנבלות או מדע בדיוני? טלנובלות. * בידור או דרמה? בידור. * אמטיוי או וי אייג' ואן? אמטיוי * הוט או יס? הוט * האלופה או השיר שלנו? האלופה האם אי פעם: * שברת פעם שן? לא * עשית טיפול שיניים? כן * הקאת במקום ציבורי? כן * שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי? כן * היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא? חחחחח כן * עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר) לא * יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? כן * חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?) כן, אייפוד. * עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם? לא * טעמת קליק XL? נראה לי אם כן,מהו המועדף עלייך? -- * פגשת אי פעם את מתי אטלס? לא, מי זה?
* יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה? לא * היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט? לא חח * קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח) לא * רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? כן * רצית שיהיה לך זנב? לא חחחח * ראית סרט כחול? כן * הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין? יבאלה, לא! * בלעת כפתור? לא * תיקנת מורה על שגיאה? כן * נתקעת במגלשה? לא... נראה לי.
* שנאת שם מסוים בגלל מישהו? כן * התאהב פעם במורה? לא * באבא\\אמא של חבר\\ה? לא * בדמות מספר\\סרט? כן * במישהו מאותו מין? לא * חווית אהבה חד צדדית? לא וסתם: * יש מוצר שאהבת במיוחד והפסיקו לייצר/למכור בארץ? כן, דאנקן דונאטס
* יש חנות מיוחדת שאתם יכולים לבלות בה שעות? כן * ואחת אהובה שפשטה רגל? כן, דאנקן דונאטס
והחנות הזאתי של הלו קיטי
* צבע שיש לכם סלידה ממנו: כן * יש לך חיית מחמד? לא, בערך. יש לאבא שלי. *דובר עוד שפה? (חוץ מעברית ואנגלית) לא, כאילו... חלקית. * הורים גרושים? לא * יש לך חפץ שאתה קשור אליו באופן מיוחד? כן * פחדים? (חושך, במה, וכ'ו...) מחטים, מקקים, דבורים, דבורים, אקסטרים, הדברים המפחידים בלונה פארק... וכו'. * מרגיש רע כשמרכל על אחרים? לא * חוטיני זה סקסי? כן\\לא כן * מה סקסי בעיניך? גברים * איזה סוג מנגינה סקסית לדעתך? לא יודעת * מה הכי מדליק אתכם אצל המין השני? גב, שרירי חזה, ידיים חסונות, תחת... עיניים. * זכית בהגרלה כלשהי? לא * שומע עכשו מוסיקה? לא * היום שצריך למחוק מהשבוע- רביעי * אוכל ארוחת בוקר בקביעות? בביצפר... כן. * האם נמאס לך מהמסגרת הקיימת שלך ? כן עכשיו: * צריך לשירותים? לא * מלטף חיה? לא * חושב על מטלות שאתה צריך לעשות? לא * תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה? לא * על מי אתה חושב עכשו? 'חברים', יש בטלויזיה. * מה אתה חושב על אותו אדם? שהם קורעים מצחוק.
* האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות? לא

N e r d y

New member
ג'קס מנקווין זה השם של הלהקה, לזמר קוראים

משו מנקווין... כאילו על שם המשפחה שלו נקראת הלהקה ...

למעלה