התשובות שלי../images/Emo26.gif
כללי: *שם: קלי *זכר/נקבה: נקבה *גיל: 16 ועשרים [זה היה ורבע, אבל זה עכשיו טיפה יותרXD] *גובה: 1.59, אולי זה נעשה כבר 1.60 צריך לבדוק *משקל: יותר מידי בשביל הבטן המסכנה *מידת נעליים: 38 כזה כמה סוכר בקפה/תה? בתה- 2 לא שותה קפה * מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם? 7 רולז! * מהו מספר המזל שלכם? נראלי 7, אבל יש לי גם חולשה ל-9, לא יודעת אולי אין לי וזהו.. * כמה חברים טובים יש לכם? 3-4, אבל 3 טובות טובות.
מוזיקה: * מה סגנון המוזיקה האהוב עליך? לא החלטתי * מי הזמר המועדף עליך? - לא אוהבת זמריםXD * מי הזמרת המועדפת עליך? - כנ"ל,אבל| אני מוצאת משו נחמד באבריל. * מי הלהקה המועדפת עליך? mcfly, three days grace, blink 182 * מה השיר המועדף עליך בתקופה האחרונה? אממ, גיליתי את אליוט מינור, אז התמכרתי לכמה שלהם * מה השיר המועדף עליך בכלל? אמ.. staind in the rain, savin me, the reason : אלה בערך השירים של החיים שלי, שירי נושא משמעותיים כאלה. * איזה סגנון מוזיקה אתה לא סובל? בדרך כלל דברים בעברית, אבל יש כמה יפים בעברית אני לא יכליל=] * כמה דיסקים (מקוריים) יש לך? 0 XD * כמה דיסקים (צרובים) יש לך? לא יודעת, צרבתי כמה וכמה..
זה או זה: * סופגניה או לביבה? סופגניה * ספגטי או מקרוני? ספגטי ברוטב עגבניות עם גבינה צהובה למעלה * גלידה או ארטיק? גלידה וארטיק, הם מפריעים אחד לשני? * מגנום או מגנום לבן? לא טעמתי=[ * תותים או דובדבנים? תותים * עוגת שוקולד או עוגת גבינה? יו קשה=| אם זה עוגת גבינה רכה עם פירורים, אז העוגת גבינה, אם היא לא נראית משו אז העוגת שוקולדXD * בשר או עוף? צימחוני * עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה? שוקולד * אורז או פתיתים? חצי מזה חצי מזה, נו קשה להחליט, בגלל זה אתמול אכלתי גם קוסקוס וגם אורז כי לא ידעתי במי לבחורXDDDDDDD * מלווח או ג'חנון? מלוואח * חמאה או גבינה? גבינה * סלט ירקות או סלט פירות? ירקות * מסטיק או סוכריה על מקל? סוכריה על מקל עם מסטיק בפנים * רוק או פופ? רוק * רוק כבד או רוק רגיל? רגיל * מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית? לטינית * המומינים או דרדסים? המומינים! * טלנבלות או מדע בדיוני? טלנובלותXD * בידור או דרמה? בידור * אמטיוי או וי אייג' ואן? אמטיוי, בדרך כלל יש שירים ישנים כאלה בVH1 * הוט או יס? הוט * האלופה או השיר שלנו? נו באמת, זה נגמר כבר
האם אי פעם: * שברת פעם שן? אמ.. אני חושבת שלא * עשית טיפול שיניים? כה * הקאת במקום ציבורי? אמ יש מצבXD * שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי? מזתאמרת? * היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא? לא נראליXD * עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר) לא * יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? כן * חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?) אוהו, בהחלט, לפעעמים יותר, לדוגמא האמפי4 * עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם?לא, לא עישנתי. * טעמת קליק XL? זה כמו קליק רק בשקית יותר גדולה?XD חח לא, לא טעמתי אם כן,מהו המועדף עלייך? אני אוהבת קליק כריות * פגשת אי פעם את מתי אטלס? מי זה? רגע, זה סופר? יש מצב, לא בטוח בכלל, שהוא בא אלינו לבתפר למפגש כזה מתישו בכיתה כלשהיתXD * יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה? לא * היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט? לא מכירה אותה.. * קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח) לא עולה לי.. * רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? חח יכול להיות, אבל לא זכור לי מקרהXD * רצית שיהיה לך זנב? לא * ראית סרט כחול? לא * הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין? לאXD * בלעת כפתור?לא * תיקנת מורה על שגיאה?יכול להיות * נתקעת במגלשה? חחחחחח נו קורה שעוזרים לה עם הידיים.. * שנאת שם מסוים בגלל מישהו? אולי, לא זכור * התאהב פעם במורה? לא * באבא\\אמא של חבר\\ה? לא * בדמות מספר\\סרט? חח יש מצב לזה * במישהו מאותו מין? לא * חווית אהבה חד צדדית?
וסתם: * יש מוצר שאהבת במיוחד והפסיקו לייצר/למכור בארץ? יכול להיות לא זוכרתXD * יש חנות מיוחדת שאתם יכולים לבלות בה שעות? בסופר! חחחחחחחחחחחחח * ואחת אהובה שפשטה רגל? לא נראלי * צבע שיש לכם סלידה ממנו: סגול+ורוד מושי * יש לך חיית מחמד? לא *דובר עוד שפה? (חוץ מעברית ואנגלית) ערבית, אבל איי, אני מבינה טיפה ספרדית * הורים גרושים? לא * יש לך חפץ שאתה קשור אליו באופן מיוחד? אני קשורה בכללי לכל חפץ וחפץ שלי * פחדים? (חושך, במה, וכ'ו...) כן אני פוחדת מהרבה דברים חושך, מוות, חרקים, * מרגיש רע כשמרכל על אחרים? תלוי * חוטיני זה סקסי? כן\\לא לא * מה סקסי בעיניך? עגיל בלשון * איזה סוג מנגינה סקסית לדעתך? לא טובה בסוגים! * מה הכי מדליק אתכם אצל המין השני? כלמיני * זכית בהגרלה כלשהי? אפעם אני לא זוכה >< * שומע עכשו מוסיקה? כה - If I Could- State Of Shock * היום שצריך למחוק מהשבוע- אוהו! שני ורביעי * אוכל ארוחת בוקר בקביעות? שיש דגנים בבית אז אני אוכלת בד"כ לפני בצפר * האם נמאס לך מהמסגרת הקיימת שלך ? סוג של
עכשיו: * צריך לשירותים? לא * מלטף חיה? לא * חושב על מטלות שאתה צריך לעשות? כן * תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה? את מי הוא מעניין? * האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות? כן, שיעורים בערבית=\ *אני צמאה*