שרשור הכרות...

Pukipsey007

New member
עכשיו אני ../images/Emo3.gif

רוני, בת 17 מכרמיאל. 13\4-21\4, משלחת 5 אוטובוס B. ולכל החדשים, ברוכים הבאים

hotbabyboy

New member
עכשיו תורי..

יניב בן 17 וחצי מראשון... הייתי שם בתחילת השנה.. 7/10/2004 - 14/10/2004.. מי שרוצה לדבר על זה אני באיי סי 125374301... בכיף..

G r e e n y

New member
שלום, אני טלי

נעים להכיר..
אני בת 17.5, מאשקלון. הייתי בפולין במרץ השנה, עם משלחת מבית הספר שלי.

BlackJack1

New member
אני מתחיל להרגיש זקן.. ../images/Emo13.gif

אני ישי עוד חודשיים בן 18 מראש העין הממ הייתי בפולין מה 20.7.2003 עד 27.7.2003,וזה נראה כאילו זה היה אתמול..

../images/Emo85.gifקודם פתחתי שירשור ורק אז..

ראיתי את השירשיר הזה
אז אני איילת בת 17 וחצי.. ואני הייתי בפולין לפני שנה..

Bantus

New member
אז ככה -

אני דניאל, בת כמעט 18, סיימתי עכשיו י"ב ואני עולה לצבא. אני הייתי בפולין בפסח שנה שעברה כשהייתי בי"א וחזרנו הביתה בדיוק ביום של ליל הסדר, זה היה ממש דרך מצויינת לסיים את המסע וחיזק לי את הרגש, של אנחנו חיים ואנחנו פה וצריך לשמוח על זה.

nofar 250

New member
אני..

נופר בת 17 מר"ג נסעתי לפני שנה 3.8-13.8/03 אפשר להגיד שזה שינה אותי מקצה לקצה

mc charm

New member
אופס!! ../images/Emo9.gif

כמו איילת- גם אני ראיתי את השירשור הזה שניה אחרי ששלחתי את ההודעה שלי!! בכל מקרה אני ליאור בן 17 וחצי ואני עברתי את המסע בסוכות השנה. מצטער על פתיחת השירשור, אבל בכל מקרה הרחבתי שם קצת יותר...

Boran

New member
הלו ../images/Emo13.gif

ירון, בן 18 מראש העין 2.4.03 - 9.4.03 כשהיינו בבירקנאו היה מה שהפולנים אמרו שהיה הכי קר ב-110 השנים האחרונות (יחסית לתאריך כמובן). היה מינוס 10 גג, שלג בכל מקום ורוחות מקפיאות, ובבירקנאו לא היה שום דבר שיעצור את הרוחות האלה. אחת מהמשלחת קיבלה כוויות קור ברגליים תוך כדי הליכה והוחזרה לאוטובוס. מצד אחד היה ממש ממש קשה להתרכז במקום ככה, מצד שני זה העצים את החוויה.

mc charm

New member
לנו היה דווקא מזג אוויר מצוין יחסית

היה קר ורוחות במיוחד במידאנק אבל אפילו לא ירד גשם! שמעתי באמת מאנשים שהיו במזג אויר דומה למה שאתה מתאר...והם אמרו שזה באמת מעצים את החוויה... אגב אני גר בראשון..חחח

Pukipsey007

New member
../images/Emo24.gif ברוכים הבאים ../images/Emo20.gif ../images/Emo41.gif

כולכם..
לנו היה מזג אוויר נעים יחסית, חולצות ארוכות אבל עדיין..בקושי טפטוף.

LadySpeedStick

New member
גם

אני נסעתי במרץ השנה והיה ממש קשה עם המזג אוויר. זה גרם לי לחשוב הרבה, ולא הצלחתי לדמיין את אלו שהיו במקומנו לפני 60 שנה בלבוש הכי מינימלי ולא מגן. ובכל זאת, היה משהו קסום נורא בכל הלבן הזה, שגרם לי להבין שאני לא אסכים להיות באותם המקומות בקיץ, כי פשוט לא מגיע להם להיות כ"כ פורחים וירוקים... מצ"ב תמונה לצורך ההשוואה

Pukipsey007

New member
וואו../images/Emo70.gif |המומה|

איזה הבדל..אצלינו היה יחסית בסדר, קצת אפור אולי, טפטוף, לא יותר.

shklar1

New member
גם אני נסעתי במרץ 2004... והיה קר

בייחוד שהגענו לבירקאנו שפשוט היה כולו מלא בשלג... וגם הייתה סופת שלג בזמן שהיינו במחנה וזה העצים מאוד את החוויה... הנה תמונה..

Bantus

New member
ברור..זה מעצים בצורה מטורפת...

כשכולם שם עם טריליון שכבות ואתה חושב מה עבר עליהם, בדיוק באותו מקום שאתה נמצא... זה מעצים את העניין וגורם לך לחשוב בצורה אחרת לגמרי, שלא הכל מובן מאליו.... ותחשבו, נסעת במרץ, תחשוב/תחשבי מה היה שם חודשיים לפני, בינואר שזה שיא הקור....

livia

New member
וואייי

אצלנו היה חם רצח (יולי) ונראה לי שהייתי מעדיפה להיות שם בחורף

liav133

New member
שלום...

שמי ליאב בן 17 טסתי במרץ לפולין אי אפשר לומר שהיה כייף שם...

Pukipsey007

New member
../images/Emo24.gif ברוך הבא ../images/Emo140.gif ../images/Emo6.gif

לא היה כיף? היה חוויתי? מה כן היה?

Boran

New member
זה מה שמוזר במסע לפולין

בתכלס זה כיף. בכל זאת- לא כל היום נמצאים במחנות, ונמצאים כל הזמן עם חברים, ובמלון כיף, ובאוטובוס, וגם הולכים למקומות כיפים והכל, והארוחות ערב אבל כשחוזרים ואנשים שואלים איך היה המסע, זה לא נעים להגיד שהיה כיף, כי בכל זאת מסע לפולין והכל, ואנשים שלא היו במסע לפולין חושבים שכל היום נמצאים רק במחנות ולא מבינים איך אפשר להגיד שהיה שם כיף

למעלה