שרשור הפרק הראשון

dht160

New member
../images/Emo26.gif שרשור הפרק הראשון

אני גאה להכריז על האשכול הרשמי של הפרק הראשון בישראל !! שרשרו לכאן את כל דעותכם ואל תשכחו לא להתאכזב מהפרק הראשון. הוא לא ממש משהו ותראו בכל זאת את הפרק הבא לפחות כדי להתרשם גיא YESניק בנשמה

איזו סידרה גדולהההההההההההההההה

אהבתייי!!!!!!!!!! איזו סידרה!!!! יאללה הלכתי לראות המירוץ למיליון

Aviad1987

New member
למה נגמר?!?

אהבתי מאוד
עשוי טוב, כתוב טוב, קאסט מעולה (במיוחד אדם ברודי) אני ממש מחכה לשבוע הבא

DesertRose7

New member
רק תעשו לי טובה..

אם אתם מעלים זכרונות מהפרקים שהיו באותו יום.. כמו עכשיו.. תשימו אייקון של ספוילר
.. כי לא ראיתי
אז נא לא להרוס!!

Aviad1987

New member
בקשר לזה...

אני חושב שזה קצת מעיק להשתמש בסימן הזה גם לפרקים עתידיים וגם לפרקים שכבר שודרו. אני יכול להמליץ לאנשים מהפורום באמת לא לספיילר בכותרת לגבי הפרקים הנוכחיים אבל זה לא משהו שאפשר להכריח כי סך הכל אנשים פה רוצים לדבר חופשי על הפרקים שמשודרו כבר. אז עמך הסליחה
אני מקווה שתמצאי אצל מי להתנחל בקרוב

DesertRose7

New member
../images/Emo10.gif

אז אני אהיה בחרם על שרשור הפרק השבועי עד שאני אראה אותו בימי חמישי כנראה... אוףף... זה לא כיף!!

dht160

New member
אוווווווווווווווויי

זה כזה כייף לחזור איזה כמעט שנה אחורה ולראות איך הכול התחיל !! איך כולם נראו תמימים שכאלה ואיך הדמיות השתנו שלמדנו להכיר אותם. אני מסתכל היום על הפרק הראושן ואני אומר 'איך התאהבתי בסמאר,קריסטין וס'ת שהיו ככה' ? אבל כל הסדרה משתדרגת ברמה משמעותית לאורך כל ההמשך גיא YES לנו את THE O.C !!

@יעל@

New member
איפה כבר הספקתם לראות את הסדרה

הזו? סידרה ממש עשויה טוב ד"א..

Aviad1987

New member
ביס וויקאנד, הערב

שידורים חוזרים יש מחר בבוקר ובצהריים

@יעל@

New member
את זה אני יודעת גם אני ראיתי את

הסידרה ביס ויקנד אבל עוד לפני שהעלו את הערוץ דיברתם על הסידרה...

1TopGirl1

New member
שאני אבין..? הסדרה שודרה כבר פעם?

כי כולכם מדברים עליה...\= לא לצחוק עליי פשוט פעם ראשונה ששמעתי עליה וראיתי אותה היום

Aviad1987

New member
יש הרבה כמוך

ויש גם חלק שראו פרקים של הסדרה בדרכים אחרות

dht160

New member
שמע. הסדרה הזאת היא תופעה

יש מלא אנשים שמורידים ואתה מהאינטרנט. לאף סדרה שלא משודרת בארץ לא הורידו אותה בכאלה כמויות. זה ממש תופעה ולכן יש מלא שכבר ראו את כל הפרים גיא YESניק בנשמה

למעלה