שרשור הפרק הראשון

1TopGirl1

New member
אהבתי!!

סדרה משו בסט...היה עצוב איך הוא נכנס והכל היה ריק אבל העיקר שהוא חוזר.. והוא גם כוסון
הקיצר סדרה יפה לאללה!

TheCharm

New member
אממ.. אוקיי.. אז דעתי...

מממ, אוקיי. היה ממש מגניב! בתור פרק ראשון, ממש מצוין. כמה קטעים צפויים (שסת יראה את סאמר עם מה-שמו)... ודרו פולר היה שםםםם!!!! ובסה"כ זה הזכיר לי קצת סרט. זה נראה כמו סרט. אבל... פרק ראשון אניוואי, אני מחכה כבר לפרק הבא.

TheCharm

New member
העלילה של זה,

ההתפתחויות, איך שהם משחקים את העניין, המוזיקה ברקע... הרגשתי לרגע שזה סרט. זה היה הכי חזק בקטע שהוא מגיע ומוצא את הבית ריק, אבל גם בכלל - נראה לי שהם פשוט עשו סרט טיפוסי, לסדרה. ושלא תבינו לא נכון, זה ממש מגניב - כי בסרט יש רק 90 דקות (בערך) לפתח את הכל. בסדרה יש כמה עונות שצריך, במידת ההצלחה והרצון להמשיך כמובן, ואפשר לפתח את זה להרבה מעבר לסרט.. אבל ההתחלה נראתה כמו סרט: בחור. עשה פשע. יצא מהכלא. נזרק מהבית. קיבל עזרה מהעורך דין. עבר לגור בשכונת עשירים. מתיידד עם הבן ומנסה לעזור לו באהבה. מתאהב בשכנה היפה. יש לה חבר, כמובן. נקלע לקטטה, יחד עם הבן של אלה שהוא גר אצלהם, ועכשיו האימא המעצבנת חושבת שהוא השפעה רעה ומסלקת אותו. רגע השיא - אין לבחור לאן לחזור, המשפחה עזבה את הבית... זה בעצם סרט. סרט טיפוסי שכזה. וזה כאילו רק סיכום הפרק הראשון, סה"כ 45 דקות. צריך עוד 45 דקות כדי להמשיך - כל העניין עם הבחורה, ואז עם ה"אח", וההורים, ו... זה מזכיר סרט. אבל שלא תבינו לא נכון, זה ממש מדליק וממכר.

בוביץ

New member
זה פשוט הפסקול עושה את זה הרגשה

של סרט הפסקול המצויינת שיש בלכ פרק גורם לסדרה לחשוב ששהז סרט אבל זה סדרה וסדרה מצויינת

TheCharm

New member
אבל העלילה גם,

איך שהדברים הולכים ונראים, בכלל כל הדברים עצמם שקורים, מזכירים סרט. וכן, הפסקול עוזר הרבה. אבל הוא רק חלק ממה שגורם לזה להיראות סרט... ולא אמרתי שזה לא היה ממש מדהים בתור פרק ראשון.

Cat Woman5

New member
בדיוק כמוני...גם אני לשניה איבדתי

פוקוס וחשבתי שאני רואה סרט...ממש לשניה אבל בכל אופן, זה אף פעם לא קורה לי! והקטע שהוא נכנס לבית ריק, ממש הזלתי דמעה, גם פעם ראשונה שזה קורה לי בסידרה. פשוט סידרה מעולה, סידרה ממש חזקה, נכנסת ללב. כ"כ רציתי שהפרק ימשיך וימשיך וימשיך...קשה לי לחכות לשבוע הבא! ד"א האבא- העורך דין מוכר לי, איפה הוא שיחק בעבר?

DesertRose7

New member
אולי מ..

בזמו שישנת (הסרט עם סנדרה בולוק ) מר. דידס (הסרט עם אדם סנדלר) אמריקן ביוטי? ויש עוד הרבה!!

SaMaRa 18

New member
מממ..היי אני עינת

פרק נחמד
תוכנית נחמדה
נקווה לטוב אה ושאלה : מי זו השחקנית שמגלמת את השכנה..? היא מוכרת לי בטירוף!!!

Aviad1987

New member
השמועות אומרות

שבערך בפרק 6 אולי קצת לפני זה מתחיל למכר בטירוף
אז צריך להתאזר בסבלנות. השחקנית שמגלמת את השכנה שיחקה בכל מיני מקומות (תפקידי אורח בעיקר) אני חושב שבין היתר היא שיחקה בלהתחיל מחדש ששודרה בטלעד.

dht160

New member
היא ממש לא שחקנית אורך !!

זאת גו'לי קופר השכנה והיא שחקנית קבועה בקאסט אתה תראה אותה בכל פרק ולא פעם !! היא גם משחקת בסדרת המופת החדשה 'עקרות בית נואשאות' שמי שלא מכיר יחכה קצת ובקרוב הסדרה תהיה בYES+ גיא

dht160

New member
לא לא התבלבלתי בינה לבין שחקנית

אחרת נראה לי. עזבו

למעלה