שרשור הפרק הראשון

IDOffryn

New member
הסיבה העיקרית לכך

יכול להיות שזה קצת ספוילרים לדמויות וכזה אז מי שבאמת נזהר אז..
שהיא בכלל לא הייתה אמורה להיות דמות קבועה בסדרה בגלל זה בפרקים הראשונים היא קצת שונה מסאמר שבהמשך, היא יותר כמו הולי שבניגוד אליה נעלמת אחרי כמה פרקים. גם אנה הייתה אמורה להופיע רק פרק אחד.

הרמוני

New member
נכון וגם....

(אבל זה ממש לא ספויילר רציני) בהתחלה היא לא מופיעה בשיר פתיחה אבל אחר כך כן....

הרמוני

New member
בקרוב תדעי....../images/Emo58.gif

אני לא יהרוס יותר מדי, זו דמות חדשה שמצטרפת באחד הפרקים הראשונים. היא באה לניו-פורט מפיטסבורג כדי ללמוד בבי"ס עם ראיין, מריסה וכולם והיא מתיידדת עם סת'...

אה ../images/Emo58.gif

התכוונתם האנה. בגלל זה לא הבנתי. אני סיימתי כבר את העונה הראשונה, אבל תודה.

הרמוני

New member
אה בכיף, חשבתי

שראית רק את הפרק הראשון. אבל קוראים לה אנה, לא האנה..

bat el2

New member
כל כך חיכיתי שישדרו את זה כבר בארץ

לא יודעת מה אבל היה בפרק משהו, שונה זה היה מוזר.. כניראה שהתרגלתי לראות את זה במחשב ובלי תרגום.. חחח היה בזה משהו מרגש כזה!

TheCharm

New member
קיצר, אחרי שהצצתי ככה ב

פרק עוד כמה פעמים (הטלוויזיה הייתה דלוקה על וויקנד בעודי במחשב:/), הבנתי פשוט מאוד - אני חולה על הסדרה הזאת! ומעטות הסדרות שמצליחות לעשות לי את זה על הפרק הראשון. יס וויקנד הזה זה פשוט ערוץ תותח!!! הסדרות שאני הכי אוהב בו, כרגע, זה או.סי, הישרדות, 8 כללים פשוטים וסמולוויל. אבל או.סי... קשה לתאר... כאילו, אין הרבה תוכניות שמצליחות למכר אותי על הפרק הראשון, ועוד בטח שלא סדרות דרמה... אבל זה היה כזה יפה. ומדהים! לא משנה שזה קצת דמה לסרט. זה היה ממש יפה. ועצוב כזה, וכאילו - ממש מתחברים לזה...

SurfeR Babe

New member
פרק ממש ממש טוב...

מאוד מאוד אהבתי... למה אני מדברת בכפילויות? וכן, אני חדשה... כמו המון אנשים פה... קוראים לי קארין ואני מראשון... וזהו... בערך... ממש אהבתי את הפרק - מאוד טוב לפרק ראשון

BiTcH iN HeAt

New member
התמכרתי! לבנג'מין מקנזי!

אבל אני לא רק מזילה ריר עליו כל הזמן, כן?! (טוב, על מי אני עובדת...) הסדרה עצמה נראית לי ממש טובה! התמכרתי!

למעלה